torstai 14. helmikuuta 2019

Keskusta ja Kokoomus lahjoittaisivat verorahamme EU:n käytettäväksi

Euroopan vakausmekanismi EVM on kesällä 2012 perustettu euromaiden kansainvälinen rahoituslaitos, jonka avulla on tarkoitus turvata alueen rahoitusvakaus. Ajatuksena on, että sen kautta myönnetään tarvittaessa rahoitustukea talousvaikeuksissa oleville EVM:n jäsenmaille.

EVM palautti mieleeni Kreikan akuutin kriisiajan, jolloin helleeneille jaettiin surutta suomalaisenkin veronmaksajien rahaa. Nyt Ilta-Sanomien julkaiseman uutisen mukaan hallituspuolueet Kokoomus ja Keskusta tahtovat ulkoistaa näiden rahojen käytön EU:n määräenemmistölle. Siis luovuttaa pois suomalaisten teoreettinenkin mahdollisuus kontrolloida omien verovarojensa käyttöä.

Kirjoitin aiheesta jo vuonna 2011, jolloin tätä rahastoa vasta suunniteltiin. Totesin silloin, että tällainen päätös olisi perustuslain vastainen, kuten perustuslakivaliokunta oli todennut ja Yle uutisoinut. Tämä on syytä muistaa myös Keskustassa ja Kokoomuksessa.

Käytännössä perustuslain vastaisuus tarkoittaa, etteivät Sipilä ja Orpo voi saada tahtoaan läpi Suomen eduskunnassa kuin kahden kolmasosan enemmistöllä. Siksi suomalaisten on tässäkin asiassa syytä olla hereillä sekä eduskunta- että EU-vaaleissa. Ääni väärälle puolueelle voi tarkoittaa avoimen valtakirjan antamista yhteisen lompakkomme käyttämiselle vastoin omaa tahtoamme.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
EU:n kriisinhallinta selkokielellä
Perustuslaki turvanamme
Kreikka ja EU-poliitikot

JK 17.2.2019. Helsingin Sanomat tarjosi lisävalaistusta uutiseen, ja sen mukaan uusien verovarojen keräämistä EVM:n käytettäväksi ei olla muuttamassa määräenemmistöllä päätetäväksi. Ainoastaan jo EVM:lle siirretyt 1,4 miljardia suomalaisten veronmaksajien euroa voidaan käyttää määräenemmistöllä. Tämä ei ole muuttumassa.

11 kommenttia:

 1. Suomen johdossa on tällä hetkellä kaksi liskoihmistä, varsinaista matelijaa, jotka ajavat kaikkien muiden, paitsi suomalaisten, etua.

  VastaaPoista
 2. Tuo poppoo olisi pistettävä kylmäksi, muu ei enää niihin tepsi ja auta.
  Voihan sekä vittu että Suomi parka.

  VastaaPoista
 3. Taitaa olla kaiken nöyristelyn ja matelemisen jälkeen hyvät virat EU:sta ”pojille” luvattuna ja tekevät jossakin vaiheessa loikan EU:n hillotolpalle ja niinsanotusti ”kataiset”. Ei tätä muuten voi ymmärtää.

  VastaaPoista
 4. Sippilä ja Orpopiru yrittävät ostaa itselleen omaa hillotolppaa EU:sta veromaksajien rahoikka. Johan sen tempun teki jykä käteinen. Ja onhan silleä ei mulla muuta stupidokin saman tempun tehnyt.
  Arvelee Huru-ukko

  VastaaPoista
 5. Olenkin aina miettinyt, että miltä näyttää susi lampaan vaatteissa tai pukki kaalimaan vartijana - mutta en enää.

  VastaaPoista
 6. Ks. britti-patriootti David Noakes: "Expose the EU dictatorship and its police state",
  https://eutruth.org.uk/

  ”The EU has bribed 28 Prime Ministers with £10 million per treaty to sign away their nations and their freedom. Ordinary Ministers get less. Its much cheaper than building weapons and going to war, as Adolf Hitler did. [Viime vuosina on ilmaantunut säännön vahvistavia poikkeuksia kuten Italia ja Visegrád-maat. Noakes ei ole enää jaksanut kaikilta osin päivittää parisenkymmentä vuotta sitten perustamaansa sivustoa.]

  ”The EU is corrupt and cannot account for 95% of its expenditure (yes, ninety five % lost)
  The EU has over 200,000 offshore bank accounts from which it pays BRIBES.

  The EU is an unelected 3 tier dictatorship on the soviet model, with a sham parliament in Brussels. IN TIME, THAT’S SLAVERY FOR ALL OF US."

