keskiviikko 29. heinäkuuta 2020

Suomalaisten tahdon mukaista politiikkaa

Olen kritisoinut tällä sivustolla EU:n elvytysrahastopäätöstä siitä, että sen myötä käveltiin yli sen elimen - eli perustuslakivaliokunnan - jolle kuuluu maassamme perustuslain valvonta. Samalla olen todennut, että mahdollisen lopullisen päätöksen seurauksena me siirrymme pitkän askeleen kohti federalistista tulonsiirtounionia.

Olen myös todennut, etten keksi millä tavalla lahjarahan antaminen Suomesta etelän rikkaisiin maihin olisi suomalaisille edullista. Etenkin kun suuri osa siitä siirtyy sikäläisten rikollisten pohjattomaan kassaan.

Tänä aamuna luin Verkkouutisista, että enemmistö suomalaisista on kanssani kovin eri mieltä. Lehden teettämän kyselyn mukaan vastaajista 24 prosenttia oli sitä mieltä, että ratkaisu oli oikea ja tarpeellinen, 42 prosenttia piti sitä välttämättömänä pahana, 24 prosenttia näki, että ratkaisu olisi hylättävä ja kymmenen prosenttia ei ollut vaivautunut ottamaan kantaa omien veromiljardiensa käyttöön.

Poliittisen kentän vasemmistossa ratkaisu sai enemmistön kritiikittömän hyväksynnän, kun taas oikeiston kannattajista tällä kannalla oli selvä vähemmistö. Eritysesti Perussuomalaisten kannattajat olivat kriittisiä ja lähes kaksi kolmasosaa heistä olisi hylännyt ratkaisun.

Tämänkin perusteella näyttää siltä, ettei maamme verovaroja viljalti sinne ja tänne huiskivalla hallituksella ole paineita asian suhteen ja se voi viedä rahanjakopäätöksen eduskunnassa läpi vaikka omin voimin. Samalla poliittinen kahtiajako syvenee kansan parissa luoden aatteelliset poterot, jotka aikanaan tulevat vaikeuttamaan niitä toimia, joilla Marinin hallituksen johdolla rakennettavan talousahdingon seurauksia korjaillaan.

* * *

Tänä aamuna oli MTV3:lla pikku-uutinen, jonka mukaan Espoon Matinkylässä oli jälleen polteltu autoja. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, vaan olen kirjoittanut aiheesta jo vuonna 2016 ja sen jälkeen vuosina 2018 ja 2019.

Näyttää siis siltä, että Matinkylä vahvistaa asemaansa Suomen autopyromaanien Mekkana. Se ei liene ruotsalaisen yhteiskunnan edelläkävijyyden antaman opetuksen valossa ihme, sillä kaupunginosan asukkaista oli jo vuonna 2017 reilusti yli 20 prosenttia vieraskielisiä.

On kuitenkin hyvä muistaa, että myös Matinkylän autopalot ovat osa sellaista kehitystä, jolla on maamme kansalaisten tosiasiallinen tuki. Näin ainakin viime eduskuntavaalien tuloksen perusteella, koska maahanmuuttajataustaiset puolueet saivat parlamenttiimme yhteensä 161 paikkaa monikulttuurisuuteen kriittisesti suhtautuvien jäädessä vain 39 edustajaan.

Edelle kirjoittamieni havaintojen perusteella Suomessa tehdään juuri sellaista politiikkaa, jota maamme kansalaisten enemmistö haluaa. Tätä ei muuta miksikään se, etten minä tai muut kanssani samalla tavalla ajattelevat näe siinä mitään järkeä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Liian vaikea yhtälö professorin ymmärrettäväksi
Euroopan Federalistinen Unioni
Matinkylässä roihuaa edelleen

16 kommenttia:

 1. Keiltä näitä asioita kysytään, kun kadulla mielipiteet noudattavat vähemmistön kantaa?
  Ihmiset äänestänevät eri tavoin, kuin antavat ymmärtää.
  Itsetuhoista touhua.

  VastaaPoista
 2. Valtamedia muokkaa kansalaismielipiteen haluamakseen. Journalistiliiton Maria Pettersson kirjoitti vaalien alla 31.1.2019 Journalisti-lehden pääkirjoituksessa: ”Me päätämme, mistä vaaleissa puhutaan” ja ”Tiedotusvälineiden on aika tunnustaa itselleen ja suomalaisille, että journalistiset valintamme vaikuttavat vaaleihin merkittävästi, halusimme sitä tai emme.”

