keskiviikko 6. helmikuuta 2019

Turvapaikanhakijoiden uusintahakemukset tehdään maassaolon pitkittämiseksi

Helsingin Sanomien mielipidesivuilla on syntynyt hassu keskustelu. Ensin turvapaikkabisneksestä leipänsä saavat Marjaana Laine ja Pia Lindfors väittivät vieraskynäkirjoituksessaan turvapaikanhakijoiden uusintahakemustulvan johtuvan ongelmista turvapaikanhakuprosessissa. Sen korjaamiseksi he esittivät turvapaikanhakijoille entistä kattavampaa oikeusapua - siis itselleen lisää töitä veronmaksajien piikkiin.

Kommenttiin vastasi tänä aamuna maahanmuuttoviraston Esko Repo, joka kertoi poliittisesti korrektisti, ettei yleisin syy uusintahakemuksiin ole turvapaikkaprosessin ongelmat. Niiden sijaan suurin osa uusintahakemuksista tehdään siksi, että hakija kertoo uudesta perusteesta, jota hän ei ole tuonut esille aiemmassa hakemuksessaan: puolessa hakemuksista hakija ilmoittaa joko luopuneensa islamista tai ruvenneensa kristityksi.

Samassa kirjoituksessaan Repo kertoi epäsuorasti myös asian, josta itse kukin voi päätellä hakemusten uusimisen todellisen syyn. Hänen mukaansa "viime vuonna noin puolet turvapaikkahakemuksista oli uusintahakemuksia. Uusintahakemuksiin tehdyistä päätöksistä 16 prosenttia oli myönteisiä ja 32 prosenttia kielteisiä." Toisin sanoen kaksi uusintahakemusta kolmesta oli tehtyjen päätösten perusteella arvioituna perusteettomia.

Itse tulkitsen tämän siten, että suurin osa hakemuksista tehdään puhtaasti maassaolon pitkittämiseksi. Tähän yllyttää erityisesti se, että - Revon sanoin - "uusintahakemusten määrää ei ole nykyisin rajoitettu".

Toisin sanoen veronmaksajien piikki turvapaikanhakijoiden oleskelulle on rajattomasti auki ja se houkuttelee uusintahakemusten väsäämiseen. Elintasopakolaisten lisäksi samaa piikkiä hyödyntävät Laineen ja Lindforsin kaltaiset Pakolaisneuvonnan ihmiset, jotka ymmärrettävästi pyrkivät pitämään tulonlähteensä avoinna hyvillä ja huonoilla syillä. Ja jopa tekosyillä kuten heidän vieraskynäkirjoituksensa osoitti.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ketkä ovat syyllisiä Lesboksen leirin kauhuihin?
Maahanmuuttokeskustelun vaikeudesta
Löyhähdys laittomuutta edistävien hyvien ihmisten maailmasta


21 kommenttia:

 1. Alkuperäisen turvapaikkahakemuksen hylkäys kertoo, että kysymyksessä on huijari, joka yrittää valehdella itselleen ilmaisen elatuksen. Kääntyminen homoksi tai kristityksi vahvistaa, että kyseessä on opportunistinen liero, joka yrittää (mm Pakolaisavun kieroutuneiden avustajien neuvomana) päästä hinnalla millä hyvänsä suomalaisen veronmaksajan elätettäväksi. Aivan jokainen realistiseen ajatteluun kykenevä näkee tämän pelleilyn läpi.
  Vain yksi hakemus tulisi sallia, ja jos siihen tulisi kielteinen päätös, hakija otettaisiin säilöön, josta pääsisi vain Suomen ulkopuolelle. Tämä vähentäisi Suomen houkuttelevuutta huijareiden silmissä. Heitähän on joukosta suurin osa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri sen tulisi tapahtua silläkin uhalla, että joku (hyvin hyvin harva) saa kielteisen turvapaikkapäätöksen vaikka ehkä olisi sen tarvinnut. Nyt täytyisi pystyä olemaan luja ja tekemään näitä päätöksiä. Näin vapautuisi taloudellisia resursseja, joista hieman ehkä pystyisi ohjaamaan sinne, missä niitä rahoja oikeasti tarvitaan ja missä rahoista olisi jopa hyötyä niille, jotka oikeasti apua tarvitsevat.

   Poista
  2. Suomessa on aivan liikaa suojatyöpaikkoja.
   Eli esim. työpaikkoja ja tehtäviä, joista ihminen saa elantonsa kun toimii pakolaisten, turvapaikanhakijoiden tai kehitysmaayhteistyön parissa.
   Ei tietenkään sellaiset halua elantoaan menettää ja kommentit on sen mukaisia.

   Poista
  3. Hyviä linjauksia ensimmäiseltä Anolta.

   Poista
 2. Ikävä Eila Kännöä (vaikka en häntä henkilökohtaisesti muistakaan. Ainoastaan lukenut hänestä). Kauas ovat Marjaana ja Pia tulleet Eilan ajatusmaaimasta.