  EU-diktatuuria täydellistetään pienten askelten taktiikalla, jotta ihmiset eivät huomaisi minne ollaan menossa ennenkuin se on myöhäistä. Rahojen käytön ulkoistaminen EU:n määräenemmistölle on tyyppiesimerkki tällaisesta petollisesta askeleesta.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä sopii taas palauttaa mieleen, mitä roomalainen poliitikko ja filosofi Marcus Tullius Cicero sanoi n. 2000 vuotta sitten:

   ”Kansakunta voi kestää typeryksensä, ja vieläpä kunnianhimoiset. Mutta se ei kestä valtion sisäistä maanpetosta. Vihollinen portilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan julkisesti. Mutta maanpetturi liikkuu portin sisäpuolella olevien joukossa vapaasti, hänen salakavalat kuiskauksensa kujilla, kuultuna itse hallituksen saleilla. Sillä maanpetturi ei näytä maanpetturilta; hän puhuu uhriensa korostuksella ja hän on heidän näköisensä ja hän käyttää heille tavanomaisia perusteluita, hän vetoaa halpamaisuuteen kaikkien mielen syvyydessä. Hän mädättää kansakunnan sielun, hän toimii salaa ja kaikkien tietämättä yön pimeydessä kaivaen maata kaupungin pilarien alta, hän saastuttaa valtion niin että se ei enää voi vastustaa. Murhaajaakin tarvitsee vähemmän pelätä.”

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Unkarilaiset eivät ole äänestäneet maanpettureita valtaan tuhoamaan maataan ja kansaansa:

   "Oppia Unkarista? Orbán jakaa matujen sijasta rahaa unkarilaisille alle nelikymppisille naisille!

   Länsimaat kärsivät alhaisesta syntyvyydestä. Sen sijaan, että väestön hukkaa paikataan tuomalla kouluttamatonta ja raiskaavaa rahvasta kehitysmaista, innotetaan Unkarissa kansalaisia perustamaan perheitä ja tekemään lapsia..."
   https://mvlehti.net/2019/02/14/oppia-unkarista-orban-jakaa-matujen-sijasta-rahaa-unkarilaisille-alle-nelikymppisille-naisille/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  3. Sipilän tervetulleiksi kaiuttamat partalapsukaiset edelleen vauhdissa:

   "”Raiskauspääkaupungissa” taas uusi tapaus – ulkomaalainen raiskasi kaksi tyttöä Oulussa",
   Julkaistu 13.02.2019
   https://mvlehti.net/2019/02/11/raiskauspaakaupungissa-taas-uusi-tapaus-ulkomaalainen-raiskasi-kaksi-tyttoa-oulussa/

   "Poliisi etsii kuvien rastamiestä – epäillään työntäneen rautanauloja proteiinipatukoihin",
   Julkaistu 14.02.2019
   https://mvlehti.net/2019/02/14/poliisi-etsii-kuvien-rastamiesta-epaillaan-tyontaneen-rautanauloja-proteiinipatukoihin/
   Vilkaise valvontakameralla otettua kuvaa.

   Näin Lesta-Sipilän omimmalla tukialueella:

   "Suomen pahimmat maahanmuuttajapedofiilien puolustajat ovat ehdolla keskustan listoilla Oulun vaalipiirissä!
   Mukaan on mahtunut myös köyhiä suomalaisia ihmisroskaksi nimitellyt Riikka Moilanen.
   Pedofiilien pääsyn Suomeen ja Ouluun on mahdollistanut Suomen nykyinen hallitus..."
   https://mvlehti.net/2019/01/23/suomen-pahimmat-maahanmuuttajapedofiilien-puolustajat-ovat-ehdolla-keskustan-listoilla-oulun-vaalipiirissa/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  4. Suomessakin kansanedustajaehdokkaan pitäisi kertoa julkisesti, jos kuuluu johonkin salaseuraan ja mihin salaseuraan ;) tai ainakin hänen pitäisi kertoa:"Kuulun erääseen salaseuraan." Äänestäjä saa sitten itse ratkaista, äänestääkö tällaista ehdokasta.
   An Act of Parliament needs to be passed banning members of secret societies from all government and political posts.
   https://eutruth.org.uk
   - sivupersoona -

   Poista
 7. Kuunneltuani seuraavassa olevan videon kokonaisuudessaan katson hyvinkin voivani äänestää Ilja Janitskinia kevään eduskuntavaaleissa:

  https://mvlehti.net/2019/01/08/eikka-lehtosaari-haastattelee-ilja-janitskinia-video/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!