lauantai 17. huhtikuuta 2021

Varoittavatko mediamme maahanmuuttajaraiskaajista?

Iltalehti kertoi miehestä, joka raiskasi hiekkatiellä naisen ja väitti pokerina oikeudessa, että tämä tahtoi seksiä. Mies oli saapunut Suomeen turvapaikanhakijana, mutta siitä huolimatta oikeus arveli, että miehen esittämä tapahtumainkulku ventovieraiden vapaaehtoisesta yhdynnästä liikennöidyn tien vieressä on yleisen elämänkokemuksen perusteella erittäin epätodennäköinen ja päätti passittaa tämän lusimaan muutamaksi vuodeksi.

Myös Helsingin sanomat kertoi eräästä Kemalista, joka oli harrastanut netin kautta törkeää hyväksikäyttöä yhdeksää lasta kohtaan. Kaikkiaan uhreja oli ollut peräti 43. Kemal ei siis ollut mikään pikkutekijä.

Sain myös eilen aiheen kirjoittaa hiukan samantapaisesta asiasta. Siinä kyse oli 14-vuotiaan tytön raiskanneesta irakilaismiehestä ja jutun juurena MTV3:n uutinen.

Tämän blogin lukijoille tiettyjen maahanmuuttajaryhmien korkea raiskausaktiivisuus ei liene uutinen. Eikä itsellenikään.

Sen sijaan se, että suomalaismediat yksi kerrallaan uutisoivat aiheesta samaan aikaan herättää kysymyksen. Siis miksi monta mediaa ja useita tapauksia, vaikka tavallisesti näistä ei paljon hiiskuta?

Voisikohan olla niin, että eri medioiden toimittajat kokevat normaalista vaikenemiskulttuuristaan huonoa omaatuntoa ja haluavat näin ramadanin alkaessa ja kesän tullessa varoittaa epäsuorasti suomalaisnaisia ja -lapsia heitä kaduilla ja internetissä uhkaavasta riskistä. Vai olenko sittenkin taipuvainen näkemään tässä jonkinlaista toimittajien yhteistoimintaa, vaikka todellisuudessa juttusumassa on kyse ainoastaan sattumasta?

Joka tapauksessa kaikille suomalaisnaisille ja -lapsille on syytä muistuttaa, että viime vuosien suomalaisen maahanmuuttopolitiikan seurauksena on kaupunkeihimme luotu heihin kohdistuva riskitekijä, joka on kaduilla ja internetissä liikuttaessa syytä ottaa huomioon. Näin siitä huolimatta, että jokaisella naisella ja lapsella pitäisi Suomessa olla oikeus kulkea missä tahansa ja mihin aikaan tahansa. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Teini-ikäisten tyttöjen vanhemmille
Uudenvuodenlupauspyyntö valtamedialle, poliitikoille ja virkamiehille
"Ei tarvitse olla vihainen maahanmuuttajille, vaikka he välillä raiskaavat yhden tai kaksi pikkutyttöä"

21 kommenttia:

 1. Käsittämättömän typeriä ovat nämä suomalaiset feministisuvakit, jotka päästävät maahan näitä moloja. Takavuosina, ennen vuoden 2015 islamistivyöryä, samoille akoille jo pelkkä suomalaisen miehen kiinnostunut katse oli näppylöitä nostattavaa inhottavuutta ja alistamista. Nyt nämä hyväkkäät peittelevät ja vähättelevät kutsuvieraidensa raiskaamisia.

  Samalla suomalaismiehistä valtavan suuri osa on menettänyt kiinnostuksensa parisuhteeseen, mistä kertoo sinkkujen suuri määrä. Hyvin ovat kulttuurimarksistit hajottaneet eliitin toiveiden mukaisesti Suomen kansan yhtenäisyyden. Mainokset edistävät sekarotuisuutta, vai löydättekö enää yhtään kaupallista tiedotetta, jossa ei esiintyisi afrikkalaisperäistä tai lähi-itäläistä muukalaista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brysselin Pravda sisältää päivittäin sekarotuisuus-propagandaa, milloin räikeämmin milloin peitetymmin.
   Sen kommunistitoimittajat ovat varmasti "kutsumustyössään" tukien bilderberg-globalistien ja viherkommunistien yhteistä suomentuho-agendaa.
   Kulttuurimarksistien perusohjeistus:
   http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

   Malli, jonka mukaisesti nämä suomentuho-tahot hävittävät kovalla työllä ja tuskalla rakennetun hvyinvointivaltiomme:

   "Lähes 700 000 maahanmuuttajaa elää sosiaalituilla Ruotsissa",
   https://www.kansalainen.fi/lahes-700-000-maahanmuuttajaa-elaa-sosiaalituilla-ruotsissa/

