torstai 2. heinäkuuta 2020

Valikoiva uutisointi vääristää

Ilta-Sanomat kertoi, että Tukholmassa käydyssä joukkotappelussa oli puukotettu kolmea ihmistä, joista yksi oli kuollut. On tietenkin sinänsä hyvä, että asia uutisoitiin.

Tosiasia kuitenkin on, ettei uutisoitu tapaus juurikaan poikennut Ruotsin lähes jokapäiväisestä menosta, jota meille ei uutisoida. Niistä voi lukea PT-Mediasta, jonka eilisessäkin jutussa kerrottiin useista Tukholman alueen väkivaltatapauksista.

Vuosia tätä uutisten valikointia seurattuani en ole voinut välttyä ajatukselta, että suomalainen valtamediamme julkaisee naapurimaamme uutisia harvakseltaan, jotta niitä ei voisi syyttää vaikenemisesta, mutta niitä seuraaville ihmisille syntyisi kuitenkin vääristynyt kuva maahanmuuton vaikutuksista länsinaapurimme yhteiskuntaan.

Tätä näkemystäni tukee myös valtamediamme vaikeneminen Eskilstunan dementiahoitokodin tapauksesta, josta kerrottiin Aftonbladetissa ja jonka PT-Media välitti meille suomalaisille. Siellä maahanmuuttajataustainen henkilökunta ei ollut pystynyt tai halunnut huolehtia dementoituneista asiakkaistaan, minkä seurauksena lähes puolet näistä on kuollut.

Tämänkin tapauksen olisi voinut kuvitella nousevan merkityksensä takia suomalaisen valtamedian julkaisukynnyksen yli. Koska näin ei kuitenkaan ole tapahtunut, on syynä täytynyt olla tarkoituksellinen tapauksen salaaminen.

Motivaatio tuolle salaamiselle lienee se, että tapaus osoittaa ongelmalliseksi sen erityisesti poliittisen vasemmiston hellimän mantran, jonka mukaan Suomi tarvitsee humanitaarista maahanmuuttoa paikkaamaan supistuvan kantaväestön vähenevää työvoiman tarjontaa. Tähän narratiiviin ei sovi totuus kehitysmaalaistaustaisten ihmisten osaamattomuudesta, kyvyttömyydestä tai haluttomuudesta hoitaa työnsä kunnolla.

Omalta osaltani ihmettelen, millä tavalla valtamediamme vastuulliset päätoimittajat ja heidän toimittajajoukkonsa nukkuvat yönsä jos ja kun he pyrkivät työssään ohjaamaan Suomea kohti samanlaista monikulttuurista helvettiä, joka on länsinaapurissamme jo pitkällä. Vai onko niin, että heidän poliittinen sitoutuneensa sumentaa kokonaan heidän kykynsä nähdä mihin tämä salailu ja valikoiva uutisointi ajan myötä johtaa?

JK kello 16:12

PT-Median mukaan tämän kirjoitukseni alussa mainitussa Ilta-Sanomieen uutisessa oli kyse ilmeisesti afgaanien keskinäisestä välienselvittelystä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Väkivalta Saksan poliisia kohtaan lisääntyy
Miksi media vaikenee kasvihuonepäästöistä?
Miksi ruotsalaiset muuttavat Ahvenanmaalle?

6 kommenttia:

 1. No, hoitoalalla nämä kehittymättömyysmaalaiset hoitelijat helpottavat työvoimapulaa siten, että pian ei ole enää hoidettavia eikä hoitajatarvetta.

  VastaaPoista
 2. Kysymykset, miksi niin taloudellisen, poliittisen kuin sivistyksellisen vallan piirissä ajattelu on lakannut ja vain "poliittista korrektiutta" ylläpitävät tabut sanelevat vaikenemisen normit, jäävät kyllä järjellä ratkaisemattomiksi. Ihan siitä syystä ettei nissä ole mitään järkeä.

  Ne ovat pelkkää pyhää pelkoa, tabuja. Ne eivät salli ajattelua. Vaikka koko maailma ympäriltä romahtaisi, juuri ajattelun valkeat tabuaukot ovat niitä johon kaikki putoaa.

