sunnuntai 28. maaliskuuta 2021

Voisiko eduskunta tehdä EU:n hallintoeliitin vastaisen päätöksen?

Italia tulee saamaan leijonanosan Euroopan vakausrahastosta jaettavasta tuesta. Tämä johtuu siitä, ettei maa ole huolehtinut julkisen taloutensa kuntoon laittamisesta - eli velkojensa vähentämisestä - sen jälkeen kun sen pankit viimeksi pelastettiin.

Rahoista aikoo ottaa osansa myös maan järjestäytynyt rikollisuus. Ja maan tunnetusti rehelliset poliitikotkin käyttävät lahjarahoja kasvattaakseen suosiotaan laskemalla italialaisten eläkeikää.

Tämä kaikki on luonnollisesti vastoin EU:n vakausrahaston tarkoitusta, mutta italialaiset vähät välittävät siitä. Tällainen kansallinen tottelemattomuus on meillä Suomessa täysin tuntematonta. 

Tästä hyvänä esimerkkinä toimii maamme pääministerin tekemä sopimus, jonka mukaan köyhien ihmisten Suomi maksaa elvytyspaketista noin kolminkertaisesti sen, mitä se saa takaisin. Ja vielä kehui saavutuksellaan, joka rikkoi tervettä maalaisjärkeä ja mitä ilmeisimmin myös perustuslakia vastaan. Sekä lisäksi heikentää Suomen julkisen talouden suhteellista asemaa Unionissa. 

Tänä aamuna saimme myös tuntea sen, kuinka EU vastineeksi Suomen käsittämättömästä lojaalisuudesta Unionia kohtaan jättää hoitamatta pienetkin asiat, jotka olisivat meidän tahtomme mukaisia. Eli siitä huolimatta, että kellojen siirtely on tutkitusti haitallista, 84 prosenttia Unionin kansalaisista kannattaa siitä luopumista, ja sekä komissio että europarlamentti ovat tehneet päätöksen - Suomen aloitteesta - siirtymisestä pysyvään kellonaikaan, jatkaa Unioni edelleen ihmisten kiusaamista siirrättämällä kellonaikaa kaksi kertaa vuodesta.

Aamun Ilta-Sanomien mukaan suomalaisten ylivoimainen enemmistö on perin kyllästynyt federalistiseen unirytminsä häirintään. Kysynkin tässä siitä syystä vain retoriseksi tietämäni kysymyksen, että jos Italia voi suurissa asioissa haistattaa pitkät EU:n poliittisille linjauksille, niin voisiko myös Suomen eduskunta tehdä EU:n hallintoeliitin vastaisen päätöksen?

Siis ilmoittaa yksipuolisesti, että kellojen siirtely loppuu Suomessa nyt - riippumatta siitä, mitä muu EU tekee. Tai viimeistään ensi syksynä mikäli haluamme vielä kerran palata normaaliaikaan.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Liian vaikea yhtälö professorin ymmärrettäväksi
Kykeneekö EU mihinkään?
Sanna Marin oikeusvaltiota murtamassa

12 kommenttia:

 1. Itse kuulun siihen väkeen, jolle siirtely ei ole ongelma. Olen siihen tyytyväinen. Yötyötäkin tehneenä tunnin rytmin muutos on ihan olematon juttu. Minun on vaikea ymmärtää niitä, jotka "menevät maanantaiaamuna väsyneinä töihin" koska siirsimme kelloa tunnilla.

  VastaaPoista
 2. Oletteko huomanneet, kuinka Suomessa vähän aikaa asuneet ulkomaalaiset kehuvat suomalaisia mukaviksi? Suomalaiset ovatkin mukavia ulkomaalaisille. Jokin syvällä sielussamme jäytävä alemmuudentunne saa meidät mielistelemään sellaisia, jotka ovat mielestämme jollakin tavalla yläpuolellamme. Siihen kuuluvat ulkomaalaiset.

  Itse en pidä suomalaisesta luonteesta. Suomalainen on vieraanmakea, ulkomaailaisille puhuessaan tekopirteä ja iloinen. Toiselle, itselleen tuntemattomalle suomalaiselle hän on välinpitämätön tai töykeä. Ei ole ihme, ettei tällainen kyräilevä junttiporukka osaa pitää puoliaan missään asiassa EU-kommareita vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikanaan ulkomaanreissulla jouduin kaverin kanssa eräällä lentokentällä säätämään lentoja ja samaan tilanteeseen tuli kolmaskin suomalainen. Yritettiin hieroa juttua, mutta kyseinen henkilö vain ynähteli töykeästi puolittaisia sanoja vastaukseksi. Ei ollut juttutuulella, siis meille. Sillä kohta kun jonoon tuli neljäs matkustaja, tällä kertaa ulkomaalainen, niin sille tämä suomipoika rupesi tosissaan porisemaan. Erittäin hyvää englantia toki puhui ja niin vuolaasti ettei keskustelukumppani ehtinyt kuin nyökytellä. Kummallista käytöstä siis, mutta edellä kuvatun kaltaista.

