sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Kalifaatin kansalaisten pääsy suomalaisten pariin on estettävä

Kirjoitin pari päivää sitten yhdestä mahdollisuudesta estää Syyriassa tappion kärsineiden kalifaatin alaisten pääsy kaiken kansan joukkoon Suomessa. Nyt käytettävissä on myös ennakkotapaus Britanniasta, missä ISIS-morsiamena tunnetulta naiselta evättiin pääsy kotimaahansa poistamalla tältä kansalaisuus. Tosin päätöstä koeteltaneen vielä oikeudessa.

Tänään törmäsin myös uutiseen, joka toimikoon ennakkovaroituksena suomalaispoliitikoille ja oikeuden asiantuntijoille. Sen mukaan uusruotsalainen entinen ISIS-taistelija oli osallistunut länsinaapurissamme miehen kostomurhaan ja oli edelleen niin sekaisin, että piti itseään mitalin arvoisena sankarina.

Näiden(kin) tapausten perusteella uskoisin, että tavallinen tervejärkinen ihminen ymmärtää jokaisen ISIS:in kaltaiseen järjestöön liittyneen henkilön pään olevan uskonkiihkosta niin sekaisin, ettei hänen käytöstään säätele normaali ihmisten välinen käyttäytymiskoodisto. Ei ainakaan sellainen, joka olisi hyväksyttävä myös länsimaissa.

Siksi poliitikoillemme ja oikeuden asiantuntijoille olisi syytä olla selvää, ettemme tarvitse ensimmäistäkään ISIS:in kalifaatin "kansalaista" Suomeen. Emme ainakaan liikuskelemaan vapaasti muiden ihmisten joukossa.

Tämä asian toivottavasti viimeistään nyt selvittyä myös pääministeri Juha Sipilälle (kepu), Timo Soinille (sin) ja muille päättäjille tulisi heidän ymmärtää, että istuvan hallituksen ja eduskunnan loppukauden tärkein tehtävä on suojata suomalaiset näiltä uskonkiihkolla ilmeisen pysyvästi päänsä sekoittaneilta murhaajakandidaateilta. Heitä ei ole syytä sääliä, sillä he ovat tehneet ratkaisunsa tuhotakseen meidät ja meidän kulttuurimme.

Samasta syystä heidän oikeuttaan kansalaisuuteen ei voi pitää yhtä suurena kuin tavallisten suomalaisten oikeutta turvalliseen elinympäristöön. Tämä olisi ymmärrettävä myös oikeuslaitoksessa, jonka tehtävänä on viime kädessä vahvistaa poliittiset päätökset.

Kaiken kansan tulisi puolestaan ymmärtää, että heidän kannattaa jo oman turvallisuutensakin takia äänestää kevään vaaleissa sellaista puoluetta, joka ei ole edesauttanut islamilaisten elintasopakolaisten viime vuosien joukkoinvaasiota maahamme. Erityisesti olisi ymmärrettävä, ettei pelkkä maahanmuuttokriittisen ehdokkaan äänestäminen haittamaahanmuuttoa edistäville arvopohjapuolueille riitä, koska puoluekurin seurauksena tällaisten poliitikkojen nettovaikutus maamme politiikkaan ei poikkea heidän edustamansa puolueen yleislinjasta.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Mitä tehdä palaaville islamisteille?
Keskustelu syyrialaispakolaisten palauttamisesta voidaan aloittaa
Islamin teoria ja käytäntö

14 kommenttia:

 1. Professori on tietysti jälleen täysin oikeassa. Meillä Suomessa on kuitenkin valitettavasti korkeissa asemissa ihmisiä, joilla on vaikeuksia ymmärtää asioita normaalin ihmisen tavoin. Esimerkiksi sisäministeriön Mankkinen oli puuhaamassa näille kullan arvoisille paluumuuttajille jonkinlaista ohituskaistaa yhteiskunnan palveluihin. Poliitikoissahan näitä ääliölitä on pilvin pimein.

  VastaaPoista
 2. Professorin mainitsema hallintoeliitti ymmärtää varsin hyvin, että heidän tärkein tehtävänsä on taata heille vähintään nykyisentasoinen asema ja taloudellinen tilanne. Tätä vaalikarja ei taas ymmärrä. Eli, lirissä oot, Suomi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on poliittisen broilerin eli ammattipoliitikon epistola. Olisi hienoa mikäli kansa ymmärtäisi, ettei sen kannata vaaleista toiseen ylläpitää poliittista broilerifarmia. Ei ainakaan kovin suurta.

   Poista
  2. Itse näen ongelmaksi sen, että liian moni on jäänyt tietyn puolueen kannattajaksi ja tiettyjen puolueiden vastustajaksi. Se mikä jokaisen äänestäjän tulisi tarkastaa, on puolueen puheenjohtajan ja vaikutusvaltaisimpien jäsenien näkemykset. Jos ne eivät korreloi omien näkemystenkanssa, niin puolueen rivijäsenen äänestäminen kannattaa jättää väliin. Itse löydän kyllä fiksuja ehdokkaita joka puolueesta, toisista enemmän toisista vähemmän, mutta ns. pääministetiehdokkaan näkemys määrää myös puolueen suunnan. Jos äänestää vain fiksua rivijäsentä, niin vaara on, että puolueen suunta on jptain ihan muuta kuin yksittäisen ehdokkaan näkemys.