  Keskittynyt ja agendaltaan yksimielinen media vahtii reviiriään mustasukkaisesti. Se ei halua, että vaihtoehtoisia näkemyksiä pääsee esille keskustelun pohjaksi. Eriävien mielipiteiden esittäjät sysätään sivuraiteille ja demonisoidaan. Studiokeskusteluissa agendan mukaan valitut asiantuntijat kertovat, miten pitää ajatella. Valtamedia luottaa - eikä turhaan - ihmisten laumasieluisuuteen.

  Media korostaa agendaansa sopivia pieniäkin asioita ja peittelee suuriakin agendaansa sopimattomia asioita. Esimerkiksi mellakoiden väkivaltaisuudet, tuhopoltot ja maahanmuuttajien tekemät murhat eivät ylitä uutiskynnystä. Jos niistä uutisoidaan, keskustelu kuoletetaan nopeasti tai kehitetään savuverhoksi mitätön hömppäuutinen. Vastaavasti taannoin (2015) Olli Immosen monikultturismia hyvästä syystä arvosteleva Facebook-kirjoitus nostatti valtamedian masinoimana ja kustantamana suuren yleisötapahtuman, johon osallistui innolla moraaliposeeraavia artisteja ja poliitikkoja. Valtamedia tulee Suomelle kalliiksi, muutenkin kuin yli puolen miljardin yle-pakkoveron muodossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin!
   Valitettavasti kuitenkin vain melko harvat näyttävät olevan siitä tietoisia ja mm. vaalitulokset ovat sen mukaisia.
   Valtaosa ihmisistä joko ei osaa tai viitsi hakea totuutta valheellisen valtamedian demonisoimista vaihtoehtomedioista tai kirjoista.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 3. Suurin osa ihmisistä on laiskoja lötjäkkeitä, joita poliittiset kähminnät eivät kiinnosta. Tärkeintä elämässä on television töllöttäminen, makkaran syöminen, oluen juominen ja kaikenlainen "rentoutuminen" ja hauskanpito.

  Ihmiset kuvittelevat olevansa fiksuja, jos he uskovat Ylen antoja asioista. Vain tyhmät uskovat "valeuutisia". Niinpä he voivat tyytyväisinä luottaa siihen, että taivaallisen mandaatin saanut esivalta kyllä huolehtii heistä parhaansa mukaan.

  Tällainen hallintolammasten lauma määkii vain sitä, mitä siat käskevät määkimään.

  Yle-paska kertoo pääuutisissaan nyyhkytarinoita etelän ihmisten vaikeuksista. Omat kylmän maamme leipäjonot eivät kiinnosta. Viherkommareita eivät järkytä autopalot, mutta vihapuheet kyllä.

  Pitänee perustaa maanalainen armeija, joka jakaa ihan vanhaan tapaan lentolehtisiä, joissa kerrotaan oikein kuvien kera demarieläkeläisille ja muille uutispimennossa lilluville samppanjasossuille heidän lemmikkiensä perseilyistä.

  VastaaPoista
 4. Valitettavasti me tolkun ihmiset olemme vähemmistössä.

  VastaaPoista
 5. Tietämättömyyttä vastaan voi käydä taistoon tiedolla mutta suoranaista typeryyttä ei voi voittaa millään järjellisellä argumentoinnilla. Syytä mielipiteeseeni voi käydä lukemassa tämän päivän HS Vuoksealan propagandaartikkelista. Tehokas mielipide- ja asiasensuuri toimii suomessa tavalla jota Putinkin kadehtii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa ajattelin itsekin juttua lukiesani. Omaa ammattialaani (jota en tässä erittele) koskevat kirjoitukset pääsääntöisestyi ovat erittäin tarkoitushakuisia ja yksipuolisia. jutut yleensä vilisevät asiavirheitä ja toimittaja toistaa jonkun populistipoliitikon vääräksi osoitettua sanomaa. Aikanaan Ylen M.O.T. teki omasta mielestään raflaavan jutun, joka vilisi asiavirheitä. Toimitus ei ottanut kuuleviin korviinsakaan korjauksia, vaan teki ohjelman oman agendansa mukaisesti.