   Sellaiset työt, jotka eivät vaadi koulutuksella hankittua ammatillista osaamista, alkavat olla Suomessakin hyvin vähissä, joten elinikäisen paremman elintason kustantaminen kieli- luku- ja kirjoitustaidottomien lammaspaimenten, kamelikuskien ja vastaavien
   massoille kantasuomalaisten veronmaksajien piikkiin otetulla ulkomaanvelalla on varma keino tuhota suomalainen ns. hyvinvointivaltiomme -
   "turvapaikanhaku on perusoikeus" ja taikasana "asylum" valtakunnanrajallamme vielä on siitä varmistuksena!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Se onkin mielenkiintosita, ikean mainoksissa ainaki on nykyään melkein aina valkoinen mies ja tummaeukko ja lapset, tosin kumma kun ei femistit ole siihen tarttuneet, avalkoien heteromies sortaa mustaa neekerimammaa ..

   Poista
  3. Ärsyttävää. Eikä ainakaan positiivisia asenteita maahanmuuttajiin luovaa. Mutta jos on idiootti, ei tietenkään ymmärrä tätä.

   Poista
 2. Vaikka yhteisötasoa ja yksilötasoa ei pidäkään sekoittaa -- koska yhteisöilmiöt ovat omaehtoisia, eivätkä seurausta siitä mitä yksilöiden päissä koetaan -- silti joitakin asioita voidaan kuvata samalla tavalla niin yhteisön kuin yksilön kohdalla.

  Jos yleisessä ajattelussa on tabuja -- ajattelun valkoisia aukkoja, aiheita joista vältellään puhumista ja joita varten ei ole koskaan kehittynyt edes niitä hyvin kuvaavaa käsitteistöä -- kyllä silloin jokaisen yksilönkin päässä vallitsee väistämättä sama tilanne.

  Ja tuollaisisista ajattelun valkeista tabuaukoistahan tällaisessa yhteydessä nimenomana on kysymys. Kulttuurisista ominaisuuksista ei ole opittu puhumaan niin että kulttuuriset erot -- kuten kulttuurisen rikollisuuden aivan erilainen luonne -- tulisivat esiin ja käsiteltäväksi. Kaikki kulttuurinen "paha" on haudattu ajattelun valkoisiin aukkoihin.

  Ja mahdollisesti on niin, että jotkut journalistit oihan vähä vähältä alkavat itse tajuta milaista tabua yhteisöllisen julkispinan alla varjellaan. Kun "poliittisen korrektiuden" on annettu määrätä sitä mistä puhutaan ja mistä on vaiettava, vähitellen on muodostunut eräänlainen Suuri Yhteinen Valhe, joka erkanee sitten ammottavan kuilun päähän tilastollisesta todellisuudesta.

  Mutta tämä Yhteinen Valhe on laadultaan tabuajattelua -- se on tunnustuksellista ajattelua -- ja siinä määräävät alitajunnan voimat eikä todellisuusvastetta vaativa järki. Ja alitajunnassa kaikkein vahvimmat voimat palautuvat "uhriajatteluun", eli siihen että samaistutaan uhrirooleihin. Ja kun kaikki nähdään tällaisen samaistumisen läpi, se tarkoittaa että kaikki "uhrit" ovat "viattomia".

  Siksi sopeutumattomat "kulttuurit" eivät vain nauti "suojelua", vaan niitä koskevien tosiasioiden esille nostamisesta on tehty rikos, eikä käynnissä olevasta, ihmiskunna historiassa koskaan ennen näkemättömiin mittasuhteisiin paisuvasta kansainvaelluksesta saa puhua kansainvaelluksena, vaan on puhuttava todellisuutta kuvaamattomilla tabukäsitteillä "siirtolaisuudesta", "pakolaisuudesta", "maahanmuutosta", "turvapaikanhausta", jne.

  Poliitikot ja journalistit ovat kaksi ammattikuntaa, jotka oikeuttavat olemassaolonsa tarjoamalla kansalle sitä mitä kansa haluaa kuulla. Kun yleinen vahva tabuajattelu vallitsee, juuri näiden ihmisten rohkeus tyrehtyy siihen paikkaan.

  Äskettäin nähty näytelmä Hesarin pääkirjoituksen ympärillä kertoo synkkää kieltä siitä, ettei tilanteeseen toistaiseksi olla saamassa mitään parannusta. Taantunut uhriajattelu on ainoa "totuus" joka toistaiseksi on mahdollinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. ""kulttuurit" eivät vain nauti "suojelua", vaan niitä koskevien tosiasioiden esille nostamisesta on tehty rikos"

   Tässäkin pieni distinktiopuutos.

