keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Nigerian islamistien opetukset

Yle kertoi tänä aamuna siitä kuinka Länsi-Afrikan ISIS eli ISWAP on noussut nopeasti merkittäväksi tekijäksi Nigeriassa. Jutun mukaan järjestö hyökkää Nigerian armeijaa vastaan ja kerää ihmisiltä veroja, mutta ei harrasta tavallisiin ihmisiin kohdistuvaa terrorismia toisin kuin sen islamistinen kilpailija Boko Harum.

Nigerian tilanne on mielenkiintoinen siinä, että se osoittaa islamistien hajaantuvan varsin helposti pienempiin ryhmittymiin. Näinhän kävi Al Qaidalle, näin kävi Syyriassa ja nyt siis myös Nigeriassa.

Nähtäväksi jää millä tavoin väestöräjähdyksen keskellä olevan ja monikulttuurisen Nigerian keskushallinto selviää ISWAPin luomasta haasteesta. Syntyykö Afrikan väkirikkaimpaan valtioon jonain päivänä samanlainen kaaos kuin Syyriaan, vai jääkö islamistien vaikutus paikalliseksi.

Joka tapauksessa on selvää, että nyt kuultu uutinen on tulkittava varoitukseksi monikulttuurisuuteen ja islamilaisuuteen kuuluvista riskeistä. Siksi myös Suomessa olisi huolehdittava siitä, että kaikki maassamme asuvat ihmiset kokevat kuuluvansa suomalaiseen kulttuuriperintöön.

Tämä on juuri nyt tärkeämpää kuin milloinkaan, koska maastamme on lyhyessä ajassa - eli vuodesta 2015 alkaen - saanut turvapaikan 16 143 ihmistä, pääosin muslimeja. Heidän lisäkseen tänne on jäämässä noin 5 000 laitonta irakilaista oleskelijaa ja iso määrä perheisiin yhdistettäviä.

Tilanteen tekee erityisen vakavaksi se, etteivät kotouttamistoimet ole toimineet oikein missään länsimaassa. Siitä varoittava ja meille läheinen esimerkki on Ruotsi.

Asia on kyllä Suomessa hyvinkin tiedossa. Siitä kertoi myös aamun Helsingin Sanomat, jonka mukaan suomalaispoliitikot ovat kuunnelleet varsin lennokkaitakin ehdotuksia päästäkseen eroon täällä laittomasti lontivista irakilaisista.

Toisaalta meillä on myös ihmisiä, joiden mukaan tulijat muuttuisivat yhteiskunnan kantaviksi voimiksi, kunhan heitä vain kotoutettaisiin riittävästi. Tästä suorastaan huvittavan esimerkin antoi sisäministeri Kai Mykkänen ehdottamalla maahanmuuttajille kokeita suomalaisen yhteiskunnan pelisäännöistä. Toisin sanoen hän tunnusti, ettei kotouttamistoiminnassa ole tähän mennessä oltu lainkaan kiinnostuneita oppien perille menemisestä, vaan on luotettu tulijoiden omaan kiinnostukseen.

Ei siis ihme, että Jussi Halla-aho vertasi kotouttamista intiaanien sadetanssiin, jonka jokainen intiaanikin tietää turhaksi, mutta jota kuitenkin harrastettiin, koska käsillä oli suuri ongelma, jolle piti tehdä jotain - ellei muuten niin oman ja muiden intiaanien mielen rauhoittamiseksi.

Tarkoitan tällä kirjoituksella siis sitä, että meidän suomalaisten pitäisi lopultakin ottaa maahanmuuton aiheuttamat haasteet tosissamme. Olisi huolehdittava siitä, ettei yhteiskuntamme monikulttuuristu eivätkä Nigerian - tai Ruotsin - kaltaiset ikävät ilmiöt vakiinnu meidänkin yhteiskuntaamme.

Tehokkain ja varmin keino tämän tavoitteen saavuttamiseksi on ns. humanitaarisen maahanmuuton vähentäminen joko suoralla rajavalvonnalla tai tulijoiden etuuksien eli maamme houkuttelevuuden minimoimisella. Kotouttamisella - jos sitä edelleen halutaan yrittää - pitäisi puolestaan olla selvä tavoite irrottaa tulijat omasta kulttuuritaustastaan. Tämä tehtävä saattaa olla mahdoton, mutta pienen toivonpilkahduksen voi halutessaan nähdä siinä, etteivät intiaanitkaan enää harrasta sadetansseja.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Nigerialaisnainen sai jäädä lapsensa kanssa Suomeen
Nigerialaiskertomuksen todennäköisyydestä
Yllättävä käänne Gambian silpomisdraamassa

9 kommenttia:

 1. "Kotouttaminen" on täyttä rahanhaaskausta ja pelleilyä. Kuinkahan se päänkatkomiskulttuurista tullut, omasta mielestään maailmanherra kotoutuu sillä, että niitä kärrätään vierailuille kouluihin ja lastentarhoihin tai kun joku batiikkinoita tanssii niille napatanssia?
  Kähtävät eivät oman kokemukseni mukaan ole mitään ruudinkeksijöitä mutta täytyyhän niidenkin jo nauraa kuset housussa Euroopalaisten idiootyimaisuudelle ja ennenkaikkea hyväuskoisuudelle.
  Jokainen kurpitsavankkuritarina menee sata varmasti läpi ja jos ei mene niin jätkistä tulee yhdessä yössä kristittyjä, homoja tai molempia.
  Kyllä tuo sakki on tullut lähetettynä valloittamaan uutta maaperää kalifaatille.
  Kunhan jo nyt huilipaikan saaneet saavat alkaa klaanienyhdistämisen niin saadaankin sitten muutama satatuhatta uutta huilijaa elätettäväksi ja odottelemaan koska kalifaatti on valmis.

