maanantai 5. huhtikuuta 2021

Klaanirikollisuuden torjunnalla alkaa olla kiire

Iltalehti kertoi, että Suomen huumekauppa on pitkälti ulkomaalaisten rikollisjengien hallussa. Jutussa haastatellun rikostarkastajan mukaan "näitä ryhmiä eivät yhdistä liivit, vaan sama etninen tausta ja yhteinen kieli".

Toisin sanoen Suomessa on ainakin rikollisten parissa siirrytty ruotsalaistyyppiseen klaanirikollisuuteen, jossa porukoiden keskinäinen solidaarisuus ylittää jopa moottoripyöräjengien vastaavan. Ilmiön seurauksena naapurimaasta on tullut rikollisjengien taistelukenttä, minkä seurauksena maassa tehtiin viime vuonna enemmän henkirikoksia kuin koskaan ennen tilastohistorian aikana.

Iltalehden mukaan meille on syntynyt ainakin baltialaisia, balkanilaisia, pohjoisafrikkalaisia ja lähi-itäläisiä jengejä. Jengit ylittävät valtakunnan rajat ja niissä toimii jonkin verran myös suomalaistaustaisia henkilöitä. Kokonaiskuvassa ilmiössä on kuitenkin kyse ennen kaikkea maassamme vuodesta 1990 harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista, kuten varsinkin listan kolme viimeistä ryhmää osoittavat.

Siksi on syytä kysyä maamme hallitukselta ja muiltakin poliitikoilta, että mihin muutoksiin he aikovat ryhtyä maahanmuuttopolitiikkamme suhteen, jotta Suomea ei ajeta poliittisin päätöksin kohti ruotsalaisten käsiin räjähtänyttä ongelmaa. Vastaukseksi ei kelpaa poliisin tai muiden viranomaisten toimintaedellytysten parantaminen, sillä klaanijengien muodostumisen taustalla on maahanmuutosta johtuva väestöpohjan muutos. Ja siksi ratkaisua haettaessa on keskityttävä siihen. 

Tällä asialla alkaa olla kiire, koska COVID-19-pandemia saataneen loppumaan rokotusten avulla ensi syksyyn mennessä, minkä jälkeen ns. humanitaarisen maahanmuuton volyymit tulevat mitä todennäköisimmin jälleen nousemaan. Ja sen myötä klaanityyppisen rikollisuuden toimintaedellytykset entisestään paranemaan.  

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Selittääkö väestö väkivalta- ja henkirikollisuutta
Uusi askel kohti ruotsalaistyyppisiä maahanmuutto-ongelmia
Ohisalo ja ruotsalaistyyppisen jengirikollisuuden torjunta

24 kommenttia:

 1. Hallitus vastaa: "Hei, me tienataan tällä! Sori siitä. Get over it."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hallituksen mielestä asiat ovat mallillaan, paitsi että Ohisalon mielestä tulijoita on saatava paljon lisää.
   Tuo Ohisalo on kyllä normaalijärjelle merkillinen pähkinä purtavaksi, onko hän hullu vai oikeasti tietämätön maahanmuuton tuhoisuudesta.

   Poista
  2. Vai onko hän tietoinen mutta siitä hyötyvä ja sen takia haitoista piittaamaton.

   Poista
  3. Voi olla, että oikean selityksen pystyy antamaan vain psykiatri, tai ehkä paremminkin Hannu Lauerman tapainen erikoismies.

   Poista
 2. Kun toiseen vaakakuppiin pannaan sosiologian perustajan Emile Durkheimin kästykset sosiaalisen sitovuuden laatutekijöistä -- "mekaanisesta" tai "orgaanisesta" solidaarisuudesta ja näitä vastaavista moraalilaaduista -- ja toiseen vaakakuppin se ihastuksen lamppu, joka aikamme narsistisen muotinaisen silmiin syttyy kun hän näkee toiskulttuurisen miehen, on selvää, ettei ihmistiede tässä vaa'assa paina mitään.

  Mikään demokratiakaan ei paina missään vaa'assa enää mitään. Kysymykset ovat äärimmäisen sukupuolittuneita, mutta tätäkään tosiasiaa ei käsitellä tosiasiana, vaan loputtomien identiteettiongelmien ja leimakäsitteiden tasolla. Vihreiden kahdestakymmenestä toiskuttuurisuuteen rakastuneesta kansanedustajasta seitsemäntoista on naisia, mutta tätäkään ei kukaan pidä ongelmana.

  Sen sijaan niin sanotut "vihapuheet" koetaan ongelmana. Kuka kertoisi narsistiselle kulttuurieliitillemme, että ne ovat ongelma vain siinä sosiaalisen sidonnaisuuden "mekaanisessa" normimoraalilaadussa, josta oman eurooppalaisen "orgaanisen" omantunnonetiikkamme tulisi pyrkiä kaikin voimin poispäin? Normimoraali on teokratian moraali, klaanien ja kulttien, tunnustuksellisten ismien ja liivjengien moraali. Omantunnonetikka on demokratian ehto ja edellytys.

