perjantai 18. joulukuuta 2020

Veronmaksajien tuki terroristeille on saatava loppumaan

Ruotsalaiset rahoittivat ISIS:in kalifaatin toimia Syyriassa yli sadalla tuhannella eurolla. Suurimman tuen sai Norrköpingiläinen nainen kuitattuaan peräti 25 000 euroa erilaisia sosiaalitukia.

Lienee todennäköistä, että myös suomalaisten veronmaksajien rahaa on kulunut samaan tapaan ISIS:in tukemiseen. Meillä tosin Kela katkaisee maksuliikenteen, mikäli henkilö on puoli vuotta ulkomailla. Ongelma tässä on vain se, että Kelan on sen tehdäkseen saatava tieto ulkomaille muutosta.

Tässä tilanteessa olisi pysähdyttävä ja mietittävä millä keinoin terroristien tukemisesta voitaisiin nykyistä varmemmin välttyä. Onhan selvää, ettei kukaan rehellinen ihminen voi hyväksyä verovarojensa jakamista väkivaltaisille fanaatikoille. Eikä julkisella vallalla siten ole oikeutta myöskään tehdä sitä.

Valitettavasti minulla ei kuitenkaan ole kuin huonoja vaihtoehtoja ongelman ratkaisemiseksi - siis rahojen henkilökohtaisesta kuittaamisesta toimistossa aina orwellilaisten seurantasirujen istuttamiseen henkilöiden ihon alle. Enkä suosittele yhtäkään niistä otettavaksi käyttöön. 

Sen sijaan odotan näitä tukiasioita työkseen sosiaali- ja terveys- sekä työ- ja elinkeinoministeriössä sekä niiden ohjaamissa sektoritutkimuslaitoksissa työkseen pohtivien ihmisten kehittävän toimivan ratkaisun. Sellaisestahan heille palkkakin maksetaan. 

Tarvittavan rahoituksen voisi järjestää esimerkiksi supistamalla Marinin hallituksen innolla lihottamaa maailmanparannusohjelmaa, jonka viimeisistä "investoinneista" kuulimme tällä viikolla. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Mitä tehdä terroristivaimoille ja heidän lapsilleen
Allahilla on heikko osumatarkkuus
Al Holin suomalaiset ovat Holkerin ja Sipilän lapsia

22 kommenttia:

 1. Eipähän noita ongelmia taida kukaan edes nostaa tietoiseen käsittelyyn. Uskonnon nimiin leimatut tabut ovat koskematonta aluetta, ja ajattelussa on siinä kohdassa ammottava valkoinen aukko.

  Pekka on "pelastavinaan lapsia" leiriltä jossa ISIS-fanaatikot ovat vankeina -- mutta kertooka kukaan ihan arkijärjen ja konkretian tasolla, mitä tämä "pelastamisen" valkoinen käsite pitää sisällään? Taitaa valitettavasti olla myös niin, ettei sillekään ole mitään keinoja. Ei veronmaksajilla, eikä niillä palkatuilla viranomaisilla.

  On varmaa että suomalaisella rahalla on tuettu terroristisia organisaatioita kuin myös hoideltu ja voideltu yhteyksiä jotka käytännössä järjestävät vankeja vapaiksi. Ja koko touhu saadaan upotettua tabujen valkoisiin aukkoihin. Eikä edes vasen silmä tiedä mitä oikea näkee.

  Eikä pidä unohtaa, että olemme säätäneet itsellemme -- ilmeisesti myös itsemme suojaksi, siis de facto siksi, ettei meidän tarvitsisi ajatella tekojemme syitä ja seurauksia -- sensuurilait, joissa juuri väkivaltaisiin vastareaktioihin taipuvaiset uskonnolliset ryhmät voidaan valita suojelukohteiksi ja rangaista niitä, jotka tällaisen väkivaltataipumuksen nostavat esille.

  Voihan pekan pyssyt. Syvälle uppoaa oma yhteiskuntamme puhumattomuutensa suohon. Natsijohtajat tuomittiin aikanaan, kun eivät olleet osanneet sanoa päättävisesti "Ei!", van olivat kiltisti toimineen epäinhimillisen koneiston rattaina. Mikä omissa nykyisissä käytännöissämme muka poikkeaa tuosta historian antamasta karmaisevasta malliesimerkikstä?

  VastaaPoista
 2. Lueskelen tässä kirjaa nimeltä "islam-yhdestoista vitsaus". Mielestäni kirja pitäisi kuulua peruskoulujen lukuohjelmaan. On kyllä karmivaa luettavaa.