  Nykyihmiselle on mahdotonta tajuta, että eurooppalainen ihminen eli keskiajalla tuhat vuotta, toistan: tuhat vuotta uskoen ja kokien totena, että Jumala on pannut kaiken paikoilleen ja maailma ihmisen ympärillä muodostuu "Jumalan ajatuksista". Siis ihan vastaavalla tavalla kuin nyt koemme että maail ma ympärillämme muodostuu "taloudellisista realiteeteista". -- Se että "raha" on vain pohjimmiltaan uskonnollislaatuisen kaikkivoipaisuuskuvitelman nykyinen muoto, jää laidasta laitaaan nykyihmiseltä ymmärtämättä. Rahaan suhtaudutaan kuin Jumalaan, viimeiseen realiteettiin, johon kaikki selitysten langat johtavat.

  Ja sekin on vai yksi valtava ajattelumme valkoinen tabuaukko, jota järjellä ei voida tavoittaa, koska se ei ole järkeä, vaan pelkkää uskoa. Sen "asiantuntijoilla" on vain järkeä, jota tabuaukon kiertämisessä tarvitaan, ettei aukkoon pudottaisi.

  Ihan samalla tavalla me kierrämme kysymykset kansainvaelluksen ja kulttuurien yhteensopimattomuuden tuhoavuudesta. Ei siinä mikään järki auta, kun kaikki moraalin väistöliikkeet ovat kehittyneet ja keskittyneet muotiilemaan järkiajattelua joka väistää tabuaukkoja.

  VastaaPoista
 3. Media ei näe tehtäväkseen välittää tietoa kansalaisten päätöksenteon pohjaksi. Se katsoo tehtäväkseen täyttää aivopesulla ja savuverholla informaatioavaruus, jolloin kansalaiset eivät näe verhon läpi järjestelmäpuolueiden vehkeilyä maan henkistä ja taloudellista hyvinvointia vastaan. Jos jokin vaihtoehtoinen media saa liikaa näkyvyyttä, se laitetaan valtion oikeuslaitoksen silppuriin ja päätoimittaja pilkkapuheiden saattelemana hautaan, kuten kävi MV-lehden kohdalla.

  Media ja sen taustajoukot eivät koe Ruotsin tapahtumia ongelmallisina, sillä nehän ovat väestönvaihdon tavoitteenakin ja täysin blm- ja antifa-poliitikkojen/toimittajien tiedossa. On menossa munien rikkomisvaihe uuden uljaan munakkaan teossa.

  Miljardiluokan budjettirahoituksella pyörivällä valtamedialla on vastassaan PT-median kaltaiset, kengännauhabudjetilla toimivat mediat. Siitä huolimatta valtamedia vihjailee Putin-rahoituksesta, vaikka se itse kylpee valtion ja Soroksen heille lapioimissa rahoissa osoittaen sekä valheellisuutensa että suhteellisuudentajuttomuutensa.

  VastaaPoista
 4. Valtamedian uutissensuroinnin takana on poliittinen sitoutuneisuus ”monikulttuurisuuden ja ”suvaitsevaisuuden ideologiaan, utopiaan”. Eikä sitä tule muuttamaan enää mikään.

  Päätoimittajat ja toimittajat ymmärtävät silti että utopia ei tule toimimaan. Tuloksena on katastrofi ja yhteiskuntien pirstaloituminen, eriarvoisuus, turvattomuus, rikkaat omilla alueillaan ja toisessa ääripäässä maahanmuuttajien slummit.

  Ideologiaan on kuitenkin panostettu kaikki pelimerkit ja itsepetosta voidaan selittää vain psykologialla. Sitä ei voi järjellä selittää. Kyseessä on sama ilmiö joka nähdään ideologisissa diktatuureissa kuten Neuvostoliitossa tai Natsi-Saksassa. On täysin mahdoton ajatus että valtamedia, päätoimittajat, toimittajat tunnustaisivat olleensa väärässä. Ja että suuntaa olisi muutettava 180 astetta jos haluamme säilyttää nykyisen kaltaiset toimivat länsimaiset yhteiskunnat ja valtiot.

  VastaaPoista
 5. Se että professoritason ihmiset käyttävät punaisten fasistien jatkuvasta propagandasta termiä "uutisointi" osoittaa erinomaisesti kuinka kuvottavan mädäntynyt koko yliopistomaailma nykyisellään on.

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoista nähdä, missä maassa tämä touhu räjähtää ensiksi silmille. Vai mennäänkö löysässä hirressä vielä muutamia vuosia. Suomalaiset tuskin ensimmäisinä barrikaadeilla. Ruotsille ei tulevaisuudessa "hyvä heilu", ja englanti, ranska ja saksa ympärysvaltioineen kuohuu myös. Sinänsä koomista, että venäjä saattaa selvitä vähin ongelmin.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!