torstai 11. marraskuuta 2021

Reviiritapaus Itäkeskuksessa

Linnut ilmaisevat oman reviirinsä laulamalla. Talitintti laulaa titityytä tai tityytä ja mustarastas viheltelee huilumaisia säveliään.

Helsingin Itäkeskuksessa asuvat uussuomalaiset sen sijaan eivät paljon laulele reviireistään. Tuoreen tiedon mukaan he sen sijaan kaappaavat keskenkasvuisia autoonsa, uhkailevat heitä aseilla ja pakottavat haukkumaan itseään sosiaaliseen mediaan.

Tämä nyt esille noussut tapaus oli jatkoa monille muille uutisille, jotka ovat kertoneet siitä muutoksesta, jonka taustalla on niin sanottu turvapaikkapolitiikka, jossa oleellista ei tunnu olevan hädänalaisten auttaminen, vaan prosessia pyörittävän kantaväestön suvaitsevaiseksi väitetty moraaliposeeraus. 

Suomessa asiasta vastaavien sisä- ja ulkoministereiden salkut ovat Vihreillä. Kyseiset ministerit (Ohisalo ja Haavisto) ovat jälleen viestittäneet maailmalle, ettei Suomi tule heidän johdollaan sulkemaan rajojaan kehitysmaalaisten virralta. Ei edes siinä tapauksessa, että sen taustalla olisi samankaltainen hybridisodankäynti maatamme vastaan, kuin parhaillaan on menossa Valko-Venäjän ja EU:n rajalla.  

Arvoisa lukijani muistaa epäilemättä erinomaisesti, kuinka tehokkaasti ex-pääministerin lupaus kotitalonsa luovuttamisesta kantautui Irakiin ja johti vuoden 2015 kansainvaelluksen aikana siihen, että Suomeen saapui hädänalaisten syyrialaisten sijasta joukoittain parempaa elintasoa etsiviä irakilaisia. Niinpä voimmekin seuraavaksi jäädä odottelemaan, millä tavoin sisä- ja ulkoministeriemme kannanotot vaikuttavat Suomeen suuntautuviin tulijavirtoihin. 

Ja millä tavalla he aikanaan vaikuttavat maamme jakamiseen liittyviin reviirivisertelyihin. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Maria Ohisalon ratkaisut jengirikollisuuteen: perus- ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen sekä nuorisorikoskoordinaattorin rekrytoiminen
Haaviston lain vastaisesti vaihtama virkamies otti vastuun terrorismista - mutta se kuuluu silti Marinin kabinetille
Turvapaikanhakijoiden kansallisuudet eivät osoita kansainvälisen suojelun tarvetta

16 kommenttia:

 1. Kuka nyt todella uskoo Ruotsin vuonna 2015 lähettäneen Suomeen ilmaisilla kyydeillä pakolaisia, ilman etukäteisinformaatiota Suomen päättäjille.
  Kaipa saamme tulevaisuudessa muistelmista lukea mitä todella tapahtui. Tai uskaltaako tutkiva journalismi selvittää asiaa...
  Venäjä lähetti pari tuhatta ja siitä nousi hirmuinen halloo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä asia sanottiin aivan suoraan valtamediassa:

   Pipilän hallitus suunnilleen ensimmäisenä hallitustoimenaan huhtikuussa 2015 määräsi Maahanmuuttoviraston tiedusteleman Kuntaliitolta sijoituspaikkoja 80 000 turvapaikanhakijalle.

   Tämä oli se määrä Taakanjakoa, jonka Bryssel oli Suomelle määrännyt.

   80 000 raiskaajaryöstäjäterroristia.

   Se jäi 32 500, koska Unkari ja muut saivat tarpeekseen bryssäilystä ja löivät rajat kiinni.

   Tämä asia on myönnetty avoimesti valtamediassa. Mutta suomalainen ei pysty ymmärtämään Ruotsia kauemmas.
   Useimmille sekin on liikaa, ja jopa oman kotipaikkakunnan hahmottaminen on suomalaiselle aivan liian vaativa suoritus.

   Poista
  2. Itse olen lukenut Orpon, Niinistön ja muiden muistelmia joiden mukaan pakolaiset saapuvat yllättäen, muistelijoiden sitä etukäteen tietämättä.

   Poista
  3. Saapuivat pyytämättäkin, paitsi että ylättäen? Se on todennäköisin vaihtoehto, kuten yllä QK totesi kotipaikkakuntakin on suomalaiselle mahdoton hahmottaa. Oman kodin hahmottaminen on ehkä vielä vaikeampaa, mistä kaikesta se EI tarjoa turvaa... -jussi n

   Poista
 2. Toiskulttuuristen mukaan tuomien heille ominaisten sisäisten kitkojen ja reviiritaistelujen luonne kertoo jotain siitä miten primitiiviset yhteisöllisen vallan voimat heidän keskuudessaan vaikuttavat. Se, etteivät heidän suku- ja klaaniyhteiskuntansa edes kansainvaelluksen massamittaisessa kaaoksessa hajoa, vaan muodostavat sen kulttuuristen voimien palautuspisteen, johon he kaiken keskellä aina kehityksellisesti taantuvat, kertoo jotain siitä, miten toivottomaksi ja tuhaisaksi nämä vaellukset niitä vastaanottaville vanhoille sivistysvaltioille tulevat muodostumaan.

