maanantai 12. heinäkuuta 2021

Turun joukkotappelun identiteettisalaisuus

Suomen Turku joutui viikonloppuna kokemaan sen, mihin nykyinen maahanmuuttopolitiikka vääjäämättä johtaa. Tarkoitan tietenkin sikäläisen ravintolan joukkotappelua, jossa käytettiin teräaseita. 

Helsingin sanomat tai Yle eivät vaivautuneet kertomaan lukijoilleen mitään joukkotappelijoiden taustasta, mutta onneksi MTV3:ssa on nähty, että totuudenmukaisella uutisointi tarjoaa journalismille ns. ekologisen lokeron. Se kertoi ravintolanomistajan sanoin, että "ulkomaalaistaustaiset ryhmät aiheuttivat joukkotappelun, mihin mikään määrä järjestyksenvalvojia ei olisi riittänyt. Väkivaltaa kohdistettiin myös henkilökuntaamme."

Toki jokainen vähänkin valistunut suomalainen arvasi tapauksen liittyvän maahanmuuttajiin, mutta vapaan journalismin mallimaassa pitäisi jokaiselle medialle olla itsestäänselvyys, että uutisoitavista asioista kerrotaan mahdollisimman täydellisesti oleelliset asiat. Näin ei kuitenkaan näyttäisi olevan maan suurimpien mediatalojen toimituskuntien mukaan. 

Tämä meidän mediakuluttajien on tietenkin vain pakko hyväksyä. Olisi kuitenkin hienoa, mikäli mediatalot kertoisivat syyt sille, miksi ne haluavat rajoittaa lukijoidensa maailmankuvan muodostamiselle tarjoamaansa aineistoa. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:

15 kommenttia:

 1. Minullahan ei ole mitään kiinnostusta ravintolan pitämiseen, mutta tämä tapaus johti ajattelemaan, miten ravintoloisija voisi ennaltaehkäistä barbaarikulttuureihin kuuluvien ihmisten perinteiden leviämisen ravintolaansa. Jos vain portsari sanoisi, ettei meille oteta barbaareja, niin siitähän tulisi vähintäänkin sakot.
  Näin korona-aikaan voisi ehkä sanoa, että ravintola on koronarajoitusten puitteissa täynnä, vaikka se olisi puolityhjillään. Tässäkin riskinä se, että länsimaalaisesti sivistyneiden asiakkaiden sisäänpäästö johtaisi taas sakkoihin.
  Niin en keksi muuta kuin perustaa hämäläis-savolainen klubi, johon asiakas pääsee jäsenkortilla ja saa tuoda korkeintaan yhden ulkopuolisen mukanaan.

  VastaaPoista
 2. Yökerhot ovat perinteisestikin olleet väkivallan, huume- ja seksikaupan pesäkkeitä. Silloin tällöin niissä on jopa tapettu ihmisiä. Isot vierasmaalaiset äijäporukat eivät tilannetta yhtään paranna.

  Järkevässä yhteiskunnassa niitä kerhoja ei edes olisi.

  VastaaPoista
 3. Haittamaahanmuutto kuvaa kyllä täsmällisesti nykyisen maahanmuuton laatua. Tänne otetaan nuoria miespuolisia tulijoita valheellisilla turvapaikkatarinoilla todellakin barbaarisen väkivaltaisen kulttuurin ja uskonnon piiristä, ilman mitään länsimaisessa korkean teknologian yhteiskunnassa tarvittavia taitoja. Jopa lukutaito puuttuu monelta. Aivan tavallisen asunnon toiminnot oli osalle porukkaa opetettava kädestä pitäen.
  Sen sijaan klaanikulttuuriin liittyvä joukkotoiminta, kuten joukkotappelut ja -raiskaukset onnistuvat hyvin. Huumekauppa on erittäin hyvin hallinnassa.
  Hulluinta on, että me veronmaksajat maksamme tästä järjettömyydestä. Meillähän ei oikeasti edes olisi tähän varaa, vaan se vielä rahoitetaan velalla.
  Medialta on turha odottaa mitään tosiasioita nykytilanteesta, ja myös poliisi toimii samalla salailuperiaatteella, koska on saanut ohjeet ylemmältä taholta. Eli ei aihetta tutkimuksiin, vaikka teräaseita käytettiin !
  Tuskin tästäkään olisi paljon julkisuudessa kerrottu, ettei Rostedt olisi avannut asiaa.

  VastaaPoista
 4. Naapurimaan lehdissä näitä työperäisiä kutsutaan "ketääneioleotettu kiinneiksi".
  Aikanaan romani oli joku "21 vuotias eläkeläinen".
  Hieman kekseliäisyyttä kaivataan valtamedialta, ettei ennalta arvattavaa totuutta tarvitsisi kaivaa vaihtoehtoisesta mediasta.

  VastaaPoista
 5. Poliitikot ja journalistit ovat kaksi ammattikuntaa, joiden täytyy aina niin sanotusti "olla oikeassa". Siksi poliitikot ja journalistit ovat totaalisen kyvyttömiä omaksumaan mitään uusia totuuksia. Kumpikin ryhmä on vankka tukipylväs sille mitä sanotaan "vallitsevaksi totuudeksi" tai vähän kriittisemmin "poliittiseksi korrektiudeksi".

