perjantai 12. marraskuuta 2021

Meidän tulee iloita Woltin kaupasta

Yksi kuluneen viikon kohutuimmista tapauksista on ollut ruokakuriirifirma Woltin myynti amerikkalaisille peräti seitsemän miljardin euron hinnalla. Se on paljon - etenkin kun huomioidaan ettei firma ole tähän mennessä tuottanut lainkaan nettotuloja.  

Kaikkien suomalaisten on syytä iloita kaupasta jo senkin takia, että se tuottaa nopeasti velkaantuvalle julkiselle sektorillemme 600 miljoonaa verotuloja, jotka muuten revittäisiin työtä tekevien suomalaisten selkänahasta - vai kuvitteleeko joku, että Marinin hallitus sopeuttaisi menojaan tulojen mukaan. Samalla voimme olla tyytyväisiä siitä, että Supercellin myyjänä taannoin kunnostautunut Ilkka Paananen osallistui aikanaan Woltin alkuunpanemiseen. 

Suurin toive meillä suomalaisilla - tai ainakin itselläni - on tässä asiassa se, että myös Woltin edunsaajat käyttäisivät miljarditulonsa suomalaisen yrityselämän rahoitukseen. Yksi maamme suurimmista ongelmistahan on ollut pääomaköyhyys, joka on rajoittanut investointeja. 

Tämä voisi tapahtua esimerkiksi siten, että myydyn firman perustaja ja toimitusjohtaja Miki Kuusi myisi kaupassa saamiaan amerikkalaisosakkeita ja sijoittaisi niitä joukkoon lupaaviksi katsomiaan pieniä suomalaisyrityksiä ja auttaisi niiden kasvupyrkimyksissä. Ja toivottavasti saisi rahansa takaisin korkojen kera, kun edes yksi niistä lähtisi edes vähän samantapaiseen lentoon kuin Wolt. 

Sillä se, mitä me suomalaiset tarvitsemme, on lisää miljonäärejä ja miljardöörejä - ja etenkin heidän panostaan suomalaisen talouselämän pääomittamisessa. Näin siitä huolimatta, että kateuden sanotaan olevan suomalaisten perisynti - ja että se lienee erityisesti poliittisen vihervasemmiston kannatuksen perimmäinen ajuri. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Kuinka paukut tulisi sijoittaa?
Pelimiehiä ja maksumiehiä
Suomeen 6,54 miljardin euron investoinnit - Katainen katsoo Etelä-Eurooppaan

30 kommenttia:

 1. Kaikki ovat innoissaan Volt-järjestelystä ja Arhinmäen sanoin: ”Nyt tulee rahaa”.
  Vaan ei tule. Osakevaihdosta ei tule euron senttiäkään verotuloja. Se on järkevää, koska mitään rahatuloja ei olekaan: vain osakkeita.
  Jos vaihdon jälkeen aletaan myymään amerikkalaisen emoyhtiön osakkeita, kannattaa nähdä, että Voltin suurin omistaja on ruotsalainen rahasto.
  Muistakaamme myös Nokian osakekupla vuosituhannen vaihteessa. Silloin maksettiin oikealla rahalla, mutta Nokian puhelintoiminta romahti. Kirjoitin silloin jutun ”Kun maailma ei riitä” eli osakkeista maksettiin niin paljon, että vaikka jokainen maapallon asukas vaihtaisi joka vuosi puhelimensa Nokiaan, ei kurssi olisi ollut järjellinen. Myös jokaiseen autoon olisi pitänyt vaihtaa vuosittain Nokian laite.
  Myös Voltin hinta perustuu odotuksiin. Aika näyttää saako Suomi osakejärjestelystä latiakaan, vai saadaanko verotuloja kuin Supercellistä.
  Valtiona Suomen pitää kehittää suomalaista yrittämistä eikä uskoa pörssikupliin, joita on nähty vuodesta 1630. Silloin tulppaanit olivat miljardien arvoisia. Mutta valtio haluaa kaiken, jotta se voi jakaa rahaa hyviin tarkoituksiin. Nyt ollaan poistamassa pienten yritysten arvonlisäverotuksen alarahahuojennus, vaikka oikea ratkaisu olisi nostaa alaraja 15.000 eurosta 60.000 euroon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo minuaki jotenki pistää silmään vaikka tavallinen maalainen olen, jos firma tekee tappiota, ja se muka myydään 7 miljardilla, alkaa mettiä että mikä taustalla on, puhallus ?

   Poista
  2. Joku 700 miljoonaa olisi ollut uskotavampaa, vai onko niin etä kun tarpeeksi suuri, niin kukaan ei usko että olisi jotain mätää ..

   Poista
  3. Woltilla on n. 4000 ruokalähettiä, heistä lähes kaikki ovat maahanmuuttajia. Seitsemän miljardin kauppasumma tarkoittaa reilut puolitoista miljoonaa per lähetti. Ei mitään haittamaahanmuuttoa siis.