  VastaaPoista
 3. On vuosikymmeniä ihmetelty sitä, että kuinka natsien holokausti saattoi tapahtua sivistyneessä maassa. Ja nyt eu haluaisi luoda järjestelmän, jossa jäsenmaiden olisi pakko ottaa "pakolaisia". Islamisteja, jotka vihaavat länsimaista järjestelmää, ja tietysti juutalaisia natsien tavoin. Ei voi ymmärtää poliitikkojen mielenvikaisuutta.

  VastaaPoista
 4. Kokoomuksen Laura Räty sanoi aikoinaan, ettei terroristijärjestöön kuuluminen ole peruste Kelan tukien katkaisemiseen.

  Keinoja olisi vaikka kuinka. Asumisen tukien kontrollointi olisi helpointa. Tehtäisiin kerran vuodessa yllätystarkastus asuntoon ja selvitettäisiin, ketkä siellä asuvat. Se on vähäinen puuttuminen ihmisen elämään tilanteessa, jossa hän ei itse maksa asumisen kuluja. Samalla voitaisiin tarkastaa asuntojen kunto, joka monissa tapauksissa on karmea.

  Kela-tukien maksaminen ulkomaille olisi helppo selvittää. Näillä ihmisillä on älykännykät, joilla pitävät yhteyttä mm Suomeen. Kela lähettäisi kännykkään 1-2 kertaa vuodessa kysymyksen, missä maassa asutaan. Valehtelu ei kannata, koska palauteviestin lähetysosoite saadaan selville. Jos ei vastaa, maksaminen lopetetaan. Jos sattuisi olemaan niin, että puhelu olisi tappamisen melskeissä hajonnut, eikä kysymys menisi perille, menisi ilman rahaa jäänyt naisoletettu kipin kapin Kelan toimistoon valittamaan asiasta.

  Ihmisoikeuksista kohkataan aivan liikaa. Jos elää täysin sosiaaliturvan varassa, on yhteiskunnalla oikeus kontrolloida maksuja. Joutuuhan suomalainen toimeentuloasiakaskin selvittämään pankkitilinsä tapahtumat ennen kuin tukea maksetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kela rahat nostetaan ulkomailla automaateista. Kelalle tulee antaa oikeus seurata Kela-Goldin tapahtumia. Jos tukea saava nostaa rahat ulkomailla, seuraava maksu estetään.

   Samalla estetään kaikenlainen pitkäaikaisen oleskelun ulkomailla rahoittaminen sosiaalituella (esim työttömyyskorvaukset, takuueläkkeet).

   Suomen euron ostovoima jossain Syyriassa on 10-15-kertainen, minkä vuoksi isis-tappajilla on ruhtinaalliset olot näillä rahoilla.

   Poista
 5. Ruotsin Moderatit ja Sverigedemokratit yrittivät saada aikaiseksi väestönlaskennan vaan eivät onnistuneet. Arvioidaan, että maassa on noin 200 000 väärissä osoitteissa asuvaa henkilöä. Epäillään, että määrä on suurempi, jopa 500 000.

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/nej-till-ny-folkrakning

  Ruotsin valtio on kustantanut verovaroilla ISn sotimista ja terroritekoja. Nyt Ruotsi kustantaa verovaroilla IS-terroristien ja heidän perheittensä elämää täällä Ruotsissa.

  Eikö Ruotsi ole näin osallistunut vakavaan toimintaan? Onko tämä todella hyväksyttävää toimintaa Ruotsin valtiolta, politiikoilta ja virkamiehiltä?

  Minä en halua olla mukana tälläisessä toiminnassa ja kysynkin, miten voin veronmaksajana kieltäytyä tästä?

  VastaaPoista
 6. Ei oteta maahan yhtään lähi-itäläistä ja karkotetaan jo täällä olevat, jotka eivät ole valmiita luopumaan puolikuun uskonnosta.

  VastaaPoista
 7. Jos tukia annetaan sen perusteella, että oleskelee Suomessa, pitää tietysti osoittaa oleskelevansa Suomessa. Eikö tämä ole yksinkertaista?

  Eikä niin päin, että viranomaisella olisi velvollisuus osoittaa henkilön oleskelevan ulkomailla. Toki tämäkin ehkä onnistuu, jos valtiolla on rajavalvonta ja sitä kautta tieto, keitä henkilöitä oleskelee valtion rajojen sisällä ja keitä ei. Noin muuten tämähän vaikuttaisi kyllä tiedolta, joka valtiolla pitäisikin olla, monestakin syystä.

