perjantai 16. huhtikuuta 2021

Kiitokset Turun hovioikeudelle

Tässä on usein tullut ihmetellyksi suomalaisen oikeuslaitoksen - etenkin sen korkeampien asteiden - toimintaa. Nyt täytyy kuitenkin antaa myös kiitosta. 

Näin siksi, että nykyään 30-vuotias irakilaismies tuomittiin Turun hovioikeudessa neljän vuoden vankeusrangaistukseen touko–heinäkuussa 2014 tapahtuneista törkeästä raiskauksesta, törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, ihmiskaupasta ja pahoinpitelystä. Uhri oli 14-vuotias. 

Kiitoksen tässä ansaitsee erityisesti se, että hovioikeus muutti käräjäoikeuden ratkaisun, jossa suurin osa syytteistä hylättiin. Näin raiskattu ja pahoinpidelty lapsivaimo sai oikeutta ja omaa kulttuuriaan noudattanut mies - sekä hänen yhteisönsä - muistutuksen siitä, että viime kädessä Suomessa vallitsee Suomen laki, eikä sharia tai profeetta Muhammedin esimerkki.

Toki olisi ollut vielä parempi, jos kulttuurinsa suhteen sopeutumiskyvytön irakilaismies olisi oikeuden päätöksellä palautettu kotimaahansa. Näin ei kuitenkaan käynyt ainakaan asiasta kertoneiden uutisten mukaan. 

* * *

Tämän kirjoituksen lopuksi haluan muistuttaa siitä, että keskusteluosiota voidaan pitää vapaana ennakkosensuurista vain silloin, jos siellä ei esiinny henkilöihin kohdistuvaa uhkailuja, kansanryhmää vastaan kohdistuvaa kiihottamista, vallankumoukseen agitointia tai muuta rikollista viestintää. Tämän sanominen on tullut ajankohtaiseksi siitä syystä, että olen viime aikoina joutunut poistamaan useita kommentteja. 

Pyydän siksi teitä kaikkia - arvoisat lukijani - huomioimaan tämän asian tahtoessanne ottaa kantaa kirjoituksiini. Samalla tahdon kuitenkin kiittää siitä, että ylivoimaisesti suurin osa blogiini tulleista kommenteista on ollut asiallisia: niitä on ollut mukava lukea. 

Lisäperusteluita pyynnölleni voitte halutessaan katsoa tämän kirjoituksen kolmannesta osiosta.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Eikö Suomessa ole oikeutta eikä kohtuutta?
Uudenvuodenlupauspyyntö valtamedialle, poliitikoille ja virkamiehille
Riskejä, ymmärrystä ja pelisääntöjä


11 kommenttia:

 1. Jos jotenkin ymmärtäisimme miten kovia kognitiivisia tosiasioita "kulttuurit" ovat ja miten erityistä historiallisesti on tämä oma, eurooppalaisen uuden ajan individualismimme -- sen vaikutuksesta maailma ja ihmisen elinehdot ovat kokeneet muutaman viime vuosisadan aikana muutoksen, joka on miljoonakertainen verrattuna ihmissuvun koko aiemman miljoonan vuoden aikana tapahtuneeseen kehitykseen -- meillä ei olisi ongelmia ymmärtää miten perustavanlaatuisia kulttuuriset erot ovat ja myös sitä, miten eriperusteiset kulttuurit voivat vain tuhota toistensa parhaat ominaisuudet.

  Mutta tällaisia asioita ei opeteta missään. Sama individualismi, joka on uuden ajan edistyksen takana, tekee meidät sokeiksi näkemään ja ymmärtämään miten vahvoja tekijöitä yhteisövoimat ja yhteisöominaisuudet ovat.

  Kun kansainvaelluksen jatkuessa ja kasvaessa tolkuttomiin mittoihin vanhat eurooppalaiset valtiot kriisiytyvät sisäisesti, meillä ei ole tiedollisen ajattelun tasolla aseita estää yleistä romahdusta. Se tulee olemaan sosiaalinen, taloudellinen, terveydellinen, ja -- mikä meidän on toistaiseksi hyvin vaikea ymmärtää -- myös tiedollis-kognitiivinen.