   Nyt tulee rahaa. Tai siis ainakin ihan kohta sitä verorahaa tulee. Hetken vielä pitää odottaa. Kunnes osakekaupoista maksetaan rahalla eikä vain toisilla osakkeilla. Mutta sopivia käyttökohteita veromiljoonille voisi jo vähän katsella.

   Poista
  4. Siis että Woltin omistajalle annettiin maksuksi ostavan yrityksen osakkeita? Helppoahan se on ostajan pitää yhtiökokous, jossa päätetään osakepääoman nostosta seitsemän miljardin nimellisarvon edestä ja sitten annetaan nostoa vastaava määrä uusia osakkeita Woltin osakkeista luopuneille. Maksettiinko tässä tyhjällä?

   Poista
  5. Mahtaisikohan joko veroviskaali hieman tonkia näiden mamulähettien tuloja ja menoja. Ihan äskettäin on lehdistä? saatu lukea huikeista, jopa kympitonnin tienesteistä. Ja ovat olevinaa yrittäjiä, ajelevat omaan laskuun niitä lätyjä ja pöperöitä. Entäpä ne verot ym sotumaksut? Kirjanpito? Paljonko saavat kelalta palkkaa? Onko ilmaiset asunnot taloissa joiden asukastaulussa lukee: tuli jonon ohi?
   Mutta eihän näin vähäpätöiset seikat haittaa kunnon "lehtineekeriä", kun se ei sovi agendaan!!
   Huru-ukko

   Poista
 2. Oletan Miki Kuusen olevan edelleen järjissään, eikä hän näinollen sijoita senttiäkään suomalaiseen ay-sosialismiin ja punaviherhölmöilyyn.

  VastaaPoista
 3. Suomen kannattaisi ottaa lainaa satoja miljardeja, joiden avulla laskettaisiin veroprosentti kymmeneen. Miljardöörit maksaisivat 5 prosenttia. Tämä houkuttelisi maahan huippuosaajia ja miljardöörejä. Verotus kannustaisi miljonäärejä kehittämään liiketoimiaan niin, että heistä tulisi miljardöörejä, jolloun verotus kevenisi.
  Tuumii köyhä talousnero

  VastaaPoista
 4. Kyllähän tuosta joitakin miljoonia verotuloja on tulossa ja se on aivan loistavaa.
  Yrittäminen on loistavaa.

  Mutta jo etukäteen oli selvää kuinka eri foorumeilla katkera kateellisuus ja pahansuopuus iskee nettikirjoituksin. Suomalaisuudelle ei voi mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kateutta tuoda faktoja pöytään. Volt on tuottanut koko ajan tappiota, viime vuonnakin 50 miljoonaa euroa. Aika paljon tarvitaan uskoa ja mielikuvitusta, että siitä maksetaan 7 miljardia euroa. Mutta kun maksetaan osakkeilla (leikkirahalla), on ihan sama kuinka paljon maksetaan.

   Poista
  2. Ymmärtääkseni _kaikki_ raha nykyään on leikkirahaa. Näyttäisi alkaneen epätoivoinen ryntäys haalia _mitä hyvänsä_ reaalista omaisuutta. Miten se sitten aiotaan todella pitää hallinnassa ja omistettuna, onkin sitten toinen juttu.

   Poista
  3. Ei tuossa tappioita ostettu. Tuskin tappiot edes kiinnosti ostajaa.

   Tämä ostettiin: Toimii 23 eri maassa, 100 kaupungissa, 27 000 ravintolakumppania, 48 000 lähettikumppania. 8 miljoonaa rekkautunutt käyttäjää ja 1200 työntekijää.

   Kaikki raha on leikkirahaa. Itse ostin 1500 eurolla SHIBA INUa. Tuun sitten leuhkimaan tänne kun olen miljardööri. Tai sitten kerron että nolliin mentiin.

   Poista
  4. Wolt:n ja muidenkin ns. alustayhtiöiden bisnesidea on monopoli. Monopoli jossa alustalla toimivilla yrityksillä, Woltin tapauksessa ravintolat, ei ole muuta mahdollisuutta kuin maksaa alustan ylläpitäjälle. Tämä on se "high tech innovaatio" ja "yrittäminen" josta ollaan valmiita maksamaan.

   Poista
 5. Myös kansainvaellus kaikaa suursijoittajien toivelaulukirjassa, koska se on reaalinen ilmiö joka vaatii valtioilta tajuttomat summat rahaa.

  Niin ikään "ilmastonmuutos" tuo mukanaan erilaista torjuntateknologiaa, joka on kaikesta tosiasiallisesta kulissiluonteisuudestaan huolimatta reaalista taloustoimintaa, johon numeerista rahaa voidaan sitoa.

