lauantai 3. huhtikuuta 2021

Selittääkö väestö väkivalta- ja henkirikollisuutta

Suomalaisen median uutisoinnin perusteella joku on saattanut kuvitella, että Yhdysvaltain väkivaltarikokset ovat tyypillisesti valkoisen väestönosan mustiin kohdistamaa. Tätä käsitystä oikoi Helsingin sanomat, joka kertoi, että maassa tapahtuneiden henkirikosten uhreista puolet on FBI:n tilastojen mukaan mustia, vaikka väestöstä heidän osuutensa on vain 13 prosenttia. Mustien osuus on kuitenkin samalla tavalla suhteettoman suuri myös henkirikosten tekijöiden joukossa: he tekevät noin puolet Yhdysvaltain henkirikoksista, ja kohteena ovat useimmiten toiset mustat.

HS:n jutun varsinainen aihe oli kuitenkin Washington DC:n lisääntynyt väkivalta. Sen taustaksi nimettiin köyhyys ja kurjuus, mutta myös identiteetti- ja kunniakysymykset. Siis samankaltaiset seikat, jotka ovat merkityksellisiä monissa muissakin alkukantaisissa kulttuureissa. 

Jutussa puhuttiin myös väkivallan keskittymisestä köyhiin kaupunginosiin. Sen sijaan siinä ei mainittu kaupungin väestösuhteita. Wikipedian mukaan "Kaupungin suurimpia väestöryhmiä ovat mustat (noin 50,7 % väestöstä) ja valkoiset (noin 38,7 %). Aasialaisia kaupungin väestöstä on noin 3,5 % ja Amerikan alkuperäiskansoja 0,3 %."

Toisin sanoen väkivaltaherkkä musta väestönosa on kaupungissa enemmistönä eikä suinkaan syrjäkortteleihin sullottuna vähemmistönä. Kysymys siis kuuluu, että voiko tästä päätellä Washingtonin suurten henkirikoslukujen johtuvan ensisijaisesti väestörakenteesta. Eli olisivatko henkirikosluvut samanlaiset, jos kaupunki olisi puhtaasti esimerkiksi valkoisten tai itäaasialaisten asuttama?

* * *

Suomessa uutisoitiin jokin aika sitten ulkomaalaistaustaustaisen miesjoukon Pikku-Huopalahdessa tekemästä väkivallasta. Asiaan saatiin tarkennusta, kun PT-media selvitti epäiltyjen henkilöiden olevan somalitaustainen jengi. Kultamunien kuoriutuminen oli siten saanut jälleen ikävän uuden jatko-osan.

Samalla selvisi yllättäen, että Helsingissä on käyty täydessä mediahiljaisuudessa myös toista oikeudenkäyntiä, jossa syytettyjen penkillä istuu joukoittain somaleita, mutta myös pari suomalaista. Nähtäväksi jää, minkälaisista kultamunista tässä jutussa on kyse, ja luopuvatko suomalaisten valtamedioiden rikostoimittajat jossain vaiheessa asiaan liittyvästä vaitiolostaan. 

Joka tapauksessa PT-median aktiivisuus on jälleen kerran paljastanut sen, ettei Suomeen kohdistuneesta maahanmuutosta voi saada kokonaiskuvaa pelkästään maamme valtamediaa seuraamalla. Siksi kysynkin sen edustajilta, että ovatko he tyytyväisiä siihen tapaan, jolla ovat hoitaneet journalistista tehtäväänsä somaliväestömme osalta. 

15 kommenttia:

 1. Tällä kertaa sentään MTV mainitsi kyseessä olleen somalilauman. Siitä pisteet heille!

  VastaaPoista
 2. "Poliittisen korrektiuden" kulttuurilla ei saavuteta ollenkaan niitä tavoitteita joihin itsesensuuria ylläpitämällä pyritään.

  Kun tiedonvälitys jättää esimerkiksi kulttuurisen rikollisuuden kasvun uutispimentoon -- pelätessään että siitä uutisoiminen "leimaisi" tiettyjä "kansanryhmiä" -- puhumattomuudesta seuraa vain tabuja, ajattelun valkoisia aukkoja. Niissä yhteiskunnan pinnanalainen viha saa vapaasti kasvaa, ja juuri tällainen padottu viha myöhemmässä vaiheessa sitten eskaloi ääriryhmien väkivaltaisuudet puolin ja toisin.

  Mitä yhteiskunta tekee tiedonvälityksellä joka tiedon sijasta puhuu pelkillä kiertoilmauksilla. "Miesjoukko..."

  Poliittinen korrektius on syöpä, joka syö ensin kriittisen älyn, sitten koko yhteiskunnan eheyden. Ei millään voisi uskoa, että nimenomaan journalistit ovat se ammattiryhmä, joka on kaikkein pelokkain ja sortuu sovinnolla itsesensuuriin. Niin se kuitenkin näyttää olevan.

  VastaaPoista
 3. To 25.3 Hesarissa oli aukeaman artikkeki Das Bildt-lehdestä. Aivan lopussa kävi silmään lause: "Esim sosiaalisessa mediassa lehteä syytetän nykyään usein maahanmuuttajavihan lietsonnasta, sillä rikosuutisissa se ei häivytä tekijöiden maahanmuuttajataustaa."
  Mihinköhän viiteryhmään tällaiset someaktivistit voisivat kuulua?

