lauantai 3. heinäkuuta 2021

Paremman Euroopan, terveen talouden, itsenäisten kansakuntien ja lisääntyvän subsidiariteetin puolesta

Kovasti on pohdiskeltu Britannian eroa Euroopan Unionista. On epäilty maan talouden romahtavan ja pahimmillaan koko valtakunnan hajoavan Skotlannin irtautuessa siitä. Tosin vuoden 2021 talouskasvusta näyttäisi tulevan nopeinta sitten vuoden 1941. Eikä Skotlantikaan ole vielä eronnut, vaikka saattaa sen hyvinkin tehdä.

MTV3 julkaisi kuitenkin pienen uutisen, joka nostatti omia kulmakarvojani. Sen mukaan Englannin kanaalista oli pelastettu yli sata kehitysmaalaista elintasopakolaista, joiden joukossa oli 29 lasta. Merkittävää tässä episodissa oli se, että kaikki pelastettiin Ranskan puolelle, eikä tarjottu Välimereltä tuttua taksipalvelua määränpäähän. 

Jos taksiliikenteen estäminen on mahdollista kanaalissa, on merkillistä, että se sallitaan Välimerellä. Syy ei ole pakolaisissa eikä lähtömaissa, vaan vastaanottavassa tahossa eli EU:ssa.

Toiveikkaasti voi tietenkin ajatella, että myös EU on muuttumassa nyt kun Tanska on lopettamassa turvapaikkamenettelyä väärinkäyttävien spontaanien elintasopakolaisten sijoittamisen maaperälleen. Lisäksi ruotsalaisen poliisin ampuminen saattaa lisätä paineita tehdä ongelmalle lopulta jotain.

Siihen on kuitenkin vielä pitkä matka, eivätkä kaikki EU-maat ole valmiita näkemään tosiasioita ihmisoikeushössötyksen läpi. Siksi tarvitaan lisää poliittista voimaa Unionin tasolle - eli järkevää maahanmuuttopolitiikkaa ajavien tahojen yhteistoimintaa.

Yhtenä askeleena tätä tavoitetta kohti on europarlamenttiin syntymässä entistä voimakkaampi kansallismielisten ryhmittymä, johon tulevat kuulumaan muun muassa Perussuomalaiset ja Unkarin valtapuolue Fidesz. Toivoa sopii, että se pystyy toimimaan yhtenäisesti paremman Euroopan, terveen talouden, itsenäisten kansakuntien ja lisääntyvän subsidiariteetin puolesta.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Jengirikollisuuden tilasta Suomessa ja Ruotsissa
Brexit uudessa valossa
Kanaalin yli pyrkijät muistuttivat hallitusneuvottelijoita

9 kommenttia:

 1. "..., että myös EU on muuttumassa nyt kun Tanska on lopettamassa turvapaikkamenettelyä väärinkäyttävien spontaanien elintasopakolaisten sijoittamisen maaperälleen."

  Englanti sekä Norja ovat muuttamassa myös, mutta eihän nämä maat edes kuulu EU:in. Unkarillahan on jo rajat kiinni ja eikös Kroatia ajattele samoin?
  No Suomi jatkaa Ruotsin kanssa humanitaarista tapaansa; täytyyhän nyt Suomen kun Ruotsikin.

  VastaaPoista
 2. Korona panepidemia harmittavasti laittaa kapuloita rattaisiin Ohisalon ja muun vihervasemiston haaveellee tuoda mahdollisimman paljon kehitysmaalaisia Suomeeen ..

  VastaaPoista
 3. EU on mätä, se on jo käynyt selväksi. Edes ulkorajoja ei pystytä vartioimaan. Rajavalvonnaksi kutsutaan sitä, että toimitaan ihmissalakuljettajien ketjun lenkkinä rahtaamalla laittomia tulijoita Eurooppaan. Sitten kehitellään järjestelmää, jolla pakotetaan jäsenvaltiot ottamaan vastaan näitä ikuisia vapaamatkustajia. Oli hieno asia, että britit pystyivät eroamaan tästä eurostoliitosta, jonka sanelu käy entistä kuristavammaksi, kuten nyt tuntuu metsäpolitiikan osaltakin käyvän. On tervehdittävä suurella tyytyväisyydellä Tanskan pyrkimyksiä järkiperäistää tolkutonta kansainvaellusta, ja varsinkin uutta kansallismielisten liitoutumaa EU:ssa.

