sunnuntai 20. joulukuuta 2020

ISIS-naiset, Kärnän lupaus syödä hatullinen paskaa ja muita mielipiteitä

Suomeen on haettu veronmaksajien varoilla ISIS-kytköksisiä naisia ja lapsia. Päätöksen on ottanut vastuulleen asiasta vastaava virkamies. 

Oppositiopuolueen puheenjohtaja Petteri Orpo (kok) totesi hallituksella olevan vastuu siitä, että rikoksia tehneet ja terroristiseen toimintaan osallistuneet ihmiset joutuvat vastaamaan teoistaan, eikä suomalaisten turvallisuus vaarannu. 

Saman puolueen Atte Kaleva muistutti puolestaan kansanedustaja Mikko Kärnää (kepu) siitä kun tämä oli vuosi sitten luvannut oppositiojohtaja Jussi Halla-aholle (ps), syödä hatullisen paskaa ja jättävänsä hallituksen, mikäli Al Holista tulee veronmaksajien junailemana kukaan. En ole ainakaan huomannut Kärnän vastanneen viestiin tai ilmoittaneen ateriastaan.

Tere Sammallahti (kok) huomasi, että "Suomi antaa väärät kannustimet terroristeille: muista ottaa lapset ihmiskilviksi siltä varalta, ettet onnistukaan tuhoamaan demokratiaa ja länsimaista elämäntapaa." Olisi mukava kuulla maamme hallitukselta selitys siitä, miksi se teki näin. Oliko taustalla ministereidemme ymmärtämättömyys ellei suoranainen tyhmyys vai ainoastaan terroristien tarkoituksellinen opastaminen?

Pauli Vahtera (ps) oivalsi sen, kuinka nyt maahan tuodut rikolliset saivat paremman palvelun kuin tasavallan presidentti. Siis tilauslento kahdelle naiselle ja heidän lapsilleen, minkä jälkeen ikuinen elatus veronmaksajien piikkiin.

Toisin kuin oppositio, näyttäisivät maamme hallituspuolueet piileskelevän päätöksen tehneen virkamiehen selän takana. Emma Kari (vihr) sentään saattoi eetteriin näkemyksensä siitä, että opposition vaatimukset johtaisivat lasten jättämiseen vankileirille. Ja jatkoi vielä, että rikolliset pitää saada oikeuteen, mutta lapset turvaan - tosin kertomatta, miten ja minkä hintaisilla todisteilla voitaisiin oikeudessa edes teoriassa tehdä tosiasioita vastaava tuomio.

Omalta osaltani en hyväksy millään verukkeella verovarojen käyttöä nyt nähtyyn tarkoitukseen. Lisäksi on selvää, ettei virkamiehen vastuunotto poista Sanna Marinin (sd) hallituksen vastuuta tapahtuneesta Suomen kansan edessä. Ei myöskään siltä osin, mikäli tästä veromaksajien piikkiin tapahtuneesta hakureissusta seuraa terrorismi- tai muita rikoksia. 

Samaan hengenvetoon totean, että kun veronmaksajan auttava käsi on nyt avattu, oletan muidenkin ulkomailla hankaluuksiin joutuneiden rehellisten tai vähemmän rehellisten suomalaisten pääsevän samanlaisen palvelun pariin. Näin jo pelkästään siksi, että muuten saattaisi syntyä vihapuhetta siitä, kuinka maassamme jaetaan yhteiskunnan palveluksia sukupuolen, etnisen taustan tai uskonnon perusteella - sellainenhan olisi perustuslaissa yksiselitteisesti kielletty.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Veronmaksajien tuki terroristeille on saatava loppumaan
Halla-aholle tehtiin ongelma faktoja valikoimalla
Mitä tehdä terroristivaimoille ja heidän lapsilleen

14 kommenttia:

 1. Kaikille sama konsulin kyytipalvelu. Samat säännöt kaikilla?

  Eihän tästä ole kuin noin puolitoista vuotta, kun kantasuomalainen, valkoinen ja heteromies Miika Mustonen jätettiin Thaimaahan skorpionin piston tulehduksiin kuolemaan. Ei tullut apua Suomen Bangkokin suurlähetystöltä.

  Eipä edes Finnair ottanut sairasta miestä kyytiin, vaikka paikalliset lääkärit olivat antaneet lentoluvan.

  VastaaPoista
 2. Mistä se kertoo, että meillä on voimassa sotalain pykälät "kansanryhmää vastaan kiihottamisesta" ja "uskonrauhan rikkomisesta", joita syyttäjä käyttää suojellakseen nimenomaan väkivaltaisiin reaktioihin taipuvaisia uskontoja?

  Mistä se kertoo että vihreä sisäministeri Ohisalo vastaa, kun häneltä kysytään aikooko Suomi karkoittaa täällä hengailevat radikalisoituneet muslimit, että ""ennaltaehkäisevällä toiminnalla varmistamme, että ihmisten ei tarvitse turvautua tällaisiin toimiin".