  Ja poliittinen korrektius on syöpä, joka syö yhteiskunnat sisältä käsin. Kun "suurta yhteistä valhetta" varjellaan tarpeeksi pitkään, katoavat kielestä ne käsitteet, joilla todellisuutta voitaisiin totuudenmukaisesti kuvata. Tämä piste on naapurimaassamme ruotsissa jo kauan sitten ohitettu -- siellä ollaan aivan kyvyttömiä käsittelemään mitään kielteisiä tosiasioita, koskivatpa ne sitten kulttuurisia hylkimisreaktioita, kulttuurista rikollisuutta tai pandemiaa -- mutta kyllä meillä mennään bättre folk edellä ihan tiukasti perässä.

  Syyttäjärouva Toiviaisen on täysin turha yrittää kaunistella tilannetta suomalaisen sananvapauden suhteen. Tosiasia on, että juuri totalitarismien ihmiset nimenomaan kuvittelevat -- ja kokevatkin -- että yhteiskunnan sananvapaus on hyvällä tolalla. Kun ei ole edes käsitteitä joilla todellisuutta kuvattaisiin totuudenmukaisesti, silloinhan jokainen voi sanoa kaiken mitä käytössä olevilla puhetavoilla voidaan sanoa. Todelliset ongelmat katoavat vain kokonaan kuvasta ja hallinnasta.

  Sellainen tilanne meilläkin jo vallitsee. Jotakin "uskontoa" voidaan käsitteellisesti sekavalla lailla "suojella", ja uskonnon tunnistamiseen riittää uskonnon nimi. Käsitteitä joilla uskontojen yhteisövoimia ja yhteisöominaisuuksia voitaisiin kuvata, ei sen enempää laissa kuin keskusteluissa käytetä. Niinpä de facto lailla yritetään saada teokratia ja demokratia elämään sovussa samassa valtajärjestelmässä.

  Ei tule onnistumaan. Tapahtuu vain yhteiskunnallisen vallan ja totuuden täydellinen romahdus, katoaminen ja kaaoksen valtaannousu.

  VastaaPoista
 6. Helppoahan se on: Jos uutisessa ei mainita tekijöiden viiteryhmää (taustaa), kyseessä ovat maahanmuuttajat. Tämä toistuu niin usein, että tähän arvioon voi luottaa.

  VastaaPoista
 7. Muutamia Spede-lausuntoja:
  Mia-Petra Natrium-Pimpula n. 2015: Balkanilla taivaltaa akateemisten joukko.
  Ritva Viljanen n. 2015: Saadaan riuskaa työvoimaa.
  Johanna Suurpää n. 1990: Parissa vuodessa saadaan uusia veronmaksajia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mihin lienee matkalla kanonneet nuo uuden uljaan Suomen rakentajat? Kun ei niitä ole näillä raukoilla rajoilla näkynyt. Onko Angela vetänyt välistä??
   Huru-ukko

   Poista
 8. Tuhka sanoisi että tästä saisi salaliittoteorian että taustalla on se että rikosepäiltyjen etnisestä taustasta kertominen olisi ikävää ja voisi kasvataa maahanmuuttovastaisia puolueita.

  Samalla se olisi rasistista ja voisi liästä kantaväestön vihamielisyyttä tulokkaita kohtaan joten on parempi olla hiljaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä sanoisin tuohon että asioiden piilottelu se vasta ärsyttääkin ihmisiä. Eli äänestäjiä. Toivottavasti jo pian se ärsyttää riittävän monia, ennekuin tästä maasta tulee samanlainen epäonnistunut loukko kuin ne maat, joista tänne tullaan 'pakolaisina'.

   Poista
 9. Muuan ammattilaisvapaaottelija, jonka mainitaan toistuvasti olevan suomalainen, suomalainen, suomalainen on antanut asian tiimoilta lausunnon osoittaen erinomaista kotoutumistaan:

  https://keskustelu.pakkotoisto.com/threads/makwan-amirkhani.113899/page-194#post-5861432

  Viesti tosin on jo poistettu alkuperäiseltä foorumilta, mutta Internet ei unohda.
  Niinpä viestissä uhkailtu ja törkeästi kunnianloukattu ravintoloitsija on tehnyt riksoilmoituksen.

  Voit ottaa muslimin pois Islamistanista, mutta et koskaan Islamistaniaa pois muslimista.
  Apinakohtaus on koko ajan aivan pinnan alla odottamassa ryöstäytyäkseen valloilleen vaikka keksitystä syystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä taitaa olla jälleen yksi monista sarjaan suuresti ylistetty mamu, (vähän tyyliin Husu tai lelusalakuljettaja jne), joka lopulta paljastuu aika mulkuksi.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 10. Virtahevot mellastavat olohuoneessa, mutta isäntäväki leikkii, etteihän tässä mitään kummallista...

  VastaaPoista
 11. Unkarin parlamentin puhemies: ”Natsien ja kommunistien jälkeen Eurooppaa on tuhoamassa uusi totalitaarinen järjestelmä, jota kutsutaan joskus liberalismiksi, posthumanismiksi tai VIHREÄKSI MIELETTÖMYYDEKSI”,

  Puhemies László Kövér sanoi myös, että ne, jotka yrittävät suojella EU:ta Unkarilta, tuhoavat EU:n.
  Kövér sanoi äänestävänsä todennäköisesti Unkarin liittymistä vastaan jos kansanäänestys EU-jäsenyydestä pidettäisiin nyt.
  https://www.kansalainen.fi/unkarin-parlamentin-puhemies-uusi-totalitaarinen-jarjestelma-on-tuhoamassa-eurooppaa/

  Ainakin Suomessa yksi tuon "vihreän mielettömyyden" muoto on vaatia avoimia rajoja kehitysmaalaisten barbaarien invaasiolle, jonka seuraamuksista saatiin taas esimakua, tällä kertaa Turussa.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!