perjantai 9. heinäkuuta 2021

Karvasta oppia Uruguaysta

Uruguay oli yksi niistä maista, jotka näyttivät pääsevän SARS-CoV2-viruksen (tässä jutussa on kuva eristetystä viruksesta) aiheuttamasta COVID-19-pandemiasta kuin koira veräjästä. Ilo oli kuitenkin ennenaikainen, koska pandemia räjähti siellä tänä keväänä käsiin. Vuoden 2020 19 100 tartunnan ja 180 kuolleen sijaan kuluvana vuonna on 3,5 miljoonaisen kansan parissa ollut tartuntoja jo nyt noin 350 000 ja kuolleita sen seurauksena peräti 5 300.  

Tätä kehitystä analysoitiin Nature-lehdessä. Sen mukaan maan hallitus noudatti heti viruksen ilmaannuttua tieteellisen ohjausryhmän neuvoja ajaen alas liiketoimintaa ja kouluja sekä rajoittaen matkustamista viime vuoden aikana. Uruguayssa kehitettiin myös oma testi SARS-CoV2:n tunnistamiseksi ja sitä käytettiin runsaasti, jolloin uudet tartuntaketjun saatiin nopeasti hallintaan.

Vuoden 2020 joulukuussa Uruguayn tautitilanne alkoi jälleen pahentua. Tälläkin kertaa tieteellinen ohjausryhmä antoi hallitukselle ohjeita, mutta nyt niitä ei noudatettu ja esimerkiksi ravintolat pidettiin taloudellisista syistä vapaasti auki. Niinpä tartuntaluvut nousivat nopeasti saavuttaen ajoittain maailman kärkitilan. 

Uruguayn ongelma ei kuitenkaan liittynyt pelkästään yhteiskunnan avaamiseen, vaan myös maantieteellä oli osansa pelissä. Maa rajoittuu Brasiliaan ja Argentiinaan ja monin paikoin näiden valtioiden välillä on Suomen ja skandinaavisten maiden rajojen tapaan vain veteen piirretty viiva. 

Tämä ei ollut suuri ongelma ennen kuin naapurimaissa yleistyi uusi aiempaa tarttuvampi viruksen gammamuunnos juuri silloin kun eteläisen pallonpuoliskon Uruguayssa alkoivat kesälomat, joiden aikana perheet ja tuttavat kerääntyivät ylläpitämään kulttuurinsa mukaisia tiiviitä sosiaalisia kontakteja. 

Lisäksi Uruguayn tilanteeseen vaikutti vielä se, että maan hallitus uskoi menestyksellisen vuoden 2020 jälkeen, että ongelma oli ohi. Niinpä se ehti julistaa voiton viruksista, joka heikensi oleellisesti kansalaisten halua noudattaa viruksen tartuntaa vähentäviä varotoimia.

Huvittavaa kyllä, Uruguayn hallituslähteet kieltäytyivät kommentoimasta Naturelle epäonnistumistaan. Pandemian loppu on nyt kuitenkin häämöttämässä, sillä hallitus on onnistunut rokottamaan väestöään erittäin tehokkaasti ja sen seurauksena tartuntaluvut ovat kääntyneet nopeaan laskuun samoin kuin koronakuolemat, joiden määrä on pudonnut peräti 95 prosentilla vain muutaman viikon takaisesta.

Suomessahan koronan torjunnassa on onnistuttu kohtuullisesti, eikä Uruguayn kaltaista katastrofia ole päässyt tapahtumaan. Lisäksi rokotekattavuus suomalaisten parissa nousee ripeästi, joten COVID-19-ongelma poistunee päiväjärjestyksestä tämän vuoden aikana olettaen ettei virus onnistu muuntautumaan siten, että käytössä olevat rokotteet muuttuvat sitä vastaan tehottomaksi. 