   Poista
 3. EU on jotain muuta kuin luvattiin. Eli epädemokraattinen, tehoton, omia säännöksiään rikkova ja jäsenvaltioitaan manipuloiva yhteisö, jota johtavat ja pyörittävät vaaleilla valitsemattomat huikeapalkkaiset poliitikot ja virkamiehet. Päätökset tehdään Saksan ja Ranskan etujen mukaan, ja pienille Suomen tapaisille lampaille on varattu vain maksajan rooli.
  Suomalaisilla taas on ikuinen alamaisen asenne, koskaan ei panna hanttiin, vaan toimitaan omaa etua vastaan juuri kuten Marin teki, jotta "sopu säilyy".
  Toinen vaikuttava tekijä on se, että punavihreät poliitikot median avustuksella ovat opettaneet meille, että olemme jotain velkaa kaikille maailman vähäosaisille, koska olemme muka jollain kummallisella tavalla olleet osallisina siirtomaiden sortoon ja orjakauppaan. (Se orjalaivojen terva nääs, ja suomalainen apumies kongolaisessa jokilaivassa...)
  Lisäksi muistutetaan aina siitä, että Suomi on vauras maa, vaikka tosiasiassa olemme persaukinen velalla elävä lilliputti, jonka pitäisi keskittyä omien asioiden kuntoon saattamiseen, eikä suuruudenhulluun maailman pelastamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomalaisia syytetään orjuudesta, vaikka olemme orjakansaa. Orjat olivat menneisyydessä Suomen tärkeä ”vientituote”, vaikka voitot siitäkin kaupasta menivät ulkomaille, kuten ministeri Haaviston ”junailemassa” Caruna-katastrofissa. Omassa maassaankin suomalaiset ovat olleet naapuriensa orjia. Venäjä aiheutti Ruotsin vallan aikaan suunnatonta kärsimystä, joka loppui paradoksaalisesti Suomen päästyä suojaan autonomiseksi osaksi Venäjää. Kaiken tämän jälkeen suomalaisten syyttäminen orjuuttamisesta osoittaa vasemmisto-oppineiden valheellisuuden.

   Mitä hyvää voimme odottaa hallitukseltamme, joka rautaisen Ohisalon suulla ilmoittaa, että sen ohjenuorana on intersektionaalinen femininismi? Kukaan ministeri ei ole tietääkseni uskaltanut olla toista mieltä. Tämän ideologian mukaan suunnilleen koko muu maailma pitää laittaa suomalaisiin nähden etusijalle. Saman asian ilmaisi omalla tavallaan Tytti Tuppurainen.

   Meitä johtavat siis suomalaisuuden itsemurhakandidaatit. He katsovat hoivavietin huumaamina, että Suomi pystyy kertalaakista esimerkiksi parantamaan krooniset eteläisemmät tuhlarimaat säästäväisiksi ja järkeviksi taloutensa hoitajiksi. Samoin he uskovat muuttavansa väkivaltaiset kehitysmaalaiset säyseiksi suomalaisiksi, joita he toisaalta vihaavat sydämensä pohjasta. Tosiasiassa käy niin, että suomalaiset johtajat omaksuvat EU:n kähmintäkulttuurin ja käyttäytyvät kuin valtiontalouden tarkastusviraston johto, jonka toimet ovat kuin suoraan komediasarjasta Knalli ja sateenvarjo.

   Poista
  2. Eipä Sanna Marin runsaat 10 sitten ennen takinkääntöään turhaan puhunut "aivottomista lampaista".

   Nyt takinkääntönsä jälkeen planeettamme globaalin rikollisen "eliitin" yhtenä käsikassarana hän manipuloi "aivottomia lampaita" valheellisen valtamedian vahvalla taustatuella mielensä mukaan ja taas tuli todistettua vanha viisaus, jonka mukaan valta turmelee ja valta turmelee absoluuttisesti!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 4. Hei Proffa! Onko sinulle lainkaan tuttu juutalaisten oma nimitietokanta, jonka kautta voivat eri maista etsiä sukulaisiaan sukunimen perusteella?

  https://www.avotaynu.com/csi/csi-home.htm

  Aakkosjärjestyksessä helposti löytyi esim. Koivisto, Haavisto, Marin jne...

  VastaaPoista
 5. Voisi, jos haluaisi, mutta ei halua. Alistuvan alamaisen asenteella on näköjään huoletonta kuitata erilaisia palkkioita ja palkintovirkoja.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!