   Muu kuin yksilöoikeuslähtöinen puhe on ajassamme kyllä *stigmatisoivaa*, missä voi todeta omat ongelmansa, mutta ei se missään nimessä per sé vainottua ole - edes siinä mielessä kuin vaikka urbaani maallistunut ajattelu oli ajoittain ja eri määrin vainottua ennen hippiaikaa. - Tässä tavallaan tuo uhriajattelukelan kuvio sulkeutuukin: kun vallan voimaviivat päättelee repliikkijakaumien perusteella, ympäröivä sosiaalinen geometria jää vakioiseksi, ja ”uhrit” näyttävät edustavan jonkinlaista ajatonta rehdin kansan taistelua vallanpitäjiä vastaan.

   Tässä tilanteessa kuitenkin jos katsotaan, missä asioissa skandaali on paisunut yhteiskunnallisen tason asiaksi, niin siinä erittäin olennaisena komponenttina on ollut puheiden laaja julkisuus (so. nimenomaan tietynasteisen ad hoc -valtakentän luonti); toiseksi tyyli on ollut kyllä myöskin yleensä muu kuin "esille nostaminen" - tyylinäytteitä löytyy tästäkin kommenttiketjusta – ja kolmanneksi tuomitut tajunnansisällöt eivät ole tällä kertaa olleet mitään yhteiskunnan laajoille joukoille käsittämättömiä ”henkisiä innovaatioita”, vaan – piti nyt sitten joku tästä seikasta tai ei – porukka on näissä ”kuumissa kysymyksissä” selvästi täysin kykeneväistä olemaan valtakriittinen toisissa kysymyksissä ja ottamaan silti vallan puolen ”tabuteemoissa”.

   Sinänsähän tuo jännittäisen kentän olema, eli että yhteiskunnallisessa keskustelussa on tavallaan päälle jäätynyt sisä- ja ulkovuoroasetelma, on tosiseikka, ja siihen liittyy ihan reaalisia ongelmia, kuten tietty vähän hutera, edellisen vuosisadan tapahtumien avulla kalibroitu empiirinen metodi sellaisten prosessien kitkemiseen, joiden yhteiskunta katsoo uhkaavan itseään, sekä se, että tämän lieveilmiönä monet käsitteet (vaikka ”vihapuhe”) heiluvat päällekkäin milloin juridisessa, milloin kyökkipsykologisessa jargonissa. Se taas mahdollistaa monissa kysymyksissä mikrovallan käytön arkiympäristöissä.

   Summa summarum, pitäisin kuitenkin tärkeänä tietyn distinktiomahdollisuuden ylläpitämisen sankarillisen toisenajattelun ja kyynisen typeryyden välillä.

   Poista
  3. Tässäkin asiassa on tärkeää tunnustaa tosiasiat. Eli erottaa toisistaan toiveajattelu ja kylmien faktojen loogiset seuraukset. Kuulostaa kliseeltä, mutta todellisuus on opettanut, että tämän ymmärtämättömyys on merkittävä ongelma aina valtakunnan hallintoa myöden.

   Poista
  4. En lukenut blogitekstiä, kommentoin vain tuota Oikkosta. Mutta siis kasvu-uskonnollistyyppisen liberalismin metafysiikka ("Pyhä Tyhjä", kaikkien partikulaarien yhteismitallisuusoletus) sulkee pois ryhmäesanssien ja sen myötä moraalisten kenttien hahmottamisen mahdollisuuden.

   Tästä seuraa, että te uuskonservatiivit astutte tavallaan *ideologisesti* eli ei-metafyysisesti kannattamanne uskonnon omaan miinaan: te tarvitsisitte tunnesyistä kentäntajuista metafysiikkaa, mutta amerikkalaistyyppisessä "veronmaksajan" identiteetissänne ja naiivin legalisminne takia ette pysty sellaiseen.

   Tämä tosiaan nyt ottamatta tässä mitään kantaa näihin iänikuisiin päivänpoliittisiin kiihkoiluihin puolesta tai vastaan.

   Poista
 3. Ne suvaitsevaiset, jotka haluavat tuoda muslimeja Suomeen, eivät ymmärrä, että siinä uskonnossa ei tunneta suojaikärajoja. Siksi, että esikuvallinen profeetta meni naimisiin 6-vuotiaan kanssa ja aloitti yhdynnät, kun tämä oli 9-vuotias. Joten naiset ja tytöt ikään katsomatta ovat vapaata riistaa. Kun otetaan huomioon tulijoiden impulssikontrollin puute ja heidän ajattelunsa, jossa länsimainen normaalin vapaasti pukeutuva nainen on huora, ollaan nykyisessä liemessä, jolta suvakit sulkevat silmänsä. Sen sijaan suomalaisia miehiä syyllistetään sitäkin innokkaammin ja ilmeisin mielikuvitusesimerkein, kuten tänään Pravdassa.