Tästä huolimatta Suomessakin on syytä ottaa oppia uruguaylaisten epäonnistumisesta siltä varalta, että maailmaan ilmaantuu jälleen uusi tartuttava eläinperäinen taudinaiheuttaja. Eikä se oppi ole siinä, että tehdään kuten tälläkin kerralla, vaan että noudatetaan niitä ohjeita, jotka voidaan johtaa asiaan liittyvästä parhaasta mahdollisesta käytössä olevasta tieteellisestä tiedosta. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:

38 kommenttia:

 1. Se "asiaan liittyvä paras mahdollinen käytössä oleva tieteellinen tieto" näytti vaihtelevan maasta toiseen. Samoin siitä johdettavat päätelmät. Suomessa siitä pääteltiin, että viisainta on antaa taudin levitä hallitusti väestön läpi. Ruotsissa tämä viisaus toteutettiinkin.

  Kun tauti oli uusi, siitä ei tieteellistä tietoa ollut vielä kenelläkään. Ne maat pärjäsivät, jotka eivät jääneet odottamaan tieteellistä tietoa eivätkä keskittyneet perustuslakinsa tulkitsemiseen, vaan käyttivät kulkutautien ehkäisyn perinteisiä menetelmiä. Laittoivat tartunnan saaneet karanteeniin ja estivät ihmisten liikkumista. Tukahduttivat viruksen alueeltaan.

  Tiede instituutiona joitui aika häpeälliseen asemaan pandemian alussa. Suomessa nähtiin, kuinka voimakkaasti jopa luonnontiede on poliittisessa ohjauksessa ja rahalla saa itselleen mieluisia tutkimustuloksia (maskit ovat hyödyttömiä ellei peräti haitallisia). Tieteellisiä virkamiesasiantuntijoita komennetaan antamaan STM:n poliittisen johdon määräämiä lausuntoja. Olemme tottuneet jo siihen, että pehmeiden ja tulkinnallisten tieteiden edustajat joutuvat liehittelemään rahoittajiaan ja vallanpitäjiä, mutta oli yllättävää nähdä saman tapahtuvan luonnontiedepuolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On totta, että uudesta taudista on vain vähän tietoa, joten siksi se on epävarmaa. Tällä hetkellä tietoa on riittävästi, mutta sitä eivät kaikki tahdo noudattaa, kuten kävi Uruguayssa. Myös mainitsemasi perinteiset menetelmät perustuvat tieteelliseen tietoon.

   Poista
  2. Mitään uutta tautia ei ole olemassa.
   Normaalia kausiflunssaa käytetään keppihevosena poliittisen agendan ajamiseen.
   Koittakaa nyt jo tajuta.

   https://lbry.tv/@UusiMaailma:3/Onko-koronassa-kyse-terveydesta:2

   Tänään se wef järjestää harjoituksen kyberhyökkäystä vastaan, joka ennustaa melkoista rumbaa syksylle, kuten kävi pandemiaharjoituksen jälkeen.

   https://unlimitedhangout.com/2021/02/investigative-reports/from-event-201-to-cyber-polygon-the-wefs-simulation-of-a-coming-cyber-pandemic/

   https://www.youtube.com/watch?v=LH0h4xJPMog

   Poista
 2. Maallikolle noin suttuiset kuvat viruksesta eivät paljoa kerro. Mihinkähän se muunnos tulee, kun virus mutatoituu? Mitenkähän C-kuvan örkki eroaa jostain aiemmista pöpöistä? Pienestä se on kiinni tämä tautinen maailma.

  VastaaPoista
 3. Rapakon takana on pistetty koronapiikkejä lapsiin vaikka ko maassa ei ole kuollut ainotakaan lasta itse sars-koronavirukseen.
  No, piikitys onkin tappanut nyt jo yli 300 lasta, tuokin määrä on vain alle prosentti siitä mitä on tietoon saatu.
  Yksi asia mitä en ikinä tule ottamaan on korona"rokote" tai pitämään joitain naamavaippoja jotka ei auta muuta kun katupölyyn. Se mitä minä käytän on d-vitamiini se ja c-vitamiini pitää virukset kaukana, ei ole ollut edes räkätautia 30 vuoteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ota "myrkkypiikkejä" minäkään.
   100 µg D-vitamiinia päivässä riittää minulle.
   Ainoastaa Joulupukkina ollessani olen naamaria käyttänyt.