  Woltteja siis tarvitaan ja niitä tehdään. Talouden pyörät pyörivät ja lainakaupan kauhein painajainen, joka muuten realisoituisi -- eli mentäisiin hurjiin ja aina hurjempiin miinuskorkoihin -- ehkä vältetään. Ehkä.

  Se on maailman pahanhajuisin taikatemppu, tuo kuplarahan puhaltaminen jonkin mukamas jollain lailla "reaalisen" ympärille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä Seppo unohda lääkebisnestä jossa yksi miljardi on nykyisin karkkirahaa.

   Poista
  2. Erään vanhan sanonnan mukaan kauppa se on joka kannattaa. Siihen voisi lisätä:
   ja varsinkin myrkkykauppa:

   Grafeenioksidi-patentin haltija tohtori Mylo Canderian: murhaväline 95 prosenttia maailman väestöstä vastaan.
   Lyhennelmä seuraavasta: https://www.henrymakow.com/2021/07/how-long-do-vaccinated-have-to.html

   "Tohtori Mylo Canderian on sitä mieltä, että 95 prosenttia maailman väestöstä -
   ovat "hyödyttömiä syöjiä", jotka on eutanasioitava mahdollisimman nopeasti."
   Denna viktiga artikel från Henry Makows hemsida fick ingen fokus i Sverige.
   -
   "Kuinka kauan [KORONA-] rokotetut voivat elää?
   Vastaus kysymykseen: kolmesta kymmeneen vuotta!
   ....
   Tohtori Canderian on Maailman terveysjärjestön lääketieteellinen avustaja, ja hän tukee myös voimakkaasti Klaus Schwabia ja "Suurta uudelleenkäynnistystä", joka tuo mukanaan yhden maailman digitaalisen valuutan, joka on WHO:n toissijainen tavoite vuodeksi 2022.
   ....
   Canderian on innokas kannattaja vapaamuurariuden velvollisuudelle ja velvoitteelle vapauttaa maailma "ihmiskunnan vitsauksesta".
   ......
   Kysyin siis Mylolta: "Miten "rokotetut" voivat tietää varmasti, kuinka kauan heillä on elinaikaa, kun heidät on pistetty?".
   Hän esitteli minulle tiedon, jota kutsutaan "End of Cycle Formula" -kaavaksi.
   Hän selitti, kuinka helppoa sen laskeminen on.
   "Yksinkertaisuuden voima", hän sanoi. "Pistoksesta on enintään kymmenen vuoden sykli syklin loppuun" [tai kuolemaan], hän tarkensi. "Ja se on äärimmäisen helppo määrittää."
   Hän sanoi, että kuka tahansa hematologi voi nähdä sen muutamassa sekunnissa mikroskoopilla ja vielä helpommin elektronimikroskoopilla. "Grafeenioksidin vaikuttaman [tai saastuttaman] veren prosenttiosuus on syklin päättymisen laskennan vastavuoroisuus", hän paljasti.
   Toisin sanoen "rokotettava" [kuten hän kutsuu ketään, jota on pistetty kokeellisen käyttöluvan saaneella Eugenics Depopulation Lethal Injection -bioaseella], jonka veressä on 20 prosenttia grafeenioksidia, elää 8 vuotta, ellei muita syöttökriteerejä ole. [10 vuotta miinus 20 prosenttia].
   Henkilö, jonka veressä on 70 % grafeenioksidia, elää korkeintaan 3 vuotta. [10 vuotta miinus 70 %].
   ....
   Stew Peters haastatteli hiljattain tohtori Jane Rubya podcastissaan ja näytti esimerkkejä siitä, miltä huonontunut veri näyttää, kun se altistetaan grafeenioksidille.
   Grafeenioksidi, niille, jotka eivät ole tietoisia, on Messenger RNA:n piikkiproteiinien ja prionien komponentti, joka sotii sydämen, keuhkojen, aivojen ja veren kanssa hapesta.
   Grafeenioksidi on happisieni, joka riistää elimistöltä tarvittavan hapen ja aiheuttaa monia komplikaatioita, kuten muun muassa anafylaktisen sokin, myrkyllisen veren hyytymisen, kuolemaan johtavan keuhkohalvauksen, mitokondriosyövän ja endoteelisyövän."
   Tohtori Mylo Canderianin näkemys on pitkälti sama kuin Klaus Schwabin, Bill Gatesin ja Big Pharman toimitusjohtajien: KUOLKOOT KAIKKI!"

   Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

   Poista
  3. Pfizerillä aikaisemmin kliinisenä analyytikkona työskennelleen Karen Kingstonin mukaan koronarokotteet sisältävät myrkyllistä grafeenioksidia:
   https://newsvoice.se/2021/07/karen-kingston-covidvaccinerna-grafenoxid/

   Poista
  4. Arvoisalla nonyymillä on toki oikeus mielipiteitään. Ja meillä muilla on oikeus arvioida hänen argumenttina ja todeta ne köykäisiksi suhteessa asiasta olevaan tieteelliseen tietoon sekä maailman lääkärikunnan käytännössä yksimieliseen näkemykseen.

