torstai 12. joulukuuta 2019

ISIS-naiset haluavat ratsastaa lapsillaan

Hallituksen ja ministeri Pekka Haaviston (vihr) venkoilu on osoittanut, että Al-Holin leirillä olevat islamistinaiset ja -lapset eivät ole triviaali kysymys. Ongelmana on Helsingin Sanomien luonnehdinnan mukaan se, "onko suomalaisten turvallisuus tärkeämpi kuin lasten oikeudet".

Turvallisuuden osalta tilanne on varsin selkeä, sillä maassamme on jo nyt satoja ihmisiä, joilla on terrorikytköksiä. Al-Holin ISIS-naiset ja lapset liittyvät tähän siten, että suojelupoliisin arvion mukaan "alueelta mahdollisesti palaavat naiset todennäköisesti jatkavat terroristista toimintaa, verkostoituvat keskenään ja integroituvat jälleen kotimaisiin jihadistisiin verkostoihin".

Kysymys ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen kuin HS luonnehdinnassaan antoi ymmärtää, vaan siihen tulee liittää myös arvio siitä, onko terroristinaisen tahto ratsastaa lapsillaan jatkamaan jihadistista toimintansa Suomessa suurempi kuin lasten oikeudet tai suomalaisten turvallisuus. Kurdithan eivät päästä lapsia lähtemään leiriltä yksinään vasten äidin tahtoa.

Tilannetta voi verrata suomalaisiin sotalapsiin. Meillähän suomalaiset perheet asettivat lastensa turvallisuuden etusijalle ja lähettivät heidät maata uhanneessa hätätilassa omasta tahdostaan turvaan länsinaapuriin. Al-Holin terroristinaiset taas eivät suostu lähettämään omia - usein teini-ikäisiä - jälkeläisiään turvaan edes epäinhimillisistä oloista ilman, että myös he pääsevät seuraamaan näiden mukana.

Siksi myös hallituksen on pohdittava sitä, millä tavoin se suhtautuu terroristinaisten välinpitämättömyyteen omien lastensa turvallisuudesta suhteessa lasten oikeuksiin. Eli taivutaanko näiden lasten oikeuksien varjolla tapahtuvaan kiristykseen? Ja unohdetaan samalla oman yhteiskuntamme turvallisuus?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Uusi jäsen demareiden otuskerhoon ja hallitukselle välikysymys kansan harhauttamisesta
Nyt on annettava hallitukselle kiitosta
Kehitysmaasta tulleen lapsen etu

13 kommenttia:

 1. No, kunhan isis-äiskät eivät Suomeen tullessaan sorru vihapuheeseen, mikä lienee pahin rikos tänä hulluuden aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei heillä ole hätäpäivää vihapuheen suhteen. Tietyillä ryhmillä on täysi etuoikeus sanoa mitä hyvänsä meistä tavallisista suomalaisista; sitä ei kukaan tule syyttämään vihapuheeksi.

   Poista
 2. Sisäministeri Ohisalolle ja ulkoministeri Haavistolle ei ymmärtääkseni merkitse mitään suomalaisten turvallisuus?
  Näin ainakin tulkitsen kun muistelen Ohisalon lausuntoja ja Haaviston toimia.
  Nytkin Haavisto väittää ettei mitään operaatiota ole käynnissä ja silti Korpi-operaatio höyryää täysillä eteenpäin kuten Ylen uutinen on julkituonut.

  VastaaPoista
 3. Päättäjien kannattaisi pitää pienessä mielessään, että nämä kalifaattia rakentamaan lähteneet ovat todellisia fanaatikkoja. Eräskin jätti pienet lapsensa Suomeen lähtiessään. Al-holin Leirillä on jatkettu kalifaatin sharia-lain mukaista järjestyksenpitoa, mukaanlukien myös uskosta lipsuneiden murhat. Leirillä auttamassa ollut naislääkäri (muistaakseni kurdi) oli sitä mieltä, että lapset pitäisi ehdottomasti erottaa äideistään, jotta estettäisiin lasten radikalisoiminen. Lisäksi hän kertoi, että ei ollut tavannut leirillä yhtäkään naista, joka olisi osoittanut mitään katumusta.
  Kulmunilla oli täysin oikea näkemys, että lapsien auttamiseksi pitää löytää jokin keino, mutta terroristeiksi lähteneitä äitejä ei pidä Suomeen tuoda. Toivottavasti hän pitää tästä kannastaan kiinni lähipäivinä.

  VastaaPoista
 4. Haavisto on valehdellut Isis-muijien pelastusoperaatiosta paljon raskaammin kuin Antti Rinne. Ylioppilas Haavisto pitäisi pullauttaa ulos hallituksesta.