  VastaaPoista
 4. Ikävä tosiasia on, että kun maahan tuodaan mitään osaamatonta kielitaidotonta väkeä primitiivisistä väkivaltaisista kulttuureista, seurauksena on yhteiskunnan muuttuminen primitiiviseksi ja väkivaltaiseksi. Maahanmuuton seurauksena on saatu myös aivan uudentyyppistä rikollisuutta, josta ei ollut täällä aikaisemmin kuultukaan. Joukkoraiskaukset, taharrus, grooming, erilaiset kunniaan liittyvät rikokset kuten kunniamurhat ja naisten alistaminen ja vainoaminen. Ja niin edelleen.
  Tulijoista ei saadakaan parissa vuodessa hyödyllisiä yhteiskuntaa rakentavia veronmaksajia, kuten Johanna Suurpää aikoinaan unelmoi, vaan erittäin suurelta osin kaikin tavoin ongelmatapauksia, jotka elävät veronmaksajien kustannuksella ja tuhoavat yhteiskunnan turvallisuuden. Mihin me tarvitsemme tällaista maahanmuuttoa.
  Ruotsi on erittäin selvä esimerkki vastuuttoman maahanmuutos seurauksista. Täällä vain unelmoidaan edelleen ja kieltäydytään tunnustamasta tosiasioita. Tähän on mahdollista saada muutos vain äänestämällä Perussuomalaisia. Mikään muu puolue ei ole herännyt todellisuuteen.

  VastaaPoista
 5. Muistaakseni henkirikoksissa kuolleiden mustien tappajana toimi toinen musta n.80% tapauksissa. Mustien yliedustus valkoisten naisten raiskaajina taas oli aivan helvetillinen ja kokonaan toiselta planeetalta.
  Kunpa olisi tilastoja tähänkin suoraan laittaa, mutta ainakin FBI:llä sekä Väestötieto-nimisen sivuston lähteistä näitä löytää jonkin verran.

  VastaaPoista
 6. https://vaestotiede.wordpress.com/2015/06/24/rotujen-alykkyydesta-ym/

  VastaaPoista
 7. "Siksi kysynkin sen edustajilta, että ovatko he tyytyväisiä siihen tapaan, jolla ovat hoitaneet journalistista tehtäväänsä somaliväestömme osalta."

  Tottakai he ovat.Marxilaismediamme eivät ole pelkästään tyytyväisiä vaan narsistisessa omahyväisyydessään myös katsovat punafasistisen,Suomalaisvastaisen vihapropagandansa ja systemaattisen valehtelunsa olevan "vastuullista toimittamista" joka korostaa heidän pyhää hyvyyttään - kuten taannoinen päätoimittajien vetoomus "luotettavan median puolesta" erinomaisesti osoitti.

  Journalisti sanan käyttäminen noista punafasistisista politrukeista on tosin kielen raiskaamista.

  VastaaPoista
 8. Odotellaas muutama vuosi niin Ruotsin ganstameininki on meillekkin arkipäivää. Helsingin huumekauppa katutasolla on jo nyt 2015 tänne läpsytelleiden ja somppujen käsissä.
  Aseita tuodaan Ruotsista.
  Eiköhän jokatoisella kikkara-tai geelipäällä ala olla joku mutka taskussa.
  Tunnen joitakin pääkaupunkiseudun kenttäpoliiseista ja heidän mukaan on vain ajankysymys milloin alkaa tapahtumaan.
  Vihervasemmistolaisille se käy mainiosti.
  Kannattaa edelleen muistaa miksi,missä ja
  Keiden toimesta esimerkiksi Vihreät perustettiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee, Ruotsin tie on meidän tie, vaikka nyt näiden väkivaltajengien ilmaantuminen pääkaupunkiseudulle laitetaankin koronan piikkiin.

   Poista
  2. Pk-seudulla asuvan olisi syytä varautua tulevaan turvattomuuteen joko turvallisuusratkaisuin tai muuttamalla muualle.

   Acc

   Poista
 9. "Näinhän se menee, Ruotsin tie on meidän tie..."

  Tallaisia samanlaisia suomalaisvihamielisiä seinähulluja meillä on jo omastakin takaa pilvin pimein ja ei kannata ihmetellä sinä päivänä, kun Ohisalon johtamat viherkommunistit ja muut kommunistit yhteisesti julistavat virallisesti sen kuuluvan heidän(suomentuho-) agendaansa:

  "Ruotsin vihreiden tiedottaja haluaa valkoisten naisten siirtyvän syrjään maahanmuuttajien hyväksi",
  https://www.kansalainen.fi/ruotsin-vihreiden-tiedottaja-haluaa-valkoisten-naisten-siirtyvan-syrjaan-maahanmuuttajien-hyvaksi/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantasuomalaiset ovat pahasti uhanalainen laji, ellei laajamittaista heräämistä enemmistön muodostavien petturipoliitikkojen ja niitä tukevan valheellisen valtamedian luomasta horrostilasta tapahdu:

   "ONKO EPÄISÄNMAALLISILLA SOLUTETTU SUPO JO KANSALLISEN TURVALLISUUDEN RISKI?",
   http://ylewatch.blogspot.com/2021/03/onko-epaisanmaallisilla-solutettu-supo.html

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 10. Hakkarainen: HS-Pravda osoittaa jälleen miksi sitä kutsutaan valemediaksi:

  https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=4060468947309377&id=100000389359687

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 11. Kun on ollut puhetta Hs-lehdestä, huomasin sen ettei näköis- eli sanomalehdessä olevat uutisia jätetään pois päivän lehdestä, jossa voi kommentoida. Esim. tämä Pikku-huopalahden juttu ja tuomio varastetusta kellosta seurauksesta johtuneesta taposta, jossa pikkän tuomion sai ei eurooppalaisen nimen omaava.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!