   Poista
  5. Niin eikö ne tutkijatki ole käytännössä yksimielisiä, ihimisen auheuttamasta ilmastonmuutokesta, joka lämmittää maapallon ..

   Poista
  6. Kysymys ei ole vain (pseudo)tieteestä, vaan ylimpien globalistirikollisten
   maailmanlaajuisesta "hyödyttömien syöjien" kansanmurha-agendasta sekä jäljelle jätettävien tekemisestä robottien tavoin internetin kautta ohjattaviksi orjiksi (käytännössä osaksi ns. esineiden internettiä, Internet of Things, IoT) eli miksi grafeenioksidin lisääminen KOKEELLISIIN korona-rokotteisiin halutaan salata, paitsi myrkyllisyytensä vuoksi:

   "[Em.]Karen Kingston työskentelee kliinisenä analyytikkona lääketeollisuudessa. Hän on myös tiedekirjailija ja työskenteli aiemmin Pfizerin analyytikkona. Kingstonin mukaan lääketeollisuus, tiedotusvälineet ja suuret sosiaalisen median jättiläiset (Facebook ja muut) ovat salanneet yleisöltä tietoja Covid-rokotteista. Hänen mukaansa on tärkeää ymmärtää, että kaikki mRNA-rokotteet valmistajasta riippumatta sisältävät pegyloituja lipidinanopartikkeleita. Tämä on selvää kaikille, jotka tutkivat mRNA-rokotteiden patentteja. Aineen esiintyminen näkyy myös FDA:n ja muiden lähteiden asiakirjoissa.

   Yksi syy siihen, miksi grafeenioksidia ei ole mainittu patenteissa, on se, että sen esiintyminen on luokiteltu liikesalaisuudeksi, eikä sitä tarvitse paljastaa, mutta todellinen syy on luultavasti se, että on jo hyvin tiedossa, että grafeenioksidi on myrkyllistä elimistölle, Kingston sanoo. Hän toteaa myös, että grafeenioksidi on keskeinen ainesosa hydrogeelissä, joka on tekoälymalli Bill Gatesin ja Elon Muskin kaltaisten henkilöiden rahoittaman tekoälytutkimuksen mukaan. Kingstonin mukaan tekoälymalli mahdollistaa KEHON RAJAPINNAN INTERNETTIIN.

   Lue lisää:Sisäpiiriläinen Astrid Stuckelberger paljastaa, miten WHO loi väärennetyn covidpandemician: https://newsvoice.se/2021/06/astrid-stuckelberger-falsk-covidpandemi/

   Karen Kingston ei haluaisi ryhtyä Stew Petersin kanssa keskustelemaan hypoteeseista. Hän sanoo, että parasta on nyt tarkastella vain tietoja, mutta realistinen hypoteesi on, että lääketeollisuus, joka tekee yhteistyötä teknologiateollisuuden kanssa jättimäisessä kliinisessä kokeessa maailman väestöllä, yrittää löytää oikean annoksen grafeenioksidia/hydrogeeliä, jotta IoT-rajapinta toimisi käytännössä. Tässä tapauksessa ihmiset ovat kokeellisia esineiden internetin (IoT) laitteita maailmanlaajuisessa teknologiaekosysteemissä, jossa 5G-teknologialla on keskeinen rooli."

   Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

   Poista
  7. Sisäpiiriläinen Astrid Stuckelberger paljastaa, miten WHO loi valepandemian:

   "WHO:n sisäpiiriläinen Astrid Stuckelberger, jonka taustaan kuuluu myös YK, on työskennellyt kansainvälisten terveyssäännösten parissa useissa maissa ja ohjannut lainsäädäntöä ja kertomusta siitä, miten cocid-kriisiä selitetään ympäri maailmaa. Stuckelberger paljastaa arkkitehtuurin, jonka mukaan covid-kriisi rakennettiin. Ohjauskomitea on työskennellyt GAVIn [Global Alliance for Vaccines and Immunization] ja WHO:n kaltaisten virastojen kautta.

   Teksti: Torbjörn Sassersson ja Jessica Jildholt, tekstiä päivitetty klo 06:45, 14. kesäkuuta | Haastattelu on pätkä dokumenttielokuvasta Planet Lockdown, https://planetlockdownfilm.com/.

   Astrid Stuckelberger sanoo, että WHO:n pääjohtaja Tedros Adhanomilla ei ole pandemiatietämystä, mutta hän on silti onnistunut ottamaan täysin haltuunsa maailmanlaajuisen koivikriisin aikana sovellettavat direktiivit.

