maanantai 27. heinäkuuta 2020

Kehitysmaalaiset ja korona

Kehitysmaalaisten kansainvaelluksella on erilaisia seurauksia raiskauksista ja muista väkivaltarikoksista naisten alistamiseen. Yksi niistä on kehitysmaalaistyyppinen keskinäinen välienselvittely.

Tällainen tapaus sattui Ruotsissa, missä taksia ajanut henkilö yritti murhata hänestä rikosilmoituksen tehneen miehen ajamalla tämän ylitse. Samassa rytäkässä loukkaantui myös sivullisia.

Myös Suomessa on nähty kehitysmaalaista välienselvittelyä, vaikka se ei olekaan yltynyt ruotsalaisiin mittoihin. On kuitenkin niin, että mikäli kehitysmaalaisten määrä kasvaa meilläkin Ruotsin mittoihin, on lopputulos samankaltainen - ainakin siinä tapauksessa, että toimimme heidän kanssaan jatkossakin samanlaisella hyysäysmentaliteetilla kuin läntinen naapurikansamme on tehnyt.

Tässä mielessä koronaepidemia on tehnyt meille palveluksen: siitä seurannut EU:n sisärajojen sulkeutuminen on hidastanut monikulttuurisen helvetin kehittymistä täällä Pohjanlahden itärannalla. Näin siitä huolimatta, ettei se ole vähentänyt kuin hiukan Välimeren yli pyrkivien ihmisten aktiivisuutta.

Rajoitukset kuitenkin loppuvat aikanaan ja ihmisvirrat pääsevät jälleen liikkumaan vapaasti. Siten on todennäköistä, että yksi ikävimmistä tulevan rokotuksen tai tehokkaan lääkehoidon seurauksista tulee olemaan kehitysmaalaisten turvapaikanhakijoiden uusi vyöry maahamme. Ja tämä siis aikana, jolloin meillä on heihin täysin kritiikittömästi suhtautuva hallitus.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Kuinka yhteiskunta muuttuu?
Egyptiläinen ennusti, imatralainen toteutti ja pietarsaarelainen vahvisti
Tällaista rikkautta, yrittäjähenkisyyttä ja seksuaaliväkivaltaako me haluamme?

18 kommenttia:

 1. Taksia ajanut "henkilö", tosiaankin. Täällä Tampereella oli "tamperelaismies" raiskannut avuttomassa tilassa olevan naisen. Jne.

  Kun kulttuurista rikollisuutta ei uutisoida kulttuurisena rikollisuutena, miten ihmisille voisi syntyä mitään käsitystä siitä mitä todellisuudessa tapahtuu. Sen, ettei vain jätetä uutisoimatta, vaan muotoillaan uuttinen tietoisesti harhaanjohtavaksi, pitäisi olla rikos.

  Mutta kaipa ne rohkeat faktajournalistit tietävät pelätä. Parempi että pää on täynnä ajattelun valkoisia tabuaukkoja kuin esimerkiksi luodinreikiä.

  VastaaPoista
 2. Ruotsalainen Soheila Fors, kd-poliitikko, joka tekee kunniaväkivallan vastaista työtä Ruotsissa, sai kokea tuhopolton yrityksen, kun kuistille lensi polttopullo.

  Sellaista vastakulttuuria.

  VastaaPoista
 3. Ja tänään taas sai lukea uutisen, että hallitus sisäministeri Ohisalon johdolla helpottaa ankkurilasten ja perheiden tuloa tänne.
  Toimeentulo ei enää ole edellytys perheenjäsenen oleskeluluvalle kun tänne on saatu ankkurilapsi.

  Sitten alkaa lisälapsien tekeminen ja yhteiskunta tietysti tukee taloudellisesti...
  Ja lopputulos on se, että yhteiskunta elättää ankkurilapsen, vanhemmat, sisarukset, lisälapset - ja veronmaksaja maksaa.
  Lisänä tosiaankin saadaan yhtä sun toista rikollisuutta.

  Entä käytetäänkö järjestelmää hyväksi?
  Mikä oikein todistaa, että tänne tulevat huoltajat on todella ko. lapsen vanhemmat? Vai onko paperi saatu jostain lahjomalla tai väärennetty?

