perjantai 16. heinäkuuta 2021

Tiedotus nuorten vanhemmille!

Tänä aamuna MTV3 valaisi meitä koronaviruspandemian päättymisen jälkeen mitä todennäköisimmin alkavan uuden kansainvaelluksen seurauksista kahdella esimerkillä. Ensimmäisessä poliisi pyytää vihjeitä Kontulassa tapahtuneesta ampumisesta, joiden uhrit eivät - maahanmuuttajien välisten välienselvittelyjen tyypilliseen tapaan - halua kommentoida kokemansa väkivallan syitä. Toisessa 17-vuotias tuli raiskatuksi tehtyään treffit netissä tapaamansa "Jussin" alias Yusuf Moamar Aldalin kanssa. 

Myös virallinen Suomi eli Sanna Marinin (sd) hallitus on herännyt tulevaan kehitysmaalaisten maahanpyrkimisaaltoon. Sitä varten se on ministeri Anna-Maja Henrikssonin (ruots) johdolla tehnyt päätöksen veronmaksajien kustantaman oikeusavun parantamiseksi turvapaikanhakijoille. Samalla on päätetty lisäajasta tehdä uusia turvapaikkahakemuksia, mikäli edellinen yritys ei ole mennyt läpi. 

Kuten muistamme aiemmilta ajoilta, maksavat tästä kaikesta kovimman hinnan tavalliset kansalaiset, erityisesti sen vähävaraisempi osa. Ja heistä puolestaan suurimman taakan saavat kantaakseen naiset, kuten alussa mainitsemani 17-vuotiaan neitosen tapaus jälleen kerran osoitti.

Tässä tilanteessa onkin syytä muistuttaa nuorten tyttöjen ja miksei poikienkin vanhempia Suomen muuttumisesta harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksena. Eli arvoisat lukijani: muistakaa valistaa nuorianne niistä riskeistä, jotka liittyvät kaupungilla hengailuun - etenkin silloin kun näköpiirissä on tietyistä kulttuuripiireistä maahan saapuneita henkilöitä. 

28 kommenttia:

 1. Baja-Maja Henriksson haluaa varmistaa, ettei yksikään kultamuna saa kielteistä päätöstä, kun on jaksanut taivaltaa tänne kymmenen turvallisen maan halki. Jos kuitenkin tulisi kymmenenteen valitukseen hylsy, Ohisalo hoitaa kuitenkin elatuksen ja palomuurin viranomaisia vastaan, joiden turvin voi jatkaa loisimistaan Suomessa. Turvapaikanhakijoiksihan nämä muuttuvat vasta Suomen rajan ylitettyään, muutoinhan he ovat median nykytermeillä luontevasti siirtolaisia.
  Ihmeellistä on nykyhallinnon naiivi sinisilmäisyys, kun tänne haalitaan laittomasti ilman papereita tulevaa väkeä, joiden taustasta ja todellisesta toiminnasta ei voida millään tavalla oikeasti varmistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naiset ja heidän kuuluisa tunneälynsä, se johtaa nyt Suomea...

   Poista
  2. Tämän nyt Suomea johtavien naisten tohuista voit unohtaa sen älyn. Pelkällä tunteella nyt mennään. Voisipa sanoa, että äly hoi, järki älä jätä.
   Huru-ukko

   Poista
  3. Niin siis tunneälyhän on naisten 1990-l. kehittämä käsite, jolla he perustelivat ylivertaisen osaamisensa miehiin nähden. Hah hah haaa, muuten oikeasti eipä juuri naurata: naiset ovat parhaillaan johtamassa meitä kohti Ruotsin kaltaista etnohelvettiä.

   Poista
  4. Naisena koen myötähäpeää tämän hallituksen typeryyksistä. On surullista, että kun vihdoin naiset pääsevät valtaan, tekevät niin paljon tyhmyyksiä, että moni nainen jatkossa ajattelee, että ehkä pitää äänestää sittenkin miestä. Kokenutta ja osaavaa.

   Poista
  5. Vaan mistäpä löytyisi niitä kokeneita ja osaavia miehiä? Käteinen, Stubb, Sipilä, Vanhanen, Soini, Niinistöt x 2,Tuomioja, Lipponen, Haavisto? Ei p*rkele, ei tule mitään. Ei löydy kuin näitä henkisesti mätiä eliitin EU-juoksupoikia. Missä miehet? Loppu Suomesta?