   Poista
 4. Luulisi että kulttuurisen narsismin maailmassa, jossa ihmisistä ei enää kasva itsenäisiä ajattelijoita eikä toimijasubjekteja, vaan taannutaan tajunnalisesti objektin rooliin, jossa uhriajattelu ja uhrirooleihin samaistuminen antavat kaikkein voimaannuttavimpia kokemuksia, ihmiset kavahtaisivat pandemiaa peläten joutumista sen uhriksi.

  Mutta pandemia ja sen takana oleva todellinen taudinaiheuttaja eivät nouse kuin korkeintaan kansallisten uhkatilanteiden alkuvaiheessa kansanjoukkoja kokoavaksi "yhteiseksi vastustajaksi" -- kun joukkoontumisen ensimmäiset mutuaalireaktiot ovat ohi, nostaa narsismi rumaa päätään ja alkaa ilmestya yksilöitä, jotka saavat oman voimaantumisensa kääntämällä itsensä uhrirooliin, jossa suurena vastustajana nähdään omat hallitukset ja terveysviranomaiset, ja jossa narsistiseen tapaan huudetaan kaikkia yksilönvapauksia ja oikeuksia rajoittamattomina takaiain.

  Sellaista minäminäminä -juttuahan nuo rajoitusten vastustajat suustaan ja teksteissään suoltavat. Ihan alkeellisiakin tiedollisia virheitä tehdään, kuten tämän taudinaihauttajan vertamainen johonkin "kausiflunssaan". Tai todisteleminen kuolintilastoilla, jotka on saatu pysymään alhaisina vain ja nimenomaan kovilla rajoitustoimilla.

  Kulttuurisen narsismin maailmassa elävät durkheimilaiset "negatiiviset kultit", eli identiteettikriiseissään rimpuilevien ihmisten tarve määritellä itseään mahdollisimman "pätevästi" -- mikä tapahtuu nimenomaan "ottamalla etäisyyttä", "kieltämällä" totuuksia, ja omaksumalla jokin narsismia paremmin palveleva totuus. Hallitusten asettamien rajoitusten ja terveysviranomaisten rehellisyyden epäily ovat varsin kiitollisia "perustelualustoja", koska niissähän vallankäyttäjät saadaan usein kiinni salailuista tai suoranaisista tiedon vääristelyistäkin.

  Se miten ihmiselle -- tuolle alun alkaen, lajityypillisesti ja olemuksellisesti sosiaaliselle olennolle -- on tärkeämpää kokea joukkoontumisen antamaa vahvistusta ja "vapauksien" antamaa irtipääsyä kaikesta henkilökohtaiseksi muuttuvasta vastuusta, siitä antavat oppikirjaesimerkiksi nuo jalkapalloturistit, joita mikään terve järki tai edes itsesuojeluvaisto ei enää yksilöinä pysty puhuttelemaan. Joukkoontumisen antama hurmio on niin vahva ja voimaannuttava kokemus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kommentti ! Hölmöä seurata näiden foliohattujen kiukuttelua, joka perustuu asiantuntemukseen, jonka täydellinen tietämättömyys antaa. Mikä mahtaisikaan olla ääni kellossa, jos rajoitustoimenpiteitä ei olisi tehty.

   Poista
  2. Mnjaa... Mielestäsi 60% amerikkalaisista lääkäreistä on foliohattuja? Itsekin ihmettelen, kuinka kritiikittömästi joukot suhtautuvat näihin häthätää kyhättyihin rokotteisiin, jotka voivat tappaa. Mikä moraalinen velvollisuus on oman henkensä uhalla suojautua tautia vastaan, jota ei ehkä saa tai jos saa, voi sairastaa lievänä? Itse odottelen kotimaista nenäsuihketta, joka torjuu melkein kaikki virukset.

