maanantai 4. helmikuuta 2019

Suomalaisten mielestä kulttuuri ja uskonto ovat seksuaalirikosten tärkeimpiä selittäjiä

Helsingin Sanomat julkaisi tänä aamuna mielenkiintoisen kyselyn tulokset. Sen mukaan suomalaisten  selvän 65 prosentin enemmistön mielestä "kulttuuri ja uskonto ovat seksuaalirikosten tärkeimpiä selittäjiä".

Tulos on mielenkiintoinen erityisesti siksi, että valtamediassa on jo vuosien ajan näkynyt erityinen pyrkimys kieltää tämä yhteys. Näyttäisi siis siltä, että perusteettoman propagandan vaikuttavuudella on kaikesta huolimatta rajansa.

Toisaalta vain puolet vastaajista oli sitä mieltä, että pakolaiset ja turvapaikanhakijat ovat Suomelle erittäin tai melko suuri ongelma. Kokonaista 44 prosenttia oli eri mieltä.

Olisikin hauska kuulla, miten nuo 44 prosenttia perustelevat mielipiteensä. Erityisesti haluaisin kysyä, miksei heidän mielestään se, että noin 800 henkilöä joutuu vuosittain seksuaalirikoksen uhriksi maahanmuuttopolitiikkamme seurauksena, ole ole edes melko suuri ongelma.

Puolueittain tarkasteltuna silmiin pisti Vihreiden kannattajien näkemys. Heistä vain yksi sadasta piti turvapaikanhakijoita ja pakolaisia erittäin suurena ongelmana. Olisi mielenkiintoista tietää, ovatko he edes tulleet ajatelleeksi näitä 800 maahanmuuttopolitiikan vuosittaista uhria?

Ja jos ovat, niin mistä syystä asia ei heidän mielestään ole erittäin suuri ongelma?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Miksi puhumme maahanmuuttajien, mutta emme kantaväestön seksuaalirikoksista?
62% suomalaisista kannattaa väliaikaisia turvapaikkoja
Paljonko kolmen viikon ja 1300 turvapaikanhakijan tahti maksaa?

17 kommenttia:

 1. Silläkin riskillä, että ureaa sataa niskaan, niin valtakunnallisella tasolla 800 ihmistä on mikrotason juttu. Vertailun vuoksi: virallisesti meillä on 140 000 työtöntä. Kummanko haittavaikutukset yhteiskunnalle ovat suuremmat: 140 000 työtöntä köyhyydessä vai 800 seksirikosuhria?

  Kehitysmaalaisten maahanmuuton kielteinen vaikutus valtakunnallisella makrotasolla on paljon suurempi ihan muualla kuin pilirikoksissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noinhan sitä moni ajattelee ennen kuin paska osuu omalle kohdalle. Ja turha siitä on tavan kadun miestä/naista syyllistää, että suomessa on paljon työttömiä jo omasta takaa. turha niitä on tänne raahata, kun tietää ettei ne sopudu meikäläisiin sääntöihin/tapoihin eivätkä työllisty.
   Huru-ukko

   Poista
  2. Mielestäni tässä on kyse myös luottamuksen rapautumisesta käytännössä jokaista ulkomaalaisen näköistä kohtaan. Tämä muuttaa kokonaan suomalaista yhteiskuntaa uuteen suuntaan, jonka vaikutukset ovat taas ihan eri mittakaavassa kuin 800 henkilössä.

   Poista
  3. On totta, että 800 ihmisen elämän pilaaminen on pienempi asia kuin luottamusyhteiskunnan tuhoutuminen. Tai vaikkapa joihinkin tulijaryhmiin kuuluvien henkilöiden elinaikaisten kustannusten 700 000 euroa vuodessa summa. Mutta silti kyse on 800 tapauksesta, joista käytännössä jokainen on uhrinsa elämän ikävin tapahtuma, joka olisi voitu välttää fiksummalla maahanmuuttopolitiikalla.

   Poista
  4. Professori: Olet toki oikeassa tuon perusajatuksen suhteen. Hölmöläisten hommaa tuo kehitysmaalaisten tuonti siitäkin näkökulmasta. Lähinnä ajattelin korostaa, että mamukritiikin olisi hyvä olla leimautumatta pelkkiin sukuelinrikoksiin.

   Poista
 2. Niin sanottujen suvaitsevaisten on mahdoton tunnustaa tosiasioita. Siksi ei tunnusteta, että raiskaajien rahtaaminen tänne on älyvapaata touhua.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti vihreät ei koskaan joudu tekemään vakavia arvovalintoja kuten esimerkiksi hoidammeko vanhuksemme hyvin vai hoidammeko turvapaikanhakijat hyvin?

