perjantai 19. helmikuuta 2021

Eikö Suomessa ole oikeutta eikä kohtuutta?

Olaus Petri muotoili jo 1500-luvulla tuomarinohjeen, joka on täysipäisyytensä ansiosta säilynyt yleisohjeena näihin päiviin saakka. Sen mukaan "mikä ei ole oikeus ja kohtuus, se ei voi olla lakikaan".

Valitettavasti näyttää siltä, etteivät suomalaiset lainsäätäjät ja/tai oikeudenkäynnistä vastaavat viranomaiset tunne historiaa, oikeutta eikä kohtuutta. Tämä kävi jälleen kerran selväksi, kun korkein oikeus ei ottanut käsiteltäväkseen tapausta, jossa vaimo sai avioliitossa vieraan miehen kanssa huorattuaan lapsen, jonka siittäjän hän salasi mieheltään. 

Totuuden kertomisen sijasta nainen huolehti siitä, että kyseinen mies joutui maksamaan vieraan miehen lapsesta elatusmaksuja. Näin päätti hovioikeus siitä huolimatta, että lapsen isä oli tiedossa. 

Nähdäkseni tapauksella ei ole mitään yhtymäkohtaa oikeuteen eikä kohtuuteen. Korkeintaan se on osoitus lainsäädäntömme ammottavasta aukosta tai asian ratkaisseiden oikeusoppineiden kyvyttömyydestä ymmärtää länsimaisen lainsäädännön perusteita.

Asian loppunäytös nähtäneen Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa. Toivoa sopii, että siellä on suomalaista oikeusjärjestelmää parempi käsitys oikeudesta ja kohtuudesta.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Järkyttävää välinpitämättömyyttä
Oikeus totesi kunniaväkivallan tapahtuneen
Ei tarvetta epäillä kunniamurhan suunnittelua


14 kommenttia:

 1. Juristeria on ihan oma maailmansa, jolla ei ole mitään tekemistä reaalimaailman eikä edes luonnonlakien kanssa.

  Laki voi ihan hyvin sanoa jotain joka ei sano mitään. Korkein oikeus voi esimerkiksi perustella jotain päätöstään antamalla ymmärtää, että se tietää mikä on ja mikä ei ole "omiaan edistämään uskontojen välistä keskustelua".

  Jos biologia ei paina vaakakupissa mitään, ihmistieteet sitä vieläkin vähemmän. Juristeristit myös kirjoittavat lait -- ei niihin alun alkaenkaan sisälly välttämättä mitään tositietoa. Pelkästään juristeristisia stiiknafuulioita.

  Olaus Petrin vanha tuomarinohje on jo aikapäiviä pantu romukoppaan. Lakien takana on hankkeita, jotka palvelevat enemmän poliittisia kuin oikeudellisia tavoitteita. Nythän on vireillä hanke naissukupuolen loukkaamattomuuden erityissuojeluksi. Blogisti Yrjö kirjoitti asiasta juuri täällä.

  VastaaPoista
 2. Jos tapahtuisi omalle kohdalle ilmoittaisin olevani muslimitransnainen ja viiltäväni sekä huoran että äpärän kurkun auki allahu akbaria kirkuen.Olisin nykyilveilyn vuoksi yksittäistapauksen ainoa todellinen uhri ja rangaistus olisi noin 25 minuuttia ehdollista koska ihmisoikeudet,ihmisarvo ja kansainväliset sopimukset sekä tietenkin lievennykset koska ensikertalainen ja sorrettu.Itseasiassa saisin luultavast korvauksia jos pidätysaika olisi yli 25minuuttia kuten vihreiden stalinistien maahantuomat ISIS-joukkomurhaajat.

  VastaaPoista
 3. Vituttaa, ei mulla muuta.

  VastaaPoista
 4. Lakimiehet lukevat Lakia, muslimit koraania. Raamaattua lukee pirukin, ja sen sanansaattajat taitavat olla voiton puolella kristinuskon tulkinnassa. Uskoo ken tahtoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Raamaattua lukee pirukin, ja sen sanansaattajat taitavat olla voiton puolella kristinuskon tulkinnassa."

   Kuten kulttuurimarksistien soluttama Sodoman-Gomorran kirkkommekin:

   "Suomen evankelis-luterilainen kirkko Helsinki Priden tukijaksi",
   https://evl.fi/uutishuone/tiedotearkisto/-/items/item/27714/Suomen+evankelis-luterilainen+kirkko+Helsinki+Priden+tukijaksi

   Kulttuurimarksistien perusohjeistus löytyy seuraavasta artikkelista: http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.

   Tuon ohjeistuksen laativat aikoinaan Frankfurtin yliopiston kommunistisosiologit neuvostobolsevikkien
   toimeksiannosta läntisten maiden valloittamiseksi sisältäpäin mädättämällä
   eli

   ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

   kuten Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Willi Münzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 5. Nainenhan tässä huijari ja rikollinen on, ja ex miehensä on todellinen uhri. Tämä nyt on kristallinkirkas ja ymmärrettävä tosiasia kaikille muille, paitsi oikeusistuimille, jotka noudattavat pilkuntarkasti täysin epäonnistunutta lakia.
  Tällaiset epäoikeudenmukaisuudet vievät ihmisten uskon oikeuslaitokseen, se on varma.

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Ja vapaamuurari-satanistit, joiden lukumäärä Suomessakin on ainakin 7000 ex-vapaamuurari Juhani Julinin mukaan. Julinin ilmeisesti eliminoivat entiset satanisti-veljet aiheuttamalla hänelle tappavan sydänkohtauksen jollain CIA-tyyppisellä salamurhamenetelmällä kolmisen viikoa senjälkeen kun ns. uskoontullut Julin oli julkisesti ryhtynyt "vasikoimaan".

