keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Väkivaltaiset somalinaiset

MTV3 uutisoi Espoon tapauksesta, jonka bussimatkustaja oli kuvannut videolle. Olen nähnyt kyseisen videon edellä olevaa linkkiä vähemmän sensuroidun version. 

Tapauksessa oli kyse siitä, että bussiin oli astunut kaksi henkilöä ilman bussilippua tai aikomusta ostaa sellaista, minkä seurauksena kuljettaja kieltäytyi jatkamasta matkaa. Yksi matkustajista kuvasi tapahtumia kännykällään ja tuli näin dokumentoineeksi liputtomien matkustajien väkivaltaisen käytöksen.  Sekä kuljettaja että yhteenottoa estämään pyrkinyt sivullinen saivat lieviä vammoja. 

Varsin erikoista kyllä, tilanteesta kuvatun videonkin takia on tehty rikosilmoitus, ja poliisi tutkii tapausta nimikkeillä yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen, laiton uhkaus ja kunnianloukkaus. Näin siitä huolimatta, että ilman videointia ja sen levittämistä sosiaalisessa mediassa tapaus olisi tuskin johtanut sen enempää poliisitutkintaan kuin tapauksen saamaan mediajulkisuuteenkaan.

MTV3:n uutisessa jäi kertomatta yksi seikka eli se, että videoinnin kohteena oli kaksi nuorta somalinaista, jotka halusivat matkustaa ilman lippua. Väkivallan taustalla oli siten näiden naisten kieltäytyminen matkansa maksamisesta sekä heidän viiteryhmälleen tyypillinen kyvyttömyytensä kontrolloida omaa käytöstään. 

Mielestäni suomalaisten on syytä olla tietoisia tästä tapauksesta näin kunnallisvaalien alla, jotta he osaavat äänestää sellaista ehdokasta, jonka maahanmuuttopoliittiset linjaukset vastaavat heidän omaa näkemystään. Tapaus kuuluu kuntavaalien teemaan, koska tapauksessa on kyse julkisesti järjestetystä palvelusta ja yleisestä turvallisuudesta.

Jos siis pitää somalityttöjen käytöstä hyväksyttävänä ja toivottavana, on äänestäjällä monia vaihtoehtoja Vasemmistoliitosta ja Vihreistä aina Keskustaan ja Kokoomukseen. Jos taas pitää tapausta epätoivottavana, on äänen antamisella vain yksi puoluevaihtoehto.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Enemmän ja vähemmän onnistunutta kuntatason maahanmuuttopolitiikkaa
Maahanmuuttajien väliset erot olisi tunnustettava
Kela teki palveluksen veronmaksajille (ja äänestäjille)

17 kommenttia:

 1. Suomalaisten enemmistö äänestää tytöille puoltolausunnon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Professorin mainitsemat puolueet ovat kolonialismin kannattajia ja vastuussa kehitysmaalaisten kurjuudesta ja orjuuttamisesta halpatyöllä sekä sosiaaliturvan varassa elämisestä. Kolonialismia vastustavat ovat vähemmistönä Suomessa.

   Poista
 2. Uskonto tekee näistä ihmisistä ylimielisiä kusipäitä. Kun lapsesta pitäen opetetaan, että olet jumalan valittu, ja muut ovat vääräuskoisia, jotka ovat oikeastaan sinun palvelijoitasi, ja joiden pitäisi maksaa sinulle veroa siitä hyvästä, että eivät menetä päätään. Lisäksi suvaitsevainen koneisto pyrkii oikein kannustamaan tällaiseen "monikulttuurisuuteen". Sen vuoksi veronmaksajien rahoilla elävät vähä-älyiset käyttäytyvät kuin Euroopan omistajat.
  Ainoa puolue, joka suhtautuu haittamaahanmuuttoon realistisesti, on Perussuomalaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotouttamiskoneisto lienee tosiaan yksi syypää maahanmuuton ongelmiin. Mutta tuskin ainoa.

   Poista
 3. Jo ennen mitään videoita tiesin, että värivialliset olivat asialla!!! Ei suomalainen noin mene reuhomaan. Ei edes humalikko. Huumeista en tiedä.
  Mutta nuo saatanan Euroopan-omistajat!!!

  VastaaPoista
 4. Vaikka ihminen on lajityypillisesti ja olemuksellisesti sosiaalinen olento, ja vaikka pitkässä kehitysperspektiivissä nimenomaan sosiaaliset tekijät ovat ratkaisseet sen millainen geneettinen perimä kussakin kulttuurissa on vahvistunut, silti olemme kieltäneet itseltämme ihan lakipykälien teksteillä kulttuuristen ominaisuuksien tulkitsemisen kulttuurisina ominaisuuksina. Vaikka yhteisöissä vallitsevan sosiaalisuuden laatu on tosiasia, ja vaikka aivan samoin myös yhteisöissä vallitsevan epäsosiaalisuuden laatu on kunkin kulttuurin mukaista, silti kiellämme sosiologian autonomisena tiedonalana ja vaadimme että kaikkea on käsiteltävä ikään kuin mitään yhteisötekijöitä ei olisi olemasakaan.

  Luulen, että pian tässä ah niin suuressa viisaudessamme kiellämme myös kulttuurisen rikollisuuden, emmekä enää salli edes sen tilastoimista kulttuurisena rikollisuutena.