   "Pandemia on kansainvälisesti, järjestelmällisesti organisoitu." ... "Meillä ei ole keskustelua, meitä sensuroidaan. SENSUURI ON DIKTATUURIN ENSIMMÄINEN MERKKI [Sama sensuuria koskeva ajatus on tämänkin blokin kommenteissa muissa yhteyksissä tuotu monen monta kertaa esille!!]."

   Tedros Adhanomin olisi pitänyt kuulla Gro Harlem Brundtlandin ja Margaret Chanin kaltaisia henkilöitä, mutta heidän äänensä ei saanut tilaa, sanoo Stuckelberger ja jatkaa: "WHO on jättänyt huomiotta SARS- ja Covid-asiantuntijat, ja sen sijaan se antaa päteviä, epäspesifisiä ja kliinisesti perustelemattomia ohjeita erilaisissa lehdistötilaisuuksissa.

   Sen sijaan, että WHO olisi koonnut parhaita asiantuntijoita työryhmiin, kuten pandemiauhkien yhteydessä on tapana, ja tarkastellut ja keskustellut eri puolilta maailmaa kerätyistä tiedoista, se on päättänyt antaa käskyjä direktiiveihin perustuen, jotka estävät kommunikoinnin. WHO ei ole ottanut huomioon tietääkseni asiantuntijoiden tietoja. Sen sijaan WHO on pitänyt yleisiä lehdistötilaisuuksia, joissa järjestö on toistuvasti muuttanut sanamuotojaan, käyttänyt mielivaltaisia määritelmiä esittämättä tarkkoja tietoja tai esimerkkejä erityisistä tutkimuksista.

   Stuckelberger sanoo myös, että Covid 19:n lait tekivät WHO:sta maailmanhallituksen, jolla oli täysi valta maailman mediayhtiöihin, mikä johti siihen, että kaikki mediayhtiöt kaikkialla maailmassa välittivät samoja asioita toistamalla samoja sanoja (käsikirjoituksesta, toim. huom.). WHO:n direktiiveillä säännellään kauppojen, ostoskeskusten ja lentokenttien sääntöjä. WHO jopa maksaa säännellyn sisällön tuottamisesta tiedotusvälineissä, Astrid Stuckelberger väittää.

   "Miten voimme siis käydä keskustelua?" Stuckelberger kysyy retorisesti. "He ovat koonneet Sveitsissä asiantuntijaryhmän, jossa on sisäistä taistelua eturistiriitojen vuoksi."

   Astrid Stuckelberger sanoo muun muassa, että Sveitsin trooppisen ja kansanterveysinstituutin epidemiologi ja professori Marcel Tanner saa mehukasta sponsorointia Bill ja Melinda Gatesin säätiöltä ja että johtoryhmä ja asiantuntijat, jotka on kutsuttu johtamaan tätä pseudopandemiaa, edistävät pääasiassa lehdistön retoriikkaa, jossa keskitytään tiedotusvälineisiin ja hallitusten etuihin.

   Hän väittää, että maailma on päätynyt tieteisfiktiota muistuttavaan tilanteeseen, jossa tehdään mielikuvituksellista tutkimusta, että meidät kaikki pakotetaan johonkin mielikuvitukselliseen, että otetaan huomioon epätodellisuus ja että tutkimus, johon poliittiset päätökset perustuvat, on itsessään poliittisesti ohjattua.

   "Se on dramaattista, sillä tällä on seurauksia ihmisten elämään ja talouteen." [Jatkoa seuraavassa kommentissani]

   Poista
  8. Jatkoa edelliseen kommenttiini.

   "Lisäksi tutkimus, lääkärit ja toimivat hoitomenetelmät sensuroidaan. Ihmiset kuolevat tarpeettomasti, Stuckelberger varoittaa.

   "He vierailevat apteekeissa ja takavarikoivat kokonaisia varastoja Ivermektiiniä, lääkettä, joka toimii erittäin hyvin. He estävät tutkijoita keräämästä tietoja ja hylkäävät tiedot, jotka ovat heidän etujensa vastaisia, ja esittävät omia, heitä hyödyttäviä tietoja. On käynyt ilmi, että he ovat analysoineet koko mediajärjestelmän ja hallitsevat viestintää täysin. Kaiken kaikkiaan tämä tarkoittaa, että he hallitsevat koko järjestelmää, ja korostan 'he', nämä ihmiset ovat Guterresin [YK:n pääsihteeri] yläpuolella..."