  VastaaPoista
 4. Tulee mieleen Perussuomalaisten mainos -Tuli jonon ohi, mutta niin, että pakolaisten avustaminen Esim. Välimeren yli on epäoikeudenmukaista niitä apua ja suojaa tarvitsevia kohtaan, jotka odottavat jossain leirillä kiltisti mahdollista parempaa ja turvallisempaa elämää lähtömaatansa kehittyneemmässä maassa.
  Asiassa pitäisi järjestelmällisesti toimia kaikissa maissa niin, että nämä etuilijat palautetaan ”jonon häntäpäähän” ja osoitetaan näin heille, ettei etuilu jonossa ole millään lailla eduksi vaan mieluummin haitaksi ”turvapaikan ” saannille. Yksi mahdollinen tapa olisi, ettei jonon ohittajalle, etuilijalle myönnetä koskaan kohdemaan kansalaisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haitallisia siirtolaisia ei tarvitse ottaa ollenkaan vastaan.
   Tosiasiallisestihan tänne yrittävät eivät ole turvapaikkaa hakevia ihmisiä vaan elintasoshoppailijoita, joita kiinnostaa vain ja ainoastaan ilmainen elämä meidän, veronmaksajien kustannuksella.
   Toinen mikä heitä kiinnostaa, on rikollisilla toimilla saatava taloudellinen hyöty kuten Ruotsissa on nähty.

   Poista
 5. Perussuomalaistenkin kannattaisi nostaa esille perusasiat. Ihminen on lajityypillisesti ja olemuksellisesti sosiaalinen olento, joka on selviytynyt ja selviytyy, jos ylimalkaan selviytyy, olemassaolon taistelussa vain yhteisöinä, ei yksilöinä.

  Kielellis-kulttuuriset kansallisvaltiot ovat kovia kognitiivisia tosiasioita, joiden eheydestä pitäisi ehdottomasti pitää huolta. Siis ehdottomasti. Niin sanotut "ihmisoikeudet" voivat toteutua vain kunkin kulttuurin ehdoilla kunkin kulttuurin omassa piirissä.

  Eurooppalaisella uudella ajalla sokeuden asteelle kasvanut individualismi ja hyvinvoinnin myötä kuvaan mukaan tullut kulttuurinen narsismi, johon kaiken "uhriajattelun" -- uhrirooleihin samaistumisen -- tavattoman voimaannuttava vaikutus perustuu, ovat ne yhteisöjä uhkaavat tekijät, joiden suhteen pitäisi nyt olla enemmän kuin huolissaan. Itse asiassa eurooppalaisten pitäisi nyt huutaa suoraa huutoa: "Ei, ei, ei! Miksi me teemme nyt tätä "outoa itsemurhaa"?"

  Perusasiat. Yhteisövoimat ja yhteisöominaisuudet ovat ensisijaisia, ne ovat kaiken ihmisyyden ja toimintakyvyn ensiehtoja. Juuri niiden pohjalta on myös kaikki genettinen valikoituminen ihmisen kehityshistoriassa tapahtunut. Jos mitkä, niin juuri "kulttuurit" ovat periytyviä.

  Rajat kiinni. Rahat kiinni. Vain ehjissä yhteiskunnissa voi yksilöllisyys kokoistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin hienosti kiteytty kommennti Seppo Oikkoselta.

   Poista
 6. EU-diktatuuri perustettiin 1950-luvun alun Bilderberg-kokouksissa planeettamme kahden johtavan globalisti-rkollisen, rosvoparoni Rockefellerin ja läntistä velkaponzi-rahajärjestelmää hallitsevan Rotschildin koollekutsuman 100 muun ns. "elitistin" toimesta. EU-diktatuurin tarkoitus on olla osana noiden globalisti-rikollisten tavoitteena olevaa harvainvaltaista Uuden maailmajärjestyksen tyranniaa. Kansallisvaltiot ovat este sen toteuttamiselle. Siksi ne on tuhottava kehitysmaalaisten barbaarien kuten ISIS-terroristien invaasiolla. Päätoimeenpanioihihin kuuluu Rotschild-agentti Soros rahoittamiensa "hyväntekeväisyys"-järjestöjen kanssa, jotka laivaavat Välimmeren yli massoittain EU-n veronmaksajien loisiksi tunkeutuvia elintasopakolaisia. Vapaaehtoisina avustajina ovat rahakasta liiketoimintaa harjoittavat ihmissalakuljettajat.

  Tuloksena on Euroopan valtioissa ihmismassa, jolla ei ole kansallista sen enempää kuin muutakaan identiteettiä ja on globalisti-rikollisille siksi helpompi alistaa Uuden maailmajärjestyksen tyranniaansa.

  Kalergi-suunnitelma
  VastaaPoista
 7. Jatkuvalla syötöllähän britteihin tulee kanaalin yli ihmisiä. Britannia tosin on lähestulkoon varmasti sontaan uppoava saarivaltio jo ilman näitä laittomia saapujiakin.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!