  VastaaPoista
 3. Koko lähestymistapa turvapaikka"oikeuteen" tulee säätää uusiksi. Nykyinen käytäntömmehän on viritetty niin päin, että turvapaikka on jonkinlainen ehdoton oikeus, joka TÄYTYY myöntää jos on jotenkin mahdollista, että hakijalla on ehkä sellaiseen tarvetta. Virhettä hakijan hyväksi ei koneistossa pidetä vakavana virheenä, mutta "virhettä" hakijan haitaksi pidetään suurenakin ongelmana. Siksi koneisto jauhaa hakemusten käsittelyä kuukausia ja vuosia. Kaiken kukkuraksi kaikki epävarmuus ja epämääräisyys, jota hakijat tietenkin itse mielellään aiheuttavat epämääräisillä väitteillä, puuttuvilla dokumentilla ja suoranaisella harhauttamisella, tulkitaan hakijan EDUKSI.

  Ajatushan on sikäli päin seiniä, että emmehän me kuitenkaan voi tarjota "turvapaikkaa" (ja ilmaista elatusta) kaiklle, jotka haluavat. Koska siihen joka tapauksessa on pantava määrällisiä rajoituksia, niin on selvää, että halukkaita elätettäviä joka tapauksessa jää ulkopuolelle.

  Koko ajatus subjektiivisesti ansaitusta turvapaikasta, johon Suomen valtiolla on muka velvollisuus, on hylättävä. On ymmärrettävä ja hyväksyttävä, että Suomen valtio VOI halutessaan myöntää joillekuille ihmisille turvapaikkoja oman harkintansa mukaan. Jos ei myönnä, niin se siitä.

  Tämä ei ole kiinni pykälistä ja surullisenkuuluisista "kansainvälisistä sopimuksista", vaan yksinkertaisesti poliitikkojen ja virkakunnan tahtotilasta. Jos virkakunta on miehitetty jengillä, joka kääntää jokaisen kiven turvapaikanhakijan eduksi ja suomalaisen vahingoksi, niin varmasti ne sieltä kiven alta jonkun haluamansa tulkinnan löytävätkin.

  VastaaPoista
 4. Pitäisi lopettaa turvapaikkojen myöntäminen Suomen rajojen sisäpuolelle kokonaan. Sen sijaan vuokrataan vaikkapa jostain Afrikan maasta halvalla maapläntti ja pystytetään sinne telttaleiri (koska lämpimässö ilmastossa se riittää) ja siihen yhteyteen pieni kenttäsairaala. Turvikset sijoitetaan sinne, kunnes kotiuttaminen (yhtään turvista ei kotouteta vaan kaikki kotiutetaan) on mahdollista. Toki sieltä leiriltä saa poistua, mutta muuten kuin kotiutumalla poistuville lätkäistään elinikäinen saapumiskielto Suomeen. Näin voitaisiin pitää leirillä vaikka 50 000 turvista ja todeta kriitikoille, että määrä on Suomen väkilukuun nähden valtava. Ja kustannukset murto-osa nykyisestä.

  VastaaPoista
 5. Yle 1.2.19

  "Lentolippu Irakiin ja 5 000 euroa päälle? Suomi tarjoaa turvapaikanhakijoille yhä enemmän rahaa, jotta he poistuisivat maasta"
  Tukisummat palautettavaa kohden ovat yli kaksinkertaistuneet parissa vuodessa. Palaajien määrät ovat silti romahtaneet.

  https://yle.fi/uutiset/3-10614021

  VastaaPoista
 6. Se on miljardiluokan omaisuus, joka on luovutettu elatusturistien käyttöön asuntojen muodossa.

  VM:n kansliapäällikkö Martti Hetemäki ei odota turvapaikkaperusteisen maahanmuuton auttavan julkisen talouden kestävyysongelmaan. Hän huomautti, että kotouttamiseen pitkään ja paljon panostaneessa Ruotsissa kantaväestön ja maahanmuuttajien työllisyysasteen ero on jopa Suomea suurempi. (Uusimaa 5.2.2019)

  VastaaPoista
 7. Kuuluvatko murhapolttoa harkitsevat suomalaiseen yhteiskuntaan?

  PT-media tänään:

  "Tulija tuomittiin Ahvenanmaalla pikku vankeuteen, yritti sytyttää naisen tuleen"

  https://pt-media.org/2019/02/06/tulija-tuomittiin-ahvenanmaalla-pikku-vankeuteen-yritti-sytyttaa-naisen-tuleen/

  Artikkelista poimittua:

  Panah oli aiemmin sanallisesti uhannut naista tuleensytyttämisellä. Tätä tehostaakseen hän oli näyttänyt filmejä Afganistanista, joissa naisia oli sytytetty elävänä tuleen.
  Panah oli sanonut naiselle, että Suomessa naisen elävänä polttamisesta saa vain 15 vuotta vankeutta, joka ei ole yhtään mitään.

