maanantai 26. huhtikuuta 2021

Niin makaa kuin petaa - myös Intiassa

Helsingin sanomat kertoi, että maailman köyhemmille valtioille SARS-CoV-2-virusta vastaan valmistettuja rokotteita jakava WHO:n Covax-ohjelma on riippuvainen Intiassa tuotetuista rokotteista, mutta nyt se on joutunut vaikeuksiin, koska Intia pitää rokotteet itsellään käsiin räjähtäneen oman tautitilanteensa takia.

HS siteerasi jutussaan WHO:n maailmaa parantavaa naista, jonka mukaan rokotteiden jakautuminen epätasaisesti siten, että vauraammat maat ovat saaneet niitä kehitysmaita enemmän on ollut "törkeää niin eettisesti, moraalisesti kuin tieteellisesti”. 

Syyllisten penkille jutussa joutui erityisesti USA, joka on rajoittanut rokotteisiin tarvittavien materiaalien vientiä ulos maasta. Näin Intian rokotetuotanto on pienempää kuin se olisi, mikäli niiden kauppa kävisi normaalisti. Yhdysvaltain hallintoa syytettiin jutussa jopa "siitä, että se kylpee rokotteiden yltäkylläisyydessä" ehdittyään rokottamaan 41 prosenttia väestöstään. 

Myös EU:n kerrottiin harkitsevan intialaisten auttamista lähettämällä sinne pelastuspalveluhenkilöstöä. Sellaiseen kuuluu mm. lääkintähenkilöstöä, mutta rokotteista ei HS:n jutussa mainittu. 

Arvoisa lukijani saattaa tässä kohtaa ehkä kysyä, että missä luuraa nyt professorin oma ajatus kun hän vain referoi HS:n juttua. No tietenkin siinä älyllisessä epärehellisyydessä eli ilmeisen tarkoituksenmukaisessa harhaanjohtamisessa, minkä seurauksena HS:n toimittaja jätti yhden oleellisen asian mainitsematta halutessaan syyllistää Yhdysvaltoja ja samalla koko läntistä maailmaa. 

Tarkoitan tällä tietenkin sitä, että intialaisten tragedia juontaa vain ja ainoastaan heidän uskonnollisuudestaan ja yleisestä välinpitämättömyydestään. Nyt käsillä oleva tragedian käynnistymiseenhän johti ihmisten välinpitämättömyys suosituksista, minkä seurauksena he ovat osallistuneet tartuntariskistä piittaamatta viime kuukausina suuriin uskonnollisiin ja poliittisiin tapahtumiin sekä häihin ja krikettiotteluihin.

Suomalaisen sanonnan mukaan niin makaa kuin petaa. Ja juuri näin on käynyt intialaisille. Ja täsmälleen sama koskee myös meitä suomalaisia, jotka olemme kohtuullisen hyvin välttäneet COVID-19-pandemian suhteen riskikäyttäytymistä ja päässeet sen seurauksena kohtuullisen vähällä. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Pitäisikö maahanmuuttajat rokottaa ennen kantasuomalaisia?
Ympäristöpaniikin lietsomisellakin on seurauksensa
Intialaisten katkeruudesta suomalaisia kohtaan

24 kommenttia:

 1. Samaa kausiflunssan kauhistelua, kuin muuallakin. Ja kelvottoman pcr-testin "tartunta" -lukujen julistusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua kiinnostaisi tietää se, mikä on sinun (ja kaltaistesi) motiivisi vähätellä käynnissä olevaa pandemiaa?