   Poista
 6. Professorin esilletuoman kyselyn tuloksessa ei ole ihmettelemistä, kun ottaa huomioon, että huomattava, ellei valtaosa, suomalaisista ilmeisestikin kuuluu tähän joukkoon:
  https://taikaluukku.com/_files/system_preview_detail_200002137-09fe609fe8/ylepila.jpg

  Toinen johtavista joukkoharhautus-medioistamme Brysselin Pravda suoltaa vastaavantasoista, ennenkaikkea lukuisten TABU-aiheidensa, valikoidusti vääristeltyjen uusisten ja ankaran lukijainosasto-sensuurinsa vuoksi valheellista potaskaa. Siitä huolimatta se epäsuorasti röyhkenee esittäytyä "suomalaisen laatujournalismin lippulaivana", johon monet itsensä ns. intellektueilleiksikin luokittelevat näyttävät uskovan kuin "Jumalan sanaan".

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 7. Ei ole oikein mitään keinoa oikaista tilannetta. Myös historiallisesti katsoen on niin, että aikalaisjärki sisäänrakentuu ajan kieleen ja käsitekoneistoihin, eikä sitä ole mahdollista astua järjen "ulkopuolelta" kyseenalaistamaan. Ei siis ole kyse siitä, että toimittajapahikset valehtelisivat yleisölleen, vaan ennemminkin siitä, että kieleen sementoitunut "järki" kaikessa vääristyneisyydessään on kuitenkin ainoa alusta, jolle kaikki kritiikki on tuomittu palaamaan.

  Historiallinen noitaoikeudenkäynti on hyvä esimerkki, koska aikalaisjärjen tavaton rajoittuneisuus näkyy siinä hyvin. Kaikki todistelut keskittyivät kysymykseen "noita vai ei", eikä kukaan pystynyt kysymään, mahtaako maailmassa edes olla sellaista asiaa kuin "noituus".

  Ihan vastaava, tai ehkä vielä pahempi tiolanne meillä on ihan koko ajan oman käsitemaailmamme pystyttämänä ympärillämme. Kieli on talo jossa elämme, ja vaikka maalaisimme seinät milä värillä tahansa tai sisustaisimme kalut mihin järjestykseen tahansa, ulos auringonpaisteeseen emme näe.

  "Talousajattelumme" on suuri historiallisesti vahvistunut ajatusharha. "Humanismimme" on perusnarsismiin palautuvaa uhriajattelua, joka kaiken lisäksi vie päättäjätkin omankädenoikeuteen. Kansainvaellusta emme edes saa ajatella oikein -- siis todellisuutta oikein kuvaavilla käsitteillä -- vaan olemme säätäneet sen "sotarikospykäliä" soveltaen ragaistavaksi. -- Eikä ole mitään pääsyä ulos näistä "tosina" ja "oikeina" koetuista järjen vääristymistä.


  VastaaPoista
 8. Kyselyn otos oli vain 1097 henkilöä. Kysymys olisi pitänyt asetella jotenkin niin, että kuinka paljon olet valmis korottamaan veroja itseltäsi, lapsiltasi ja heidän lapsiltaan tulevien 40 vuodenaikana elvytyspaketin maksamiseen.

  VastaaPoista
 9. Jo yli 12 vuotta sitten julkaistussa, edelleenkin varsin lukemisenarvoisessa blogiartikkelissa todetaan mm.:

  "Euroopasta saa kauan hakea maata, jossa tiedonvälitys on yhtä monopolisoitunut kuin Suomessa. Käytännössä Suomessa on vain yksi aidosti valtakunnallinen lehti – Helsingin Sanomat. Useimmat suomalaiset kuitenkin elävät hyvässä uskossa, että kotimainen tiedonvälitys on maailman mittakaavassa poikkeuksellisen puolueetonta, korruptoitumatonta, asiantuntevaa ja sensuurista vapaata. Tätä mantraanhan puolueellinen, korruptoitunut ja sensuroitu media vuodesta toiseen meille toistaa. Ja kun vastaväittäjiä monopolien maassa ei ole, on helppo tähän uskoon tuudittautua, ellei sitten omaa riittävää älyä ja sen lisäksi puhtia, jotta näkisi vaivaa ottaa itse asioista selvää." - "Helsingin Sanomien johtama mediakontrolli Suomessa", http://eaglesflysingly.blogspot.com/2008/05/helsingin-sanomien-johtama.html

