perjantai 26. marraskuuta 2021

Onko Annika Saarikko kuuro, ymmärtämätön vai epärehellinen?

Eduskunnassa käytiin eilen mielenkiintoinen näytelmä, joka valaisi hyvin perussuomalaisten ja keskustalaisten välisiä eroja. Siinä Jouni Kotiaho (ps) halusi tietää milloin hallitus aikoo alentaa asumisen ja autoilun viime aikoina kovasti noussutta hintaa.

Kysymykseen vastasi elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk), joka totesi, että "pitää paikkansa, että polttoaineen hinta on erittäin korkea. Mikä osuus siitä on verotuksella? Ratkaisevaa on öljyn maailmanmarkkinahinta, joka on lähes nelinkertaistunut reilussa vuodessa."

Kotiaho esitti alennusten rahoittamiseksi, että "meidän ratkaisu on veroalennukset, leikkaamalla toisarvoisista ja haitallista asioista kuten maahanmuutosta ja kehitysavusta". Tähän tarttui ministeri Annika Saarikko (kepu) sanomalla, että "kun tekee näin ison poliittisen avauksen ja hakee sille kansan tukea. Olisi vähintäänkin kohtuullista, että kykenisitte tarkemmin erittelemään, mistä tuo raha todella otettaisiin."

Myöhemmin Saarikko vielä jatkoi, että "sama puolue esittää jatkuvasti huolta Suomen valtiontaloudesta. Ja nyt te ette kerro, mistä nämä rahat otettaisiin."

Tapaus herätti kysymyksen, että onko meillä kuuro, puhetta ymmärtämätön vai epärehellinen valtiovarainministeri. Vai olisiko sittenkin niin, että elintasopakolaisten maahanmuutto on hänelle kantasuomalaisten elinehtoja tärkeämpi asia. 

Erityisen omituista tapauksessa on se, että korkeista polttoaineiden hinnoista kärsivät eniten ne ihmiset, jotka asuvat pitkien liikenneyhteyksien päässä. Siis maalaiset, eli Saarikon puolueen - Keskustan - vankimmat kannattajat. Merkillistä. 

36 kommenttia:

 1. Ajatelkaapa millainen olisi se päivä, jolloin kaikki poliitikot yhtäkkiä sanoisivat ihan rehellisesti ääneen mitä ajattelevat. Muistaakseni nimimerkki Bisquit, Seppo Ahti, taisi joskus muinaisuudessa kirjoittaa asiasta pakinan.

  Että siis olisi joku naisministeri, joka sanoa tölväyttäisi, että suomalaiset miehet ovat hänen mielestään juntteja ja että mieluummin näitä eksoottisempia katselee. Että jos olisin vielä nuori, tuollaisen ottaisin.

  Sillä tosiasiahan se taitaa olla, että juuri tällaiset sukupuolittuneet seikat tuon maahanmuuttoasenteenkin lopulta ratkaisevat. Ei se muuten olisi mahdollista, että nämä himokkaimmat maahanmuuttoystävät ovat vihreitä, joiden kahdestakymmenestä kansanedustajasta seitsemäntoista on naisia, eikä niistä lopuista osaa sanoa.

  Freud pyörii haudassaan: "Sublimaatiota, sublimaatiota, sublimaatiota..."

  No, eihän kukaan sano enää ääneen mitä ajattelee. Sehän olisi nyt ihan moraalitonta. Valehteleminen, poliittinen korrektius -- sepä vasta onkin hienoa moraalia. Ja älyllinen epärehellisyys se vasta onkin hieno haaste johon älyä tarvitaan.

  VastaaPoista
 2. Luulisin niin, että saarikko on kaikea sitä josta proffa epäilee. Kuuro, ymmärtämätön ja epärehellinen.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 3. Välikysymysäänestys on turha, sillä vaikka keskustelussa vedenpitävästi osoitetaan hallituksen punavihreiden toimivan maamme etujen vastaisesti, kepu on luottamuksen takana, koska hillotolppa.