  VastaaPoista
 8. Kuinka sitä seurataan ihan oikeasti?

  tuen saajan kaveri tekee pankkiautomaattinoston Suomessa ja sama tyyppi ulkoistanut rahanlähetys/vaihtotehtävänsä kaverinsa avustuksella – ruotsalaiselle Forexille.

  Tämä rahanvaihtoketju on tullut tunnetuksi siitä, että konttoreista voi lähettää rahaa hetkessä ja helposti ulkomaille edustamansa Western Union – rahan-siirtely-yrityksen kautta.

  Sinne ”Afrikan sarveen” on vuosien aikana valunut useampi miljoona meidän suomalaisten veronmaksajien ja (laittomasti) maahantulleille/-oleville annettuja Kelan Gold -rahoja.

  Ei tarvitse olla kummoinen mr. Scherlock tai Neiti Etsivä tuon tajutakseen. Käykääpä itse katsomassa vaikka WU-liikkeen asiakasjonoja ja asiakaskuntaa.

  heppa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. WU-liike pitäs asettaa mustalle listalle terrorismiin käyttettyjen rahojen siirron vuoksi ..

   Poista
  2. Totta. Kun jättää KelaGoldin Suomeen kaverille, ja siirtää rahat WU- tms palvelulla eteenpäin, ei kortista jää jälkeä. Puhelintarkistuksen voi kiertää siten, että hankkii kaksi puhelinta, joista toisen jättää Suomeen kaverille.

   Kun nämä henkilöt ajan myötä tulevat takuueläkkeen piiriin, tästä tulee vielä isompi ongelma. Asutaan Somaliassa, Afganistanissa ja Irakissa ja rahat tulevat Suomesta. Suomen takuueläke vastaa jossain Somaliassa 10.000 euron verotonta tuloa kuukaudessa. Siksi houkutus muuttaa kotimaahan on suuri. Terveydenhoitoon liittyvät matkat Suomeen voi helposti tehdä noilla rahoilla. Somalit kuten eivät muutkaan eivät menetä kansalaisuuttaan saadessaan Suomen kansalaisuuden. He ovat siten erityisen hyvässä asemassa väärinkäytöksiin.

   Siksi nämä Western Unionit ja somalien käyttämät omat välityspalvelut on laitettava erityiseen tarkkailuun. Ne lähtökohtaisesti on tulkittava rahanpesuksi, ja sen myötä kaikki tapahtumat Suomesta on laitettava valvontaan. Verohallinto valmistelee uudistusta, jossa jokaisen yrittäjän on lähetettävä jokaisesta osto- ja myyntitapahtumasta sähköinen ilmoitus verottajalle. Koska tällainen on mahdollista, voidaan vaatia rahanvälitysyrityksiltä samanlainen tiedonsiirtovelvollisuus Suomeen. Jos eivät välitä, estetään rahansiirrot Suomesta.

   Poista
 9. Näin toimii EU-DIKTATUURI:

  "EU-komissio ja EU-tuomioistuin: Unkarin on otettava laittomia siirtolaisia",
  https://www.kansalainen.fi/eu-komissio-ja-eu-tuomioistuin-unkarin-on-otettava-laittomia-siirtolaisia/

  Ks. myös britti-patriootti David Noakes:

  ”Expose EU-dictatorship and its police state
  ...
  The six European Union treaties give it the constitution of a dictatorship, and the laws of a police state... Politicians conceal the EUs Constitution is similar to the old Soviet Union's.
  ...
  The police state growing around you, and reported on by some national newspapers, is the EU police state..."

  https://eutruth.org.uk/

  Kalergi-suunnitelm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkkaana tähtenä EU-diktatuurin vasalleiksi alistuneiden, petturipoliitikkojen johtamien Euroopan valtioiden yläpuolella loistaa kolmisenkymmentä vuotta sitten agressiivisen, imperialistisen Neuvosto-Venäjän kommunistisen diktatuurin ikeestä vapautunut Unkari, joka uhmaa myös EU-diktatuuria:

   Seuraavassa on Unkarin pääministeri Viktor Orbánin 22.7.2017 pitämä puhe … että Unkarin raja-aita sulkee siirtolaisten maareitit Eurooppaan: https://sarastuslehti.com/2017/07/26/viktor-orbanin-puhe-kuuluuko-eurooppa-eurooppalaisille/

   Sitaatti puheen loppuosasta: ”Tulevassa vaalikampanjassa meidän tulee ensi sijassa pitää puolemme ulkoisia voimia vastaan. Seuraavan yhdeksän kuukauden aikana meidän on pidettävä puolemme Sorosin mafiaa ja Brysselin byrokraatteja sekä heidän hallitsemaansa mediaa vastaan. Tunnemme heidän menetelmänsä, ja heillä tuskin on suuria yllätyksiä varallemme: taloudellista kiristystä, poliittisia uhkauksia, kaikenkarvaisia raportteja, mediakampanjoita, loanheittokampanjoita, laittomia menettelytapoja, kaikenkarvaisia artikloita. Meihin on kohdistettu karkeaa ja halventavaa retoriikkaa. On kuitenkin todettava, että Unkari on puolustanut omia etujaan ja vastannut syytöksiin tyynellä ja sivistyneellä tavalla – voisin sanoa, että eurooppalaisella tyylillä.”