   Poista
 5. Joko "lääke" tappaa enemmän kuin tauti?

  "Britanniassa rokotettujen koronaan kuolleiden määrä on jo suurempi kuin rokottamattomien koronaan kuolleiden.
  MailOnline-otsikko 13. kesäkuuta: "Tutkimuksen mukaan, 29 prosentilla niistä 42: sta, jotka ovat kuolleet uuden viruskannan tarttumisen jälkeen, oli molemmat rokotukset." Englannin kansanterveystutkimuksessa 25. kesäkuuta tämä luku oli noussut 43 prosenttiin (50 117: stä), ja suurin osa (60%) oli saanut vähintään yhden annoksen.",
  https://www.technocracy.news/uk-post-vaccinated-covid-death-rate-surpasses-non-vaccinated-covid-deaths/

  "COVID-rokotukset "on lopetettava välittömästi", tunnettu toksikologi kertoo CDC: lle
  Meidän on lopetettava kaikki COVID-rokotteiden antaminen välittömästi, ennen kuin luomme todellisen pandemian, jota emme voi hallita ”, varoitti tohtori Janci Chunn Lindsay.",
  https://www.lifesitenews.com/news/covid-vaccines-must-be-halted-immediately-renowned-toxicologist-tells-cdc

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma lukunsa on sitten koronarokotuksista enemmän tai vähemmän, lyhyemmäksi tai pidemmäksi ajaksi sairastuneet/vammautuneet.
   Siinä puhutaan jo monta kertaluokkaa suuremmista luvuista, joista varmasti löytyy luotettavaakin tietoa internetin uumenista, jos viitsii lähteä kaivelemaan.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Huomattava joukko amerikkalaisia lääkäreitä jättää koronarokotteen ottamatta:

   "Amerikkalaisten lääkäreiden ja kirurgien yhdistyksen (AAPS) teettämän internetkyselyn mukaan yli 60 prosenttia kaikista lääkäreistä on päättänyt olla ottamatta rokotusta Wuhanin koronavirusta (Covid-19) vastaan. Kyselyyn vastasi yli 700 lääkäriä, jotka osoittivat, että he tottelevat Nancy Reaganin neuvoa sanomalla vain 'ei' vaarallisille kokeellisille lääkkeille.",
   https://www.naturalnews.com/2021-07-08-most-doctors-saying-no-to-covid-vaccines.html

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  3. Jos oikein ymmärsin googlaamani tekstin, tohtori Janci Chunn Lindsayn epäilyt olisivat tulleet kumotuiksi monen muun asiantuntijan kommenteilla, joita en nyt kuitenkaan jaksa luetella tässä. Sorry.

   Poista
  4. Big Pharman kassasta löytyy mahtava summa rahaa mm. disinformanttien palkkaamiseen.

   Rokotteiden ja antibioottien valmistus on syöpäteollisuuden ohella
   lääkemafian tuottoisimpia liiketoimintahaaroja.

   Ostin parisenkymmentä vuotta sitten kanadalaisen lääkärin Guyline Lanctot'in julkaiseman kirjan ”The Medical Mafia”. Lanctot oli kirjansa kirjoittamiseen mennessä työskennellyt lääkärinä pitkään paitsi Kanadassa myös Ranskassa ja USA:ssa, joten hän tiesi mistä kirjoitti. Mafia kosti viemällä häneltä lääkärinoikeudet näytösoikeudenkäynnin avulla.

   Lanctotin kirjan mukaan Medical Mafia on kaikissa maissa järjestäytynyt täsmälleen samalla tavalla kuin esim. Sisiliassa toimiva mafia ja sen organisaatio ulottuu kussakin maassa ainakin julkisen terveydenhuollon organisaation korkeimmille tasoille asti.