  Noista vihapuheistakin pitäisi puhua paljon nykyistä enemmän ja valistuneemmin. Poliitikot puhuvat niistä vain populistiseen sävyyn -- aika harva heistä edes tietää valehtelevansa kun ihan itsestäänselvänä tosiasiana vetoavat "vihapuheiden porttiteoriaan". Tässä yhteydessä voisi yhden kiitoksen sanan osoittaa myös vasemmistoliiton Anna Kontulalle, joka sentään yhdessä tv-keskustelussa tohti sanoa ääneen, ettei tiedä tutkimusta, jonka pohjalta voitaisiin väittää että "vihapuheet johtavat vihatekoihin".

  En siis mitenkään halua puolustella mitään vihapuheita -- haluan vain todeta että ne ovat ennemminkin seurauksia jostakin kuin syy yhtään mihinkään. Ja todellakin -- jos ymmärtäisimme edes niitä stvemmin, ne voisivat opettaa meille jotain siitä millainen yhteisöolento "ihminen" oikein on.

  VastaaPoista
 2. En puolustele väkivallasta tms kirjoittelevaia, mutta voin kuvitella, että kyse on totaalisesta turhautumista nykymaailmaan. Demokratia ei tunnu toimivan, oikeuslaitos tuntuu suosivan tietyissä tapauksissa rikoksen tekijää enemmän kuin uhria, viranomaislaitokset on täytetty sopivan ideologian henkilöillä (Esim tapaus P. Räsänen), järjestelmä on sisäisesti korruptoitunut (kaverit ohittavat pätevät virantäytöissä),
  vastuutaa ei kanneta, vaikka omat toimivaltuudet on ylitetty (mm ulkoministeri),tietyt ryhmät saavat vapaasti harrastaa painostusta (esim Porin jazz tapaus/ Kärkkäinen). En siis ihmettele, että joillakin alkaa jo mitta täyttymään, kun mitään vaikuttamisen mahdollisuutta ei tunnu olevan ja "vääryyttä" on nähtävissä erityisesti valtaa pitävillä. Kiitokset professorille ja muille blogisteille, jotka jaksatte teksteillänne nostaa asioita esille ja mahdollistaa näistä kommentoinnin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täään HS uutisoi, että Perussuomalaiset ovat kannatuskyselyn suurin puolue ja SDP tippunut alle 20% kannatukseen.

   Nyt kun ihmiset äänestävät puoluetta, jota todella kannattavat, saadaan muutos aikaan.
   Ainakin minä uskon ja toivon niin.

   Poista
  2. Väkivallasta fantasioivat pakkaavat olemaan niitä, joista tositilanteen tullen on kaikkein vähiten väkivaltaan.

   Voin toki ymmärtää näiden varhaispuberteettisten öyhötysten julistajia:
   se on heille terapiaa, joka auttaa jatkamaan seuraavaan päivään tässä alati raivostuttavammaksi käyvässä maassamme ja maanosassamme.

   Mutta se ei hyödytä ketään muuta.
   Niinpä siis:
   kaikki jotka haluavat muutosta nykymenoon, äänestäkööt ainoaa puoluetta, joka tarjoaa realistisen vaihtoehdon.

   Poista
 3. Että piti tämäkin päivä kokea.
  Oikeuslaitos on toiminut oikein tuomitessaan rikollisen vankeuteen tekemistään törkeistä rikoksista.
  Ja oikeuslaitosta pitää erikseen kiittää arvovaltaisessa blogissa.

  Valittaahan voi vielä korkeimpaan, joten ei heitellä hattuja; voipi löytyä joku perusoikeuksiin, kansainvälisiin lakeihin,ihmisoikeuksiin, pakolaislakeihin, tasa-arvolakeihin, yhdenvertaisuuslakeihin (jnejne) perustuva pykälä, joka kumoaa hovioikeuden päätöksen. Tai sitten vaan joku ihmisoikeusprofessori toteaa tuomion vääräksi, jos sattuu sillä päällä olemaan.