   Poista
  2. Olen huomannut, että näistä asioista on turha puhua koronauskovaisten kanssa. He kun eivät usko mitään muuta kuin virallista totuutta. Mutta tässä nyt näitä faktoideja, jotka viittaavat voimakkaasti siihen, että virallinen totuus ei ehkä olekaan aivan totta.
   - PCR-testaus antaa hyödyttömiä tuloksia, kun CT ylittää 25. Pandemiaylipappi Fauci on itse myöntänyt, että kun CT ylittää 35, tulokset ovat käyttökelvottomia. CDC:n testaussuositus on 40 sykliä. THL ei paljasta omaa suositustaan.
   - Ennen vanhaan(TM) vasta-ainetestin positiivinen tulos merkitsi, että tauti on sairastettu ja elimistössä on sen takia vasta-aineita. Nykytulkinnan mukaan se tarkoittaakin, että tauti jyllää ja testipositiivinen henkilö on taudinkantaja.
   - Kausiflunssa on kadonnut tilastoista kokonaan. Sen tilalle on noussut sama määrä "koronatartuntoja".
   - Kokonaiskuolleisuus ei ole kasvanut.
   - Yhdysvalloissa 1500 "koronapositiivista" näytettä testattiin kovimman päälle (elektronimikroskooppi). Lopputulos: 0 koronavirustartuntaa. Kaikki olivat joko influenssa A- tai B-tartuntoja.
   - Maissa, joissa rajoitustoimia ei ole tehty, on selvitty yhtä hyvin tai paremmin kuin kovien rajoitustoimien maissa.
   - Lääke on pahempi kuin tauti: 99,7 % selviää "koronasta" ongelmitta, mutta rokotekuolemia ja pysyviä vammautumisia tulee jatkuvalla syötöllä.
   - Koronaviruksesta ei ole edelleenkään ainuttakaan eristettyä näytettä. Minkään maan tartuntatautivirasto ei pysty sellaista antamaan.
   - Norjassa käynnistellään oikeusjuttua maan hallitusta vastaan rikoksista ihmisyyttä vastaan koronarokotuskuvion takia.
   - "...vähätellä käynnissä olevaa pandemiaa" sisältää seuraavat perusolettamat: Koronavirus on olemassa (ei ole näytetty toteen eristämällä virus asianmukaisesti). Käynnissä on pandemia (WHO muutti pandemiamääritystä poistamalla siitä vaatimuksen suurista kuolleisuuslukemista ja tartuntaluvuista. Nykymääritelmän mukaan käynnissä on pandemia, mutta nykymääritelmän mukaan pandemia on ollut käynnissä jatkuvasti.) Koronanarratiivin vastaisten tosiseikkojen esittäminen on vähättelyä (tämä ei vain pidä paikkaansa).
   Sitten vielä "sinun (ja kaltaistesi)" haiskahtaa vähän ad hominemilta.
   Mikä näissä asioissa on niin vaikeaa niellä? Sekö, että ne eivät tule virallisen totuuden lähteistä?

   Poista
  3. Olen ilahtunut, että tälle blogille on ilmaantunut muitakin kommentoijia, jotka uskaltavat tuoda "virallisen totuden" kyseenalaistavia, jopa kumoavia faktoja esille.

   Valitettavasti korona-aihe on vain yksi monien sellaisten hyvinkin tärkeiden asioiden joukossa.
   Puna-Yle ja Bilderberg-globalisti Antti-Herlinin suomalais-paikallisen "mediaimperiumin" uutistenvälitys- ja mielipideilmastoa dominoiva Brysselin Pravda, planeettamme rikollisen ns. "eliitin" pää-äänitorvi, ovat ovat vaivuttaneet valtaosan kansasta unenomaiseen tietämättömyyden horrokseen
   tähtäimessään harvainvaltaisen Uuden maailmanjärjestyksen tyrannian pystyttäminen, ks.
   https://www.patmos.fi/blogit/uusi-maailmanjarjestys-mita-kasite-oikeasti-tarkoittaa/

   Ks. myös ""Taking the Red Pill, the Real Matrix"
   http://newswithviews.com/Yates/steven.htm
   Suomeksi käännettynä: http://www.magneettimedia.com/todellinen-matrix-osa-1/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  4. Kiitos vastauksesta. Kyse on siis jonkinlaisesta salaliittoteoriasta, jonka tukena on erilaisia tieteeseen viittaavia väitteitä.

   Mainitsemasi muotoilu ei ollut tarkoitettu ad hominemiksi, vaan minun olisi pitänyt sanoa vain "koronaskeptikot" tms. Anteeksi huono muotoilu.

   Poista
  5. Kun faktoja ei ole väitteiden tueksi, niin täytyy vielä kokeilla "salaliittoteoria-miekkaa".
   Blogille on kuitenkin jo ilmaantunut useita itsenäisesti asioista selvää ottaneita kommentoijia, joilla on rautainen haarniska "salaliittoteoria-miekan" sivalluksia vastaan!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  6. Olisivatkohan nuo koronanvähättelijät valmiita ottamaan viruksen itselleen, ihan noin kokeilumielessä? Vaikka vain todistaakseen, että viaton kausiflunssahan se siinä maapalloa kiertää.