   Lanctot on antanut kirjansa pdf-muodossa vapaasti luettavaksi: http://whale.to/v/medical_mafia.pdf

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  5. Millä kumman tavalla se lääkkeiden valmistus ja kehitys sitten pitäisi järjestää. Nykyinen markkitalouten perustuva systeemi on kuitenkin saanut aikaan valtavan kehityksen lääkkeiden kirjossa ja tehossa. Samoin rokotteissa. Nykyisin voidaan hoitaa lääkityksellä tauteja, jotka olivat aiemmin tappavia tai sairastuneen elämää rajoittavia. Tuleeko kriitikolle mieleen joku uusi systeemi, joka toimisi paremmin kuin nykyinen. Sosialisointi ei ole sellainen.
   Erityisesti amerikkalaisessa yrityselämässä ja monessa muussakin asiassa on tietysti paljon kritisoitavaa, mutta vertaaminen mafiaan on jo aika paksua.

   Poista
  6. "...mutta vertaaminen mafiaan on jo aika paksua."

   On parasta perehtyä Lanctotin kirjaan ennen tuollaista lausahdusta. Hänellä on ollut yhteensä monikymmenvuotinen kokemus käytännön lääkärintyöstä kolmessa eri läntisessä maassa ennen kirjansa koostamista. Hän on myös selvästikin hyvin perehtynyt valtamedian ja "virallisen totuuden" ulkopuolisiin riippumattomiin tietolähteisiin ja on hyvin selvillä planeettamme globaalin rikollisen "eliitin" tarkoitusperistä - Medical Mafia, lääkemafia kuuluu tuohon samaan joukkoon.

   Suosittelen sinua lukemaan myös, mitä jo melko pitkän kokemuksen lääkärintyöstä omaava Mikael Kivivuori on sanonut korruptiosta jo toisaalla viittaamastani hänen haastattelustaan: https://nykysuomi.com/2021/05/03/nakokulma-laakari-mikael-kivivuori/

   Jo toisaalla viittaamani epidemiologian dosentti, lääketieteen tohtori Mikko Paunion mukaan myös "Hoidollisen nihilismin loputtava ja Big Pharman ja oligarkkien hyysäys saa loppua.”

   Suosittelen myös lukemaan tanskalaisen lääketieteen professori Peter C. Gøtzsche'n haastattelun liittyen hänen kirjaansa "Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus. Näin lääketeollisuus on turmellut terveydenhoidon":
   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2014090718638829 (On tietysti säännön vahvistava poikkeus, että jokin valtamedialehti julkaisee tuollaisen haastattelun.)

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 6. En paljon muuten puutu tuohon koronaan tai
  rokotuksiin, kuin että: Kuonokoppaa en naamalleni laita ! Piikit olen ottanut, enkä tiedä olenko sairaampi tai hullumpi kuin aikaisemmin. Mutta koronan varjolla on tätä yhteiskuntaa näköjään helppo hallita. That´s it !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Planeettamme globaali rikollinen "eliitti" ja mm. sen suomalaiset käsikassarat noudattavat
   Winston Churchillin ääneenkin sanomaa ohjetta: "Never waste a good crisis" eli "älä koskaan haaskaa hyvää kriisiä"!
   Korona-verukkeella petturipoliitikkomme mm. repäisevät suomalaisten veronmaksajien selästä 6-7 miljardia euroa EU-diktatuurille jaettavaksi mm. jotta italialaiset voisivat alentaa eläkeikäänsä (200 miljardin euron potti koko 750 miljardin euron summasta) ja espanjalaiset voisivat siirtyä nelipäiväiseen työviikkoon - meille on sitten armollisesti luvattu taikaisin 3 miljardia euroa maksamastamme 6-7 miljardista.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Korona ja korruption löyhkä: https://www.pohjoinenmaa.com/koronavirus

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 7. Kalergi-suunnitelmalle vinkki: seuraavalla kerralla kerro, että 75% amerikkalaisista lääkäreistä ei ota koronarokotetta, ja kerro, että 35% koronarokotteen saaneista kuolee siihen rokotteeseen. Varmaan pelotevaikutus on suurempi, ja aina joku siihenkin hömppään uskoo. Yhtä huuhaata kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, onko Kalergin kirjoitukset hömppää. Mistä sinä tiedät, että on?