   Koko artikkeli: https://newsvoice.se/2021/06/astrid-stuckelberger-falsk-covidpandemi/

   Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

   Poista
  9. Tutkijat eivät ole lainkaan niin yksimielisiä ilmastonmuutoksen suhteen kuin julkisuudessa annetaan ymmärtää. Tieteellinen tutkimus tuottaa aiheesta jatkuvasti uutta ilmastonmuutoksen dramaattisuuden liioitteluun viittaavaa dataa, jota myös julkaistaan tieteellisillä foorumeilla ja joista olen raportoinut myös tässä blogissa. Sen sijaan rokotusten väitettyjä dramaattisia haittoja tukevia tieteelliset kriteerit täyttäviä tutkimustuloksia ei ole näillä foorumeilla näkynyt.

   Poista
 6. Suomen valtio toimii samalla logiikalla. Kun laitetaan joka vuosi 3,2 miljardia euroa maahanmuuttajiin, saadaan kultamunia, jotka maksavat meidän eläkkeemme ja hyvinvointivaltion joskus sadan vuoden kuluttua. Tai ehkä ei sentään. Koska väkeä tulee koko ajan lisää elämään sosiaaliturvalla ja ilmaiseksi, niin kustannukset ovat nyt yli 4 miljardia, muutaman vuoden päästä kuusi miljardia. Erona on se, että Suomi maksaa nuo kulut suomalaisten veronmaksajien kovalla työllä kerätyillä veroilla. Ja lisää velkaa ottamalla. Ja sitten vuonna 2100 huomataan, että hupsis tulijat ovat enemmistönä maassamme, eivätkä edelleenkään tee mitään yhteiskuntamme hyväksi. Voltin nykyiset omistajat voivat myydä amerikkalaisiksi muuttuneet osakkeensa, mutta meillä suomalaisille käteen on jäänyt todellinen musta pekka.

  VastaaPoista
 7. Kauppalehti:
  Lupaus 600 miljoonan euron verotuloista sai ristiriitaisen vastaanoton. ”Verohallinnon johtava lakimies Matti Merisalo huomautti Kauppalehden haastattelussa, että elinkeinoverolain 52 f §:n mukaan osakevaihtona toteutuvasta yritysjärjestelystä ei peritä veroa.

  Woltin mukaan kyseinen osakevaihtoa koskeva veroneutraalius ei kuitenkaan lähtökohtaisesti sovellu yhtiön kauppaan, koska se edellyttäisi, että osakevaihdon osapuolilla on kotipaikka EU-valtioissa.”

  Volt on ilmeisesesti alle 10 vuotta vanha yritys. Jos 7 miljardista eurosta joudutaan maksamaan veroa, yksityishenkilöt maksaisivat 24-27 % myyntivoittoveroa (hankintameno-olettama 20 %). Osakeyhtiöt maksaisivat myyntivoitosta 20 % (vaihtohinta miinus osakkeista maksettu hinta, esimerkiksi sijoitus). Tällä logiikalla Suomen valtio saisi noin 1,5-1,6 miljardia euroa miinus ulkomaisten sijoittajien osuudet. Kyse on niin suurista rahoista, että varmasti ollaan tekemässä verosuunnittelua, esimerkiksi väliyhtiön perustaminen EU:n alueelle. Tuskin Ruotsissa pääsisivät ilman veroja. Huomattavaa on myös se, ettei myyjillä ole verorahoja, ainoastaan osakkeita. Olisi siis myytävä neljäs- tai viidesosa osakkeista verojen maksamiseksi. Ei sellaista suurella ilolla tehtäisi.

  VastaaPoista
 8. Käytännössähän jenkit ostivat pois potentiaalisen kilpailijan ja samalla palan tavoittelemaansa globaalia markkinajohtajuutta - Vahteran sanoin - leikkirahalla. Minusta olisi outoa, ellei myyjällä olisi oikeutta lunastaa edes jotain osuutta kauppahinnasta rahaksi myymällä maksussa käytettyjä osakkeita. Ainakin se raha päätyy osittain suomalaisen yhteiskunnan hyväksi. Ja ainahan se on hyvä, jos Suomeen tulee rahaa tyhjästä, jos tässä on kyse siitä.

  VastaaPoista
 9. Doordash on pörssinoteerattu yhtiö, joten jos Woltin omistajat myisivät saamansa osakkeet nyt, he saisivat tuon 7 miljardia. Mutta kaupassa voi olla ehtoja siitä, milloin osakkeita saa myydä. Todellinen rahamäärä riippuu osakkeen myyntihetken kurssista. Rahaa voi tulla enemmänkin, jos Doordashin kurssi nousee tai voihan kurssi laskeakin, jos pörssikupla puhkeaa.

  VastaaPoista
 10. Professori sanoo edellä kommentissaan:
  "Sen sijaan rokotusten väitettyjä dramaattisia haittoja tukevia tieteelliset kriteerit täyttäviä tutkimustuloksia ei ole näillä foorumeilla näkynyt."

