lauantai 27. maaliskuuta 2021

Uusi askel kohti ruotsalaistyyppisiä maahanmuutto-ongelmia

Ruotsalaisessa maahanmuuttajajengitodellisuudessa autonpolttojen, kranaatinheittojen tai ampumistapausten tutkinnoissa ei juuri koskaan löydy henkilöitä, jotka kertoisivat tapahtumista viranomaisille. Tuoreen uutisen mukaan tämä käyttäytymiskoodi on levinnyt myös suomalaisen maahanmuuttajanuorison pariin

Kyse on niin sanotusta Alppilan tapauksesta, jossa kymmenkunta nuorta ryösti puukolla uhaten - ja sitä myös käyttäen - kaksi 15-vuotiasta poikaa tilanteessa, jolla on täytynyt olla kymmeniä silminnäkijöitä. Sellaisia ei kuitenkaan ilmoittautunut poliisille, koska tapauksesta ei ole haluttu kertoa joko pelon tai vasikaksi leimautumisen takia.

Ilmiö on erittäin huolestuttava ja vie pohjaa ministeri Maria Ohisalon (vihr) jokin aika sitten esittämältä väitteeltä, jonka mukaan suomalainen maahanmuuttopolitiikka ei seuraisi ruotsalaisen jalanjälkiä, vaan olisi jotenkin sitä onnistuneempaa ja onnistuisi välttämään siellä kohdatut ongelmat. Todellisuudessa nuo ongelmat ilmenevät Suomessa vain viiveellä, koska humanitaaristen maahanmuuttajien määrä on ollut pienempi.

Juuri nyt humanitaarinen maahanmuutto on ollut aika lailla pysähdyksissä COVID-19 pandemian aiheuttamien kulkurajoitusten takia. On kuitenkin odotettavissa, että kansainvaellus etelästä pohjoiseen jatkuu välittömästi sen jälkeen, kun matkustaminen muuttuu jälleen helpommaksi.

Sitä varten olisi Suomen ja sitä johtavan hallituksen - jonka asiasta vastaavana ministerinä on juuri edellä mainittu Ohisalo - ryhdyttävä pikaisiin lainsäädäntötoimiin, joilla maamme houkutusvoimaa tulijoiden parissa saataisiin vähennettyä. Valitettavasti ministeri ei asennevammansa takia ole aloitteellinen asiassa, eikä tällaiseen työhön olla ryhtymässä. Eikä asia näyttäisi käyvän edes pääministeri Sanna Marinin (sd) mielessä.

Siten on todennäköistä, että maahanmuuttajien virta EU:n alueelle ja siellä myös Suomeen jatkuu ensi syksystä alkaen vähintäänkin pandemiaa edeltäneellä tasolla. Ja sitä myöden Ruotsissa nähty kehitys maahanmuuttajien aiheuttamien ongelmien suhteen jatkuu länsinaapurin viitoittamalla tiellä.  

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Maahanmuuttajien taloudellinen merkitys riippuu tulijaryhmästä
Huomatkaa vaikenemisen kulttuuri ja turkkilainen maahanmuuttajaperhe
Helsinkiä terrorisoi 100 - 150 vaarallista nuorta

12 kommenttia:

 1. "Juuri nyt humanitaarinen maahanmuutto on ollut aika lailla pysähdyksissä COVID-19 pandemian aiheuttamien kulkurajoitusten takia."

  Ei se ole ollut pysähdyksissä. Koko ajan on tullut omaisia. Ainakin tänne Ruotsiin ja tuskinpa vain se olisi erilaista Suomessa.
  Olen vuosikausia hokenut mantraa; Suomi seuraa Ruotsia kuin hai laivaa ja samalla olen esittänyt myös kysymyksen, josko Suomi edelleen kuuluu (humanitääriseen) suurvaltaan Ruotsiin.

  Onkohan Suomi ollut koskaan itsenäinen?