  Al-Holin ympäristössä ei ole mitään instituutioita, jotka turvaisivat YK:n sopimusten ja esimerkiksi Suomen lastensuojelulain voimassaolon. Jos olisi, voitaisiin ryhtyä ls-lain mahdollistamiin huostaanottoihin lasten osalta.

  VastaaPoista
 5. Vihervasemmiston sisällä kasvava tunnustuksellisen ajattelun normipaine, joka tarvitsee tekoja metamorfoituakseen ihanteellisesta ideologiasta "todellisiksi" teoiksi, on se syy minkä vuoksi ISIS-lapset halutaan Suomeen. Se että iso osa suomalaisista kokee tämän operaation omaa turvallisuuttamme uhkaavana, ja että varsinkin vihervasemmiston poliittiset vastustajat joutuvat kokemaan heikkoutensa ja kyvyttömyytensä tämän poliittisen tempun vastustamisessa, on operaation toinen varsinainen motiivi.

  Sitä mistä todellisuudessa on tällaisten yhteisötodellisuuden sosiologisiin lakeihin raamittuvassa asiassa kyse, sitä ei toistaiseksi ole pohtinut juuri kukaan. Kaikki keskustelu on käyty vihervasemmistolaisten ihanteellisten "ihmisarvo- ja -oikeusideologioiden" aatekulisseissa. Ne ovat niin tabuja, että käytännössä kaikki ajattelu on ollut yhtä valtavaa valkoista tabuaukkoa.

  Ja käytännössä kyse on oman yhteiskuntamme kriisiytymisestä ja taantumista kohti vaikenemisen, sensuurin, inkvisitiolakien ja yhä tunnustuksellisemman ja kovemman politiikan totalitarismia. Siitä millaisia juttuja jo nyt sensuroidaan tarjoaa esimerkin kirjoitus johon pääsee nimeäni klikkaamalla.

  VastaaPoista
 6. IS tänään:

  "Australia ei aio kotiuttaa al-Holin leirillä olevia kansalaisiaan: ”Emme aio lähettää sotilaitamme pelastamaan tämän luontoisia ihmisiä”

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006340699.html

  Artikkelista poimittua:

  Australia on kuitenkin kieltäytynyt palauttamasta maahan al-Holin leirillä olevia kansalaisiaan perustelemalla, ettei palautuksilla riskeerata Australian turvallisuutta.

  Sisäministeri Peter Dutton kommentoi, että osa al-Holin australialaisista naisista on suuntautunut ääriajatteluun,
  ja saattaisivat olla kotimaahan palattuaan merkittävä turvallisuusuhka.

  VastaaPoista
 7. Ylewatch 10. joulukuuta 2019: ”Punavihreän feministihallituksen toimet tuhoavat SDP:n ja tekevät feminismistä entistä vihatumman

  Maahamme tänään nimitettyä sukupuolinarsistista feministihallitusta on odotetusti KIITELTY länsimaiden GLOBALISTILEHDISSÄ. Yle ottaa totta kai kansainvälisestä huomiosta kaiken irti agendauutisessaan Sanna Marin on otsikoissa ympäri maailman – tulevaa pääministeriä pidetään politiikan ”ennätysnaisena”. Sen sijaan Itä-Euroopan ja Aasian traditionalististen maiden tiedotusvälineissä suomalaisten kulttuurimarxistien marssia läpi insitituutioiden ei ole arvioitu yhtä innostuneesti kuin lännen uutisissa, ja niissä onkin ihmetelty mitä lisäarvoa nuori kokematon vasemmistolaisnainen toisi poliittiseen päätöksentekoon.

  Länsimaiden mediassa tämä lisäarvo sen edistämälle ideologialle toki tiedetään, mutta vihaisten äänestäjien pelossa kaikkea ei uskalleta sanoa ääneen. Kuten esimerkiksi sitä, että juuretonta kuluttajaidentiteettiä ihannoivat finanssiglobalistit ovat aina halunneet edistää nuorten punavihreiden idealistinaisten esiinmarssia niin politiikassa kuin muuallakin julkisuudessa. Hormoneillaan ja kontrolloimattomalla toiseus-empatiallaan käyvät nuoret poliitikkonaiset ovat ihanteellisia hyödyllisiä idiootteja vihamieliselle globalistieliitille, jonka keskeisimpiin tavoitteisiin kuuluu EUROOPAN MUUTTAMINEN AFRIKKALAISEKSI.