  Oikeuden päätös on siinä mielessä mielenkiintoinen, että edes syyttäjä ei hakenut tuomiota murhan yrityksestä, tai edes tapon yrityksestä.
  Oikeuden mielestä teko oli raaka, mutta silti se päätyi vain pahoinpitelyn yritykseen. Vaikka Panah oli selväsanaisesti hautonut murha-ajatuksia.

  Alkuperäinen artikkeli:

  https://www.alandsnyheter.com/brott/kurd-forsokte-elda-ihjal-kvinna-levande-i-mariehamn-nar-han-nekades-sex/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PT-media on erinomainen tietolähde maahanmuuttoasioissa. Toki se olisi tarpeeton, mikäli valtamedia hoitaisi tehtävänsä.

   Poista
 8. Näin valtaapitävät kansanpetturit Brysselin diktaatteja noudattaen edistävät Kalergi-suunnitelman mukaista kantasuomalaisten valkoista kansanmurhaa, samalla perustuslakiimme kirjattua sananvapautta röyhkeästi loukaten:

  ”Oikeusministeriö käynnistää vihapuheen vastaisen Against Hate -kampanjan”, https://www.kansalainen.fi/oikeusministerio-kaynnistaa-vihapuheen-vastaisen-against-hate-kampanjan/

  *

  ”Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ”New Norm””,
  https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

  *

  Näin kirjoittaa Jouko Piho:

  ”Kommentti:Vihapuhe on ihmisoikeus”,
  https://mvlehti.net/2018/12/31/kommenttivihapuhe-on-ihmisoikeus/

  *

  Meidän valtaapitäviemme kumartama Euvostoliitto alkaa yhä enemmän paljastaa todellisia eli NEUVOSTOLIITON KGB-kasvojaan,
  ks. myös britti-patriootti David Noakes: "Expose the EU dictatorship and its police state", https://eutruth.org.uk/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 9. Mm. tämän ovat Ruotsissa EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelmaa toteuttavat maanpetturihallitukset saaneet aikaan:

  ”Ruotsin kouluissa joka neljännellä oppilaalla on maahanmuuttajatausta”,
  https://www.kansalainen.fi/ruotsin-kouluissa-joka-neljannella-oppilaalla-on-maahanmuuttajatausta/

  "Domstolarna och polisledningen värst i den svenska staten, 80% borde sparkas direkt!

  Nästan varje dag rapporterar de semi-alternativa media om horribla domstolsgärningar mot Sverige och kvinnor genom att invandrare döms till alldeles för låga "straff" och slipper den välförtjänta utvisningen, som sedan ändå inte verkställs då den extremt korrupta polisledningen har slagit sönder polisen sedan över 20 år tillbaka. Det går som en röd tråd att svenska domare dömer invandrare för mild och svenskar för hård, t. ex. under löjeväckande rättegångar för hets mot folkgrupp. Åklagarväsendet är också mycket ruttet..."
  Koko artikkeli: http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/2255.html


  Ruotsin tie näyttää olevan Suomenkin tie:

  ”Oikeusministeriö kerää rahaa Soros-hankkeille kannustamalla vasikoimaan nettikommentoinnista”,
  https://mvlehti.net/2019/02/05/oikeusministerio-keraa-rahaa-soros-hankkeille-kannustamalla-vasikoimaan-nettikommentoinnista/

  Kalergi-suunnitelma: http://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 10. Unkarissa eivät Brysselin diktaattien mukaan, kansantahdon vastaisesti toimivat maanpetturit ole vallankahvassa:

  "Unkarilla on siirtolaisuuteen nollatoleranssi",
  https://www.kansalainen.fi/unkarilla-on-siirtolaisuuteen-nollatoleranssi/


  "Unkarin rajavalvontajoukot pidättivät tammikuussa Unkarin ja Serbian rajalla yli 700 laitonta siirtolaista",
  https://www.kansalainen.fi/unkarin-rajavalvontajoukot-pidattivat-tammikuussa-unkarin-ja-serbian-rajalla-yli-700-laitonta-sirtolaista/

  (Korvaisin kylläkin noissa artikkeleissa käytetyn sanan "siirtolaisuus" todellisuutta vastaavalla ilmaisulla "elintasopakolaisuus".)

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 11. Ihanko proffa itte päätteli tämän? Pakko sanoo jotta pitkä sytytyslanka vai märät tikut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni on tuon päätellyt kauan sitten. Itsestäänselvyyskin on kuitenkin hyvä sanoa ääneen silloin - etenkin jos sille on esillä loogiset todisteet.

   Poista
 12. Matu invaasio etenee,suunnitelman mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tapahtuu, mutta sitä eivät kerro valtaapitävät kansanpetturit eikä niitä tukeva valtaVALEmedia -
   "vallan vahtikoira"!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!