tiistai 9. maaliskuuta 2021

Teinitytön jorinat johtivat opettajan murhaan

Ranskalaisen historianopettajan murha saa yhä oudompia piirteitä. MTV3:n mukaan se johtui nimittäin siitä, että 13-vuotias tyttö valehteli opettajan tekemisistä miellyttääkseen murhaan osallisuudesta epäiltyä isäänsä. 

Todellisuudessa tyttö ei ollut edes paikalla kun opettaja piti oppilailleen kuolemaansa johtaneen oppitunnin sananvapaudesta. Neitokaisen jorinoiden motiiviksi epäillään sitä, että hän halusi miellyttää uskonkiihkoista isäänsä kertomalla tälle perättömän jutun muslimeja muka halventaneesta opettajasta. 

Tapaus on kaikessa absurdiudessaan pelottava. Jos monilla muillakin muslimeilla on impulssikontrolli niin alhaisella tasolla, että he lähtevät murhaamaan ihmisiä teinitytön juttujen perusteella tarkistamatta tosiasioita, on yhteiskuntamme muuttumassa vieläkin turvattomammaksi heidän väestöosuuutensa kasvaessa. 

Tuosta impulssikontrollin heikkoudesta on toki olemassa muitakin osoituksia. Tunnetuimpia lienee se, että islaminuskoiset ympäri maailman järjestivät raivokkaita mielenosoituksia tanskalaisen lehden julkaistua pilakuvia Muhammedista. Kovin absurdia sekin.

Absurdeinta tässä kaikessa on kuitenkin se, että suomalaiset poliitikot eivät tunnu ymmärtävän tai ainakaan huomioivan muslimien impulssikontrollin alhaisuutta. Eivätkä myöskään käytä sitä maahanmuuttopolitiikan perusteena. Eli huolehdi muhammediuskoisten väestöosuuden pysymisestä niin pienenä, etteivät he aiheuta riskiä Ranskan tai Tanskan kaltaisista tapauksista.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Sananvapaus ja fasistinen ideologia
Uskonkiihkoinen islamisti iski Pariisissa
Mihin he uskovat, mitä he haluavat, mihin he pyrkivät ja milloin he lopettavat?

12 kommenttia:

 1. Pääsi tyttö kätevästi eroon ahdistavasta isästään, eikä maksanut paljon, vain yhden vääräuskoisen pään.

  VastaaPoista
 2. Samanlainen itsekontrollin puute ja siitä seuraava manipuloinnin helppous on myös nähtävissä selvästi meidän kotoisissa vasemman laidan puolueissa. Komunisteilla ja vasemistolla kritiikittömästä uskomisesta on tullut jo lähes elimellinen tai refleksin omainen reaktio. Hyvinä esimerkkeinä käyvät vaikka loputon usko Marinin yli-ihmismäiseen viisauteen ja oikeassa oloon, kuten Leninin ja Marxin kirjoituksia aikoinaan. Vihreillä taas on oma Kretta-messias jonka jokaista sanaa toistellaan kuin aikoinaan Jeesuksen saarnoja, vailla pienintäkään kriittistä otetta.

  VastaaPoista
 3. Absurdeinta tässä kaikessa on kuitenkin se, että suomalaiset poliitikot ovat nimenomaan ymmärtäneet tietyissä kulttuureissa vallisevan taipumuksen vastata loukkauksiin väkivaltaisesti ja säätäneet meille lakipykälät, joiden perusteella kyseiset kulttuurit on julistettu erityisiksi suojelukohteiksi.

  Eli siis kyseistä kulttuurista ominaisuutta käytetään nimenomaan maahanmuuttopolitiikan perusteena. Eikä tähän täysin käsittämättömään ja järjettömään tilanteeseen ole tekeillä mitään muutosta.