   Poista
  2. Juha R, kerro vielä, että kaikki ne jotka eivät järkähtämattä luota jokaiseen sanaan, mitä Brysselin Pravda, Yle ja muut VIRALLISTA TOTUUTTA edustavat tahot kuten THL kertovat, ovat foliohattuisia huuhaahörhöjä.

   THL:n ja monien poliitikkojemmekin yhteistyökummppaneita:

   http://whale.to/c/11887855_10102043265985445_6470582855615818200_n.jpg

   http://whale.to/a/image/swine.jpg

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 8. Tätä rokotekriittistä porukkaa kuvaa mm. Oikotieto-sivulla ollut suomalaisen 84-vuotiaan kiinalaiseen lääketieteeseen erikoistuneen naisdramaturgin kääntämä pitkä juttu siitä, kuinka rokote on itse asiassa myrkkyä. Pitkän jutun mukaan eräs amerikkalainen tutkija oli saanut salaisia tietoja japanilaiselta valvontavirastolta, ja kehitellyt oman teoriansa rokotteen myrkyllisyydestä. Googlaamalla pikapikaa kyseisen tutkijan nimellä löytyi englanninkielinen sivusto, jolla hänen juttunsa todettiin kohta kohdalta perättömäksi, viitaten laajoihin lähteisiin.
  Että silviisiin. Tällaisiin mielikuvitustarinoihin perustuvat foliohattujen rokoteteoriat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Valikoi yksi hörhö ja niputa kaikki eri mieltä kanssasi olevat samanlaisiksi. Todella viisasta.

   Poista
  2. Tässä ei ole kysymys mielipiteistä.

   Poista
  3. Ei ainoatakaan nimeä eikä ainoatakaan linkkiä ja sillä "todistetaan" kaikki rokotekriitikot "foliohatuiksi".
   Kuka uskoo tällaista huuhaatarinaa?!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  4. No, tuo Winston ja Nancy onkin mainioita asiantuntijoita.
   Kyllä vaan täytyy näissä epidemia-asioissa uskoa lähinnä virkavastuulla toimivia virkamiehiä, joilla kuitenkin suurimmalla osalla on alan koulutus, kun ei oma kompetenssi oikein riitä. Lähipiirissä on kuitenkin lääkäri, joten ainakin kaikkein hulluimmat foliohattuteoriat saa nauretuksi ihan perhepiirissä.

   Poista
  5. Selvästikin lääkemafian korruptiolle immuuni lääkäri Mikael Kivivuori, aiheena korona: https://nykysuomi.com/2021/05/03/nakokulma-laakari-mikael-kivivuori/

   Varsin mielenkiintoinen on seuraava Kivivuoren lausuma:

   ”Suosittelen jokaista lukemaan Sanna Marinin blogin: Raharikas lääketeollisuus. Se on vuodelta 2010 ja avaa jokaiselle helposti miten lääketeollisuus lahjoo lääkäreitä, päättäjiä ja mediaa liioittelemaan pandemioita jotta saadaan myytyä rokotteita ja ohjattua ihmisiä pelolla mihin vaan. Koska pääministerimme on hyväsydäminen ja täysin tietoinen kaikesta tästä, mutta nyt korona-epidemian aikana kuin taivaan iskusta unohtanut kaiken ja toiminut Suomen etua vastaan, olen samaa mieltä muiden asiantuntijoiden ja tieto-vuotajien kanssa, että pääministeri Sanna Marinia ohjataan ulkomailta ja todennäköisin syy tähän on kiristys.
   Koska pääministeri ohjaa koko Suomea, olen julkisesti suositellut Suojelupoliisia tutkimaan asiaa välittömästi."