   Poista
  6. Sitten on vielä tämä yksi tapaus aivan omassa luokassaan: hänen mielestään tänne laittomasti tunkeutuvien muukalaisten motiivien epäily on rasismia! On näemmä niin, ettei mieheksi synnytä, vaan tullaan jos ollaan tullakseen. Kaikilta se ei onnistu, kuten tämän esimerkin isänmaan toivolta...

   Poista
 2. Jos haluat rauhaa, valmistaudu sotaan!

  VastaaPoista
 3. Mitähän muuta hallitus hallitsee kuin sisälukutaidon koronatiedottamisessa? Aika hallitsemattomia nämä tänne pesiytyneet sosiaalitapaukset.

  VastaaPoista
 4. Vaan, mitäpä tälle voit? Suomalaisten selkeä enemmistö kumminkin haluaa tätä. Viimeisimmät gallupit vaan vahvistavat suuntausta.

  VastaaPoista
 5. Mikä naisia motivoi selviää kun kuuntelee radiomainoksia, joka kolmas mainostaja on kaalimato.com

  VastaaPoista
 6. Viherkommunisti-hallituksen kuljettaessa suomalaisia kohti ruotsalaismallista matu-helvettiä kuin pässiä narusta niin sitävastoin Itävaltakin otti pienen askeleen oikeaan suuntaan:

  "Itävalta aikoo kriminalisoida poliittisen islamin",
  https://www.kansalainen.fi/itavalta-aikoo-kriminalisoida-poliittisen-islamin/
  - ja tässäkin on eräs pätevä syy, joka koskee yhtä hyvin myös mm. suomea:

  "Jihadistikoulu Pakistanissa kouluttaa afganistanilaisia miehiä pyhään sotaan – ”Olemme erinomaisia ​​kaikessa, mikä liittyy jihadiin”",
  https://www.kansalainen.fi/jihadistikoulu-pakistanissa-kouluttaa-afganistanilaisia-miehia-pyhaan-sotaan/
  - varsinkin kun tulossa voi olla uusi matuinvaasio erityisesti Afganista Yhdysvaltain vetäytyessä sieltä ja Talibanin vallatessa maan, kuten Olli Pusa toteaa artikkelissaan "Uusinta vuodelta 2015?", https://oikeamedia.com/o1-162607

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erityisen huomionarvoisena pidän seuraavaa Pusan mainintaa artikkelinsa lopussa:

   "...Eli yksi arvio on, että EK:n, sen propagandatoimistojen ja poliittikkojen puheilla työperäisen maahanmuuton kasvattamisesta ja samanaikaisilla uutisilla Afganistanin romahduksesta valmistellaan "työperäistä turvapaikka-aaltoa".

   Kun tiedetään toiminnan tuhoisat vaikutukset Suomen talouteen, pitää kysyä miksi? Kenen tahto tämä on?"

   Se tahto on selvästikin globaalin rikollisen "eliitin", jonka pystyttämän EU-diktatuurin asiaa EK ensisijaisesti ajaa Suomen edun sijasta - mm. noudattaen samaa periaatetta, jonka eräs viherkommunisti-hallituksen Tappurainen ilmaisi näin: "On väärin asettaa Suomen etu edelle"! Tämä näkyy mm. siitäkin, että EK:n valtuuskunnan puheenjohtajana toimi kymmenisen vuotta Bilderberg-maanpetturi Matti Apunen, joka ainakin aikaisemmin on myös kirjoittanut kolumneja Brysselin Pravdaan, joka on EU:n ja sen takana olevan planeettamme globaalin rikollisen "eliitin" valheellinen pääpropaganda-kanava Suomessa - nykyisenä takapirunaan Bilderberg-globalisti Antti Herlin mananmajoille menneen Bilderberg-globalisti Aatos Erkon saappaisiin astuneena.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. EU-diktatuuri on globaalin rikollisen ”eliitin” napamiesten, rosvoparoni Rockefellerin ja vähintäänkin läntistä maailmaa orjuuttavaa velkaponzi-rahajärjestelmää hallitsevan Rotschildin ja näiden koollekutsumien 100 muun ”elitistin” luomus. Se tehtiin 1950-luvun alun Bilderberg-kokouksissa. Tämä käy ilmi espanjalaisssyntyisen tietokirjailija Daniel Estulinin monivuotisen työn tuloksena syntyneestä kirjasta ”The True Story of the Bilderberg Group”.
   Siitä oli tehty valmis suomenkielinen käännöskin, mutta julkaisu sensuroitiin, otaksumani mukaan joidenkin suomalaisten Bilderberg-maanpettureiden toimesta.