  VastaaPoista
 4. Maahanmuutto ja kehitysapu ovat hyville ihmisille pyhä asia ja tabu, joita ei voi ääneen lausua. Kaikista muista menoista lasketaan kustannukset eurolleen, oli kysymys vaikkapa lasten-, vanhusten- tai terveydenhoidosta, ja aina lopputulos on, että ei ole rahaa. Mutta kehitysapua korotetaan ilmoitusasiana sadoilla miljoonilla, ja maahanmuuttoa yritetään lisätä kaikin keinoin ilman alkeellisimpiakaan kustannuslaskelmia, puhumattakaan muista haitta-analyyseistä. Nykyministereiltä ei kannata kysyä mitään kehitysavusta tai maahanmuutosta. Hallituksen sisällä on kisa siitä, kuka pystyy taitavimmin puhumaan asian vierestä, vastaamatta oikeasti tehtyyn selvään kysymykseen.

  VastaaPoista
 5. Viimeinen neronleimaus on tämä suunnitelma, että vuodesta 2015 täällä notkuneet ja jatkuvasti uusia turvapaikkahakemuksia tehtailleet saisivat oleskeluluvan sillä perusteella, että ovat olleet täällä niin kauan. Lainsäädäntöneuvoksen mukaan tässä olisi keino lopettaa uusintahakemusten kierre.
  Voihan pyhä yksinkertaisuus sentään! Eikö oli parempi rajoittaa uusintahakemusten määrää samoin kuin tapahtuu muussakin oikeudenkäytössä, eli vaikkapa kolmeen oikeusasteeseen, jonka jälkeen asian käsittely loppuu. Ja jos perusteita turvapaikalle ei ole, niin sitten ei ole, ja toimitaan sen mukaan eli pyritään poistamaan maasta. Jos sitä viestiä korostetaan vaikka rajoittamalla vapaata liikkuvuutta, voisi hakijaltakin löytyä motivaatiota poistua maasta.

  VastaaPoista
 6. Pauli Vahteran mukaan humanitäärinen maahanmuutto maksaa Suomelle 3,2 miljardia euroa vuodessa.

  Vuonna 2021 valtion budjetin mukaiset kehitysyhteistyön määrärahat ovat kokonaisuudessaan 1 257 miljoonaa euroa.

  Yhteensä 4,457 eli pyöreät 4,5 miljardia euroa vuodessa.

  Tämä jos - edes yhtenä vuonna - säästettäisiin suomalaisten hyväksi niin se auttaisi tavallisen suomalaisen arkea huomasttavasti.

  Pyydän valtiovarainministeri Saarikkoa ryhtymään käytännön toimiin säästöjen toteuttamiseksi. Kiitos!

  Vahtera kirjoitus:
  https://www.iltalehti.fi/talous/a/200a4e99-a71a-4b7a-a6de-6369cca9e348

  Kehitysyhteistyön määrärahat ja tilastot:
  https://um.fi/suomen-kehitysyhteistyon-maararahat

  VastaaPoista
 7. Meidän pitäisi lopettaa leikkimästä eurooppalaista suurvaltaa ja keskittyä kotimaan etujen ajamiseen. Mepit pois Brysselistä törsäämästä rahojamme. Rajat kiinni pakoloisilta. Täällä majailevat ja raiskailevat matut takaisin sinne, mistä tulivat. Kehitysapu nolliin. Naton kanssa kaulailu lopetetaan ja tilataan hävittäjät Ruotsista tai Venäjältä.

  Kun sanoudutaan irti EU:sta, päästään irti myös Venäjä-pakotteista. Tällöin voidaan keskittyä tuottoisaan idänkauppaan. Samalla voidaan hyödyntää Siperianradan kuljetuskykyä. Aasian tavaroiden tuonti rautatietä pitkin olisi nopeampaa ja ekologisempaa kuin saastuttavilla laivoilla. Hyvät kauppasuhteet Venäjän kanssa antaisi myös mahdollisuuden sikäläisen öljyn saamiseksi edullisesti, jolloin polttoaineen hinta laskisi. Myös verotusta voitaisiin alentaa, kun rahaa säästyisi kaikilla näillä keinoilla.

  Irtisanoudutaan vielä kansainvälisten bangstereiden velkarahasta ja perustetaan oma markka, jonka painamisesta eli käytettävästä valuuttamäärästä ja korosta vastaa valtiovarainministeriö, eikä USA:n keskuspankki.