   Poista
 2. Mielenkiinnolla jään odottamaan kuka poliitikko haluaa, että myös ilmiselvästä typeryydestä pitää palkita vähemmän typerien kustannuksella. Veikkaan , että vaseman reunan kulkijat päästävät ensimmäisenä ko aivopierun ilmaan ja "humanistit maailmanparantajat" säestävät kaksinkertaistamalla vaatimukset.

  VastaaPoista
 3. Intiassa väestöntiheys on 455 ihmistä neliökilometrillä, Suomessa 18. Tällä kertaa saattaa tartuntojen paikalliseen ilmaantuvuuteen olla olemassa myös ihan oikeita rakenteellisia syitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaapi olla, kuten myöskin se että Modi kokee tärkeämmäksi sotia ja rakentaa 300m korkean satojen miljoonien patsaan kuin hankkia kansalleen vaikkapa kasvomaskeja,,niille tiheään asutuille alueille. Mutta jos iso osa väestöstä on kastittomia, arvottomia ihmisiä niin ehkä Modin ratkaisu on sitä kautta ihan ymmärrettävää yritystä tuhota arvoton kansanosa? Btw samanlaisia väestötiheyksiä löytyy lähes jokapuoelta mailmaa, myös niistäkin maista jotka ovat onnistuneet pitämään covidin aisoissa.

   Poista
 4. Huhhuu. Professori-Nimetön: 100-0. Helposti saatte konkreettisen viiruksen, kuin memnette kätetlemään intialaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä tämä korona koohkaaminen muistuttaa tätä "ihmisen aiheutamaa" ilmastonmuutoshysteriaa, Covid virushan on influenssavirus, tosin ärhäkämpi, mutta ei yllä lähellekään espanjantaudin ärhäkkyyttä ..
   Vai onko tämä hysteria nyt varatumista oikeasti vaarallisiin panepmidemipoihin, jos jku ebolan tapanen onnistuu alkaan leviämään helposti ..

   Poista
  2. Ei ole influenssavirus, koska koronan rakenne on erilainen eikä se siten ole sukua influenssaviruksille. Se on kuitenkin sukua joillekin viruksille, jotka aiheuttavat tavallista flunssaa eli nuhakuumetta. Sellaiseksi nyt pandemian aiheuttanut koronavirus kuin muuttuu aikanaan, koska luonnonvalinta suosii lopulta alhaisempaa virulenssia. Näin siksi, koska vähäoireinen ihminen tartuttaa viruksia paljon tehokkaammin kuin vuoteen omana makaava.

   Poista
 5. Suomeen mahtuu joka asiasta vain yksi totuus. Nyt koronaviruspandemiaa epäilevät leimataan kylähulluiksi. Kuitenkin totuuteen pyrkivät ihmiset uskaltavat kuunnella myös itsensä kanssa erimieltä olevia.

  Tässä milenenkiintoinen linkki niille, jotka uskaltavat kyseenalaistaa virallisen totuuden nykyisetä pandemiasta:
  https://tokentube.net/v/2468437748/Koronapetos-paljastuu--dokumenttielokuva-suomeksi-

  VastaaPoista
 6. Avaruuden valloitukseen kyllä riittää rahaa.
  https://olhardigital.com.br/fi/2021/02/23/tiede-ja-avaruus/Intia-tarkistaa-miehitetyn-avaruusohjelmansa-aikataulun/

  Toki talouden kanssa on ollut ongelmia etenkin näin korona-aikaan, mutta: "Kaikkein vahvimmat intialaiset suuryritykset ovatkin osaltaan hyötyneet kriisistä, mutta valtaosalle intialaisista yksityisistä ja valtionyrityksistä, sekä erityisesti pienyrittäjille korona ja sitä seurannut taloustaantuma on ollut valtava shokki."
  https://www.marketopportunities.fi/home/2020/intian-talouden-tilanne-lokakuussa-2020?type=country-outlook&industry=cross-industry

  Mutta vedettömien vessojen saaliin putsaavat paaria luokan jäsenet käsityönä, niin kuin on kulttuuriin aina kuulunut.
  https://www.scotsman.com/news/world/indian-toilet-cleaners-treated-dirt-1528124

  Myös ruumiidenpolttajien ammattikunnala työtä riittää. Työhön kelpaavat myös lapset.
  https://www.livemint.com/Leisure/rbcQ3K5FhR8fTddOmV8UGM/A-day-in-the-life-of-a-corpseburner.html

  Milloinkahan nuo valtavat köyhien massat saavat vihiä Suomen avosydämisyydestä heikko-osaisia maahantulijoita kohtaan...