  Aivan päinvastoin. "Ihmisarvo- ja -oikeusideologioiden" mukaiset rasistijahdit eli nykyajan noitavainot näytösoikeudenkäynteineen ovat tulleet jäädäkseen. Kulttuurisista ominaisuuksista puhuminenkin voi olla tuomittavaa. Eikä yksikään valtajournalismin edustaja uskalla raportoida kulttuurisesta rikollisuudesta kulttuurisena rikollisuutena -- niin pitkällä jo ollaan orwellilaisen totalitarismin ja sensuurin tiellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kusessa ollaan ja aina vain pahempaa kohti mennään Marinin hallituksen "johdatuksessa".

   Poista
 4. ISIS-jugend on vihreiden stalinistien ja muiden punaisten fasistien SA-joukkojen koulutusalusta.

  VastaaPoista
 5. Nykypolitiikalla Helsinki alkaa muuttua pikkuhiljaa Pohjolan valkeasta kaupungista Pohjolan Beirutiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei korona-aikana ole näkynyt niin paljon näitä mustakaapuisia somaleita.

   Onkohan korona hoidellut homman?

   Poista
 6. Rasmus-verkostossa muuten uskottiin tuo juttu muslimien häätämisestä luokasta ja puolustettiin sillä päänkatkaisua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rasmus-verkosto on ISIS-yhteistoimintahuorien PR-alusta ja jokaista sen jäsentä voi sekä tulee pitää tunnuksettomana vihollistaistelijana.Heitä on myös syytä kohdella sellaisina.Kaikki toiminta ISIS-yhteistoimintahuoria kohtaan on itsepuolustusta.Kaikki.

   Poista
 7. Olisi luullut, että Isis-hallinnon raakuus Youtubiin laitettuine päänkatkaisuvideoineen olisi herätellyt tyhmimpiäkin näkemään islamin sairauden. Jonka havainnon myötä koko uskonto olisi pitänyt julistaa rikokseksi ihmiskuntaa vastaan, ja sulkea rajat täysin sikäläisiltä tulijoilta. Mutta ei, täällä vain kaikenlaiset ellun kanat ovat entistäkin innokkaammin toivottamassa ongelmaväen tervetulleeksi. Etunenässä feministit, joiden kaiken järjen mukaan pitäisi pyrkiä suojelemaan naisia noilta raakalaisilta. Mihin on kadonnut normaali järki ja itsesuojeluvaisto länsimaalaisilta, etenkin naisilta.

  VastaaPoista
 8. ......"että he lähtevät murhaamaan ihmisiä teinitytön juttujen perusteella tarkistamatta tosiasioita, on yhteiskuntamme muuttumassa vieläkin turvattomammaksi heidän väestöosuuutensa kasvaessa...."

  Ei murhaaminen ole oikein sittenkää vaikka tarkistaisikin tosiasiat....

  VastaaPoista
 9. Fanaatikkoja löytyy joka lähtöön. Enemmän kuin itse tapaus, joka sinällään on tyrmistyttävä, minua häiritsee sen saaman julkisuuden ja Georg Floydin kuoleman saaman julkisuuden vertaaminen.

  Sananvapautta puolustanut opettaja murhataan fanaatikon toimesta. Ainakin meikäläisessä mediassa se oln pikku-uutinen. Ei puhettakaan, että opettajan puolesta järjestettäisiin joitakin myötätuntomielenosoituksia.

  Rikollisen menneisyyden omaava ja ilmeisesti huumeiden vaikutuksen alainen hnkilö menettää henkensä liian väkivaltaisen pidätyksen seurauksena. Sitä hehkutetaan ja hehkutetaan ja hehkutetaan meikäläisessä mediassa toistuvasti. Sen seurauksen järjestettyjä merllakoitaja varsinkaan niiden aiheuttamia kuolonuhreja ei sitten niinkään.

  Mediamme kaksinaismoraali ja sen asettuminen väkivaltaisten ääriainesten puolestapuhujaksi vaikuttaa ilmeiseltä.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!