  Mikä estää tekemästä näin? Valtiojohdon vapaamuurarius?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä olisin kuitenkin varsin varovainen Venäjän kanssa. Mutta toki siihenkin suuntaan kannattaa pitää hyvät välit. Mutta samalla varautua pahimpaan.

   Poista
 8. Suomen hallitus on ottanut paljon lisää velkaa ja perusteena on ollut koronan aiheuttama isku yhteiskuntaan ja sen torjunta.

  Tänään uutisoitiin taas uudesta virusvariantista ja alustavien tietojen mukaan se on entistä vaarallisempi.

  Nyt EU aikoo katkaista lentoliikenteen eteläisestä Afrikasta uuden virusmuunnoksen vuoksi
  Myös Iso-Britannia on jo rajoittanut maahantuloa eteläisen Afrikan maista.

  Kukaan ei siis tiedä miten talouden ensi vuonna käy? Ottaako hallitus taas miljarditolkulla velkaa entisen päälle?

  Kaiken järjen mukaan, kun tilanne on hyvin epävarma, kaikki turhat rahareiät pitäisi tilkitä. Perussuomalaiset ovat siis aivan oikealla asialla.
  Tätä vaan ei Saarikko halua tajuta. Merkillistä kuten professori totesi.

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/a63ae5ea-d3db-4103-90f2-43b2048240de

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilöstöravintoloille taas uusi isku palleaan – keittiömestari lomautettu jo 7 kertaa: ”Kaikki odottavat saavansa lapun”

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d938d2ff-2909-4fb4-8ce3-0726b58e5966

   Poista
  2. Nyt on selvästi ihmisten into hakea rokotetta lisääntynyt kun koronapassi sitä edellyttää.
   Jos hallitus olisi hoitanut koronapassin ajoissa käyttöön, muun Euroopan mukana, olisi Suomi paljon paremmassa tilanteessa kuin nyt.
   Tätä ei kuitenkaan ajoissa hoidettu ja on vain yksi esimerkki hallituksen saamattomuudesta suomalaisten asioiden hoitamisen suhteen.

   Poista
  3. Nyt sinulla on mahdollisuus rikastua.

   https://koronarealistit.com/koronarokotteet-tappavat-enemman-ihmisia-kuin-pelastavat-miljoonan-dollarin-palkkio-sille-joka-osoittaa-edellamainitun-vaaraksi/

   Poista
  4. https://oikeamedia.com/o1-163300 Tuskin ymmärrätte puoliakaan tuosta tekstistä mutta voittehan yritää..

   Poista
 9. Tuhka huomasi pienen yksityiskohdan YLEn uutisessa.
  YLEn kirjoituksesta samasta keskustelusta ei mainittu PS vastaehdotusta että leikataan maahanmuutosta ja kehitysavusta. Aiemmin olisin vain jättänyt asian vähälle huomiolla, mutta nykyisen woke-kultuurin paljastumisen jälkeen Tuhka alkaa olla epäluuloisempi YLE kohtaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No. Askel oikeaan suuntaan. Itse olen ajat sitten kadottanut uskoni puolueettomiin Ylen antoihin.

   Poista
  2. Tuhka on ollut vuosia jo epäluuloinen YLE kohtaan. Nyt Tuhka ei enää oleta että vain huonoja tekemään työtään. Nyt Tuhka olettaa entistä enemmän että YLE on pahantahtoinen, ei pelkästään epäpätevä.

   Poista
  3. Minä taas epäilen, että Ylen toimittajilla on oma agenda, jota he toteuttavat systemaattisesti.

   Poista
 10. Ylimpien globalistirikollisten käsikassaroina toimivat johtavat poliitikkomme ja maailmanlaajuisesti levittäytyneen lääkemafiam korruptoimat terveysviranomaiset tietävät varmasti seuraavat asiat:

  IHMELÄÄKE IVERMEKTIININ HOITO-OHJEET KORONAAN VIHDOIN SUOMEKSI
  https://oikeamedia.com/o1-169512
  *
  Miksi Intian koronatilanne on hyvä vaikka rokotekattavuus on heikko?
  https://oikeamedia.com/o1-170117
  *
  Japani nujertaa Big Pharman pienellä mutta merkittävällä toimenpiteellä sanoen selvästi ja äänekkäästi EI suurten lääkeyhtiöiden rokotuskampanjoille. Japani aikoo luopua toistuvista rokotusannoksista paremman ja kestävämmän parannuskeinon - IVERMEKTIININ - hyväksi. Kyseessä on suun kautta annosteltava loislääkitys, joka on osoittautunut käyttökelpoiseksi hoitovaihtoehdoksi COVID-19-infektioihin.
  Ivermektiini hylättiin tähän asti häpeilemättä, mutta Japani on osoittanut, että lääkettä voidaan käyttää tehokkaampana hoitona ja pysyvänä korvaajana suurten lääkeyhtiöiden tuottamille koronarokotteille.
  https://tfiglobalnews.com/2021/11/08/japan-crushes-big-pharma-with-a-small-yet-effective-move/
  *
  Indonesia osoittaa että ivermektiini toimii.
  Kesäkuussa Indonesiassa oli 5000 korona-tapausta päivässä. Se ei ollut nousemassa, kiitos Haryoseno-nimisen hyväntekeväisyysmiehen, joka oli järjestänyt edullisia ivermektiinitoimituksia ihmisten auttamiseksi.

  Mutta modernin lääketieteen ja WHO:n tappavien suositusten mukaisesti Indonesian hallitus kielsi ivermektiinin 12. kesäkuuta. Tapaukset lisääntyivät. Siitä seurasi sekasorto. Noin 90 000 ihmistä kuoli seuraavassa aallokossa.

  Heinäkuun alkuun mennessä ivermektiiniä vastaan käytettävästä loislääkkeestä oli tullut Indonesiassa kuumaa tavaraa, vaikka se olikin kielletty. Useat korkea-arvoiset poliitikot puolustivat sitä, ja ihmiset ostivat sitä parveilevasti.

  Heinäkuun 15. päivään mennessä Indonesian hallitus antoi periksi, ja BPOM hyväksyi ivermektiinin Covid-19-lääkkeeksi. Heinäkuun 18. päivään mennessä uudet päivittäiset tapaukset saavuttivat huippunsa koko Indonesiassa, ja nyt ne ovat pienemmät kuin aiemmin. Vyöryn aikana ainakin kaksi miljoonaa indonesialaista sai tartunnan.
  Ks. artikkelissa olevaa diagrammia, wentworthreport.com/2021/10/22/indonesia-proves-ivermectin-works/
  Epidemiologiassa todisteet eivät voi olla vahvempia.

  Toisaalla Australia päätti rokottaa 15 miljoonaa ihmistä eli 70 prosenttia koko väestöstä, ja silti siellä on kaksi kertaa enemmän tautitapauksia kuin Indonesiassa - vaikka Indonesiassa on kymmenen kertaa enemmän ihmisiä ja vain kolmasosa valtion tuloista.
  wentworthreport.com/2021/10/22/indonesia-proves-ivermectin-works/
  *
  Virallisten Public Health England -tietojen mukaan COVID-tartuntojen määrä on korkeampi rokotetuilla kuin rokottamattomilla
  https://www.infowars.com/posts/official-public-health-england-data-says-covid-infection-rates-higher-in-vaxxed-then-unvaxxed/
  *
  Sanna ja Klaus: https://www.riemurasia.net/kuva/Sanna-ja-Klaus-/227363

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ”Suuri nollaus”, itsenäisyyden kuolema ja Sanna Marin

   Kyseessä on vallan ja vaurauden uudelleenjako, jonka tavoite on kansallisvaltioiden tuhoaminen.
   https://www.partisaani.com/news/politics/2021/10/27/suuri-nollaus-itsenaisyyden-kuolema-ja-sanna-marin/

   Poista
  2. Ano 16.51: Googlaapa Lääkärilehti 4.8.2021, ja lue sieltä ivermektiinistä tosiasioita. Voit lopettaa tuon roskan levittämisen saman tien.

   Poista
  3. Mutta miksi Suomessa tehohoitopaikat täyttyvät rokottamattomilla, vaikka heitä on alle viidennes väestöstä?

   Poista
  4. Eivät täyty. Teholla 44 potilasta. Keväällä 2020 kerrottiin valmiuden olevan 300 paikkaa.