   Poista
 3. Proffan pointit edustavat kyllä tervettä maalaisjärkeä. Vaan kun tässä maassa asioita ei käsitellä tai päätetä järkiperustein, vaan alarmisti-maailmanhalausideologia edellä, tai ylikireän legalistisesti. Voi vain toivoa, että äänestäjät ihan todella pohtisivat sitä, miten ja kenen päätöksillä tähän p...n on päädytty, ja tekisivät äänestyspäätöksensä pohdinnan tulosten perusteella.

  VastaaPoista
 4. Maailma on mallillaan kun ilmaston pelastususkonnon sekoittama Asperger-tyttönen on tällä hetkellä aikamme suurin sankari.

  Isis-paskiaisten päästäminen maahan ja hyysääminen pitää vaalikentillä panna kyseenalaiseksi. Käy vaalimökeillä, nauttikaa antimista ja pankaa ehdokkaat tiukille.

  VastaaPoista
 5. Kansalaisuuden poistaminen syntyperäiseltä kansalaiselta ei taida oikeudellisesti onnistua briteiltäkään, vaikka heidän ei enää brexitin vuoksi tarvitse lähteä käsittelemään asiaa Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen asti.

  Suomella ei taida olla muuta mahdollisuutta kuin panostaa palaavien uskonsotureiden kotouttamiseen. Eihän siitä mitään hyötyä ole, mutta se lienee ainoa poliittisesti mahdollinen toimenpide. Saadaan asiat näyttämään siltä, että edes tehdään jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brittitytön tapauksesta uutisoitiin siten, että Bangladeshin lainsäädännön mukaan henkilö, jonka vanhemmista toinen on entisen emämaan Britannian kansalainen, on myös Bangladeshin kansalainen. Ilmeisesti sen toisen vanhemman on sitten oltava Bangladeshin kansalainen.

   Mutta kyseisten henkilöiden lapsella on automaattisesti Bangladeshin kansalaisuus 21 ikävuoteen asti, jolloin se poistetaan, ellei asianomainen ole siihen mennessä hakenut Bangladeshin passia tai muutoin vahvistanut aktiivisesti kansalaisuuttaan.

   Tämän pykälän perusteella Britannia voi peruuttaa tuon ISIS-morsiamen kansalaisuuden, ja ongelma jää sitten Bangladeshille.

   Mutta ellei Suomen tai toki Britanniankaan kansalaisella ole minkään muun maan kansalaisuutta, eipä asialle voi tehdä mitään sen suhteen.
   Ei ketään voida jättää sillä tavalla kansalaisuudettomaksi.

   Vaan enpä jaksa uskoa minkään sopimuksen tai säädöksen myöskään voivaan pakottaa päästämään kyseisenkaltaisia henkilöitä kaduillemme kävelemään.
   En eäile, etteikö lainsäädännöstämme löytyisi riittävästi pykäliä vaarallisten henkilöiden eristämiseksi.
   Niitä ei vain haluta käyttää.

   Poista
 6. Eikös noille päänkatkojille oltu sorvaamassa ihan omia ohituskaistoja sossupalveluissa ja asuntojonoissa?
  Syynä oli jälleen kerran eräänlainen suojeluraha etteivät mulkvistit ala joutessaan katkomaan kauloja täällä härmässä.
  En usko, että suunnitelmaa on haudattu vaan kaikessa hiljaisuudessa palanneille ohiammutuille on järkätty "KELA platinakortit", autot ja asunnot.
  Tätä aihetta voisi joku oikea tutkiva toimittaja pikkuisen penkaista, totuus on varmasti aika karu.

  VastaaPoista
 7. Eikö nämä "ohituskaistat" ole olleet jo pari vuotta käytössä Vantaalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rikolliset vallanpitäjät ja rikolliset virkamiehet ovat paha yhdistelmä.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 8. Tanskassakin on jo Brysselin diktatuuria vastaan kapinoivia päättäjiä:

  "Tanskan parlamentti hyväksyi turvapaikkalainsäädännön uuden suunnan",
  https://www.kansalainen.fi/tanskan-parlamentti-hyvaksyi-turvapaikkalainsaadannon-uuden-suunnan/

  Järjen ääntä kuunnellaan Itävallassakin:

  "Itävallan sisäministeri palaavista ISIS-taistelijoista: “Ei tikittäviä aikapommeja maahamme”",
  https://www.kansalainen.fi/itavallan-sisaministeri-palaavista-isis-terroristeista-ei-tikittavia-aikapommeja-maahamme/

  Sensijaan Saksan maanpetturi-johto jatkaa "oman" maansa ja Euroopan tuhoamista:

  "Saksan liittopresidentti: “Muslimit ja islam kuuluvat Saksaan”",
  https://www.kansalainen.fi/saksan-liittopresidentti-muslimit-ja-islam-kuuluvat-saksaan/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 9. Yle 25.2.19

  "SVT: Ruotsin hallitus sulkee ovet Isis-taustaisilta kansalaisiltaan"
  Pääministeri Stefan Löfven kommentoi hallituksen ratkaisua SVT:lle antamassaan haastattelussa.

  https://yle.fi/uutiset/3-10661359

  Artikkelista poimittua:

  Ruotsi ei aio auttaa maan kansalaisia, jotka ovat liittyneet ja sotineet terroristijärjestö isisin riveissä.
  Pääministeri Stefan Löfvenin mukaan Ruotsin hallitus ei anna heidän palata takaisin Ruotsiin.

  VastaaPoista
 10. Olen valmis aseelliseen vastarintaan jos yksikin isis-paska maahan tuodaan.Se on yksiselitteisesti itsepuolustusta kansaa vastaan kääntynyttä maanpetturihallintoa vastaan.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!