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/3c12ac66-922a-425a-b761-82614abbed90

  VastaaPoista
 4. En usko enää ollenkaan demokratiaan. Järjestelmä mahdollistaa täysien idioottien pääsyn vallankahvaan. Nyt tarvittaisiin aatu, joka pistää maan järjestykseen ja loisijat vaikka Madagaskarille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu aiheutti hirveät tuhot maalleen, eikä piitannut saksalaisten kärsimyksistä. Ei aatuja enää.

   Poista
  2. Vapaamuurarit ja bangsterit pommittivat Saksan hajalle. Ei Aatu, jonka rauhantarjoukset länsi torppasi. Aatu oli tehnyt suuren rikoksen irtautumalla pankkiirimafian velkaorjuudesta perustamalla valtakunnanmarkan, saksalaisten oman rahan. Sellainen piti kostaa.

   Poista
  3. Demokratian heikkous on siinä, että myös niillä, jotka ovat väärässä, on äänioikeus. Väärässä he ovat, koska vastuuton kieroutunut punavihreä media syöttää heille potaskaa. Osa ihmisistä ei myöskään juuri seuraa politiikkaa, ja äänestää lähinnä mielikuvien pohjalta. Näin toimii luultavasti suuri osa vihreiden äänestäjistä, joista kaksi kolmasosaa on naisia. Vihreillä on vanhan ympäristönsuojeluagendan pohjalta imago puolueena, joka ajaa hyviä asioita, joten sitä voi aina äänestää. Luultavasti suurin osa näistä äänestäjistä ei ole ollenkaan perillä puolueen nykyisestä mielipuolisesta vasemmistolaisesta agendasta.

   Poista
 5. Itse asiassa totalitarismi on jo olemassa -- ja nyt vallassa olijat ovat juuri niitä aatuja. Totalitarismi on näet yhteisövoimien ja yhteisöominaisuuksien aiheuttama yhteisöilmiö, joka toteutuu laumaeläimen primitiivisimpien vaistojen varassa, eikä tarvitse minkään vuosisadan tai -tuhannen mitään tiettyä oppia tai ideologiaa kulissikseen. Nyt taannumme totalitarismiin nimenomaan "ihmisarvo- ja -oikeudideologioiden" aatteellisissa kulisseissa.

  Nimeäni klkikkaamalla enemmän.

  VastaaPoista
 6. Kai sen nyt ymmärrät, että aatu oli tuossa yleisnimi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Diktaattorin yleisnimi? Valta turmelee, ehdoton valta turmelee ehdottomasti.

   Poista
 7. Valtiolaivamme purjehtii karikkoisella merellä poliittisin perustein valitun entisen myymäläkassan ohjaamana. Häntä avustaa entinen kilpapyöräilijä ja muutama poliittinen broileri. Oikealla matkustajalaivalla ruoriin ei kelpuutettaisi moista proukkaa. Nyt laivamme matkustajat katselevat alistuneina, kun seilataamme kohti sitä viimeistä riuttaa. No, ehkä suuri risteilijä ottaa seulan paattimme hinaukseen. Palkkioksi kuuraamme polvillamme sen kantta loputtomiin.
  Mayday

  VastaaPoista
 8. Eurooppa- ja omistajaohjausministeri, "euroopanomistaja" Tuppurainen antoi ymmärtää, että on väärin asettaa oman kansan edut etusijalle. Siksi äsken piti suosia rikkaita Saksan ja Ranskan pankkiireja jaettaessa raskaasti verotettujen suomalaisten verorahoja.

  Turvallisuudesta vastaava sisäministeri Ohisalo on puolestaan ilmoittanut hallituksen linjaksi intersektionaalisen feminismin, joka on eräänlainen kastijärjestelmä. Siinä eniten pitää suosia kansanryhmiä, joiden käytännöt ovat johtaneet huonoimpaan, takapajuisimpaan ja väkivaltasimpaan lopputulokseen. Siten on ymmärrettävää, että esim. vangeiksi saatuja isis-terroriseja haluttiin ehdottomasti tuoda maahan. Ulkoministeri Haavisto harrasti jopa kansalaistottelemattomuutta päästäkseen tähän päämäärään. Näillä periaatteilla kantasuomalaiset, etenkin miehet ovat pohjasakkaa, jotka voidaan ohittaa jonoissa.