  Se selittyy vähintäänkin epäsuorasti pitkälti seuraavalla:

  "SALATTU MAAILMANLAAJUINEN KANSANMURHAHANKE YKSITYISKOHTAISESTI SELITETTYNÄ

  On ensiarvoisen tärkeää, että jokainen maapallon asukas ymmärtää oikein OPERAATION COVID-19 ja sitä seuraavan Covid-superrokotusohjelman ensisijaisen tarkoituksen.

  Molemmat näistä GLADIOn valvomista maailmanlaajuisista pimeistä operaatioista muodostavat kaksi päävaihetta meneillään olevassa bioterrorististen operaatioiden sarjassa, joka toteutetaan kansojen maailmanlaajuista yhteisöä vastaan erittäin salamyhkäisesti ja tarkasti.

  Koko näiden toisiaan täydentävien bioterrorismin tekojen sarjan toteuttamisen ajan kansanmurhaa harjoittavilla rikoksentekijöillä on yksi olennainen päämäärä ennen kaikkea: tehdä hyvin vaikeaksi yhdistää ennalta suunnitellut joukkokuolemat ja -sairaudet joko COVID-19-biologiseen aseeseen tai aseistettuihin Covid-"rokotteisiin".

  Toisin sanoen tämän väärän bioterroristisen operaation kaikkia eri vaiheita sekä SARS-CoV-2:n tautiprosessin tarkkaan säädeltyä kehitystä ei voida lopullisesti yhdistää COVID-19-bioaseeseen eikä "aseistettuihin" (weaponized) Covid-"rokotteisiin".

  Itse asiassa ainoa syy siihen, miksi tämä ihmisen aiheuttama kulkutauti jatkuu edelleen, on se, miten vaikeaksi tekijät tekivät lukemattomien lääketieteen tutkijoiden ja tieteellisten tutkijoiden kannalta todellisen syyn ja seurauksen selvittämisen, erityisesti eri Covid-"rokotteiden" osalta.

  KESKEINEN POINTI: Plandemian aiheuttajien päätavoitteena on jatkaa tätä vertaansa vailla olevaa lääketieteellistä huijausta ja maailmanlaajuista väestökatoa mahdollisimman pitkään, aina ennalta suunniteltuun SUUREEN NOLLAUKSEEN (Great Reset), Amerikan tasavallan romahtamiseen ja Yhden maailman hallituksen perustamiseen saakka.

  On selvää, että jatkuva Covid-pandemia on olennaisin osa Uuden maailmanjärjestyksen toteuttamissuunnitelmaa. Näin ollen NWO:n globalistinen salaliitto lypsää sitä, kunnes se on onnistuneesti saavuttanut moninaiset tavoitteensa ja toteuttanut pirulliset pyrkimyksensä.

  Seuraavassa on luettelomerkeillä varustettu erittely Plandemian pelisuunnitelman kriittisimmästä palasesta, joka käynnistettiin maailmanlaajuisesti vuonna 2019 ja jota nyt ylläpidetään kiinnittäen suurta huomiota kaikkiin Covidin yksityiskohtiin.
  Tiivistelmä

  (1) COVID-19-bioase oli vaativasti bioteknisesti suunniteltu sisältämään patogeenisiä piikkiproteiineja - yksi keinotekoisista, ihmisille vaarallisimmista myrkyistä, joita on koskaan luotu laboratoriossa.

  (2) Covid-"rokotteet" suunniteltiin samalla tavalla valmistamaan spike-proteiineja ihmiskehossa rokotuksen jälkeen. Näiden myrkyllisten piikkiproteiinien ensisijainen tavoite "on tappaa miljardeja ihmisiä kenenkään huomaamatta". Se on tarkoituksellinen myrkky, jolla on hyvin vakava agenda.

  (3) Kun yhdistetään bioteknisesti muokattu niin sanottu virus ja valtuutettu aseellinen (weaponized) rokote, jotka seuraavat toisiaan, piikkiproteiinien aiheuttama vahinko voimistuu merkittävästi.

  (4) Koko Plandemian ajan suuri osa maailman väestöstä altistuu pienelle annokselle näitä piikkiproteiineja altistumalla COVID-19:lle ja ottamalla Covid-"rokotteita". Näiden piikkiproteiinien lukuisat vektorit aiheuttavat aluksi allergisen reaktion. Tämä allerginen/myrkyllinen reaktio voi jopa aiheuttaa kuoleman, kuten monet COVID-19-potilaat ovat kokeneet.

  (5) Mutta nämä kuolemat eivät ole loppupeliä, vaan niitä käytettiin pikemminkin keinona pelotella koko planeetan sivilisaatiota eristyksiin, karanteeneihin, paikalleen suojautumiseen, sosiaalisen etäisyyden ottamiseen ja kasvomaskien käyttämiseen.
  (Jatkuu seuraavassa kommentissani)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (Jatkoa edellisestä kommentistani)

   (6) Suurin osa näistä kuolemantapauksista johtui itse asiassa siitä, että COVID-19-tautia sairastavat joutuivat sairaaloihin liian myöhään. Sitten lääkärit ja sairaanhoitajat tappoivat sairaalapotilaat pakollisilla protokollilla, joista osa käytännössä takasi kuoleman tai vakavan elin- ja/tai kudosvaurion.