  VastaaPoista
 7. Aika jännällä tavalla pandemian väheksyjien äänensävyissä tulee ilmi se, miten defensiivistä kaikki älynkäyttö voi olla. On ikään kuin vetäydytty todellisuuden äärimmäiseen peränurkkaan puolustautumaan jonkinlaista Suurta Valhetta vastaan. Tämä positio on sama, joka on omaksuttava myös siinä tapauksessa että Suuri Valhe olisi oikeasti olemassa -- kuten se jonkin muun asiayhteyden kohdalla tosiaan on.

  Tuollainen oman itsen asemointi on mitä ilmeisimmin se tekijä, joka niin monesta "toisinajattelijasta" näinä päivinä tekee myös pandemiadenialistin. Yleisen epäluottamuksen kokemus on vahva, se on tämän ajan ja aikalaisajattelun ominaisuus. Niin sanottuja "negatiivisia kultteja" syntyy ja tarvitaan, koska ne tarjoavat "varmuutta" kulttuurisen narsismin maailmassa, jossa ihmiset suurin joukoin jäävät psyykkisesti keskenkasvuisiksi ja riippuvaisiksi voimaannuttamista tarjoavista kokemuksista.

  Kulttuurisen narsismin maailmassa todellakin voidaan "ihmisoikeuksien ja -vapauksien" nimissä huutaa hallituksille kuolemantuomioita -- niin hurjat ovat elämyksenmetsästäjien vapaudentarpeet. Itse asiassahan kaikki "rajat kiinni" -rajoitukset olisivat ihan terve vaihtoehto, olipa pandemia todellinen tai ei. Nyt elämme vain keskellä täydellistä sekaannusta, ja kaikkein surkeimmassa jamassa ovat sellaiset valtiot kuin Ruotsi, jossa ihmiset narsistisuudessaan ovat jo luopuneet demokraattisestakin päätöksenteosta liuottaen kaiken tahdon- ja tiedonmuodostuksen loputtoman "diskuteeraamisen" alttarille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 'Denialisti' on vain tieteelliseltä kuulostava termi, jolla leimataan erimieltä oleva väärinajattelijaksi yrittämättäkään kumota hänen esittämiään perusteluja omilla perusteluilla. Helppo tapa tyrehdyttää keskustelu kuin keskustelu.

   Poista
  2. Itse asiaan voitaisiin suhtautua kuin eläytymisharjoitukseen. Entäpä jos hallitukset tosiaankin viis veisaisivat koko taudista ja kansanterveydestä. Ministerit eivät piittaisi paskaakaan koko asiasta ja sairaalat panisivat ovet kiinni kun itseään pahasti sairaaksi kuvittelevat ihmiset kolkuttaisivat. Kysehän on vain hysteriasta, johon yksikään itseään järki-ihmisenä pitävä kyökkivirologi tai tilastonero ei lähde mukaan.

   Ei minulla olisi mitään tätä vastaan. Ihmettelen miksi nämä pandemiadenialistit eivät rokotuspassin sijaan laadi itselleen hoitotestamentteja joissa ilmoittavat tahtonaan, ettei heitä tarvitse hoitaa mahdollisen taudin kohdalle sattuessa. Sehän nyt olisi vähintä mitä estoitta vapauksiaan vaativa ihmisoikeusaktivisti voisi omalta kohdaltaan tehdä -- ellei piittaa paskaakaan muiden turvallisuudesta, täytyisi toki myös itse julistautua yhteiskunnallisen terveyspalvelun ulkopuolelle.

   Kaikin mokomin. Olkaa vain "erimielisiä", mutta älkää maksattako sitä muilla ihmisillä. Olkaa sitä ihan ikiomissa piireissänne, ja tehkää "mielipiteestänne" selvät paperit niin että vastuut jäävät teille.
   Poista
  3. Itse käytän maskia julkisilla paikoilla. Se ei silti estä minua ajattelemasta, että koronapandemia voi osoittautua huijaukseksi. Huijauksesta vastuussa olevia vastaan ollaan maailmalla nostamassa ryhmäkanteita.