  VastaaPoista
 4. Vallankaappaukseen on muuten turha ketään yllyttää, sillä sellainen vaatii tosi paljon rahaa. Rahaa saa tietty porukka luomalla sitä tyhjästä. Hitler kaappasi vallan Saksassa tuolta bangsterijoukolta luomalla maalleen oman rahan. Huonostihan siinä kävi. Tyytykäämme työnorjan osaan, raha on valtaa, valitettavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kouluissa ja yliopistoissa opetettava "virallisen totuuden" mukainen historia, samoin kuin valtavalemedia vaikenevat tiukasti, että tuo sama banksterijoukko rahoitti myös Venäjän bolsevikkivallankumouksen:
   WALL STREETAND THEBOLSHEVIKREVOLUTIONByAntony C. Sutton,
   https://www.voltairenet.org/IMG/pdf/Sutton_Wall_Street_and_the_bolshevik_revolution-5.pdf

   Sutton kylläkään ilmeisesti ei ole uskaltanut mainita, että nuo banksterit kuuluivat silloin kuten nykyisinkin itsensä "jumalanvalituiksi" ylentäneihin. Tämän pienen joukon perusteella valitettavasti pyritään leimaamaan kokonainen suuri kansanryhmä heidän kaltaisikseen.

   Tuo sama pieni gangsterijoukko auttoi vuonna 1949 myös Kiinassa kommunistit valtaan estämällä nationalistijohtaja Chiang Kai-shek'iltä polttoaineen saannin lentokoneilleen ja panssarivaunuilleen taistelujen ratkaisuvaiheessa. Chiang Kai-shek joutui vetäytymään joukkoineen silloiselle Formosalle eli nykyiselee Taiwanille.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Tyhjästä luodun rahan aikakauteen ja siitä perityn koron aikakauteen siirryttiin Suomessakin, kun maanpetturit huijasivat Suomen EU-diktatuuriin ja euroon, ks. jormajaakkola.fi

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  3. Em. Wall Streetillä ja Lontoon Cityssä majaileva rikolliskopla rahoitti myös Hitlerin valtaannousun:

   "WALL STREET AND THE RISE OF HITLER By Antony C. Sutton",
   https://www.voltairenet.org/IMG/pdf/Sutton_Wall_Street_and_Hitler.pdf

   Sama rikolliskopla kaappasi myös Yhdysvaltain keskuspankin Fedin -
   - nykyisen Federal Reserven, huomaa huijaustarkoituksessa lisätty sana "Federal" - "viime vuosisadan alkupuolella ja juottaa amerikkalaisilla verta korkeiden verojen muodossa maksattamalla heillä tyhjästä luodusta rahastaan korkoa: "The Creature from Jekyll Island Summary",
   https://blog.12min.com/the-creature-from-jekyll-island-pdf/

   Muutaman prosentin osuutta lukuunottamatta tuolla rikolliskoplalla on myös kontrollissaan Yhdysvaltain valtamedia, joten se pystyy pitämään amerikkalaiset unenkaltaisessa horroksessa ja hyväksymään nykytilan "onnellisena orjuutena" so. tietämättömänä tosiasiallisesta orjuudestaan. - Eipä bilderberg-globalisti Antti Herlinin pitkälti hallitsema Suomen valtamedia paljoakaan jää jälkeen Yhdysvaltain vastaavasta! Eikä liioin
   EU-diktatuurin tyhjästä luodun rahan seurauksena syntynyt velka- ja vero-orjuustilanne sen enempää. Nykyinen poikkeuksellinen matalan koron aikakausi varmastikaan ei jatku ikuisesti.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 5. Mitä itse tapaukseen tulee niin taisi kysymyksessä olla Suomessa syntynyt ja kaksoiskansalaisuuden omaava mulkvisti.
  Jos näin niin se tuomio taisi rapsahtaa siitä puolisuomalaisuudesta. Mikäli abdullah olisi ollut vuoden 2015 invaasion kulttuurilähettiläitä niin olisi voinut hovissa mennä alkuperäisen tuomion mukaan.
  Tämä kertoo myös siitä paljon puhutusta "kotoutumisesta". Koko ikänsä Suomessa asunut barbaari on sitä edelleen mitä tulee käytökseen ja vietteihin, ei geeneilleen mitään voi kun sisäsyntyinen kusipää saa vallan.
  Sairasta hommaa mutta hei, ei hallituksellemme edes tuhat vastaavaa tapausta ole mitään.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!