   ”Unkarilainen partioalus torjuu laittomia siirtolaisia rajajoella”,
   https://www.kansalainen.fi/unkarilainen-partioalus-torjuu-laittomia-siirtolaisia-rajajoella/

   Nostan hattua ja syvään kumarran vapaudestaan kiinnipitäville unkarilaisille, joiden valtio on meidän hillotolppaansa metsästävien petturipoliitikkojemme ja niitä tukevan valheellisen valtamedian suuri inhokki ja sylkykuppi!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Meidän kulttuurimarksismilla ja rappioliberalismilla mädätetyillä petturipoliitikoillamme ja valtavalemediallamme on monta syytä vihata Unkaria:

   "Oikeudenmukaisuusvaltio Unkari ei hyväksy korruptoituneiden "oikeusvaltioiden" pakottamaa homoadoptiota

   Ikuisia valtioviisauksia esittänyt filosofi Aristoteles perusti havaintonsa järkeen ja totuuteen. Esimerkiksi tasa-arvosta hän totesi itsestäänselvästi, että tasa-arvoisia on kohdeltava tasa-arvoisesti, kun taas eriarvoisia on kohdeltava eriarvoisesti. Vain näin voidaan taata oikeudenmukaisuus.

   Sen sijaan sisäisen voimansa ja uskonsa menettäneessä lännessä ei uskota enää arvoihin, sillä se edellyttäisi asioiden erilaisuuden tunnustamista. Nykyisen arvonihilismin loogisena lopputuloksena onkin kaiken kattava tasa-arvo, joka tekee erilaisista asioista arvoltaan yhtäläisiä eli lopulta yhdentekeviä. Kun esimerkiksi miehen ja naisen ja heidän jälkeläistensä elämää institutionalisoima avioliitto käsitetään koskemaan kaikkia kuten homoseksuaaleja, instituution erityisluonne ja alkuperäinen tarkoitus menettävät merkityksensä.

   Paheellisuudessaan rypevä länsi vihaa kaikkia, jotka eivät tunnusta sen itsetuhoista liberalismia. Kaikessa pömpöösissä dekadenssisään se kehtaa vielä esiintyä moraalisena tuomarina, jossa taikauskoiset käsitykset rajattomista ihmisoikeuksista toimivat ylimpinä kritiireinä pakotuspolitiikalle. Sen ärsyyntyneisyys on sitä suurempaa, mitä lähempänä jokin maa on sen kulttuuripiiriä.

   Kun vanha eurooppalainen sivistysvaltio Unkari ei haluakaan noudattaa väestöpoliiittista itsemurhaa kehitysmaiden massamaahanmuutolla ja sateenkaari-mafian uusperheideologialla, alkaa lännessä itku "oikeusvaltion" ja "laillisuusperiaatteen" laiminlyömisestä. Unkarin päätös kieltää homoavioliitot ja homoadoptiot eivät kuitenkaan kerro mistään "oikeusvaltion" sivuuttamisesta, vaan aidosti edistyksellisestä oikeudenmukaisuusvaltiosta..."
   Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2020/12/oikeudenmukaisuusvaltio-unkari-ei.html

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 10. Sosiaalietuuksien eivät pitäisi olla asumisperustaisia lainkaan. Helppo muuttaa ja toteuttaa. Suomalaisten veronmaksajien rahat kuuluvat suomalaisille, ei muille.