  Mistä se kertoo, että vihreä ministeri Haavisto on valmis keinolla millä hyvänsä "pelastamaan" ISIS-vaimoja lapsineen vankileiriltä?

  Nuo kaikki asiat kertovat siitä että jokin on perusteellisesti pielessä jo ajattelun lähtökohdissa. Että siis suojeltaviksi valitaan jotakin joka tulee oman yhteiskuntamme ulkopuolelta -- ja on säädetty jopa rikokseksi puhua tavalla joka asettaa tämän arvovalinnan kyseenalaiseksi.

  Odotan, että jossain vaheessa jostain löytyy se virkamies, joka lyö hanskat tiskiin ja ilmoittaa julkisesti: "Ei! Minä en lähde mukaan tällaiseen!"

  Mutta luulen, että sellaista saa odottaa turhaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vaatisi virkamiehen, jolla a) on isänmaallinen selkäranka ja b) taloudellinen riippumattomuus virka-asemastaan.

   Poista
  2. Olihan meillä yksi tuollainen virkamies.

   Poista
  3. "Odotan, että jossain vaheessa jostain löytyy se virkamies, joka lyö hanskat tiskiin ja ilmoittaa julkisesti: "Ei! Minä en lähde mukaan tällaiseen!"

   Suomen kansa ei äänestä sellaisia poliitikkoja, jotka sallisivat tuollaisten virkamiehiä hallintoonsa vaan siirtäisivät heidät toisiin tehtäviin.
   Eli, kansaa ei voi valita, pulinat pois...

   Poista
 3. Eivät anna nyt lausuntoja lierot Haavisto, Ohisalo ja Marin. Tämä lento on arvelujen mukaan ajoitettu näin, koska eduskunnan joululoma alkaa ja sen aikana asia unohtuu, joten nämä maanpetturit välttyvät ikävältä huomiolta.
  Tämä viidennen kolonnan hallitus pitäisi saada nurin jollakin keinolla !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se, että virkamies otti vastuun ei poista ministereiden vastuuta. Mutta on selvää, ettei vastuun ottanut virkamies ottanut vastuuta itse, vaan oku määräsi hänet ottamaan sen. Siis joko Haavisto, Ohisalo tai Marin. Samalla he ottivat vastuun suomalaisen yhteiskunnan turvallisuudesta. Nyt maahantuotujen mahdollinen syyllistyminen veritekoihin tulevaisuudessa on siten myös heidän veritekonsa, josta ei pääse pesemällä kätensä.

   Poista
  2. Tuota noin, kyllä he pääsevät vastuustaan ihan sen saman sairaan uhriajattelun mukaan, jonka pohjalta ovat koko ajan toimineet.

   Kaikkiin tuleviin seurauksiin - jotka eivät todellakaan rajoitu kyseisiin henkilöihin vaan laajenevat puolin ja toisin kulttuurikonfliktin eskaloituvia rintamalinjoja pystyttäen -- tullaan kaavan mukaan nimeämään ainoiksi syyllisiksi ne jotka eivät uhranneet yhteiskunnan rahoja ja muita voimavaroja tarpeeksi, jotta "ennaltaehkäisevällä toiminnalla olisi varmistettu, että ihmisten ei tarvitse turvautua tällaisiin [terroristisiin] toimiin".

   Ohisalon asiahallitsemattomuus on kammottavaa luokkaa. Primitiivisestä uhriajattelusta on tehty virallinen poliittinen linjavalinta.

   Poista
 4. Koko viikon on sadellut vain huonoja uutisia ympäri eurooppaa; joukkoraiskauksia, raiskaajien ennenaikaisia vapauttamisia, briteissä 37000 laitonta maassaoleilijaa kateissa, britit ja hollanti maahanmuuttajavoittoisia jo ennen vuotta 2100, macheteiskuja, woke-ihmisten loukkaantumisia jatkuvalla syötöllä jne jne jne. Milloin eurooppa oikein meinaa herätä tähän kaikkeen?

  VastaaPoista
 5. Saksa pidättää ISIS-naisen, Tanska ottaa pois kansalaisuuden ja mitä tehdään Suomessa? Tuodaan tänne veronmaksajien varain elätettäviksi. Suomessa hallitus ja Ulkoministeriön joku virkamies hyväksyy terroristisen toiminnan. Tämäkö on se kuva, mikä halutaa maailmalle antaa Suomesta? Have for terrorists.

  VastaaPoista
 6. Haven for terrorists (n uupui)
  Sama nimetön

  VastaaPoista
 7. Yleislakolla hallitus nurin! Keltaliivejä tuskin nähdään flegmaattisessa maassamme.

  VastaaPoista
 8. Miten onkaan mahtanut, mistä ja milloin syntyä nämä kotimaiset terroristiverkostot? Sisäministeriön kehittämispäällikkö Tarja Mankkisen mukaan näihin voisi täällä liittyä Iltalehden jutun https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3f995218-8614-41bc-b9e5-ea81067d0ea0 mukaan. Eivät vissiin ole kiellettyjä, kun niitä täällä on.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!