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 9. Ivermektiini toimii ainakin intiassa ja Meksikossa?halpa lääke en vaan ymmärrä miksiköhän sitä ei käytetä enempää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä ei ole voimassa olevaa patenttia, josta syystä se on halpa eikä niinollen tuo Big Pharman/lääkemafian kassaan sanottavasti rahaa.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Epidemiologian dosentti, lääketieteen tohtori Mikko Paunio: “Meillä on kaikki keinot pärjätä ilman koronan sulkutoimia. Ivermektiinistä käänteentekevä tulos Espanjasta. D-vitamiinia ehkäisyyn myös. Hoidollisen nihilismin loputtava ja Big Pharman ja oligarkkien hyysäys saa loppua
   .”,
   https://koronarealistit.com/mikko-paunio-sulkutoimet-pois-ivermektiini-ja-d-vitamiini-kayttoon-big-pharman-hyysays-saa-loppua/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 10. Rokotekriitikoilla ei ole mitään "hard facts", ns. kovaa tosiasiatietoa väitteidensä tueksi - ainakin niiden väittämän mukaan, jotka vetävät yhtäläisyysmerkin rokotekriitikon ja "foliohatun" välille.

  Seuraavassa on poimintoja Health Impact News -sivustolta, joka on puolestaan poiminut tiedot EudraVigilance-tietokannasta (EU:n tietokanta epäiltyjä haittavaikutuksia koskevista ilmoituksista):

  EudraVigilance-tietokanta raportoi, että 3.7.2021 mennessä on raportoitu 17 503 kuolemaa ja 1 687 527 vammaa liittyen neljän eri kokeellisen COVID-19-rokotteen käyttöön. Yksityiskohtaisemmat tiedot kunkin neljän rokotteen osalta löytyvät em. sivustolta.

  BioNTech/ Pfizerin kokeellisen mRNA- rokotteen Tozinameranin kokonaisreaktiot (koodi BNT162b2,Comirnaty): 8 426 kuolemaa ja 632 623 vammaa 03.7.2021.

  Modernan kokeellisen mRNA-rokotteen mRNA-1273(CX-024414) kokonaisreaktiot: 4 605 kuolemaa ja 157 802 vammaa 03.7.2021

  Oxfordin/ AstraZenecan kokeellisen rokotteen AZD1222/VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) kokonaisreaktiot: 3 871 kuolemaa ja 852 616 vammaa 03.7.2021

  Kokeellisen COVID-19-rokotteen JANSSEN -rokotteen kokonaisreaktiot (AD26. Cov2: lla. S) Johnson & Johnsonilta: 601 kuolemaa ja 44 486 loukkaantumista 03.7.2021

  https://healthimpactnews.com/2021/17503-dead-1-7-million-injured-50-serious-reported-in-european-unions-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-shots/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EudraVigilance-tietokanta sisältää vain EU-maista koottuja tietoja - ei muista Euroopan maista eikä muista maanosista tilastoitua dataa.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Mielenkiintoista olisi tietää, kuinka monta on kaikkiaan rokotettu yhteensä. Voisi paremmin suhteuttaa tuota kuolleiden määrää.

   Poista
  3. Jos rokotteeseen voi kuolla, se on huono.

   Poista
  4. Parempi taitaa olla antaa vanhemman väen kuolla pois kuleksimasta. Muistaako kukaan enää, mitä Italiassa ja Espanjassa tapahtui pandemian ensi metreillä. Siellä vanhempaa väkeä kuoli kuin kärpäsiä. Korona on helvetin tappava tauti, ja ilman rokotuksia teho-osastot eivät riitä sairastuneiden hoitamiseen. Siihen on kuollut jo muutama miljoona, vaikka jonkinlaisia varotoimia on otettu käyttöön kai lähes kaikkialla.Luulisi tuon nyt valjenneen hitaammallekin.

   Poista
  5. Ihmisen ei ole pakko antaa tekohengitystä esimerkiksi AIDS-tautiselle, ettei itse saa tappavaa tautia. Kuitenkin nyt suuri joukko koronapelkoisia vaatii, että kaikki vaarantavat terveytensä rokotteilla vanhuksien pelastamiseksi. Kenen henki on se arvokkain?

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!