  VastaaPoista
 2. Intiaanien sadetanssi loppui siihen, että Amerikan kantaväestö tapettiin aika lailla sukupuuttoon maahanmuuttajien toimesta. Eloon jääneet laitettiin elämään reservaatteihin.

  Kun islamisaatio on saanut yliotteen Suomesta (ja se tapahtuu alle 100 vuodessa), voimme vain toivoa, että saamme elää edes reservaateissa. Kotouttamista ei enää tarvita, koska Euroopasta ja Suomesta on tullut nykyisten Afganistanin, Irakin, Somalian ja Syyrian kaltaiset valtiot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja Saksassa muuan itävaltalainen maahanmuuttaja pani HÖSSeliksi.

   Poista
  2. Epäilen että ei pysy kalifaatti täällä. Tai jos niin sivilisaatio on kalastuslapplaisten tasoa.

   Poista
 3. "että kaikki maassamme asuvat ihmiset kokevat kuuluvansa suomalaiseen kulttuuriperintöön." Kovin hurskas toive, mikä ei tule koskaan toteutumaan toisesta kulttuurista tänne aikuisina muuttaneiden henkilöiden osalta. Minulle riittäisi ihan nokko se, että täällä noudatettaisiin edes maan lakeja (ja mielellään viranomaispäätöksiäkin).

  VastaaPoista
 4. Jos halutaan kotouttamisen onnistuvan, pitää sokeroitujen porkkanoiden lisäksi tarjota keppiä: Vaihtoehdot ovat tällöin 100% kotoutuminen ja ehdoton maasta poistaminen.

  Kyllähän kepin käytön pitäisi olla tuttua, hyvin tuttua suomalaisille vallanpitäjille. Onhan sitä harjoiteltu suomalaisilla jo reilut sata vuotta.

  VastaaPoista
 5. "Tehokkain ja varmin keino tämän tavoitteen saavuttamiseksi on ns. humanitaarisen maahanmuuton vähentäminen joko suoralla rajavalvonnalla tai tulijoiden etuuksien eli maamme houkuttelevuuden minimoimisella."

  Se edellyttää kuitenkin, että kansa äänestää Brysseliä kumartavien maanpetturien sijaan kantasuomalaisten asiaa ajavat ihmiset maan johtoon kuten esim. Unkarissa ja Italiassa.

  "Commission: EU Too White, Mass Third World Migration must be "new norm"",
  https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

  "Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti”",
  http://www.magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

  Hyvin katsomisen/kuuntelemisen arvoinen video:

  "Tiina Keskimäki valottaa: Janitskinin jahti & Kokoomuksen rikokset
  Tiina Keskimäki kertoo Ilja janitskinin jahdin taustoja Kokoomuksen sisäpiirin suhmurointien kautta. Mukana Jyrki Kataisen ja Petteri Orpon tasoisia valtiorikollisia."
  "https://mvlehti.net/2019/02/11/tiina-keskimaki-valottaa-janitskinin-jahti-kokoomuksen-rikokset/

  V. 2015 tai jo aikaisemmin Lesta-Sipilä, PettUri Urpo ja takinkääntäjä-petturi Soini sopivat 30000 "hädänalaisen" partalapsen ottamisesta suomalaisten verovaroilla kustannettavaan täysihoitoon:
  "Arto Luukkanen: Vuonna 2015 solmittiin salainen kauttakulkusopimus Saksan ja Ruotsin kanssa?",
  https://www.nykysuomi.com/2019/02/10/arto-luukkanen-vuonna-2015-solmittiin-salainen-kauttakulkusopimus-saksan-ja-ruotsin-kanssa/

  Dublinin sopimuksen perusteella silloinen sisäministeri Orpo olisi voinut käännyttää kaikki nuo 30000 "hädänalaista" partalasta, elintasopakolaista takaisn turvalliseen maahan Ruotsiin. Ilmeisesti Brysselin lihapatojen tuoksu on vastustamaton Kataisen tapaan politrukin virkaa havittelevalle Orpolle (ja Mykkäselle).

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Lukijan kirje: Viranomaisterrori Suomessa
   Se on kyllä hyvä, että Suomessa riittää Petteri Orpon tapaisia ”rehellisiä arvojohtajia”. Muuten kun saattaisi syntyä mielikuva siitä, että rikolliset voimat ovat ottaneet poliitikoista niskalenkin.
   Karri Majava kirjoittaa

   Avoin kirje kaikille suomalaisille!..."
   https://mvlehti.net/2019/02/05/lukijan-kirje-viranomaisterrori-suomessa/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 6. Yle tänään:

  "Oulussa uusi alaikäiseen kohdistunut seksuaalirikosepäily – tuli ilmi, kun poliisi tutki viime viikonlopun epäiltyjä seksuaalirikoksia"
  Rikosnimikkeinä ovat törkeä raiskaus ja törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö.

  https://yle.fi/uutiset/3-10644551

  Artikkelista poimittua:

  Rikoksen epäillään tapahtuneen yksityisasunnossa tammikuussa. Uhrina on 14-vuotias tyttö.

  Tapaus tuli ilmi, kun poliisi tutki viime viikonloppuna tapahtuneeksi epäiltyjä kahta alaikäiseen kohdistunutta seksuaalirikosta.
  Näistä kaikista kolmesta rikoksesta epäillään samaa miestä, mutta poliisi ei ole kertonut, onko epäiltyjä tulossa lisää.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!