  Ja se väkivalta, joka nyt leviää ja ennen pitkää eskaloituu puolin ja toisin, ja romauttaa vanhojen eurooppalaisten kielellis-kulttuuristen kansallisvaltioiden sosiaalisen eheyden, demokratian ja lopulta myös ne ajattelun kognitiiviset ehdot, jotka ovat ylläpitäneet tiedollisia kykyjämme, tulee voittamaan tämän kulttuurisodan.

  Emme lue kulttuuristen hylkimisreaktioiden antamia hätämerkkejä ajoissa. Sen sijaan olemme säätäneet itsellemme lakipykälät, joiden mukaan nimenomaan kehittymättömille kulttuureille -- sosiaaliselle sitovuudelle ja mekaaniselle normimoraalille -- ominainen taipumus loukkaantua herkästi ja vastata loukkauksiin reagoimalla väkivaltaisesti on säädetty suojelukohteeksi. Rangaistavaksi joutuu se, joka tällaisten kehittymättömien kulttuurien kehittymättömyyttä ei pysty kunnioittamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seppo Oikkonen tuo tässä esiin tärkeän seikan:

   “Ja se väkivalta, joka nyt leviää ja ennen pitkää eskaloituu puolin ja toisin,.. tulee voittamaan tämän kulttuurisodan”

   Tätä ei yleisesti ymmärretä ja se on minua jo kauan huolettanut. Suvaitsevainen voi olla niin kauan kuin ei tunne itseään uhatuksi. Kun uhka konkretisoituu, asenne varmaan muuttuu. Ympäristön muuttuessa uusi sukupolvi voi hyljätä nykyisen länsimaisen moraalin ja omaksua ne tavat, jotka maahantunkeutujat tuovat tullessaan. Seurauksena voi olla ennen näkemätön väkivalta, joka pyrkii maahantunkeutujien totaaliseen hävittämiseen. Alkuperäisväestö on kuitenkin paremmin koulutettua ja pystyvämpää kuin maahantunkeutujat, joten se kyllä siihen kykenee jos haluaa.

   On toiveajattelua luulla, että nykyinen moraali säilyy sukupolvesta toiseen ympäristön olosuhteista riippumatta.

   Poista
 3. Kehitystä on vaikea pysäyttää ainakaan tämän hallituksen aikana. Ruotsissa on rajattomasti aseita tarjolla ja raja pohjoisessa on käytännössä täysin auki.

  Samoin Ruotsista muuttanee tänne huumekaupan ammattilaisia, kunhan se kauppa saadaan kunnolla pyörimään. Kielet ovat tuttuja, somalia ja arabia. Kelassa tulkki välittömästi ja hakemukset jo kaikilla maailman kielillä.

  Meillä jopa monet tyttöministerit kannattavat huumeiden vapauttamista, vaikka Ruotsin pääministeri Stefan Löfven syytti nimenomaan huumeiden käyttäjiä sisällissotaa muistuttavasta huumesodasta.

  Suomessa on vielä hyvä poliisi, mutta Ohisalo on määrännyt sen salailemaan rikollisuutta. Nihtisillassa auton sisään heitetty tukki melkein tappoi töihin matkalla olleen sairaanhoitajan, mutta asia pimennettiin välittömästi. Ruotsin malli ja vokki vieressä. Samoin Kaivohuoneen tappotyö vaiettiin ilman tutkimusta.

  Menemme Ruotsin perässä ja sitten turvallisuuden kadottua on pakko ottaa kovat otteet käyttöön ihan Tanskan malliin. Somaleille ostetaan jo autotkin, mutta se ei pysty kilpailemaan huumekaupan setelinippujen kanssa. Ilmainen kalustettu asunto ja 500€ taskurahaa pohjana ei vaadi kuin muutaman tunnin huumekauppaa viikossa ja tienataan enemmän kuin sairaanhoitaja tai poliisi. HAH!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://www.expressen.se/nyheter/lofven-rikas-drogvanor-goder-gangkriminaliteten/

   Poista
  2. Suomentuho-ministeri Ohisalo seinähullu-kannattajineen!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  3. Ohisalon vaatiman "työperäisen"-massainvaasion lieveilmiöitä:

   ”Sairaudet paranevat kuminalla, valkosipulilla, hunajalla, kamelinvirtsalla ja koraanin lukemisella”,
   https://www.kansalainen.fi/korona-leviaa-maahanmuuttajayhteisoissa-tiedon-levittaminen-lukutaidottomille-on-vaikeaa/

   Ruotsin mallin mukaisten kamelikeskusten rakentamisella verovaroin alkaa kohta olla kiire noiden Välimereen tohtorintutkintonsa todistuksen vahingossa pudottaneiden huippuosaajien
   hyödyntämisessä maamme teknologian ja talouden kärkimaaksi nostamisessa!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  4. Jotkut pelkää nyt että Venäjä hyökkää Suomeen, vois olla kohta pienempi paha se kuin nämä "turvapaikanhakoijoiden" armeijat ..

