perjantai 19. maaliskuuta 2021

Veronmaksajan lasku on 20 000 euroa per islamisti + muut kulut

Al-Holin leirille on koottu ihmisiä, jotka ovat lähteneet rakentamaan brutaaliudestaan tunnettua islamistista kalifaattia. Näiden lisäksi leirillä on näiden naisten aivopestyjä lapsia, jotka Suomen hallitus on halunnut tuoda tänne Pohjantähden alle veronmaksajan varoja säästämättä.

Nyt tuolle operaatiolle on saatu myös hintalappu. Suomeen tuotujen 20 ihmisten maahantuonnin kulut ovat olleet 395 000 euroa eli karvan verran alle 20 000 euroa per nokka.

Summasta matkakulujen osuus on 199 000 euroa, joka pitää sisällään matkaliput, majoituskulut ja päivärahat. Oletan, että nuo viimeiset koskevat paikalle lähteneitä virkamiehiä eikä leiriltä haettuja islamisteja. 

Asiasta kertoneen uutisen mukaan jokaiselta avustettavalta on laskutettu heidän oman paluumatkansa hinta. Sitä ei kuitenkaan kerrottu, onko joku heistä maksanut sen. Epäilen.

Tosiasiassa nuo 20 000 euroa per islamisti ovat pikkurahoja verrattuna näiden lasten tulevaisuudessa aiheuttamiin kustannuksiin suomalaiselle veronmaksajalle. Kuten muistamme aiemmista selvityksistä, aiheutuu tuolta ilmansuunnasta tulleista ihmisistä noin 700 000 miljoonan euron elinaikaiset kustannukset suomalaisille veronmaksajille sen lisäksi, että heistä monet aiheuttavat myös muuta haittaa suomalaisille - kuten kantaväestön syrjimistä erilaisilla verukkeilla, joista viimeisenä mainittakoon ehdotus kantaväestön kiilaamisoikeudesta koronarokotuksissa.

Hyvä kuitenkin, että islamistien maahantuonnin hinta  on tuotu julkisuuteen. Se voitaneen panna ennen kaikkea asiaan intohimoisesti suhtautuneen ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr) ja tämän toimia tukeneen sisäministeri Maria Ohisalon (vihr) piikkiin, mutta vastuutaan eivät voi välttää muutkaan hallituksemme jäsenet. 

Tässä kansalaisten tulee muistaa, että hallituksen ministereillä on ennen kaikkea poliittinen vastuu. Se tarkoittaa sitä, että heidän syyllisyytensä asteen ratkaisevat äänestäjät vaaliuurnilla. 

Toivon mukaan tämän jutun juurena ollut uutinen säilyy mahdollisimman monen ihmisen mielissä, jotta he voivat toteuttaa tätä poliittista vastuuta myös tulevissa kuntavaaleissa edes puoluetasolla. Sanna Marinin (sd) hallituksen ministereitähän ei voi äänestää - tai jättää äänestämättä - kuin yhdessä kunnassa, eikä Pekka Haavistoa yhdessäkään.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Maahanmuuttajien taloudellinen merkitys riippuu tulijaryhmästä
ISIS-naiset, Kärnän lupaus syödä hatullinen paskaa ja muita mielipiteitä
Veronmaksajien tuki terroristeille on saatava loppumaan13 kommenttia:

 1. Tuosta hintalapusta on ihan tarkoituksellisesti "unohdettu" tai peitelty lahjukset joita on jouduttu maksamaan leiriä vartioivalle kurdihallinnolle, leirin ISIS-johdolle ja aluetta valvoville aseellisille järjestöille.
  Jos joku aikuisten oikeasti väittää tai uskoo, että mustakaapulauma kakaroineen on sieltä ihan omin voimin lampsinut Turkin puolelle on lapsekas uskossaan.
  Mikäli näin on niin se akkalauma pitää heti värvätä kovalla palkalla kouluttamaan meidän erikoisjoukkoja.

  VastaaPoista
 2. Sen verran vielä lisäystä edelliseen. Special Oprations/Black Oprations on muilla valtioilla yleensä valtion toimenpiteitä joilla mennään vihamieliselle maaperälle eliminoimaan vihulainen tai hakemaan se lusimaan. Meidän hallitukselle vastaavat peliliikkeet tarkoittavat, että se vihollinen haetaan ikuisen ilmaisen ja yltäkylläisen elämän ääreen, kuluista välittämättä.
  Tuomioita haetuille ei koskaan tule vaan ovat jo lienee esimerkiksi menossa rokotusjonojen kärkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haavisto ja Ohisalo ovat toiminnallaan rahoittaneet meidän verovaroillamme terroristien toimintaa. Lahjusrahoilla nuo elukat ostavat aseita, joilla tappavat ihmisiä. Hyveellisillä ministereillämme on verta käsissään.

   Poista
  2. Eipä Joppos näy hallitsevan suomenkielen potentiaalin käyttöä!

   Poista
  3. Olen sotilas, en kielitieteilijä, pilkunnussija tai kirjailija. Jokainen tarttuu mihin pystyy.

   Poista
 3. Punakaartin kosto on sitten vasta täydellinen, kun viimeinenkin suomalainen on juoksutettu Jenisei-joen avantoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti joskus näyttää ihan siltä, että olisit oikeassa.