   Jos et jaksa katsoa koko linkkaamaani kokonaisuutta, katso edes noin 2 h 38 min eteenpäin. Siellä ovat äänessä muut kuin pelkäämäsi "kyökkivirologit", joilla lienee asiaan parempi tuntuma kuin sosiologeilla.

   Poista
  4. Tässä vielä linkki uudelleen:
   https://tokentube.net/v/2468437748/Koronapetos-paljastuu--dokumenttielokuva-suomeksi-

   Poista
  5. Ilmeisesti Oikkonen on tyytyväinen, kun viinaa saa sieltä Alkon kassalta. Mutta entäpä näitten rajoitusten vaikutus sellaisille ihmisille, joille elämän tarkoitus, onko se sitten "elämysten metsästystä", on jotain muuta kuin kestokänni? Oikkonen horisee "hoitotestamenteista pandemiadenialisteille", kun ei niitä vaadita tupakoitsijoilta,laskettelijoita jne. Voisin lyödä vetoa, että Oikkonen ei hyväksyisi ollenkaan, jos jokaisen alkoholia käyttävän tulisi jättäytyä "yhteiskunnallisten terveyspalvelujen ulkopuolelle". "Viinaa, lisää viinaa!" huuti Oikkonen.

   Koko maskihöpötyksen irvokkuus näkyy siinä, että näkee jatkuvasti henkilöitä, jotka käyvät ensin kaupassa kuonokoppia päällä, mutta ulos tultuaan pistävät tupakaksi. Ja kummankohan todelliset riskit ovat suuremmat, tupakoinnin vai koronan? Tupakoinnin kielteiset vaikutukset terveydelle ovat 100 % varmat. Lisäksi tupakoitsijat roskaavat aivan julmetusti.

   Poista
  6. Voit pähkäillä maailman tappiin sitä "osoittautuuko koronapandemia huijaukseksi". Ainoa mikä merkitsee on se, purevatko rajoitukset niin että tehohoitopaikat ja happi riittävät, vai ajaudutaanko tilanteeseen jollaiseen blogisti nyt Intian kohdalla viittaa.

   Denialismi on pirullista koska mitätöijät eivät tiedosta motiivejaan. Tiedollisiin kysymyksiin on ihana hautautua -- mutta kun kyse ei ole niistä, vaan ihan raa'asta käytännöstä. Kun terveydenhoitohenkilöstö joutuu tekemään päätöksiä kenet hoidetaan ketä ei, muuttuu yhteiskunnassa ylläpidetyn moraalin laatu. Ja paradoksaalisesti siinäkin yhteydessä sitten käy niin, että kukin osapuoli takertuu omiin "arvoihinsa" kahta kauheammalla kiihkolla -- sillä kun ruumiita syntyy, kaikki kehittävät itselleen mitä tahansa suojakilpiä välttääkseen oman syyllisyytensä.

   Kyllä niitä loputtomia "diskuteeraamisia" siis tarvitaan, sillä juuri ne ovat yhteisöllinen mekanismi ja ratkaisu sille ettei yhdenkään yksityisen tarvitse kantaa yksityistä vastuuta. On näet niin monta hyvin perusteltua näkökantaa. Ja minäkin käytin maskia.

   Poista
  7. laskettelu ei tartu ihmisestä toiseen samassa mielessä kuin virus, sehän olisi se pihvi tässä

   mut siis joo, kyllähän tämä mallintaa koko kansainvaelluseskatologiaakin: siinä missä aikamme hihhuliainekselle kokoomuksesta punavihreisiin oikeudet ilmentävät jonkinlaista pyhää kenttää, jolla kilpaileminen ja jo ilmeneminenkin on lopulta (muka) kaikkien etu ja edustaa kaikkea hyvää mitä maailmassa voi ylipäätään olla ja tapahtua, niin uuskonservativisuus on vain ideologinen versio samasta, jossa oikeudet kuuluvat vain itselle. koska kytköksiä ei kertakaikkiaan nähdä, ei persoonien välisiä, ei ryhmien välisiä. kentän sijaan on mekaaninen kaavio, jossa ominaisuudet on ON/OFF. ominaisuudet eivät liity ja liukene toisiinsa vaan ovat kunkin kokijan kuoren sisällä.

   Poista
 8. Enpä viitsi kommentoida, kun sisäkkö on juuri paistamassa muikkuja. Namskis.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!