   Lakimies, oikeustieteen lisensiaatti Jaana Kavoniuksen seuraavasta dokumentista käy ilmi kuinka johtavat maanpetturipoliitikkomme laittomin menetelmin huijasivat suomalaiset EU-diktatuuriin:
   https://www.virkamafia.fi/wp-content/uploads/2021/05/Tutkintapyynto-valtiopetos-ym.-31.5.2021-1.pdf

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 7. Kukaan vallanpitäjistä ei kuitenkaan tunnista saati tunnusta toimivansa vain tunteen pohjalta, vaan kaiken sanotaan tapahtuvan "arvojen" pohjalta.

  Ja sepä onkin sitten mielenkiintoinen ilmiö, tuo "arvoihin" liittyvä tietty tabunomainen pyhitys, joka estää ajattelemasta ratkaisujen todellisia syitä ja seurauksia. Jos niitä ajateltaisiin, paljastuisi liian raakana tosiasiana, että käytännössä hyvistä teoista voi olla pahoja seurauksia -- kun taas pahoista teoista saattaisi olla lopulta kaikkien osapuolten kannalta parempia seurauksia.

  Juuri maaginen tabupyhitys suojaa kaikkea "arvoja" koskevaa ajattelua. On kuin kaikki vastuulliset vallanpitäjät olisivat panneet päänsä mustaan säkkiin ja hokisivat tunnustuksellisesti toisilleen: tässä me olemme samassa pimeässä kaikki. Ja jos kukaan ei raota säkin suuta, kukaan ei joudu päivänvaloon eikä vastuuseen teoistaan.

  Erich Fromm kirjoitti natsi-Saksan kokemusten paljatuttua psykoanalyyttisen tulkinnan siitä miksi kokonainen sivistyskansa ajautui mielipuoliseen tilaan. Jokainen kirjan lukija voi todeta, että se mitä tapahtui on juurikin sitä samaa, mitä nyt omassa totalitarisoituvassa ja sananvapautta rajoittavassa yhteiskuntatodellisuudessamme on tapahtumassa. Eli kun tietyistä asioista -- esimerkiksi kulttuurisista hylkimisreaktioista -- kielletään puhumasta ja vain tabuarvoja saa julkisesti tunnustaa, yhteiskunta tulee romahtamaan ja valtaan nousee kuria ja järjestystä lupaava diktaattori.

  Ja olennainen osa tuota tapahtumaketjua -- joka siis on keskuudessamme jo hyvässä vauhdissa -- on se, ettei vallanpitäjien edes tarvitse muodostaa mitään kulissientakaisten kabinettien salaliittoja. Riittää että vallitsevat tabuarvot ovat tarpeeksi maagisia -- niin ettei niitä millään järkiajattelulla päästä lähellekään saati käsittelemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö tuo Erich Fromm nähnyt vain natsismin vihollisena ja marxilaisuuden vastavoimana sille. Hänhän kuului Frakfurtin koulukuntaan, jossa luotiin pohja nykyiselle totalitarismille kulttuurimarxismin kautta.

   Poista
 8. Mahdollisen "koronaviruspandemian päättymisen jälkeen" herää vahva epäily, että kysymyksessä on globaalin rikollisen "eliitin" ja sen alajaoksen Medical Mafian projekti:

  "Kolme presidenttiä on kuollut pian sen jälkeen, kun he olivat pysäyttäneet koronavirusrokotteiden jakelun omissa maissaan. Kuolemansa jälkeen kaikki kolme maata ovat nyt aloittaneet koronavirusrokotukset.

  Viimeinen kuollut oli Haitin presidentti Jovenel Moise, joka murhattiin kotonaan Port-au-Princessä viime viikolla. Haiti oli kieltäytynyt WHO:n Astra Zenecan rokotteesta, koska euroopassa raportoidaan laajalle levinneistä sivuvaikutuksista. Päiviä Moisen murhan jälkeen Valkoisen talon lehdistösihteeri Jen Psaki julisti, että YHDYSVALLAT lähettää 5 miljoonaa dollaria Haitille ja ryhmän FBI-agentteja.

  Myös Burundin presidentti Pierre Nkurunziza kuoli hiljattain, kuoleman ilmoitettiin olevan sydänkohtaus kesäkuussa. Burundin terveysministeri torjui aiemmin tänä vuonna rokotteet, koska yli 95 prosenttia potilaista toipui ja sanoi, että rokotteet eivät ole välttämättömiä Burundissa.