  Tällä hetkellähän sekä Ruotsia että Suomea hallitsevat samat puolueet. Miksiköhän?

  https://www.migrationsinfo.se/fragor-och-svar/hur-manga-kommer-som-anhoriginvandrare

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä siksi, että Suomessa ja Ruotsissa kansalaiset jostain syystä äänestävät vaali toisensa jälkeen vihervasemmiston, joka avoimesti julistaa haittamaahanmuuttoa.

   Poista
 2. "Sitä varten olisi Suomen ja sitä johtavan hallituksen - jonka asiasta vastaavana ministerinä on juuri edellä mainittu Ohisalo - ryhdyttävä pikaisiin lainsäädäntötoimiin, joilla maamme houkutusvoimaa tulijoiden parissa saataisiin vähennettyä."

  No huhhuh.Miten lapsellinen pitää olla että vielä tässä vaiheessa kuvittelee maanpetturihuora ohisalon toimivan valtion tai kansan etujen mukaisesti???????
  Käypä kuule katsomassa sieltä sisäministeriön sivuilta tiedotteita.Siellä vihreä stalinisti ohisalo käytännössä kertoo kuinka on jokaisen planeetan arabin ihmisoikeus tulla tiedetyiltä kulkutautialueilta Suomeen äänestämään vihreitä.Jos siinä samalla ohimennen kansanmurhataan vaikkapa muutama persujen äänestäjä tai vanhus tms. tappavalla kulkutaudilla se on punaisen fasistihuora ohisalon näkemyksissä vain plussaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Professorilla on paljon hyviä kirjoituksia, mutta ehkä sosiaalisen aseman takia (aateluus velvoittaa?) hänen ilmaisunsa on välillä hieman ponnetonta. Tuskinpa edes itse uskoo, että Ohisalon päähän virtaisi jostakin järjenvaloa tässä matuasiassa. Luulen, että proffa ei halua uskoa salaliittoihin, koska ne kuulostavat foliohattuilulta, joten hän kieltäytyy näkemästä maahanmuutossa tarkoitukseĺlista väestönvaihtoa, jolla murennetaan kansallismielisten asemaa globaalin eliitin hyväksi.

   Poista
  2. "Luulen, että proffa ei halua uskoa salaliittoihin, koska ne kuulostavat foliohattuilulta, joten hän kieltäytyy näkemästä maahanmuutossa tarkoitukseĺlista väestönvaihtoa, jolla murennetaan kansallismielisten asemaa globaalin eliitin hyväksi."

   Täsmälleen noin!

   Itse puhun kylläkin mieluummin globaalista RIKOLLISESTA "eliitistä", jonka päämääränä on alistaa planeettamme "aivottomat lampaat" tyrannimaisen, harvainvaltaisen maailmanhallinnon alle.
   "Aivottomat lampaat"-ilmaisua käytti runsaat 10 vuotta sitten Sanna Marin ennen myöhemmin tapahtunutta takinkääntöään, joskin vähän eri asiayhteydessä, ks. "Se on salaliittoteoria!", https://oikeamedia.com/o1-138512

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  3. Kommenttienne perusteella te koette blogi-isäntämme idiootiksi, joka ei ymmärrä vihervasemmiston määrätietoiseen tuhotyöhön perustuvaa hallituksemme toimintaa?

   Poista
 3. Ei riitä että meillä kulttuuriväki peesaa ruotsalaista meininkiä. Kunnolliset ja kiltit mallioppilaat haluavat olla vielä parempia kuin henkiset isänsä.

  Kun setämiehet hankkivat puolueisiinsa naisia ääntenkalastelijoiksi ja toiskulttuurisia puolueen "valistuneisuuden" mannekiineiksi, he eivät ehkä nähneet mihin se johti. Sen seurauksena oli kaikkien poliittisten kysymysten sukupuolittuminen. Ei se että vihreän puolueen kahdestakymmenestä kansanedustajasta seitsemäntoista on naisia kerro muuta kuin siitä mittakaavasta missä ajattelu on romahtanut.