   Julinin haastattelu ennen kuolemaansa:
   https://www.youtube.com/watch?v=XyInlHOf_Rs

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 7. Tulee ajatus moisesta, että tämä lapsen ns.oikea isä on joko perseaukinen jolta ei mitään saa. Tai sitten on joku sellainen julkkumulkku ja korkeassa asemassa jonka maine menisi pilalle moisesta sivupanosta.

  VastaaPoista
 8. Osa ellei valtaosa suomalaisista lainsäätäjistä ja/tai oikeudenkäynneistä vastaavista viranomaisista on jo lapsuudestaan asti huomaamattaan indoktrinoitu kultturimarksisteen mädätykseen ja valtavirtaa olevaan rappioliberalismiin, joka saa heidät käyttäytymään selkärangattomien ja vailla omaatuntoa olevien kylmien psykopaattien tavoin,
  kuten enemmistön muodostavat, oman hillotolppansa ykkössijalle asettavat petturipoliitikkommekin ohjatessaan Suomi-laivaamme jäävuorta kohti.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 9. Vihreä demlatuomari? Eikös sosialidemokratian aaten ole, jaetaan veronmaksajan rahat kaikille, sinne tänne ja tonne?

  Valitettavasti tuomioistuimet ovat politisoituneet ja veikkaan, että laittomuudesta kärsivä isä on tai on ollut joskus väärää puoluetta, takuulla on kaivettu tietoja, googgeloitus netistä, mikä vaikuttaa tuomioon. Vittumaiset tuomarit jakavat vittumaisia tuomioita, eikä sillä ole mitään tekemistä oikeuden ja kohtuuden kanssa.

  MOT joitakin vuosia sitten, eläköitynyt KO:n tuomari paljastaa. Eräskin tuomarijäsen "minulla on valta tuhota ihminen, olen kuin jumalasta seuraava". Hullu se on, eikä mikään jumalasta seuraava, mutta valta hullun käsissä on aina vaarallista, mutta minkä teet? Ei korppi korpin silmää noki eli kantelukierros on vain pakollista näytelmää, mikä ei johda mihinkään. Miettikääpä, kun mielenterveyssairaudet ovat ohittaneet työkyvyttämyyseläkkeissä sydän- ja verisuonitaudit ja puoli miljoonaa popsii psyyken lääkkeitä, moniko niistä on ns. oikeuden palvelijoita, tuomareita, ym. Pelottavaa.

  VastaaPoista
 10. Eiköhän kaikille sellaisille jotka ovat esimerkiksi avioeroprosessin käynyt läpi selvää, että lainsäädäntömme ja koneisto on aina naisen puolella.
  On siitä omakohtaistakin kokemusta.
  Aikoinaan kun erosin oli omat skidit aika pieniä ja toki oli selvää, että houdan osani elatuksesta.
  Olimme sopineet tulevan ex-vaimoni kanssa sopivan elatusmaksun per nuppi, yhteishuoltajuuden ja kuinka pystyn jo työni vuoksi junnuja tapaamaan.
  Seuraavaksi astui sitten kehiin muijan oikeusavustaja ja kaikki sovittu lensi ikkunasta ulos.
  Olin menossa sossuun allekirjoittamaan sopimuksen maksuista, tapaamisista jne. Eteen kanneltiin kahvia ja pullaa sitten paprut allekirjoitettavaksi. Ne olivat sisällöltään ihan muuta mitä oltiin sovittu.
  Elatusmaksut oli vedetty lainmukaiseen tappiin. Tapaamisia en niillä ehdoilla olisi koskaan voinut toteuttaa sovitusti ja muuta kiusaa.
  Ilmoitin etten allkirjoita, hävisi kahvit ja pullat samantien.
  Seuraavana päivänä muijan oikeusavustaja soitti ( joku tättähäärä) ja huusi luurissa ihan kuin olisin hänestä eroamassa. Tuli uhkailua oikeudesta sunmuusta. Ilmoitin, että mennään sinne käräjille vaan.
  Laadin käräjiä varten ihan itse,ilman mitään apuja vastineen vaatimuksiin.
  Kaikki perusteluni meni sellaisenaan läpi ja vaadittu elatusmaksu asettui alle puoleen vaaditusta.
  Pointtini on se, että järjestelmä on aina naisen puolella ja mies on se mulkku.
  Nyt esillä olevassa tapauksessa voi olla niin, että nainen on tahallaan rakentanut miehelle ansan ja eukko saa eron hetkellä sivaltaa oikein kunnolla.
  Mies makselee käenpoikasen elämää itseasissa vielä senkin jälkeen kun se lapsi täyttää 18v. Näistäkin on esimerkkejä.
  Jos tilanne olisi toisinpäin niin lakia olisi jo muutettu.
  Nyt on naisille annettu aikamoinen ase mahdollisen eron varalle vittuilla vielä sen viimeisen kerran, "oletko Pekka huomannut, että pojassasi on enemmän ympäristö-kuin perintötekijöitä".

  VastaaPoista
 11. tämä:
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/c6a55d88-9a78-48ac-9212-93a2723900ae

  VastaaPoista
 12. Jos sinun on palkattava luotettava hakkeri seuraamaan puolisosi puhelinta tai sosiaalista verkostoa, ota yhteyttä expressfoundations@gmail.com Se on erittäin luottamuksellista

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!