tiistai 30. maaliskuuta 2021

Vihreää kauhukomediaa

Lapissa paljastui pedofiilinen rikos, jossa vihreä poliitikko oli hyväksikäyttänyt kolmivuotiasta lasta. Lapsen hyväksikäyttäjä on myös asian tultua julkisuuteen - eli Lapin piirin tietoon noin viikko sitten - eronnut luottamustehtävistään.

Tapaus on tietenkin ikävä ja törkeä yksittäistapaus, eikä tekijän puolueella luonnollisesti ole mitään tekemistä sen kanssa. Enkä siksi ole myöskään kirjoittanut asiasta aiemmin.

Eilen kuitenkin Iltalehti paljasti, että Lapissa vihreät ovat lähteneet peittelemään syyllisen yhteyttä puolueeseen poistamalla sosiaalisesta mediasta jo ennen tapauksen julkituloa tiedon, että kyseinen nainen tapasi tänä vuonna vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalon etätilaisuudessa. Eli toisin sanoen puolue lähti aktiivisesti muuttamaan omaa historiaansa. 

Tämä herättää monenlaisia kysymyksiä. Tärkein niistä on se, että jos puolueella on tarve edesmenneestä Neuvostoliitosta tuttuun historian muokkaamiseen, niin oltiinko siellä sittenkään aivan tietämättömiä naisen puuhailuista. Eli ollaanko puolueessa sittenkään aivan rehellisiä. 

Vastausta tähän en luonnollisesti tiedä. Asiasta kertoneessa lehtijutussa myös Lapin Vihreiden puheenjohtaja sanoo olevansa yhtä tietämätön tästä asiasta, josta ensimmäinen tuomio on annettu jo vuonna 2019.

Hiukan yllättävää on myös se, ettei Iltalehden uutista Vihreästä historianmuokkauksesta ole kopioitu maamme tärkeimpiin valtamedioihin kuten Helsingin sanomiin tai Yleisradion nettisivuille. Tai no, eihän se tietenkään oikeasti ole yllättävää, vaan pikemminkin niiden toimituksellista linjaa valaisevaa. Ellei ennalta arvattavuudessaan suorastaan viihdyttävää teatteria - lajina poliittinen kauhukomedia. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Maria Ohisalo valehteli - Yle salasi ministerin arvostelun
Yle johti kuulijoitaan harhaan
Tuhoaako post-imperialistinen historia koko maapallon?

8 kommenttia:

  1. Mahdotonta nähdä itse asiassa, tai Ohisalon orwellilaisissa otteissa, kuin myöskään Hesarille ja YLE:lle ominaisessa uutispimityksessä mitään koomista.

    VastaaPoista
  2. Partisaani-lehdessä on tuon merilehmän nimi. Epäiltynä rikoskumppanina hääri "yllättävästi" suojavärillinen.

    VastaaPoista
  3. Ruotsissa myös center-puolueessa tapahtuu. Ei tarvitse kuin etsiä netistä määrättyjä hakusanoja käyttäen, niin esiin tupsahtaa sitä sun tätä. Internetti ei unohda koskaan. Mutta tämä hyvä lehdistö ja tv/radio useimmiten vain säälittelee syyllisiä unohtaen uhrit.

    Miksi nämä politiikot olisivat muka joitain nk. hyviä ja moraalisia ihmisiä? Hah! Oma etu ensin, valta minulle jne on heidän mantransa.

    VastaaPoista
  4. Tiivistetäänpä tapaus vielä kerran, koska siinä tiivistyy myös vihreiden moraali ja rehellisyys.

    Tapaus pantiin vireille käräjäoikeudessa marraskuussa 2018. Tuomio tuli syyskuussa 2019. Käräjäoikeuden tuomiosta huolimatta nainen jatkoi toimintaansa politiikassa, ja hänet valittiin Lapin vihreiden luottamustehtävään vuodelle 2021.Tuomittu valitti hovioikeuteen, joka päätti maaliskuussa 2021 pitää tuomion voimassa. Ennen hovioikeuden päätöstä ja sitä seurannutta asian laajempaa julkituloa mediassa, vihreät poisti kaikki naisen tiedot ja häntä koskevat päivitykset verkkosivuiltaan ja sosiaalisen median kanavistaan.