   Poista
  5. Mitähän siellä Venäjällä oikein aatellaan tästä Suomen nykytouhusta? Pitävätkö tsuhnia tymhminä? No tuskin koko kansaa, sillä kyllä siellä tiedetään ja tunnistetaan, että täältä löytyy myös järkiporukkaa.

   Poista
  6. jokin , lähinnä tulee Venäjä mieleen automaattisesti ,joka tulee täyttämään "aukon", jos Suomi vajoaa siihen mihin se nyt takuuvarmasti vajoaa jos tälle kehityjselle ei tule totaalista stoppia! EU ei tule pelastukseksi takuuvarmasti. Olemme strategisesti sellaisessa maantieteellisessä kohdassa joka ei ole yhdentekevää , missä kunnossa tämän maan uskottavuus on ! Se pitäisi muistaa!
   Mutta meillä on näköjään ymmärrykseltään pikkulapset ohjaamassa tätä paattia ...historian oppitunnit on ainakin pääosin lintsattu !

   Poista
 4. Ettei vaan olisi vuohi kaalimaan vartijana. Vihreäthän on sekä Suomen huumemyönteisin että maahanmuuttomyönteisin puolue. Ja se maahanmuuttomyönteisyys ei tarkoita työperäistä maahanmuuttoa vaan turvapaikkaperusteista maahanmuuttoa tai peräti laitonta maassa oleskelua.

  VastaaPoista
 5. Instituutiot on täytetty poliittisilla virkanimityksillä siihen kuosiin, että viranomaiset ja hallitus edistävät täyttä häkää vieraskulttuurisen ja huonosti sopeutuvan väen maahantuontia. Hallitus kyllä tietää, mitä se on tekemässä. Mahdollisimman vahingollinen maahanmuutto on sen tavoitteena, mistä huippuesimerkkinä on Haaviston isis-junailut. Tällaiseen johtopäätökseen on pakko tulla, sillä kyllähän Länsi-Euroopan kokemusten perusteella on päivän selvää, mihin ollaan menossa.

  Kansa on saatava sekaannuksen ja kurjuuden tilaan, jotta Suomi voidaan lopulta liittää johonkin suurempaan valtakeskittymään. Valtiontalouden tarkastusvirasto on poliisin ohella hyvä esimerkki siitä, että väärinkäytöksiä paljastavien ja estävien viranomaisten toiminta on muuttunut väärinkäytöksiä peitteleväksi. Rikollisuutta peiteltäessä pelataan aikaa, jotta ongelmat pääsisivät paisumaan korjaamattomiin mittoihin. Lainsäädännöllä ja laittomillakin keinoilla vaiennetaan kritiikki. Väestönvaihto tapahtuu silmiemme edessä, mutta yliopistojen tutkija-aktivistit ja median toimittaja-aktivistit kutsuvat väestönvaihtoa salaliittoteoriaksi, punaisen pelikirjansa mukaisesti. Heidän soluttautumisensa instituutioihin on ollut pitkän ajan projekti ja nyt he korjaavat jo satoa tyytyväisinä.

  Ei Sanna Marinin toverihallitus todellakaan tavoittele isänmaan parasta, vaan sen tuhoa. Siitä näkökulmasta katsottuna kaikki mielettömyys muuttuu ymmärrettäväksi.

  VastaaPoista
 6. "Kansa on saatava sekaannuksen ja kurjuuden tilaan, jotta Suomi voidaan lopulta liittää johonkin suurempaan valtakeskittymään."

  Siltä todella vaikuttaa:

  "Ulkomailta ohjattu Marin?
  "Vakaa ja varma johtaja vastaisi esimerkiksi opposition kysymyksiin – sekä ehkä jopa jollekin haasteen esittäneelle ekonomistille", Tuomas Malinen huomauttaa Suomen Uutisille viittaamalla siihen, että hän oli haastanut Marinin keskusteluun EU:n elpymisvälineestä. Marin oli kieltäytynyt vaikenemalla koko asiasta.

  Tuomas Malisen arvioiden mukaan "tätä koko hommaa ajetaan systeemisesti jotenkin ulkopuolelta" ja "näitä merkkejä on liian paljon".

