tiistai 24. marraskuuta 2020

Maria Ohisalolta uusi linjaus

Muslimimaahanmuuttajien terroriaallosta kärsineessä Ranskassa poliisi käytti kyynel­kaasua pääkaupungin keskustaan muodostuneen siirtolais­leirin hajottamiseksi. Ruotsissa taas alaikäiselle gangstanalulle kirjeensä muslimeille tyypillisellä sanalla "veljeni" aloittaneen huumepomon oikeudenkäynti on muuttunut farssiksi

Suomessa on viime aikoina puhuttu vaarallisista maahanmuuttajanuorista ja somalinuorten järjestö on ilmaissut tukensa islamin nimissä tehdyille terroriteoille. Niinpä sisäisestä turvallisuudesta vastaava sisäministeri Maria Ohisalo (vihr) twiittasi maahanmuuttoasioista vahvistaen aiemmat linjauksensa.

"Meillä on inhimillinen velvollisuus auttaa turvapaikkaa tarvitsevia. Petteri Orpo sanoi, että turvapaikanhakijoiden määrä pitäisi saada minimoitua, ja ihmisiä auttaa lähtömaissa. Kun joku sanoo näin, kannattaa katsoa, miltä heidän todelliset tekonsa näyttävät.

Viimeksi kokoomuksen ollessa hallituksessa tämä osoittautui tyhjäksi puheeksi, sillä samaan aikaan kun kiintiöpakolaisten määrä laahasi paikallaan, leikattiin kehitysyhteistyöltä yli 300 miljoonaa euroa. 

Me teemme nyt hallituksessa molempia: nostamme kiintiöpakolaisten määrää 300 hengellä, vahvistamme turvapaikanhakijoiden oikeusturvaa ja autamme ihmisiä lähtömaissa. Satsaamme kehitysyhteistyöhön, siviilikriisinhallintaan ja ilmastokriisin torjumiseen.

Apua tarvitsevia on autettava sekä heidän kotimaissaan että silloin, kun he joutuvat jättämään kotinsa. Siltä näyttää inhimillinen politiikka."

Samaan aikaan Suomen valtionvelka on noussut reilusti yli 108 miljardin euron. Se tekee noin 19 626 euroa per suomalainen. Vauvasta vaariin.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Onko Ohisalo tyhmä vai epärehellinen?
Ohisalo ja ruotsalaistyyppisen jengirikollisuuden torjunta
Fanatismia eduskunnassa

19 kommenttia:

 1. Kiitos Keskusta. Ei mulla muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokoomus olisi vielä huomattavasti innokkaampi tähän "inhimilliseen" politiikkaan. Sen lisäksi heillä riittäisi intoa suomalaisen perustuotannon tuhoamiseen ilmastonmuutoksen nimissä. Tätä Kepu sentään hiukan pystyy jarruttamaan.

   Poista
  2. Olisihan vaalien jälkeen luonnollisin hallitus koottu Kokoomuksen ja Perussuomalaisten vastaan. Keskusta kuitenkin päätti toisin.

   Poista
  3. Kepu sakasi korttinsa totaalisen väärin ja niinpä teki kokkaritkin kun höpisivät jostakin ihmeen "arvopohjasta". Nyt ollaankin kepun ja kokkareitten strategisten emämunausten takia tilanteessa,jossa defacto ärhäkät äärivasemmistolaiset ( vas.ja virheet ) sanelevat valtakunnanpolitiikkaa mennen tullen!

   Poista
 2. Ohisalo voisi mennä kaduille auttamaan näiden lemmikkiensä uhreja. Oman osuuteni valtion velasta luovutan sisäministeriölle. Olkaa hyvä.

  VastaaPoista
 3. Narsistiseen persoonallisuushäiriöön kuuluu, että "kun tällainen henkilö ottaa vastaan tehtävän, vaikuttaa siltä, että hänellä ei ole mitään rajoja". Ohisalolla on pakkomielle "pakolaisten" auttamisesta, ja silloin mikään asia, kuten valtion velkaantuminen tai maahanmuuttajista aiheutuvat ongelmat, ei saa asettaa rajoja hänen toiminnalleen.
  Jos hallitus ei kaadu ennen aikojaan, Ohisalo ehtii saada todella paljon pahaa aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aviomieskin joutui vaihtamaan öljykaupasta tuulivoimayhtiön palvelukseen, varmaankin imagosyistä.

   Poista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään keskustelu sellaisena, ettei tarvita ennakkosensuuria.

   Poista
  2. Selkärangaton,professorina esiintyvä pelkuripaska näyttää meille kuinka ryhdikkäästi ryömitään punaisten fasistien edessä.

   Poista
 5. Kansainvaellusta ihan "vapaahehtoisesti" vastaanottavat maat tekevät "outoa itsemurhaa", kuten Douglas Murrayn termi kuuluu. Taustalla on näiden maiden ihan ikioma ongelma, kulttuurinen narsismi, joka amputoi päämäärärationaalisen järjen ja muuttaa kaiken politiikan juuri tuollaiseksi ylimittaisilla yleiskäsitteillä määritellyksi identiteettiongelmoinniksi, jollaista naisministerit niin mielellään huulillaan muotoilevat.