   Hoitajia kuormittavat muut syyt kuin rokottamattomat.

   https://mvlehti.net/2021/11/25/suomalainen-sairaanhoitaja-kertoi-piikkihaitoista-ja-sairaaloiden-kriittisesta-tilasta-kuilun-reunan-yli-mennaan-pian/

   Poista
  5. Aika hyvin kun ottaa huomioon, että noista 44:stä on kavereita kaksi :) Pitääkin lotota. Toi mv-lehti on nykyään ihan yhtä luotettava kuin sipilä.

   Poista
  6. Lähes koko läntisessä, globaalin rikollisen "eliitin" kontrolloimassa valtavalemediassa näyttää vallitsevan
   omertan laki mm. korona-"rokotteiden" suhteen: ei sanaakaan kritiikkiä.
   Tälläkin sivulla noilla globalistirikollisilla ja lääkemafialla taitaa olla käsikassaransa sekä hyödylliset idioottinsa taukoamatta maalaamassa mustaa valkoiseksi kyseenalaisin perustein.
   MV-lehti, poisluettuna sen kuvottava Putin-/Venäjämyönteisyys, on eräs suhteellisen harvoista totuudentorvista Suomessa - piikkinä valtavalemedian ja sen globalistirikollis-takapirujen ja sen aivopesemien hyödyllisten idioottien lihassa.

   Poista
  7. Tuo luku 44 oli Ylen suolesta.

   Poista
 11. Lääkäreiden kirje kansanedustajille ja presidentille: KORONAROKOTUKSET ON KESKEYTETTÄVÄ VÄLITTÖMÄSTI:
  https://pelastetaansuomenlapset.fi/laakareiden-kirje-kansanedustajille-ja-presidentille-koronarokotukset-on-keskeytettava-valittomasti/

  VastaaPoista
 12. Näin luotettavia ovat ylimpien globalistirikollisten käsikassaroina toimivat johtavat poliitikkomme ja niitä tukeva valtavalemedia:

  "Yle sensuroi uutistaan, jossa paljasti Krista Kiurun valehtelevan tehohoitopaikkojen määrästä.
  Yleisradion sensuuripolitiikalla kansalaisiin pyritään valamaan perusteetonta luottamusta valehteleviin poliitikkoihimme."
  https://www.partisaani.com/news/enemies/2021/11/26/yle-sensuroi-uutistaan-jossa-paljasti-krista-kiurun-valehtelevan-tehohoitopaikkojen-maarasta/

  Noiden valehtelijoiden/tiedonpimittäjien aivopesemät hyödylliset idiootit ovat sitten monilla tahoilla raivokkaasti torjumassa kaiken korona-"rokotteita" koskeavan kritiikin ja vaatimassa vähintäänkin koronapasseja tai peräti pakkorokotuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin voiko noita partisaanin aborttia ja modernia lääketiedettä vastustavaa "kansallismielistä" hihhuliporukkaa muuksi sanoa?

   Poista
  2. Lääketehtaiden suorittama lääkäreiden korruptoiti on ollut jo vuosikymmenien ajan tiedossa.
   Korruptoiduin ja rahanahnein klikki ilmeisesti pitää valtaa sekä lääkäriliitossa että lääkärilehden toimituksessa ja koettaa aivopestä muita lääkäreitä sekä ihmisiä mm. ivermektiini-vastaisiksi ja korona-"rokote"-myönteisiksi feikkitutkimuksien ja erilaisten vääristeltyjen tilastojen perusteella.
   Sinun kaltaisillesi hyödyllisille idiooteille tuo on sitten modernia lääke-"tiedettä".
   Ivermektiinin demonisointia feikkitutkimuksilla on mm. MD Peter Roger Breggin kuvannut kirjassaan COVID-19 and the Global Predators: We Are the Prey.

   Poista
  3. Kommenttini oli tarkoitettu myös toiselle hyödylliselle idiootille, Anonyymi26. marraskuuta 2021 klo 19.36

   Poista
  4. Kalergi is back. Harhoja riittää.

   Poista
  5. Et olekaan hyödyllinen idiootti, vaan mm. grafeenioksidia sisältäviä myrkkypiikkejä kauppaavien kansanmurhaajien palkkaama disinformaation levittäjä hyödyllisille idiooteille.