  Maaliskuussa Tansanian presidentti John Magufuli kuoli myös "sydänsairauteen". Magufuli raivostutti lääketieteellisen "establismentin" [lue: Medical Mafian] , kun hän kieltäytyi koronavirusrokotteiden käytöstä maassaan. Hän myös pilkkasi PCR-testejä osoittamalla, miten vuohi ja papaija testattiin positiivisiksi COVID-19: lle. Kuolemansa jälkeen Tansania tilasi koronavirusrokotteen."

  https://www.infowars.com/posts/mystery-3-presidents-all-died-after-blocking-distribution-of-covid-vaccines-in-their-countries/

  Viittaan myös aikaisempaan kommenttiini Anonyymi10. heinäkuuta 2021 klo 20.49/http://professorinajatuksia.blogspot.com/2021/07/karvasta-oppia-uruguaysta.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellä sanottu antaa myös tukea lääkäri Mikael Kivivuoren seuraavalle lausumalle:

   ”Suosittelen jokaista lukemaan Sanna Marinin blogin: Raharikas lääketeollisuus. Se on vuodelta 2010 ja avaa jokaiselle helposti miten lääketeollisuus lahjoo lääkäreitä, päättäjiä ja mediaa liioittelemaan pandemioita jotta saadaan myytyä rokotteita ja ohjattua ihmisiä pelolla mihin vaan. Koska pääministerimme on hyväsydäminen ja täysin tietoinen kaikesta tästä, mutta nyt korona-epidemian aikana kuin taivaan iskusta unohtanut kaiken ja toiminut Suomen etua vastaan, olen samaa mieltä muiden asiantuntijoiden ja tieto-vuotajien kanssa, että pääministeri Sanna Marinia ohjataan ulkomailta ja todennäköisin syy tähän on kiristys.
   Koska pääministeri ohjaa koko Suomea, olen julkisesti suositellut Suojelupoliisia tutkimaan asiaa välittömästi."

   Äskettäin Arto Luukkanen haastatteli Mikael Kivivuorta Alfa TV:ssä 13.7.2021.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 9. Kaikenlaisissa salaliittoteorioissa on se tavattoman harhainen puoli, että kuvitellaan kaikki ihmisen järki päämäärärationaaliseksi. Tästä täysin väärästä lähtökohta-asetuksesta johtuen salaliittoteorioiden todistelut muodostuvat erilaisissa kabineteissa julkisuudelta pimossa toimineiden pahantahtoisten valtamoguleiden henkilöluetteloiksi ja heidän keskinäisten maailmanvalloitussuunnitelmiensa paljastusyrityksiksi.

  Mutta kun ihminen on lähtökohtaisesti ja olemuksellisesti sosiaalinen laji, jonka pohjimmaiset ohjaavat voimat eivät ollenkaan kuulu minkään päämäärärationaalisen järkiajattelun piiriin, niin salaliittoteareetikot vain turhaan hirttäytyvät milloin mihinkin päättelyketjuunsa ja tekevät itse asiassa todellisen tilanteen paljastumiselle karhunpalveluksen. Eli tekevät mahdottomaksi sen seikan ymmärtämisen, että ihmistä suurin joukoin ja myös "valtaa" omaavien yksilöiden kohdalla ohjaavat tabuajattelun voimat, eikä mikään järkeen perustuva pahan tahdon toteuttaminen.

  Ei esimerkiksi kukan Bilderberg-kokouksiin osallistunut ole koskaan ilmaissut mitään katumusta siitä että hän on noudattanut kutsua salaseuran kokoukseen. Taustalla pitää nähdä ihmislajin pitkä historia, jossa kaikki "valtaa" antava "tieto" on alunperinkin ollut "salatietoa", jota on kuiskittu poppamiesten toimesta noviisien korviin temppeleiden kaikkeinpyhimmissä kammioissa.

  Salaliittoteoreetikot toimivat yleisen tietämyksen parhaita etuja vastaan, kun järkeistävät järjettömyyttä. Todellisuutta vastaamaton ihmiskuva saa näin turhaa auktoirisointia, joka sitten kuitenkin monessa tapauksessa puksahtaa todisteluineen tyhjää vaikka teoreetikot ovatkin siihen totisen hirttäytyneitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juha Ahvio:

   ”Uusi maailmanjärjestys: Mitä käsite oikeasti tarkoittaa?”, https://www.oikeamedia.com/o1-157803
   ”Se on salaliittoteoria!”, https://beta.oikeamedia.com/o1-138512

   "Salaliittoteoriaa" Fritz Springmeier'iltä?