  Näkemyksiä Marinin johtamistyylistä ja perusteluja väitteensä tueksi, että Sanna Marin ottaisi käskyjä Suomen ulkopuolelta, Tuomas Malinen avaa You Tubessa Heikelä & Koskelo -sarjan tässä 10.3.2021 päivätyssä jaksossa 174 ”Tuomas Malisen testamentti: Ulkomailta ohjattu Marin?”.

  Sanna Marinin ja hänen johtamansa Suomen punaviherhallituksen talouspoliittista suuntaa on näyttämässä YK:n Agenda 2030 ja Davosin agenda 2021 eli niin kutsuttu Maailman talousfoorumin Great Reset, Suuri uudelleenasettaminen, josta erinomaisesti ja valaisevasti puolestaan tekee selkoa teologian tohtori ja dosentti Juha Ahvio 29.1.2021 julkaistussa blogissaan "EU:n elpymisrahasto ja Maailman talousfoorumin Great Reset"."
  https://oikeamedia.com/o1-157211

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maanpetturit vallankahvassa Suomea tuhhoamassa eikä valepropagandalla horrokseen vaivutettu kansan enemmistö näe elefanttia olohuoneessa!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 7. Korkeimmalta taholta todettiin, että "...sisäänpäin kääntynyt nationalismi" on. Ilmeisesti haram. Entäpä ulospäinsuuntautunut vastaava vastakohtaisuus avoimin portein?

  Ja edelleen; https://blogit.kansalainen.fi/orpo-pakolaisten-maahantulon-motiivien-arvostelu-rasismia/
  Onneksi Kollaan ei tarvitse kestää tätä showta.

  Ja; https://nykysuomi.com/2020/08/28/oma-kansa-ensin-ajattelu-on-vaarallista/
  Tietääköhän Putin tämän?

  Nämä tarinat eivät lopu.

  Seuraavat mahdollisesti tulevaisuudessa järjestettävät eduskuntavaalit eivät tule muuttamaan mitään.
  Tuntemattoman sanoja mukaillen: Me ollaan hävitty tääkin sota.
  Sotakorvaukset perii EU.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Sotakorvaukset perii EU."

   So. EU:n pystyttänyt ja sen takana seisova planeettamme rikollinen ns. "eliitti"!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Niin se käy.
   Tämän aforismin luoja on Kurt Vonnegut, joka kömpi ulos Dresdenin raunioista ja kirjoitti Teurastamo 5:n.
   Suomi on seurannut Itä-Saksan hallintomenetelmiä, mutta vaikuttaa siltä, että Suuri Johtaja Merkel on poistumassa takavasemmalle, josta hän on lähtöisinkin.

   Poista
  3. Merkel on ollut todella tuhoisa Saksalle ja Euroopalle. Tuhosi Saksan energiantuotantojärjestelmän ja päästi maahanmuuttajien laumat Saksaan ja Eurooppaan. Ja nyt sitten Suomikin saa jälleen osallistua Etelä-Euroopan lusmujen elättämiseen ja Ranskan ja Saksan pankkien pelastamiseen Merkelin ja Macronin ideoimalla EU-tukipaketilla. Aivan järjetön ja vastuuton nainen.

   Poista
 8. Vihreät stalinistit ovat vastuussa.HEITÄ on aika rankaista.Kovin ottein.Mallia voi ottaa heidän palvomistaan ISIS-syöpäläisistä.HE ovat sitä halunneet.HEIDÄN on aika sitä saada.Kyllä tuon perseilyn lopettamiseen keinot löytyy.Niitä on aika käyttää.

  VastaaPoista
 9. Ruotsissa on jo 60 kalifaattia, joissa on aivan turha osata ja opiskella ruotsia. Kaikissa virastoissa ja palveluissa saa tulkin. Lapset eivät opi kieltä edes koulussa, koska 80- 90% on pakolaisia.

  Nyt Malmössä ja Helsingborgissa on saavutettu jonkinlainen kulminaatiopiste, koska myös riikinruotsalaiset kirjastonhoitajat joutuvat opiskelemaan arabiaa ja sitä kivikauden "korkeakulttuuria"!

  https://www.expressen.se/debatt/personalen-borde-inte--behova-lara-sig-arabiska/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka kauan Suomen kansa antaa vallankahvaan kiipineiden maanpetturien kusta itseään silmään?

   "On väärin asettaa oma kansa etusijalle":

   "Espanjalaisille nelipäiväinen työviikko – suomalaisten veronmaksajien rahoilla.
   Espanjassa alkaa syksyllä kokeilu, jossa halukkaat yritykset voivat siirtyä nelipäiväiseen työviikkoon. Työntekijöiden palkat pysyvät ennallaan, sillä rahat hankkeeseen tulevat EU:n elpymisrahastosta...",
   https://www.suomenuutiset.fi/espanjalaisille-nelipaivainen-tyoviikko-suomalaisten-veronmaksajien-rahoilla/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!