sunnuntai 7. marraskuuta 2021

EU-alueelle pyrkivien uusi konsti

Helsingin sanomat kertoi, että Marokosta Turkkiin matkalla olleen lentokoneen matkustaja teeskenteli olevansa sairas. Koneen tehtyä pakkolaskun siitä kuitenkin karkasi noin 20 henkilöä, joista osa kuitenkin saatiin nopeasti kiinni. Karkuteillä oli jutun mukaan kuitenkin vielä 12 ihmistä.

Koneen matkustajista suurin osa oli marokkolaisia, mutta ei ole tiedossa mihin kansallisuuksiin karkumatkalle lähteneet kuuluivat. Sen sijaan sairastumista teeskennellyt jäi kiinni ja tuli pidätetyksi laittoman maahantulon järjestämisestä. 

Tapaus kuvaa sitä, kuinka EU on edelleen haluttu kohde kehitysmaalaisille. Ja etteivät nämä suinkaan ole yksitotisen mielikuvituksettomia vaan varsin ovelia ja yritteliäitä päästäkseen nauttimaan eurooppalaisista lihapadoista. 

Suomen osalta maahanmuuttovirasto on julkistanut tiedot syyskuuhun asti. Kuten alla olevasta kuvasta näkyy.


Kuvassa on esitetty turvapaikanhakijoiden määrä kuukausittain alkaen heinäkuusta 2020. Kuvassa näkyy selkeä kausivaihtelu, mutta ei systemaattista kasvua, jos ei vähentymistäkään. 

Varmaa kuitenkin lienee, ettei kehitysmaalaisten into päästä Eurooppaan ole kadonnut mihinkään. Positiivista on kuitenkin se, että Unioni - tai ainakin pari sen jäsenmaata - on ainakin toistaiseksi ollut jämeränä itärajalla, jonne Valko-Venäjän diktaattori on organisoinut kansainvaellusta. 

EU:n ja eurooppalaisen elämäntavan tulevaisuuden kannalta olisi tärkeää, että tämä jämeryys näkyisi Unionin kaikilla rajoilla. Viimeisimmän muistutuksen tästä asiasta antoi syyrialaismies, joka puukotti saksalaisessa junassa ainakin kolmea ihmistä.   

9 kommenttia:

 1. Tämmöistä oveluutta osoittavat kehitysmaalaiset varmaan kertovatkin luotettavasti turvapaikan tarpeeseen johtaneista syistä. Saman tien palautettava sinne, mistä tulivat ja jos yrittävät uudestaan, niin vuodeksi pakkotyöhön vaikka teitä rakentamaan.

  VastaaPoista
 2. No tuota,varmaankin ymmärrät,toivottavasti...että nykyajan tienteko on niin teknistyttä koneineen,että ei siellä ole lapiomiehen töitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulisi ainakin halvemmaksi teettää lapiotöitä näillä kuin maksaa ilmainen ylöspito. Eihän teitäkään pakko ole koneilla tehdä, kun on tarpeeksi lihasvoimaa.

   Poista
  2. Joo esim. setä Stalinilla oli sitä ihmisvoimaa ja paljon...

   Poista
  3. Tänne änkeäville jäisi valinta: tulla uudelleen ja joutua lapionvarteen. Setä Stalin ei sellaisia vaihtoehtoja tarjonnut.

   Poista
 3. Ruotsissa kerrotaan kuitenkin heti lehdissä, jos tapahtuu joukkoraiskauksia ja niitähän tapahtuu!

  Meillä poliisi ja lehdet kertovat vain, jos tekijät ovat kantasuomalaisia ja niitä raiskauksia ei silloin ole.

  Muuten lehdissä kerrotaan vasta oikeudenkäynnin jälkeen ja nimiä ei kerrota "uhrin suojemiseksi". Ja se uhrihan on silloin siis tekijä (muslimi). Tämä on intersektionaalisen feminismin eräs perusasioita, se pitää ihmisten käsittää!

  Nils-Aslak


  https://www.expressen.se/nyheter/uppgifter-flera-garningsman-valdtog-flicka/

  VastaaPoista
 4. Muistaakseni takavuosina muuan perseilevä musulmaani raiskasi ja tappoi mokuttajavanhempien tyttären. Mittatappio tuumasivat vanhemmat, eivätkä luopuneet mokuttamisestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi Turun terrori-iskusta selvinnyt nainen ilmoitti sairaalasta päästyään olevan edelleen lisää pakolaisia haluava suvakki. Mokutus uskontona peittoaa jopa elossapysymisvaiston, eläin ei siihen esimerkiksi pysty.

   Poista
 5. Tuommosta akkaa ei tarvitse edes sääliä. Voiko ihminen enää tyhmemmmäksi tulla?

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!