  Ennen otettiin mallia kehittyneimmistä maista ja ideoista, mutta nyt hallitus on keksinyt toimia päinvastoin. Vahingollisia kulttuureita tuetaan kotimaassa ja kehitysmaissa miljardien ylläpitokustannuksilla ja kehitysavulla. Merkittävää on myös terrorismin rahallinen tukeminen. Lisäksi Suomi toimii terroristien tuki- ja huoltoalueena sekä tarjoaa turvapaikan varsinkin suurimmille rikollisille, jotta he eivät joutuisi vastaamaan teoistaan omissa maissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otsanahka kesii, kun miettii tätä hulluutta. Eikö ole keinoa kaataa hallitusta?

   Poista
  2. Jos Keskusta siirtyisi oppositioon niin silloin hallitus tietysti kaatuisi. Mutta niinhän Keskusta ei tee.

   Johtopäätös. Keskustan kannatuksen vähentäminen voi pelastaa Suomen.

   Kukavaan

   Poista
 9. Näinpä muuttui ne pienet surusilmäiset, alaikäiset orpotyttölapset joksikin muuksi.

  "Suomi on vastaanottanut tänään ensimmäisen turvapaikanhakijoiden siirron Kyprokselta, Maahanmuuttovirasto Migri kertoo Twitterissä.

  Turvapaikanhakijoita on yhteensä 16, ja ryhmä koostuu viidestä yksinhuoltajaperheestä.

  Suomen hallitus on sitoutunut ottamaan Välimeren maista yhteensä 175 haavoittuvassa asemassa olevaa turvapaikanhakijaa...."/STT

  heppa

  VastaaPoista
 10. "... on hidastanut monikulttuurisen helvetin kehittymistä täällä Pohjanlahden itärannalla."
  Kylläpäs on tylysti sanottu. Alan epäillä, ettei blogisti usko monikulttuurisuuden olevan rikkaus, vaan ajattelee naivisti, että barbaarien mukana maahan tulee barbaarisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hidastaminen ei nyt auta, varsinkaan, jos se on tilapäistä. Kansainvaellusten paine kasvaa ja bilderbergiläisillä on jo takataskussaan uusi kriisi, jolla he perustelevat seuraavien junalastillisten tuomista Suomeen. Jokainen seisomapaikkakin noissa junissa maksaa suomalaisille miljoona euroa elinkaarikustannuksina.

   Amerikan presidentinvaalien takia nostatetut rotumellakat osoittavat, että etnisiä ja kulttuurisia ryhmiä on helppo usuttaa toistensa kimppuun. Se on vasemmistolaista ja globalistista taktiikkaa. Useat Suomenkin hallituksen ministerit ovat kannattaneet väkivaltaista blm-riehuntaa, vaikka sen kannattaminen on selvästi kiihottamista valkoista kansanryhmää vastaan. Mellakoiden keskeinen rahoittaja Soros on kunniavieras EU:n käytävillä ja neuvotteluhuoneissa.

   Tämä kesä on taas osoittanut, että monikulttuurinen yhteiskunta on räjähdysherkkä. Kansojen ylhäältä johdettu siirtely ja sekoittelu sotii ihmisten biologisia ominaisuuksia vastaan. Aina löytyy tahoja, jotka haluavat rahan tai vallan tavoittelunsa välineenä hyödyntää syntyneitä jännitteitä. Tarvitaan vain hyvin valittu video valtamedian ja internetin toistettavaksi ja tappava tuhoaalto lähtee käyntiin.

   Monikulttuurisuus tappaa, kuten lukuisat koetulokset (esim. Jugoslavia ja Ruanda) osoittavat. Paljon kehuttu kansojen sulatusuuni Yhdysvallatkin on kuin märkivä haava.

   Poista
 11. Paljon kehuttu kansojen sulatusuuni Yhdysvallatkin on kuin märkivä haava.
  Sanoisin että märkivä persereikä. Ns. demokraattiset pormestarit ja kuvernöörit haastavat kansalliskaartin ja liittovaltion joukot oikeuteen, kun ne tulevat pistämään paikat järjestykseen. Ja YK on ilmoittanut ettei Trump saa käyttää näitä joukkoja moiseen tarkoitukseen, "rauhallisten" mielenosoittajien hillintään. No, ne rauhalliset mielenosoittajat ampuneet ja tappaneet parin kuukauden aikan enenmmän kuinkoko alkuvuonna ennen sitä. Kovin rauhallisia ovat.
  Huru-ukko

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!