  Bilderberg-globalisti Aatos Erkon on lehden takapiruna on korvannut toinen Bilderberg-globalisti Antti Herlin, joka näkyy mm. siinä, että lehden agendaan kuuluu edelleen kansallisvaltio Suomen tuhoaminen EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaisella
  matalan intensiteetin etnisellä kansanmurhalla. Lehden agendaan kuuluu myös aikoinaan neuvosto-bolsekkien toimeksiannosta Frankfurtin yliopiston kommunisti-sosiologien kehittämä menetelmä läntisten maiden sisältäpäin mädättämällä tuhoamiseksi:
  ”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”, http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html
  - Tätä mädätystä tekevät myös "kenttätyönä" erityisesti viherkommunistien alajaos Seta-pervertikot tavoitteenaan tehdä LGBT-perversioista yhteiskunnan "uusi normaali".

  Jonkinlaisena huvittavana kuriositeettina ensinmainitusta artikkelista voi mainita seuraavan:
  "Viikonloppuosaston päätoimittaja Heleena Savela vaati toimitusneuvottelussa alaisiaan kirjoittamaan nuorekkaasti nuorille. “Ja keski-ikäisiä ukkoja ei kyllä tarvitse ajatella. Keski-ikäisistä ukoista ei täällä tarvitse välittää yhtään mitään. Niille ei tarvitse kirjoittaa“, opasti Savela."

  Tiedonvälityksen monopolisoituminen Suomessa vielä lisääntyi huomattavasti entisestään viime talvena:
  "Sanoma ostaa Alman maakuntalehdet", https://www.talouselama.fi/uutiset/sanoma-ostaa-alman-maakuntalehdet/5b1b1030-0265-419c-991a-9f365e2b6b64

  Monopolisoitumisesta aiheutuvaa tiedonvälityksen yksipuolistumista lisää myös enemmän tai vähemmän kommunismiin päin kallellaan oleva toimittajien enemmistö:
  "Neuvostorahoilla tuotettiin vasemmistolainen toimittajakunta Suomeenkin", https://vapaasana.net/2011/08/28/neuvostorahoilla-tuotettiin-vasemmistolainen-toimittajakunta-suomeenkin/
  Tampereen punayliopistossa toimittajia kouluttanut kommunisti-professori Kaarle Nordenstreng piti jäähyväisluentonsa vasta v. 2009 ja hänen laatimiaan oppikirjoja on edelleen toimittaja-opiskeloiden kurssikirjoina.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 10. Aivan turhaan siinä ulisette. Olisitte ajatelleet silloin kun menitte äänestyskoppiin. Nyt teillä on housut täynnä paskaa. Siitä on hyvä lusikoida. Tämän maan asukkaat ovat 99,999% saamattomia nahjuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskinpa blogin kommentoijat ovat kannattaneet äänestyskopissakaan maan tuhoamista.

   Poista
 11. Vuonna 2017 Markus Jansson sanoi Turun tapauksesta videollaan: ”Olkaa hyvä suomalaiset! Ootte saaneet mitä ootte tilanneet.”: https://www.bitchute.com/video/4J34dLuNSc3D/

  VastaaPoista
 12. Lieköhän kysymyksenasettelu vaikuttanut myöntävien vastausten enemmistöön? Radiosta kun aamulla kuuntelin, että tosiaan 2/3 suomalaisista on elvytyspaketin takana, käytti uutistenlukija sanamuotoa "elvytyspaketin yhteisvastuuperiaate". Kas siinäpä positiiviselta kuulostava, suomalaiseen korvaan arvokkaan vastuulliselta kuulostava sana! Harva taisi tähän vastatessaan 'kyllä' ymmärtää kannattavansa suomalaisten tulevaa vastuullisuutta etelä-EU-maiden veloista.

  Toisaalta, jos ymmärryksen taso on tuota luokkaa, ei pitäisi olla äänioikeuttakaan.

  Jos taas kysymyksen implikaatiot on oikein ymmärretty ja silti sanotaan 'kyllä', on Suomen kansa kyllä kaikki rasituksensa runsaasti ansainnut; mieleeni hiipii Sananlaskujen kirjan 26:7.

  Mutta kuka PS:ia äänestänyt oikein puoltaa tätä elvytyspakettia? Ihmeellinen epeli se.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!