  Ja valitettavasti kulttuuriset yhteentörmäykset eivät aiheuta meissä eurooppalais-länsimaalaisen ihmisyyden edustajissa mitään yksimielistä torjunta- tai hylkimisreaktiota, vaan seurauksena kansainvaelluksesta on meilläkin vain vahvistuva sisäinen kahtia jakautuminen. Ja siinähän yksi olennainen jakolinja repeää sukupuolten väliin -- jos mitkä, niin suhtautuminen toiskulttuurisiin on selvästi sukupuolittunut kysymys.

  Se taas kertoo jotain siitä, miten oma yhteiskuntamme kuin huomaamatta taantuu takaisin samanlaisten primitiivisten yhteisövoimien valtaan kuin mitä tänne vaeltavat kansanryhmät edustavat. Ja tuosta on sitten jo nyt kaikki järkiajattelu aika kaukana, ja yhä kaemmas pakenee. Siitä pakolaisuudesta tosin kukaan ei tunnu olevan kovin huolissaan.

  VastaaPoista
 3. Kehitysmaalainen, pakolainen, siirtolainen...? Keitä nämä henkilöt siellä Puolan rajalla oikein ovat? Irakin kurdeja vai keitä; suurin osa miehiä? Onko siellä sota meneillään, nälänhätä vai mitä siellä tapahtuu? Mistä he oikeastaan tulevat ja kenen kyydillä ja rahalla? Mikä tämän kaiken tarkoitus oikein on? Ovatko he rokotettuja, kantavatko he maskeja ja käsidesiä mukanaan? Onko heillä tuberkuloosi tai muu tarttuva tauti?
  Mistään en saa vastausta, tietääkö kukaan, halutaanko se todellinen totuus edes esille?


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähes kaikkiin kysymyksiis1 on jo mediassa laajasti kerrottu.

   Poista
  2. https://ledarsidorna.se/2021/11/sa-ser-migrantstrommen-ut-till-den-polska-gransen/

   Ur dagens artikel;

   Så går resorna till
   Så mycket kostar det
   Så outsourcar Belarus visumhanteringen
   Flygtransporterna leasas från företag inom EU

   https://www.svt.se/nyheter/utrikes/vet-kommentatorer-ens-sjalva-vad-de-menar-med-hyridkrig?fbclid=IwAR0g9EFb_6JQaAdJ5MzRTuyjgezvnGPPMxBZO-sXAVeM9qy1IHUeIkg5udc

   Poista
 4. Kyseessä on vuosikymmeniä sitten alkaneesta hyökkäyksestä valkoista eurooppalaista rotua vastaan. Kyseessä on kosto.

  VastaaPoista
 5. Tässä on nyt odoteltu kolme vuosikymmentä kultamunien kuoriutumista, mutta niiden sijasta on saatu mätämunia. Kielitaidottomien ja lukutaidottomien, koulutusta arvostamattomien tulokkaiden lapsista on kasvanut juniorigangstereita, jotka hankkivat rahansa rikollisella toiminnalla ja väkivallalla. Tästä syntyy se paradoksi, että toisen polven tulijat ovat vielä ongelmallisempia kuin vanhempansa. Hölmöintä on, että ongelma on suomalaisella harhaisella monikulttuurisuus- ja ihmisoikeuspolitiikalla itse luotu. Tällä hetkellä ollaan todella uhkaavassa tilanteessa Valko-Venäjän tilanteen vuoksi, kun meillä on vallassa lapsellinen ja vastuuton hallitus, ja Ohisalo ja Haavisto oikein mainostavat, että Suomesta voi aina hakea turvapaikkaa.

  VastaaPoista
 6. Tik tak,kello käy ja vihreät kanisterimme tietää, että aika mahdollimman suureen vahingontekoon maatamme kohtaan käy vähiin.
  Vihreät julistavat kaikilla rintamilla "meillä on rajat ja lompakot auki, tänne vaan".
  Tämä soidinkutsu on varmasti kuultu kaikilla mantereilla joten sopii toivoa, että Puola ja Latvia kestävät ja ennenkaikkea sitä ettei naapurin taikakääpiö lykkää samaa rumbaa käyntiin Itä-rajallamme.
  Kun neukkula hajosi olivat tasan samat sopimukset voimassa kuin nytkin. Siitä huolimatta sain tehtäväkseni, kuten monet muutkin alkaa valmistella rajan tuntumaan "kokoamisleiriä" mahdollisia pakolaisia varten. Silloin puhuttiin Venäläisistä ja heitä ei paljonkaan rajaa pidemmälle olisi päästetty.
  Nyt kun kyse on väkivaltaisista arabeista niin hallituksemme kuskaa heidät suoraan keskellemme. Siinäpä mm sisäkanisterimme prioriteetit.