  Ikään kuin olisi jotenkin inhimillistä romauttaa vastaanottajamaiden yhteiskunnallinen eheys, talous, terveys, ja -- asia jota emme toistaiseksi juuri ollenkaan ymmärrä -- se erityinen kognitiivinewn kehitys, joka on tehnyt länsimaailmasta historiallisesti niin vaikuttaneen, että maailma ja ihmisen elinehdot ovat eurooppalaisen ajattelun pohjalta kokeneet parin viime vuosisadan kuluessa muutoksen, joka on tuhatkertainen verrattuna ihmissuvun aiemman koko miljoonan vuoden kehityshistorian aikana tapahtuneeseen muutokseen.

  Eurooppalaisten kielellis-kulttuuristen kansallisvaltioiden kulttuurikognitiivisen pohjan romahtamisessa ei ole mitään "inhimillistä". Asia ei muutu miksikään sillä että asialla ovat nyt ah niin hyvää tarkoittavat naiset. Se mitä tapahtuu, ei ole lopulta kenellekään hyvää, eikä kenenkään etu. Se on vain "narsistista" oman harhan peilaamista todellisuuden peilistä.

  Tuosta kulttuurisesta narsismista kirjoitin juuri blogitekstin, johon pääsee nimeäni klikkaamalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä on ideologinen, erittäin järjestelmällinen, kansallisten identiteettien tuhoaminen, joka on täysin tarkoituksellista näiden kestävän kehityksen sankareilta, jotka ajavat Agenda21:stä.

   Poista
  2. Erittäin järjestelmällinen, juuri niin!

   "EU-komission puheenjohtaja: Siirtolaisten vastaanottaminen ei ole vapaaehtoista – se on velvollisuus",
   https://www.kansalainen.fi/eu-komission-puheenjohtaja-siirtolaisten-vastaanottaminen-ei-ole-vapaaehtoista-se-on-velvollisuus/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 6. Voi keskusta minkä menitte tekemään...
  -Raksaäijä-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa olen harmitellut itsekin. Niin kuin kaikki muutkin täysjärkiset.

   Poista
  2. Annika Saarikko sopii kantasuomalaisten ykkösluokan vihollisena yhteen Ohisalon kanssa kuin paita ja peppu:

   "Keskustan puheenjohtajan pestiä tavoitteleva Annika Saarikko vaati vuonna 2010 Suomeen imaamikoulutusta",
   https://www.kansalainen.fi/keskustan-puheenjohtajan-pestia-tavoitteleva-annikka-saarikko-vaati-vuonna-2010-suomeen-imaamikoulutusta/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 7. "Samaan aikaan Suomen valtionvelka on noussut reilusti yli 108 miljardin euron. Se tekee noin 19 626 euroa per suomalainen. Vauvasta vaariin."

  Talousasiantuntija Pauli Vahteran laskelmien mukaan maahanmuuton kustannusten peittämiseksi jo nykyisellään tarvitaan suomalaisten veronmaksajien rahaa yli 3 miljardia euroa vuodessa, joka käytännössä tarkoittaa veronmaksajien piikkiin otettua ulkomaanvelkaa.

  Ohisalolle tämä ei ole ongelma, koska hän selvästi kuuluu niihin, joiden mukaan rahaa saa automaatista, sähköä tulee pistorasiasta eikä valtionvelkaa koskaan tarvitse maksaa takaisin.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 8. Kiitos Maria Ohisalo ja kumppanit. Pienet operaatiot muuttuivat suuriksi operaatioiksi ja vieläkään ei ole varmuutta milloin leikataan, koska koronan piikkiin voi nyt laittaa kaikki, mutta tiedetään, että jos muutama miljardi tuhlataan elätettäviin ulkomaalaisiin, eihän siitä veronmaksajalle riitä. Veikkaan, että olisin ollut tälle maalle huikeasti tuottoisampi pitkine koulutuksine ja osaamisineni kuin työhaluton elätti. Kiva kun tuhlaatte minunkin hoitorahani ja resurssini turhuuteen, millä maailmaa ei pelasteta. Siirryn seuraavaksi varmaan työkyvyttömyyseläkkeelle, kalliiksi tulee. Jos kaikki olisi hoidettu heti, jatkaisin jo töitä. Maailman huonoin terveydenhuolto on Suomessa ja yhä huononee.

  VastaaPoista
 9. Yhdessä kohtaa olen Ohisalon kanssa samaa mieltä,,"meillä on velvollisuus auttaa turvapaikkaa tarvitsevia". Tarpeen tulkinnasta olen täysin erimieltä, se että haluaa turvapaikan ei vielä tarkoita sen tarvetta toisin kuin Ohisalo aatetovereineen sitä tulkitsee. Kummastustani myös herättää Ohisalon ns logiikka siitä, että vaikka kotoutuminen ei onnistu nykyisille "mamuille" peliä ei vihelletä poikki ja selvitetä perin pohjin mikä järjestelmässä/tulijoissa on vialla. Kyse ei voi olla rahan puutteesta kuten Ruotsi sen on selvästi ja vääjäämättömästi todistanut. Siis miksi tulijoista niin iso osa ei kotoudu ja sovellu länsimaiseen yhteiskuntaan?

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!