  Ei tarvitse olla mikään spengleristi ymmärtääkseen millaista sivilisaatiovaiheen rappiota Suomen uusi hallitus edustaa. Kansakuntaa ja sen kulttuuria ei ole koskaan säilytetty lapsekkaalla nuoruuden palvonnalla ja tunnevetoisella feminiinisyydellä. Valitettavaa vain, että heikkojen miesten aikakaudella valtaan nostetaan naiset, jotka kykenevät pahimmillaan tuhoamaan vuosisatoja kestäneen sivistysperinteen yhdellä hallituskaudella.

  Eikä kyse ole mistä tahansa naisista, vaan niin sanotuista kympin tytöistä, jotka ovat imeneet itseensä kaiken internationalistisen propagandan, jota marxilaiset soluttajat ovat tunkeneet lastentarhoista yliopistoihin 1970-luvun alusta lähtien.


  Vaikka punafeministien kulttuurimarxilainen rynnistys hallitukseen näyttääkin hetken voitonmarssilta punaisella torilla, se on tosiasiassa pelkkä Pyrrhoksen voitto, varsinkin SDP:lle. Viimeistään tällä manööverillä demarit hylkäävät loputkin työläismieskannattajansa, joten Sanna Marinista tullee maan historian viimeinen sosialidemokraattinen pääministeri...”,

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/12/punavihrean-feministihallituksen-toimet.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 8. Timo Haapalan mukaan Suomessa on nyt kaikkien aikojen epärehellisin hallitus ja puhemiehistö, ja on täysin oikeassa.
  Kuntaministeri valehteli ollessaan omistajaohjausministeri ja sai potkut, edellinen pääministeri ja nykyinen varapuhemies valehteli ja sai potkut. Ulkoministeri on valehdellut ja valehtelee jatkuvasti. Poliisiylijohtaja valehteli eduskunnassa. Nykyisen pääministerin lausuntoihin pitää suhtautua erittäin suurella varauksella. Ja niin edelleen.
  Haapala totesi myös, että nämä tyypit eivät tajua, mitä he tekevät koko politiikan uskottavuudelle.

  VastaaPoista
 9. Osuvaa tekstiä Jukka Hankamäeltä:

  "Lapset pois ”al(ko)holin leiriltä”?",
  http://jukkahankamaki.blogspot.com/2019/12/lapset-pois-alkoholin-leirilta.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 10. Mielenkiintoista luettavaa:

  "Puolueet eri linjoilla al-Hol-kotiutuksista: "Lakihan on selvä, presidentin kanta erikoinen, aikuisten avustaminen olisi poikkeuksellista"
  Yle kysyi kaikista eduskuntapuolueista, pitäisikö suomalaiset naiset ja lapset tuoda kotimaahan al-Holin leiriltä.

  https://yle.fi/uutiset/3-11113160

  VastaaPoista
 11. Tärkein seikka asiassa on se, että lapset ovat ulkomailla, ei lasten oikeudet tai heidän turvallisuutensa tai elinolosuhteensa! Suomella ei ole oikeutta hakea lapsia ulkomailta. Vain lasten huoltajat voivat tehdä sen. Jos huoltajat päättävät tulla Suomeen, he voivat tuoda lapsensa mukanaan, omakustanteisesti tietenkin.

  VastaaPoista
 12. Ymmärtääkseni al-Holin leirillä majailevat naiset lapsineen ovat muslimeja, jopa äärisellaisia. He siis noudattavat sharialakia ja muslimisaarnasmiesten välittämää heille pyhää sanaa.

  Eli:
  Sheikh Al-Makharze said that menstruation is Allah’s way of saying: “This woman is ready for marriage"
  https://www.jihadwatch.org/2019/12/muslim-cleric-allah-permitted-the-prophet-muhammad-to-marry-aisha-when-she-was-9-years-old

  Eli: 9-vuotiaista ainakin sellaiset yksilöt, joilla ensimmmäiset kuukautiset ilmaantuvat, ovat naisia eivätkä lapsia. Ja heillä on uskonnonvapaus ja vapaus elää uskontonsa mukaisella arvopohjalla. He eivät ole lapsia. He ovat naisia.

  Nekin, jotka tulkitaan lapsiksi, eivät välttämättä ole niitä mukavia pikku taaperoita, eivätkä heidän äitinsä rauhaarakastavia mameja:
  https://www.ibtimes.co.uk/isis-release-2-new-child-soldier-videos-featuring-son-french-jihadi-new-kids-regiment-1560401?fbclid=IwAR3lrA94uhLOULwoJ_zcvw0NWR4EGPZjampBn6x31kKqNUXqjAU2x3Amkl0

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!