  VastaaPoista
 4. Mädättäjämediat ovat oksettavalla propagandallaan avustajia,suojelijoita ja mahdollistajia.Esim. jokaista ylen toimittajana esiintyvää propagandistia voi ja pitää kohdella kuin ISIS lastenraiskaajaa toimissaan vastaantullessa.Se on lastemme suojelua.Minkäänlainen sääli tai armo näitä toimittajina esiintyviä politrukkeja kohtaan on vihaa lapsiamme kohtaan.Nollatoleranssi punaiselle fasismille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän varmaan sitten reippaasti menet ja kohtelet näytteeksi meille vaikka vain yhdenkin.
   Koska ajattelit aloittaa?

   Poista
  2. Painu jo vittuun lapsellinen pikku huora.Mene etsimään niitä juutalaisia komerostasi pikku huora.Kaltaisesi biojätteet ovat osa ongelmaa.Eivät ratkaisua.

   Poista
  3. Oleellista on oikeusvaltioperiaatteen kunnioittaminen. Eli lakiin kirjattujen sääntöjen noudattaminen. Ja tervittaessa lain muuttaminen demokraattisen prosessin kautta. Ja tämän legitimoimiseksi on tärkeää, että jokainen aikuinen suomalainen käyttää oikeuttaan ilmaista tahtonsa äänestämällä.

   Poista
 5. Kyllä nää Suomalaiset naiset on kauheen kiimasia kun pitää suoralla tiellä raiskata maahanmuuttopoloisia ja muutenkin ne on riettaita. Minäkin kun kävelin tossa viikolla niin naapurin mummo oli rollaattorin kanssa postilaatikolla ja toinen oli koiraansa ulkoilumattamassa. Molemmille toivotin hyvät päivät ja eikös nuo riettaat vastannu siihen. Kyllä se on jihadin paikka etten pahemmin sano. Toinen vielä kehtas hymyillä viekottelevasti.
  Ihmettelijä

  VastaaPoista
 6. Ei Suomalaista vitunvirkkaajaa kiinnosta pätkääkään kuinka ja monta naista/lasta heidän geelipäät raiskaavat.
  Haram ja sillä siisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halla-aho huomasi jo kauan sitten sen dilemman, että maahanmuuttajia kehitysmaista kuolaavat eniten ne, jotka eniten heistä kärsivät.

   Poista
  2. Olisiko niin, että maahanmuuttajia kehitysmaista haluavat eniten ne, jotka uskovat tulijoiden asettuvan sosiaalisessa hierarkiassa haluajien alapuolelle ikään kuin palvelijan tai karjan asemaan.

   Tarve oman aseman suhteelliseen parantamiseen olisi niin voimakas, että sen kustannukset itselle sivuutetaan. Asian esille ottavia syyllistetään ja vaiennetaan.

   Ongelmia aiheuttavia maahanmuuttajia haluavat katsovat olevansa muuttajien liittolaisia.

   Acc

   Poista
 7. Itse olen ollut havaitsevinani, että ainakin MTV:n monikulttuurisuusuutiset ovat entistä neutraalimpia. Siis ettei rajoituta vain monikulttuurisuuden positiivisuuksiin. Näistähän uutisoitiin aiemmin niin paljon, että sekaan mahtui monenlaista lelusalakuljettajaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman olen itsekin huomannut. Sama koskee ainakin osin Iltalehteä. Sen sijaan Ylessä ja HS:ssä ei näyttäisi tapahtuneen kehitystä.

   Poista
 8. "Vai olenko sittenkin taipuvainen näkemään tässä jonkinlaista toimittajien yhteistoimintaa, vaikka todellisuudessa juttusumassa on kyse ainoastaan sattumasta?"

  Kyse lienee autosynkronisoitumisesta ja tällä kertaa toimittajien ja valtamedian tuottaman uutissisällön suhteen. Ei siis tietoista yhteistoimintaa.

  Tarkoitan autosynkronisoitumisella ilmiötä, jossa ryhmässä yksilöiden käyttäytyminen menee synkroniin eli samankaltaistuu.

  Käytin sanaa "autosynkronisoituminen", mutta ilmiöstä mahdollisesti käytetään muuta nimitystä.

  The Secret of Synchronization (17:27)
  https://www.youtube.com/watch?v=t-_VPRCtiUg


  Acc

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!