  Tai tuo demarien touhu, kun sielläkin otettiin oppia Kokoomuksen Benin tallista. Ja haalittiin aktiivisesti listoille "maahanmuuttajataustaisia" mannekiineja. Vähän kuin metsästäjät, joilla on niin jännää, että ampuvat punaisen traktorin hirvenä.

  Ja kun poliittisen keskustelun taso ja kyky korjata suunnattomia arviointivirheitä käy olemattomaksi, ainoa keino on kiirehtää säätämään kaiken kritiikin ja "vihapuheen" kieltäviä ja yleistä keskustelua sensuroivia lakeja. Mielialat muuttuvat nyt helposti niin että tällaista tietä kulkemalla päästään tosiasialliseen totalitarismiin mukavasti.

  Eipä tuolle taida mahtaa mitään. Emme me siis mene perässä, vaan pyrimme olemaan ykkösiä. Huippuyliopistohömpötyskin oli aikansa lapsi. Siitäkään ei tullut sen kummempaa. Nyt eletään naisten vaistoilla. Ne ovat mannekiineja luonnostaan.

  VastaaPoista
 4. Ei turvapaikanhakojoiden hanat ole kiinni. Eikös viimevuonnakin ole tullut vajaat 4000 uutta sotaa ja vainoa pakenevaa perseilijää?
  Mätäsalohan julisti pandemian alussa, että taikasanalla edelleen pääsee maahan ja Haavisto otti ihan töikseen Isisakkojen roudaamisen Suomeen.
  Saas nähdä kuinka suu pannaan kun noi ISISvosut laittaa kakaroineen ranttaliksi.
  Ranska teki aika sopivasti noiden suhteen. Synnytyskoneilta kansalaisuus pois, niistähän valtaosa on somppuja ja tappoi erikoisjoukoilla jätkät.
  Operaatio on edelleen käynnissä.
  Meillä on turvapaikka noille kusipäille ja veronmaksajat hoitaa kulut.

  VastaaPoista
 5. No sellaiset aivopierut kuin " heidän oikeutensa menevät kaiken edelle " tai että " oma kansa ensin ajattelu on vahingollista " kwrtovat oleellisen. Veikkaanpa että vauhti vain kiihtyy maailmanhalauksen suhteen.

  VastaaPoista
 6. Takerrun miltei sivuseikkaan: Ohisalokin siis myöntää, ettei maahanmuuttopolitiikka ole Ruotsissa onnistunut. Tämä on jo mielestäni merkittävä myönnytys. Seuraava askel on myöntää, ettei Suomessakaan. Tämä toivottavasti myönnetään niin nopeasti, että edes jotain korjaavia toimia kyetään tekemään, lähinnä siis karkotuksia.

  VastaaPoista
 7. Meillä oli pian jatkosodan jälkeen tuhoisa, kommunistinensisäministeri Yrjö Leino, joka mm. toimitti maamme neuvosto-bolsevistiselta miehitykseltä maamme pelastaneita, korkeimpaan valtio- ja sotilasjohtoomme kuuluneita henkilöitä vankilaan.

  Leinon voittaa tuhoisuudessa monin verroin viherkommunistinen sisäministeri Ohisalo, jonka politiikka hänen vapaasti toteuttamanaan merkitsisi kantasuomalaisten matalan intensiteetin etnistä kansanmurhaa: "Turvapaikan haku on perusoikeus", avoimet rajat ja taikasana "asylum" vielä varmistaa pääsyn maahamme kenelle tahansa "pakolaiselle" - ja monessa tapauksessa vielä elinikäisen mukavan loiselämän kantasuomalaisten veronmaksajien piikiin otetulla ulkomaanvelkarahalla kustannetulla sosiaaliturvalla!

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä yhteydessä pitää muistaa uusi vetovoimatekijä.
   Karvaperseet marssii rokotusjonoissa ohi kun ei vaan nappaa rajoitukset.
   Maksajina saamme ulkonaliikkumiskieltoja ja muuta vittuilua.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!