  VastaaPoista
 11. Suomen valtio on tukenut vuosikausia palestiinalaisterrorismia mm paljon esille nostettu (Peter Östman KD) palestiinalaislasten oppikirjojen kustantaminen , joissa on antisemitististä propagandaa jolla opetetaan vihaamaan juutalaisia ja Israelia. Asiaan ei ole tullut tietääkseni vieläkään korjausta!
  Lisäksi on kaikkien maailman kansojen ja ihmisryhmien keskellä merkillinen kummallisuus , keinotekoinen "palestiinan kansa" ja epävirallinen "palestiinan valtio" , vaikka on kysymys etnisesti ympäröivistä arabikansoista , nyk -valtioista koostuva kirjava joukko.
  Ja tiedättekö mitä ? Tämän joukon talous pyörii pääosin ulkomaisilla avustuksilla , myös meidän suomalaisten rahoilla joista tuo koulukirjahanke on yksi kohde.
  Ja tiedättekö vielä mitä? Palestiinan hallinto on kuuluisa räikeästä korruptiosta , Jasser Arafat (edesmennyt) perillisineen , Mahmoud Abbas, Ismael Haniya ym ovat upporikkaita . Ja voitte kuvitella, mistä heidän rikkaudet ovat syntyneet? Ei ainakaan kovin päivänvalonkestävän liiketoiminnan tuloksena.
  Nämä palestiinalaisten johtajat ovat ehkä suurin syy Israelin ja palestiinalaisten väliseen konfligtiin, ja syy siihen on, että konfligti on ollut ja on yhä taloudellisesti välttämätön . Ilman kofligtia palestiina joutuisi miettimään muita keinoja tullakseen taloudellisesti omavaraiseksi ja kovimmimmin se koskisi noihin ed mainittuihin johtajiin , joilla ei olisi enää mistä ammentaa dollareita ja euroja omaan hulppeaan elämäänsä.
  Moni ei usko tätä, koska se kuulostaa tarua ihmeellisemmältä, mutta se on totta, ja sen voi todeta kun haluaa asiaan perehtyä ""vastuullista"" ""laatumediaa"" enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Israelin alueella on elänyt kaikenlaisia kansoja ja se on ollut milloin kenenkin valloittama. Britit valloittivat sen ottomaaneilta 1917. Silloin alueelle virtasi paljon juutalaisia venäjältä, jossa heitä vainottiin. Sittemmin juutalaisia tuli myös Saksasta vainoja pakoon. Palestiinan alueella asuneet eivät katsoneet hyvällä aluueelle tulevia pakolaisia. Juutalaisista ei ole oikein koskaan pidetty missään, mihin heitä on siirtynyt, paitsi ehkä Yhdysvalloissa, joissa heillä on vahvat järjestönsa ajamassa etujaan. Osaatko sanoa, miksi juutalaiset herättävät ärtymystä?

   Poista
  2. Asiaan en osaa yksiselitteisesti vastata, koska se on historiallisessa perspektiivissä tarkasteltava asia. Koska koko juutalaiskysymyksen ympärillä on valtavasti täydellisen tietämättömyyden lisäksi muka ja mutu "tietoa " ja monellaisia kuvitelmiin perustuvia narratiiveja jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa!
   Ehkä vastaus löytyy esim kirjasta Borsenius,Pitkä Vaellus,Osat 1 ja 2. Juutalaisten historia ajanlaskun alkupuolella ,roomanvallan murskatessa juutalaisvaltion rippeet ja ajaen koko kansan maanpakoon aina Israelin valtion uudelleen perustamiseen!

   Selventää kummasti koko asiaa.
   Kirja löytyy ainakin Joensuun kirjastosta. Luin hiljattain uudelleen vuosikymmenien jälkeen.
   Kirja on hyvin historiaan pitäytyvä lähdeviitteineen , mutta kirjoitettu mukaansatempaavasti.

   Juutalaiset edustaa jokatapauksessa koko maailmanlaajuisesti merkittävää väestöryhmää joka on vaikuttanut maailman ja monien kansojen ja valtioiden elämään kautta vuosisatojen. Joten on jo sivistyksellistä tietää, miksi niin on!
   Siksi historiaan kannattaa perehtyä !

   Poista
 12. Hankala rahoittaa pedofiliaa ulkomailla, mikäli pedofiilin tulee olla kotimaassaan. Nykyinen rahoitusjärjestelmä on juurikin toimiva. Osta lapsiseksiorja, Suomen valtio maksaa. Homma toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaakohan viherkommunistien SETA-pervertikko-alajaos ajaa pedofilian laillistamista - modernin liberalismin nimessä tietenkin, kunhan ensin ovat saaneet kulttuurimarxismilla ja rappioliberalismilla mädätetyille suomalaisille LGBT-perversionsa ja jo koulujen ekaluokkalaisille ilosanomana julistamansa sukupuolien moninaisuuden - biologiasta piittaamatta - yhteiskuntamme "uudeksi normaaliksi"?

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Viherkommunistien perheideaali:

   http://magneettimedia.com/wp-content/uploads/2015/11/o-THE-CHEERIOS-EFFECT-facebook-e1446913231312.jpg

   Kalergi-suunnitelma

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!