   Poista
  6. Hautaustoimiston työntekijän todistus COVID-kuolemista
   November 15, 2021

   "Kysymysten lisäksi La Quinta Columna saa myös vankkoja todisteita plandemian todellisuudesta. Viimeisin tuli hautaustoimiston työntekijältä, joka sanoo, että kuolinsyyt, joista hän pitää tilastoja, ovat yhteneväisiä sen kanssa, mitä grafeenioksidi tuottaa inokulaatioissa.

   Lisää yksityiskohtia Orwell Cityn laatimalla videolla [https://www.orwell.city/2021/11/funeral-home-worker.html].

   Ricardo Delgado: Delgardo Delgardo: Tämä todistus on hyvin mielenkiintoinen. Vivi sanoo: "Työskentelen hautaustoimistossa, ja pidän tilastoja teiltä saamistani tiedoista. Ainakin kuusi kuukautta sitten hoidimme 39-59-vuotiaita vainajia, jotka olivat kaikki rokotettuja. Kuolinsyyt: trombit, äkilliset syövät, sikiökuolemat rokotetuilla äideillä jne. Joka kerta olen vakuuttunut siitä, että olen oikeassa paikassa, ja se on teidän luonanne.

   Tohtori Sevillano: Sevillano: Kiitos paljon todistuksesta, koska se ansaitsee tulla tieteelliseen lehteen. Älkää huoliko, he eivät julkaise sitä. Nämä todistukset kiinnostavat meitä, koska emme tarvitse kriteerejä mistä tutkimuksesta, mistä lehdestä. Ei, kertokaa te, jotka elätte kosketuksissa kuolleiden ja sairaiden kanssa, mitä näette.

   Tämä tieto on kullan arvoista. Sitä ei anneta teille televisiossa tai missään muualla, koska se paljastaa heidät. Paitsi vahingossa. Kuten tapahtui toissapäivänä Carballon kanssa. Se luistelu kaikkien edessä ICU:n kanssa. Tähän tietoon voi, sanotaanko, luottaa. Eli joku työskentelee ammatissa, tutkii asiaa ja kertoo siitä. Se on parasta tietoa, koska virkavalta antaa teille väärää tietoa, koska se käyttää mediaansa ihmisten pettämiseen.

   Toisaalta, ihmiset alapuolella, mitä he hyötyvät tästä kertomalla, mitä he kokevat? Ei mitään. Ja nimettömänä. Ei mitään. Mutta he luottavat sinuun, koska olet heidän kaltaisensa, että jaat tietoa, josta koko maailma saa ravintonsa. Se, mitä tämä nainen sanoo, vastaa tehokkaasti sitä, mitä me teemme ja mitä me näemme, koska kaikki, jotka ovat yhteydessä meihin, jakavat hyvin samanlaista tietoa kanssamme. Sitten kun asetatte vastakkain eri lähteitä ja näette, että ne ovat yhteneväisiä, sanotte: "Tieto on pätevää".

   Kiitos todistuksestanne."

   https://www.orwell.city/2021/11/funeral-home-worker.html

   Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

   Lisätietoa korona-"rokotteista" löydetystä grafeenioksidista: https://www.orwell.city/p/archivo.html

   Poista
  7. Seuraavassa on suomeksi käännettynä pieni osa "Orwell City"-arkiston otsikoista:

   "marraskuu 2021

   27:
   Sevillano selittää kolme erilaista rokotuksen jälkeistä sydänvauriotyyppiä.
   26:
   MAC-syövytetty: Kuvioiden tunnistaminen koronavirusrokotteissa - Nanorouters
   25:
   Plasebot saattavat kantaa mukanaan Bluetoothin havaitsemaa tunnistustekniikkaa
   raporttinsa MAC-osoiteilmiöstä rokotetuilla henkilöillä.
   23:
   Sevillano rokotuksen jälkeisistä elimistä, joihin rokotus on vaikuttanut eniten.
   22:
   Tohtori Sevillano lihasten sähköstimulaation riskeistä rokotetuilla henkilöillä.
   21:
   Grafeeni-Morgellons: Tohtori Pablo Campra oudoista elementeistä, joita hän näki rokotuspulloissa.
   19:
   Miten keho pääsee eroon grafeenioksidista?
   16:
   El Toro TV:n yksinoikeushaastattelu: Campra puhuu teknisestä raportista, joka koskee grafeenioksidin havaitsemista COVID-19-"rokotteista".
   15:
   Hautaustoimiston työntekijän todistus COVID-kuolemantapauksista.
   14:
   Campran raportin osalta: Jos hallituksen valitsema taho tekee vasta-analyysin, La Quinta Columna vaatii avoimuutta ja läsnäoloa prosessin aikana.
   12:
   Erikoisohjelma teknisestä raportista, joka koskee grafeenioksidin havaitsemista COVID-rokotteissa, jonka selostaa tohtori Pablo Campra.
   10:
   Grafeenin hallinta ääniaaltojen avulla
   8:
   Sevillano tohtori Pablo Campran teknisen raportin merkityksestä.
   8:
   Muutama sana tohtori Pablo Campralta hänen tutkimustyöstään.
   6:
   Yksinomaisia kuvia Pfizerin, AstraZenecan ja Sinovacin rokotteista löytyneestä grafeenioksidista.
   3:
   Voisivatko titaaniset hammasimplantit lisätä säteilyn vaikutusta?
   2:
   Tri Pablo Campra: Grafeenin havaitseminen COVID-19-rokotteista mikro-Raman-spektroskopialla.
   2:
   Ionisoimattoman säteilyn aiheuttamat päänsäryt ja grafeenioksidin merkitys
   1:
   Sevillano selittää grafeenioksidin vaikutusta proteeseja käyttäviin ihmisiin.

   Lokakuu 2021
   30:
   Grafeenioksidi ja neuromodulaatio
   28:
   COVID-19:tä vastaan rokotetut sairastuvat todennäköisemmin aidsiin
   27:
   Tohtori Wilfredo Stokes paljastaa maskin käytön vaikutuksen veren grafeenioksidiin.
   26:
   Epäilty grafeenioksidin esiintyminen injektoitavassa lidokaiinissa.
   25:
   Tarjoavatko antikoagulantit paremman suojan grafeenioksidia vastaan?
   24:
   Langattomalla teknologialla (4G, 4G Plus, 5G jne.) on haitallinen vaikutus terveyteen.
   23:
   Ionisoimaton säteily ja Alzheimerin tauti.
   22:
   Pneumovax 23 -rokotteessa epäillään olevan grafeenioksidia.
   20:
   Tapauksia, joissa rokotetut henkilöt kärsivät verenpurkaumasta.
   19:
   Sputnik- ja Sinovac-"rokotteiden" analyysin tuloksista.
   17:
   Verenvuoto rokotuskohdasta
   16:
   Pablo Campra Madridin havainnot mahdollisesta mikrobistosta COVID mRNA-rokotteissa.
   15:
   Ihottumat ja ionisoimaton säteily.
   14:
   Yksinomaisia valokuvia Janssenin rokotteen sisällöstä optisella mikroskoopilla.
   13:
   Grafeenioksidi lähettää taajuuksia, jotka sairastuttavat rokottamattomia ihmisiä.
   12:
   Grafeenioksidista injektionesteissä ja Bluetooth-koodeista.
   11:
   Grafeenioksidi aiheuttaa äkkikuolemia urheilijoille
   8:
   5G-antennien lähettämien taajuuksien aiheuttamat epämiellyttävät äänet ja korvissa soiminen
   7:
   ProQuad-rokotteen ja grafeenioksidin samankaltaisuudet valomikroskoopissa
   6:
   Grafeenioksidin aiheuttama aivotulehdus rokotuksen jälkeen.
   5:
   José Luis Sevillano kollaboraationisteista.
   4:
   COVID-rokotteista löydetyt tuntemattomat materiaalit: Muuttuvatko ne ihmisen DNA:ta?
   3:
   Lisää videoita COVID-rokotuspulloista löydetyistä tuntemattomista aineista
   2:
   Uusia eksklusiivisia valokuvia ja videoita COVID-rokotuspullosta valomikroskoopilla.
   1:
   Olematon kylmäketju

   Syyskuu 2021
   30:
   La Quinta Columna raportoi Pfizerin rokotuspullojen analyysin loppuraportin edistymisestä."

   https://www.orwell.city/p/archivo.html

   Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

   Poista
  8. Hyödytön idiootti.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!