   The Rockefeller Bloodline, https://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/rockefeller.htm
   Suomeksi:
   http://www.heinola.org/~patato/blood9.html ja
   http://www.heinola.org/~patato/blood9b.html

   The Rothschild Bloodline, https://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/rothschild.htm
   Suomeksi:
   http://www.heinola.org/~patato/blood10.html
   ...
   http://www.heinola.org/~patato/blood10j.html

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Siitä, että "valtaan" olemuksellisesti kuuluu organisoitumista, ei pidä vetää johtopäätöstä, että ihminen vallan vaikutuksesta toimisi päämärärationaalisesti. Se on aivan kuin väittäisi, että paavi, Rockefeller, Soros, Murdoch tai Erkko olisivat hyviä ajattelijoita.

   Eivät ole. Kelpaavat kuitenkin salaliittoteareetikoille.

   Poista
  3. Kukahan tässä on noita mainitsemiasi henkilöitä väittänyt hyviksi ajattelijoiksi?

   ”“Conspiracy Theory”: Foundations of a Weaponized Term
   Subtle and Deceptive Tactics to Discredit Truth in Media and Research

   First published by Global Research in 2013, this pathbreaking analysis by Professor James Tracy shows how the term “conspiracy theory” is being used to label critical analysis and dissenting viewpoints.

   “Conspiracy theory” is a term that at once strikes fear and anxiety in the hearts of most every public figure, particularly journalists and academics. Since the 1960s the label has become a disciplinary device that has been overwhelmingly effective in defining certain events off limits to inquiry or debate. Especially in the United States raising legitimate questions about dubious official narratives destined to inform public opinion (and thereby public policy) is a major thought crime that must be cauterized from the public psyche at all costs…”

   Koko artikkeli: https://www.globalresearch.ca/conspiracy-theory-foundations-of-a-weaponized-term/5319708

   Luottaminen PELKÄSTÄÄN yliopistoissa opetettavaan ja valtamediassa kerrottuun "viralliseen totuuteen" on monissa monissa asioissa hyvin kapea-alaista ns. putkinäköisyyttä, ml. sosiologia. Miten asiat todellisuudessa oikeasti ovat löytyy usein yliopistomaailman ja valheellisen valtamedian ulkopuolisista lähteistä kuten kirjoista ja artikkeleista mm. internetissä sekä muusta sisällöstä internetissä, varsinkin ns. whistleblowerien eli paljastajien esilletuomista - tietysti niiden suhteen edellytetään tervettä epäilyä ja kriittisyyttä, mm. koska internetissä toimii joukko palkattuja disinformantteja monilla aloilla.
   Vuosikymmeniä sitten käytettiin sanaa "fakki-idiootti" niistä, jotka rilaisista syistä eivät olleet sanottavasti tutustuneet oman erikoisalansa ulkopuoliseen tietoon. Heidänlaisilleen on tyypillistä leimata "salaliittoteorioiksi" sellaiset asiat, jotka eivät kuulu heidän erityistietämykseensä.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  4. Oli selvää että pikku-Amerikassa "conspiracy theorist" tulisi kovaan käyttöön. Suomeksi vielä naurettavampikin kuin alkukielellä. Mutta myös jenkeissä tuntematon ennen 60-luvun puoliväliä. Professorin kommentoijan velvollisuus muistuttaa että jos jokin ei ole teoria - vaan esim. enemmän tai vähemmän valistunut arvaus - niin ei se myöskään voi olla salaliittoteoria. -jussi n

   Poista
  5. Sen verran kommentoin, että yliopistojen opetus perustuu tutkimustuloksiin. Se ei siis perustu mihin tahansa ajatuksenjuoksuihin, joille ei ole empiiristä evidenssiä. Näin on ainakin luonnontieteissä ja pitäisi olla myös humanistisella puolella.

   Poista
 10. Oliko tuossa ampumisessa kyse ulkomaalaisista vaiko seurueväestä? Todennäköisyys kun on jälkimmäisen puolella aika vahva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki seuruekin on mahdollinen. Tuo tietämättömyys viittaa mielestäni kuitenkin pikemminkin uudempiin maahanmuuttajiin.

   Poista
 11. Kuten Amerikassa sanotaan:

  Around blacks, never relax

  VastaaPoista
 12. Tuossa joku mainitsi naisiin liitetyn "tunneälyn". Viime vuosina on alkanut tuntumaan, että se on tunneälyttömyyttä. Kukkahattuilu nyt ei vaan sovi sinne, missä tärkeistä asioista päätetään.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!