   (7) Tämä maailmanlaajuinen Covid-ahdinko lavastettiin salakavalasti konstruoidun viruksen avulla perusteluksi koko ihmiskunnan rokottamiselle. Tämä puolestaan altistaa kasvavan enemmistön ihmisiä piikkiproteiinia sisältäville "rokotteille" pitkän ajan kuluessa.

   (8) Spike-proteiini laukaisee aluksi immuunivasteen ja usein vakavan allergiatyyppisen reaktion, joka ilmenee välittömänä haittavaikutuksena. Tämän vuoksi kahden ensimmäisen viikon aikana rokotuksen jälkeen esiintyy erilaisia oireita, jotka kaikki hylätään "rokote toimii".

   (9) Tämän ennustettujen rokotereaktioiden prosessin jälkeen piikkiproteiineilla on suuri vaikutus ihmisen ACE2-reseptoriin aiheuttaen kuolemantapauksia, joiden oli tarkoitus tapahtua, mutta joita ei koskaan saada kunnolla liitettyä aseistettujen rokotteiden piikkiproteiineihin.

   (10) Spike-proteiini on myös kalvoproteiini. MRNA levittää spike-proteiinit kaikkialle ihmiskehoon, seuraavaksi niitä valmistetaan kehon eri kudoksissa, nuo kudokset tunnistetaan sitten vieraiksi ja laukaisevat siten joukon vastustuskykyä heikentäviä autoimmuunivasteita.

   (11) Tästä johtuvia kuolemantapauksia, jotka johtuvat niin monista autoimmuunihäiriöistä ja -sairauksista, toimintahäiriöistä ja säätelyhäiriöistä, ei koskaan voida asianmukaisesti lukea mRNA-"rokotteiden" aiheuttaman tuhon syyksi. Näiden rokotekuolemien syyt ovat nimittäin liian moninaisia, liian monia ja liian moninaisia riittävän pitkän ajanjakson aikana, jotta voitaisiin tehdä tarkkoja tieteellisiä yhteyksiä.

   (11) Piikkiproteiinimyrkky on riippuvainen isännän reaktiosta siihen, aivan kuten COVID-19-tautiprosessin aikana eri ihmisillä esiintyvät lievät, keskivaikeat ja vakavat reaktiot ovat ihmiskohtaisia.

   (12) Pitkällä aikavälillä piikkiproteiini hyökkää erityisesti sellaisten ihmisten kimppuun, joilla on jo olemassa olevia vaivoja ja sairauksia. Mikä tahansa sairaus tai terveydentila heillä onkin, voi pahentua huomattavasti erittäin haitallisen piikkiproteiinin vaikutuksesta, erityisesti Covid-rokotusten ja tehosterokotusten jälkeen. (Vastaavasti mitä enemmän COVID-19-potilailla on liitännäissairauksia, sitä suurempi on kuolleisuus. Tämän vuoksi sairaaloissa, hoitokodeissa, hoivakodeissa ja muistisairaaloissa on raportoitu niin paljon kuolemantapauksia Plandemian alkamisen jälkeen).

   (13) Covid-rokotteissa on prionien palasia, HIV-proteiinia sekä grafeenioksidia, joten ne on ehdottomasti suunniteltu tarkoituksellisen tuhoisasti. Tällä tavoin ihmiskunnan joukkorokotukset varmistavat suuren osan ihmiskunnasta kuoleman tavalla, jota ei koskaan voida jäljittää Covid-"Killshotiin".

   (14) Grafeenioksidi on tietysti toinen tärkeä osa tätä planeetan väestökadotussuunnitelmaa, koska se aiheuttaa ennustettavasti hengenvaarallisia veritulppia. Verihyytymien määrä ja vakavuus vain lisääntyvät, mitä enemmän rokotteita kukin yksilö saa; näin ollen koko maailma on nyt nähnyt osuvasti nimetyn "Clotshotin" varsin GRAAFISET seuraukset."

   http://stateofthenation.co/?p=95746

   Em. GLADIOosta on tietoa esim. seuraavassa: https://www.truthmove.org/content/operation-gladio/

   Poista
  2. Tässä on etukäteen vastaukseni odotettavissa olevaan yhteen vakiovastaväitteeseen koskien em. koronakommenttejani:

   "Se on salaliittoteoria!",
   https://beta.oikeamedia.com/o1-138512

   "Uusi maailmanjärjestys: Mitä käsite oikeasti tarkoittaa?",
   https://www.oikeamedia.com/o1-157803

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!