  VastaaPoista
 7. Vallankahvassa olevilla viherkommunisti-maanpettureilla ei ole aikomustakaan sulkea porttia maahamme välimerentakaisilta ja lähi-itäläisiltä maahantunkeutujilta, joita antelias suomalainen sosiaaliturva vetää maahamme kuin magneetti:

  ”Kansainväliset sopimukset – punavihreiden koijareiden viimeinen turvapaikka

  Yleisradion uutistoimitus jymäyttää jälleen kerran sen uskollisinta seuraajamassaa, boomer-sukupolven demarieläkeläisiä kertoessaan hallituksemme asenteesta Puolan ja Valko-Venäjän väliseen rajakriisiin. Koska demarieläkeläiset luottavat tiedonsaannissaan lähes pelkästään Yleen, heille syntyy tuoreista uutisista Sisäministeri Maria Ohisalo: EU:n ei pidä taipua Valko-Venäjän painostukseen ja Haavisto tilanteesta Puolan rajalla: Suomi voisi sulkea rajansa väliaikaisesti hybridiuhkan vuoksi käsitys, että vihreiden ministerit ajaisivat rajavalvontakysymyksessä suoraselkäisesti Suomen etua. Mielikuvan takana on mm. ministeri Ohisalon kommentti Suomen rajojen puolustamisesta:

  Ohisalon mukaan Suomi voi jo nykyisen lainsäädännön mukaan puolustaa rajojaan ja samalla EU:n yhteistä ulkorajaa, jos rajaan kohdistuu valtiollisesti ohjattua massamaahanmuuttoa tai muuta hybridivaikuttamista.

  Lausunnon tekee kuitenkin tyhjäksi varauma ”kansainvälisistä sopimuksista”, joita voi pitää sosialistiroistojen viimeisenä turvapaikkana. Varsinkin monikultturistina tunnettu vihreä sisäministeri asettaa kansainväliset sopimukset aina Suomen kansallisten etujen edelle. Tästä antaa suoran vihjeen jo ensin mainitusssa uutisessa kerrottu Ohisalon lausunto:

  Ohisalo korosti, että Suomen allekirjoittamien kansainvälisten sopimusten mukaan turvapaikanhakijoille on kuitenkin varattava mahdollisuus turvapaikkahakemuksen jättämiseen ainakin yhdellä rajanylityspaikalla.

  Ulkoministeri Haavisto noudattaa Ohisalon kanssa samaa taktiikkaa antamalla ensin mielikuvan Suomesta rajojaan puolustavana maana:

  Suomella on hänen mukaansa olemassa lainsäädäntöä hybridiuhkan varalle, jonka avulla raja voidaan tarvittaessa sulkea väliaikaisesti.

  Vaikka iltapäivälehdet edustavat samaa idelogiasta monoliittia kuin Yle, sieltä vuotaa silti välillä tietoja, joista maan suurin uutismonopoli haluaisi vaieta visusti. Esimerkiksi edellä mainittu Haaviston lausunto Ylen uutisessa asettuu kummalliseen valoon kun sitä tarkastelee Iltalehden uutisjuttua Haavisto medioille: Suomi ei sulkisi rajaa Puolan tapaan täysin – väliaikainen sulku mahdollinen vasten.

  – Toimenpiteet on sovitettava yhteen maamme lakien ja kansainvälisten sopimusten kanssa. Ensisijaista tässä tilanteessa kuitenkin on varmistaa Suomen rajojen pitävyys ja suomalaisten turvallisuus, ryhmä linjasi tiistaina

  Vapaaehtoiset kansainväliset sopimukset, jotka eivät voi edes lakiteknisesti ohittaa perustuslain turvaamia maan etua, ovat kuitenkin Haavistolle kaikki kaikessa. Ne ovat globalistisille vihreille tärkeitä, koska allekirjoitetut paperinpalat tarjoavat porsaanreiän rajojen avaamiselle ja itsetarkoitukselliselle maan muukalaistamiselle:…”,
  Koko kartikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2021/11/kansainvaliset-sopimukset-punavihreiden.html

  VastaaPoista
 8. Nämä perseilyt pitää kostaa järjestelmällisesti vihreille stalinisteille ja heidän perheilleen.Se on OIKEUTTA.Liian kovia otteita EI ole edes teoriassa.Nollatoleranssi punaiselle fasismille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pentu-uho jatkuu taas. Verta ja karvoja piisaa, mutta teot loistavat taas poissaolollaan.

   Tuleeko tuosta edes hyvä mieli, kun kaikki tietävät sen olevan voimattoman hiiren itkua?

   Poista
 9. Te pekeleen rasitit! https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008398120.html

  kiintiöstä tulematta 48000, joten lopettakaa pekeleen rasitit tuo ulina!

  VastaaPoista
 10. Valko-Venäjä tekee suuren palveluksen EU:n kansoille, jos muutama tuhat sen kautta tulevan turvapaikan hakijaa saa aikaan sen, että rajat pannaan kiinni. Taitaa kyllä olla turha toivo, sillä saman aikaisesti Välimeren kautta tulevat avusussjärjestöjen tänne kuskaamat ns. siirtolaiset otetaan mukisematta vastaan. Siinä kun ei ole kyse hybridisodasta.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!