   Poista
 4. Edustuksellinen demokratia, joka teki eurooppalaisista kielellis-kulttuurisista kansallisvaltioista yleisen hyvinvoinnin edelläkävijöitä, on nyt sitten tulossa tiensä päähän. Mikään ei nykymaailmassa enää edusta mitään, vaan kaikki ihmisten välinen viestintä on muuttunut puhtaaksi signaloinniksi.

  Käsitteillä enemmistö ja vähemmistö ei enää ole merkitystä. Politiikkaa tehdään twiittien muodossa ja pohjalta, ikään kuin pelkät liikennemerkit riittäisivät korvaamaan sen missä ennen kulki tie ja oli asiasisältö. Nyt siinä on vain henkilö, oman olemassaolonoikeutensa itseisarvo, ja kaikki yleinen joka tämän olemassaolon mahdollistaa kuvitellaan ja koetaan valmiiksi annettuna.

  Sen enempää yleistä kuin yhteistä hyvää ei enää pystytä näkemään, päin vastoin. Mitä erityisempi ja ekstriimimpi joku yksilö on, sitä suurempaa itseisarvoa hän nauttii. Opillisissa stiiknafuulioissa tätä nimitetään esimerkiksi intersektionaaliseksi feminismiksi.

  Demokratia on niinkuin se nyt koetaan. Eli mitä vähemmän edustavaa jokin on, sitä suurempi arvo sillä on. Kulttuurisen narsismin maailmassa kaikki riemunkirjava ja toiskulttuurinen on arvokkaampaa kuin mikään mikä ihmisyhteisöille olisi välttämätöntä. Yhteiskunta on vain nyrkkeilysäkki, johon sopii iskeä millaisia koukkuja tahansa -- siinä on sisällä loputtomasti kulutuksenkestävää rahaa.

  Kokonaisuuden ajatteleminenkin on nyt pahaa, ja pahimmasta pahinkin pelastetaan kunhan se tarjoaa mahdollisuuden samaistua hyvyyden rooleihin. Eikä hallitukselta saa kysyä: "Eikö teitä hävetä?" Sellainen kysymys on naisten kiusaamista, ja pois se meistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä Suomen äänestäjiltä kysytä: "Eikö teitä hävetä?"

   Poista
  2. Sepon kommentin lopussa kaatui kahvi näppäimistölle.

   Poista
 5. Vihreät stalinistit maksavat minun osuuteni.Samoin kuin kaiken muunkin hallituksena esiintyvän maanpetoksellisen ISIS-huorien haaremin ilveilyt.Jos ei rahoja löydy kun perintää suoritetaan ihmisoikeuksien nimissä sitten suvaitaan vihreää stalinistia hänen palvomiensa ISIS-syöpäläisten suosimilla tavoilla eli ihanan maltillisesti.Suosittelen täysin avoimesti samaa toimintamallia muillekin.

  VastaaPoista
 6. "Kainuulainen/suomalainen kateus on sutkauksen mukaan sitä, että jos naapurilla menee paremmin, on tehtävä kaikkensa, että tällä alkaisi mennä yhtä huonosti kuin itsellä. Pohjalainen/amerikkalainen kateus on puolestaan sellaista, että jos naapurilla menee paremmin, on se merkki siitä, että on ponnisteltava kovasti, jotta itsellä menisi vieläkin paremmin."

  Tästä muistui toisaalta mieleeni myös aikoinaan kirjastosta lainaamani Terho Pursiaisen kirja "Kymmenen (uutta) käskyä nykyajalle". Siinä hän muun muassa totesi, että maailmassa hyvä ja paha ovat usein siinä määrin toisiinsa sekoittuneet, että on vaikea sanoa, mikä oikeastaan on hyvää ja mikä pahaa. Yksi selvästi paha asia maailmassa kuitenkin on, nimittäin kateus. Tosin hän joutui selventämään asiaa ja selittämään, että hän tarkoitti "kateudella" nimenomaan sitä, mitä itse sanoit "kainulaiseksi" tai "suomalaiseksi" kateudeksi ja joka voitaisiin tiivistää iskulauseeksi: "Koska minulla ei ole, ei sinullakaan saa olla." Se on hänen mukaansa yksinomaan paha asia, sillä jos se johtaa sen mukaisiin tekoihin, niistä koituu vain vahinkoa toisille ilman, että tekijä itsekään niistä mitenkään hyötyy. Nimenomaan sitä koski hänen "ensimmäinen käskynsä", nimittäin: "älä kadehdi".
  Sen sijaan se, mitä sanoit "pohjalaiseksi" tai "amerikkalaiseksi" kateudeksi ("Koska sinulla on, pitää minullakin olla"), ei ole lainkaan yhtä paha asia, eikä sitä ainakaan Pursiaisen mukaan, selvyyden vuoksi, edes pitäisi nimittää kateudeksi vaan joksikin muuksi, miksei vaikkapa matkimisen tai jäljittelemisen haluksi. Se voi saada aikaan hyvääkin. Mutta ei sekään silti täysin hyvä asia ole, vaan useimpien muiden asioiden tavoin jonkinlainen sekoitus hyvää ja pahaa. Ja pahaa siinäkin on se, että psykologisesti se sittenkin on sukua "kainuulaiselle" kateudelle ja voi helposti muuttuakin sellaiseksi, jos tavoitteen saavuttaminen ei ota onnistuakseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllä oleva kirjoitukseni oli tarkoitettu viestiketjuun "EU:ssa olisi omaksuttava amerikkalainen asiainhallinta", mutta tallensin sen vahingossa tähän ketjuun. Tähän se ei kuulu.

   Poista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!