  Ja sitten taas vihreää arkea, IL tänään:

  IL-jättiselvityksen yllättävä tulos: Vihreiden Ville Niinistö on ajanut taksilla enemmän kuin Jani Toivola – lyhyin taksimatka vain 700 metriä

  Iltalehti kävi läpi kaikkien kansanedustajien kaikki taksimatkat koko vaalikaudelta.
  Vihreiden entinen puheenjohtaja Ville Niinistö on ajanut taksilla veronmaksajien piikkiin kaikkein eniten.

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7c1988af-12b4-4daa-86c0-f0f48bea353e

  VastaaPoista
 4. Virheiden julkilausumaton ohjenuorahan on: Älkää tehkö niin kuin minä teen, vaan niin kuin minä sanon. Ja kyllähän minä villeä ymmärrän, onha se 700 m pirun pitkä matka kävellä jos vaihtoehtona on jonkun muun (veronmasajan) maksama taksi.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 5. Tärkein pointti on kyllä vaikein käsittääkin ja ymmärrän hyvin, miksi sitä fiksummatkaan eivät usein käsittele. Siis tämä moraalifilosofinen näkökanta, kun ihminen pääsee hyyssättäväksi loppu elämäkseen ilman mitään omia ansioita. Prinssieversti Pekka Lipponenhan valittiin jossain päin Afrikkaa heimon kunkuksi ja olisi varmaan elätettykin vaikka kuinka, jos olisi jäänyt sinne. No, Outsider onneksi oli tervejärkinen ja ymmärsi, ettei Pekan moraalilla voitaisi jäädä toisten siivelle. Kuka kertoisi tämän moraalijutun kaikille mamuille, vihreille, feministeille, Antti Rinteelle, Orpolle ja muille moraalifilosofiasta mitään tajuamattomille.

  VastaaPoista
 6. Veikkaan, että todennäköisempää on että hesari olisi hiukan retusoinut tuloksia enemmän mieleisikseen. Hesari on propagandatuutti, jonka uutisiin ei ole enää aikoihin uskaltanut luottaa.

  VastaaPoista
 7. Kulttuuri, uskonto, asenne, temperamentti, kouluttautumattomuus, sivistymättömyys, surkean pieni kulttuurinarratiivi...

  VastaaPoista
 8. Valitettavasti valtaosa ei ole vieläkään ymmärtänyt kaikkein suurinta tekijää eli geeniperimää tai vanhanaikaisemmin ilmaistuna rotua.

  Pelkkä islaminuskohan on erittäin huono ennustaja, kuten voidaan huomata bosniakeista, tataareista, malesialaisista jne.

  Lähi-idän voimakkaasti neanderthalinihmisiin sekoittunut geeniperimä yhdistettynä heidän itsensä kehittämään uskontoon ennustaa lapsenraiskausfrekvenssiä kaikkein parhaiten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PT-media 4.2.19

   "Etelä-Pohjanmaan opiston johto yritti pimittää raiskausepäilyjä"

   https://pt-media.org/2019/02/04/etela-pohjanmaan-opiston-johto-yritti-pimittaa-raiskausepailyja/

   ja

   Ilkka/Pohjalainen

   "Poliisi selvittää Etelä-Pohjanmaan opiston raiskausepäilyä – Opiston rehtori tekee rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta"

   https://www.pohjalainen.fi/tilaajalle/maakunta/tilaajalle-7.3187110?aId=1.2851319

   Poista
  2. Eivät Lähi-idän ihmiset ole sen enempää neandertalilaisia kuin mekään. Mutta sinänsä mielenkiintoista on, ettei kulttuurin ja geeniperimän osuutta sikälisten ihmisten heikosta sopeutumisesta länsimaihin tai kyvystä edes oman yhteiskuntansa rakentamiseen liene selvitetty.

   Poista
  3. Voi olla neanderdalin geenit ovat niitä samoja, jotka meidätkin erottavat esim mustista afrikklaisista, ei pitäisi dissailla sokeana. Sisäsiittoisuus sen sijaan arabi- ja lähi-idän kansoilla on hyvin korkea serkusavioliittojen takia...

   Poista
 9. Eivät Lähi-idän ihmiset ole sen enempää neandertalilaisia kuin mekään.

  Kyllä ovat noin 10-20%.

  Tiedon meni puolihuolimattomasti joskus sanomaan Saksan tv:ssä Johannes Krause joka kuuluu ruotsinjuutalaisen Svante Pääbon johtamaan Max Plack-instituutin evolutiivisen antropologian neanderthal-tutkimusryhmään.

  VastaaPoista
 10. Raiskausten ja etenkin lasten raiskausten seurausten väheksyntä on järkyttävää. 140 000 työttömän ongelmaa, joka ratkeaa työllistyessä, ei voi mitenkään verrata traumatisoitumiseen, joka aiheuttaa vuosikymmenien terapian tarpeen. Eikö ole mitään suhteellisuudentajua? Raiskaus ei ole mikään pelkkä kustannuskysymys, jossa voidaan arvioida asioita numeroina.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!