    Kaiken tämän jälkeen Ohisalon ja vihreiden puhe vihreiden moraalista ja rehellisyydestä vaikuttaa lievästi sanottuna epäuskottavalta ja farisealaiselta. Ja samaa voi sanoa Ylen ja Hesarin tapaisesta mediasta, joka kääntää tapaukseen sokean silmänsä ja teeskentelee tietämätöntä.

    VastaaPoista
  5. Vihreän nimeä ei ole mainittu. Eikä hänen mukana ollutta kaveriaan, joka on maahanmuuttaja. Kahdenkertainen suoja.

    Kun minun yhdestä kirjoituksestani tehtiin perätön rikosilmoitus, Vantaan Sanomat teki siitä ison jutun kuvan kera. Kun ilmoitus ei johtanut edes epäilyyn ja se meni poliisissa heti hylkyyn, teki lehti siitä pienen uutisen.

    Näin toimii suomalainen media. Kun olet yhteiskuntakriittinen olet rikollinen vaikka väkisin. Kun olet parempaa väkeä, rikostuomiota ei uutisoida kahteen vuoteen käräjäoikeuden tuomiosta.

    VastaaPoista
  6. Oli Outin outo miesystävä syyllistynyt jonkinlaiseen halveksittavaan toimintaan, mutta kävi niin että suvakkinainen otti sulhonsa tekoja kontolleen. Viittaus afromieheen perustui eilen lukemaani selostukseen.

    VastaaPoista
  7. Viherkommunistien SETA-pervertikko-alajaoksen selvänä tavoitteena on tehdä LGBT-perversioista "uusi normaali" yhteiskuntaamme.
    Kuten lääkäri Päivi Räsänen on todennut, niin esim. synnynnäisessä homoudessa ja lesboudessa on kysymys kehityshäiriöstä. Näiden synnynäisesti kehityshäiriösten osuus koko populaatiosta on promille- tai korkeintaan prosenttiluokkaa.
    Kommunistinen opetushallitus on hyväksynyt viherkommunistien SETA-pervertikot
    koulujemme ylimmiksi seksuaaliguruiksi ja jopa pienille ekaluokkalaisille annettuja ensimmäisiä tehtäviä on valita omansa sukupuolien moninaisuuden joukosta - biologisista tosiasioista piittaamatta!

    Omasta mielestäni noita pikkuruista vähemmistöä edustavia synnynäisesti kehityshäiriöisiä tietenkään ei pitäisi syrjiä eikä pilkata, vaan yhteiskunnan taholta hyväksyä kuten esim. ns. kehitysvammaiset. Viherkommunistijohtajien pirullinen tarkoitus sen sijaan on pidemmällä tähtäimellä aiheuttaa moraalin rapautumista ja kaaosta yhteiskuntaamme tekemällä mm. seksuaaliperversioista "uusi normaali", ks. kulttuurimarksistien perusohjeistus: http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html :

    ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

    kuten Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Willi Münzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman.

    Kommunistisessa Itä-Saksassa syntynyt ns. vihreä liike vaalii Suomessakin tuota kommunistien pirullista tavoitetta.

    Kun LGBT-perversiot on taukoamattomalla propagandarummutuksella saatu hyväksyksi uutena normaalina, niin eräs seuraava askel ilmeisesti on pedofilian laillistaminen ja sen jälkeen taas sen saaminen "uudeksi normaaliksi"!

    Kalergi-suunnitelma

    VastaaPoista
  8. Täkäläinen päivälehti on myös ottanut tehtäväkseen totuttaa lukijoitaan näihin erilaisiin seksuaalisiin suuntautumisiin. Vähä väliä on jopa koko aukeaman artikkeleita milloin homo- milloin lesbopareista (kaksikin juttua pienessä ajassa) ja viimeksi polyamorisen suhteen ihanuutta esittelevä juttu. Yleensä nämä suhteiden osapuolet ovat ah niin onnellisia, kuten tuo "moniavioinenkin" nainen. On muka hyvä avioliitto (tai avoliitto) molempien mielestä, kun vaimo saa välillä käydä vieraissa.

    Eipä ole pohjalaiset lukijat vielä kuitenkaan juuri ihmetelleet lehden uusia tuulia.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!