  Ja mikä on sitten sen järjestelmän nimi jossa ihmiset eivät enää saa valita ystäviään, vaan kaikkia on kohdeltava aivan samalla tavalla -- järjestelmän jossa kaikki ovat vain "tovereita"? Kyllä sen järjestelmän nimi on totalitarismi.

  Ja sellaiseen järjestelmään olemme mekin nyt kiihtyvällä vauhdilla matkalla. Se bussi ei pysähtele. Totalitarismiin voi yhteiskunta taantua -- kuten viime vuosisadan suuret totalitaristiset taantuman hyvin osoittavat -- ihan minkä tahansa opillisen tunnustuksen nimissä. Jälki oli ihan ihtä hirveää, olipa kyseessä natsitotalitarismi tai kommunistinen totalitarismi. Nyt totalitarismi syntyy "ihmisarvo- ja -oikeusideologioiden" nimissä. Ja jälki tulee olemaan ihan yhtä hirveää.

  VastaaPoista
 5. Ruotsissa suuri osa kuljettajista ei enää edes kysy lippua muslimitaustaisilta. Niin monta kuljettajaa on jo hakattu, eivätkä nämä tekijät saa raastuvassa mitään.

  Siihen pyritään nyt Suomessakin ja eihän tuo ollut ensimmäinen kerta.

  Muistetaanpa taas kerran sitä Kaivohuoneen tapausta, jossa neljä mamua selvisi ilman mitään, vaikka tappoivat julkisella paikalla kantasuomalaisen miehen.

  BLM ja intersektionaalinen feminismi, pitkin askelin Paskastaniksi.

  Ruotsissa haastateltiin 30 vuotta maassa asunutta somalimiestä: "Minä lähdin aikoinaan väkivaltaa pakoon ja nyt se paska on jo täällä!"

  VastaaPoista
 6. Kyllä tämä(kin) vielä käännetään niin, että kuskille potkut ja kuvaajalle syytteet ties mistä. Ja somalille anteeksi pyynnöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon mukaan ei. Mutta kieltämättä ennusmerkit ovat huonot.

   Poista
 7. Suomen oikeuslaitokseen on viime aikoina pesiytynyt ikävä tapa asettua puolustamaan lain rikkojia ja asettaa todistajat syytteeseen tai vähintäänkin tutkinnan kohteiksi.

  VastaaPoista
 8. Jostain luin, että jopa sarvikuonojen mantereen sisällä vieroksutaan tämän merirosvokansan jäseniä. Somput ovat Afrikan manneja. Tosin Suomen mustalaiset ovat sentään esimerkillisen hyvin käyttäytyviä ihmisiä näihin rikastuttajiin nähden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olen kuullut muutamien rakennuksilla työskennelleiden afrikkalaisten vahvistavan tämän somalien huonon maineen Afrikassa.

   Mielestäni suhtautuminen mustalaisiin Suomessa muuttui ratkaisevasti sen jälkeen, kun tämä Santeri ohjelmasarjassaan käsitteli huumorin voimin heimonsa ongelmia. Samoin tämä yksi heimoa edustava laulaja ja kirjailija nostivat reilusti kissan pöydälle.

   Sen sijaan :" Suomen somalien huono menestys johtuu vain ja ainoastaan suomalaisten miesten rasismista, muualla Euroopassa he ovat menestyneet hyvin",sanoi eräs Migrin korkea naisvirkailija televisiossa. HAH!

   Poista
  2. Kuinka monta laulajaa, kirjailijaa, muusikkoa ja muuta taiteilijaa on tuottanut Suomen 10.000 hengen romaniväestö!? Yksikään samankokoinen suomalainen paikkakunta ei pysty läheskään samaan.

   Somaleilla on tietysti Husu al- Kela ja muut presidenttien halaamat ja myöhemmin roistoiksi paljastuneet.

   Poista
 9. Pidän somaleja kuvottavina ali-ihmisinä.He ovat toiminnallaan vuosikymmenien aikana Suomessa osoittaneet etteivät kollektiivisesti ole edes yhden tienvarressa lojuvan puolimädäntyneen koiranpaskan arvoisia.Heidän on todellakin aika painua helvettiin tästä maasta ja olen valmis aktiiviseen toimintaan että se tapahtuu.En myöskää välitä kuinka rasistista se on - se ei edes teoriassa ole tarpeeksi rasistista kyseisiä ali-ihmisiä kohtaan.

  VastaaPoista
 10. Tämä video on herättänyt suurta kohua Norjassa. Siinä arabin näköinen nuori mies potkaisee nuorta norjalaistyttöä selkään sellaisella voimalla, että siinä on halvaantuminen lähellä.

  Tuollaisia videoita pyörii sadoittain täällä Pohjolassa ja niitä pidetään jo aivan normaaleina, mutta auta Jumala jos jotain somalia väitetään tönäistyn, kyllä ovat yle ja Hesari sitä valhetta täynnä.


  https://www.friatider.se/rasist-sen-sparkas-kvinnan-till-marken

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse video löytyy tuosta linkistä:

   https://www.document.no/wp-content/uploads/2021/03/vold-sorumsand-blur.mp4

   Se on sekä raivostuttava että myötähäpeää herättävä:
   puolitoistametrinen arabisälli juoksee neitosen selän taakse, hyppypotkaisee selkään ja juoksee karkuun minkä pystyy.

   Noille pelkuruus on kunniaa ja päinvastoin. Kaikki moraaliarvot täysin päinvastaisia eurooppalaisiin nähden.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!