keskiviikko 8. heinäkuuta 2020

Helmiä ja sammakoita #V

Tässä tulee osa V blogini kommenteista kokoamiani helmiä ja sammakoita ottamatta kantaa siihen kumpaan kategoriaan mikäkin kommentti liittyy. Eli olkaapa hyvä - arvoisat lukijani - tässä annos omia ajatuksianne.

Seppo Oikkonen liiasta ruotsalaisuudesta: "kulttuurinen kehittymättömyys on traaginen juttu, kun ei voida edes ääneen sanoa, ettei kehittymättömyydessä ole mitään säilyttämisen arvoista. Tai, no, eipä sen ääneen sanominen tosiasiassa paljoa auttaisi. Silloin pitäisi vain myöntää sekin, ettei kehittymättömyydestä löydy keinoja nousta kehittymättömyydestä."

Valkoinen hetero faktantarkastajien todistusvuorosta: "ilmastovouhotuksesta pystyy jopa kaltaiseni "persvakoäijät" haistamaan kusetuksen ja rahastuksen".

Nimetön kommentoija naudanlihadebatista: "Kallion päästöihin vaikuttaisivat eniten suukapulat".

Strix Senex italialaisten lypsylehmistä: "nykyisenä puurakentamista suosivana aikana Finlandia-talon julkisivut tulisi tehdä kelopaneleista".

Nimetön kommentoija 4 800 000 000 eurosta: "jos jokainen ihminen islamilaisessa maailmassa auttaisi lähimmäistään, apua ei tarvitsisi lähteä hakemaan kristillisen perinteen muovaamista länsimaista".

Nimetön kommentoija hutkimisesta ja tutkimisesta: "Ruotsin poliiisn pitäs palkata muutama sata Omonin miestä hillitsee niitä mallekoita Göteporiin".

Pauli Vahtera siitä, mitä tapahtuu Ruotsille: "on mahdotonta uskoa, että ruotsalaiset tieten tahtoen haluavat jäädä vähemmistöksi".

MikkK siitä, mitä tapahtuu Ruotsille:"eurooppalaisperäisten maiden yhteiskunnat ovat ainutlaatuisia saavutuksia maailmanhistoriassa. Rasisimihysteriasta huolimatta ne houkuttelevat väitetyn rasismin kohteena olevia ihmisiä massoittain. Rasismikortilla he ja antifan tapaiset kansankiihottajat koettavat kompensoida tulijoiden sopeutumiskyvyttömyyttä ja syyttävät siitä kantaväestöä.

Pauli Vahtera yhdestä kuvasta: "suomalaisilla ei ole missään asiassa näin mittavaa oikeusturvaa ja silti hallituksen mielestä maahanmuuttajien oikeusturvaa on lisättävä".

Nimetön kommentoija käsittämättömästä kieroilusta: "Tuppuraisen logiikalla S-ryhmän kannattaa antaa asiakasomistajilleen ilmaista rahaa, koska he ostavat ketjun tuotteita merkittävässä määrin".

Vasarahammer Ylen uudistumisesta: "ei ole mitään syytä olettaa, että Yle tai mikään muukaan vasemmistolaisen identiteetttipolitiikan mädättämä mediainstanssi muuttuisi. Siksi on parempi jättää nämä toimijat vaille huomiota, jota he eivät omalla tekemisellään edes ansaitsisi."

Seppo Oikkonen raiskaustoiveesta: "noitaoikeudenkäynnithän olivat tällaisesta historiallinen esimerkki. Oikeudenkännit keskittyivät selvittämään kysymystä oliko syytetty noita vai ei, eikä kukaan pysähtynyt kysymään, mahtaako maailmasa sellaista asiaa ollakaan kuin noituus."

Nimetön kommentoija juhannuksen tekemisestä: "itse jouduin viranomaisten, nk. ystävien ja monen sylkykupiksi vaihdettuani demareista persuihin".

Nimetön kommentoija juhannuksen tekemisestä: "sisäministeri laatinee uudet säännöt ilotulitteidn käytöstä hyvän asian ajamiseen tähtäävissä yleisötapahtumissa".

Risto Jääskeläinen tutkimattomasta: "oikein täydellisessä yhteiskunnassa mainittua rikollisen naaman tunnistusohjelmaa käytettäisiin ihmisten auttamiseen rehellisyyden tielle antamalla tarvittavaa ohjausta".

Nimetön Kalergi-suunnitelma Toiviaisen ristiretkestä: "maaginen sana ´asylum´ täytyy riisua taikavoimastaan!"

Nimetön kommentoija vihreästä hallituspolitiikasta: "Suomea voidaan hallita ilman vihreitäkin".

Nimetön kommentoija vihreästä hallituspolitiikasta: "jotenkin olen alkanut epäilemään, viimeaikaisten tapahtumien johdosta, että tuo naissukupuoli on todellakin ´heikompi astia´".

Seppo Oikkonen kahdesta kansainvälisestä sopimuksesta: "luulenpa, että Montesquieun ajatuskin oli pohjimmiltaan sellainen, että valta-ajattelu ja oikeudellinen ajattelu ovat eri asioita. Edellinen tarvitsee auktorisoituakseen joko voimaa tai luottamusta, jälkimmäinen palautuu tapaan jolla "oikea" ja "väärä" koetaan. Ja jos nämä yritetään nähdä eri asioina ja pitää sosiaalisen organisaationkin eri lohkoina, tilanne on terveempi kuin jos niiden annetaan sulaa yhteen.

Nimetön kommentoija Viron vakavasta viestistä: "hauskinta tietty tässä on se että nämä tulonsiirtojen saajat aiheuttavat muutoksen, jossa heidän tulonsa romahtavat".

Pauli Vahtera kelvottomasta analyysistä: "jos maahanmuuttajat olisivat jääneet kotiinsa rakentamaan omaa maataan, olisivat nämä maat ohittaneet jo eurooppalaisen hyvinvoinnin. Ainakin YLEn toimittajien mielestä, koska maahanmuuttajat ovat ylivertaisia suomalaisiin verrattuna."

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!