maanantai 18. helmikuuta 2019

Kusipäisyys leviää median välityksellä kuin tuhkarokko

Australiassa My Ut Trinh -niminen entinen mansikkafirman työntekijä pisteli viime vuonna neuloja mansikoihin. Motivaationa ilmeisesti vietnamilaistaustaisella naisella oli jonkinlainen hänen aiempaan työuraansa liittyvä kosto.

Neulojen esiintyminen uutisoitiin laajalti myös täällä Pohjantähden alla (esimerkki) eikä aikaakaan kun Suomessakin pidätettiin mystinen mies neulojen piilottelemisesta elintarvikkeisiin. Tiedossani ei ole hänen etnisyytensä, mutta uutisten mukaan hän on paikkakuntalainen ja syntynyt 1950-luvulla.

Vähemmän mystinen oli sitten se rastatukkainen afrosuomalainen, joka piilotteli nauloja proteiinipatukoihin. Ja tänä aamuna luin Iltalehdestä, että nainen oli saanut tamperelaisesta kaupasta ostamastaan luomuomenasta neulan kurkkuunsa.

Tämän(kin) tapahtumaketjun perusteella näyttää siltä, ettei kusipäisyydellä ole maantieteellisiä eikä etnisiä rajoja. Ja että se tarttuu median välityksellä lähes yhtä tehokkaasti kuin tuhkarokkovirus rokotuksia välttelevien ansiosta.

Toivottavasti neulan naisen kurkkuun järjestänyt henkilö saadaan teostaan kiinni ja oikeus on sen verran hereillä, että päänsilityksen lisäksi mätkäisee syyllistä rotuun ja kulttuuriin katsomatta ehdottomalla vankeustuomiolla ryyditettynä täysimimittaisilla vahingonkorvauksilla. Näin siksi, että tapaus tulkittava vähintäänkin törkeäksi pahoinpitelyksi - ellei sitten suorastaan terrorismiksi.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Kusi päässä, paskat seinillä
#metoo-uutisointi ja sen seuraukset
Tyhmyys pilasi neljän ihmisen elämän

16 kommenttia:

 1. Mutta ilman rangaistusta saa suomalaisten aivoihin työntää kuin ruiskulla jotain pöpöjä, jotka aiheuttavat sekopäisyyttä ja säilyttävät pysyvästi sairaan äänestyskäyttäytymisen, vaaleista seuraaviin. Suvakismi saattaa ollan samojen pöpökantojen seurausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka tässä nyt artikkelin varsinaisesta aiheesta poikkeankin:

   Esim. rokotteisiin noita ja monen muunlaisia pöpöjä voidaan vallan mainiosti myös tarkoituksellisesti laittaa ja vaikutus voi ilmetä vasta pitkien aikojen päästä eikä kukaan osaa sitä yhdistää noihin pöpöihin.

   Ks. myös:

   "How Rockefeller founded modern medicine and killed natural cures",
   https://worldaffairs.blog/2015/10/20/how-rockefeller-founded-modern-medicine-and-killed-natural-cures/

   "The vaccination racket",
   http://www.whale.to/b/hoax1.html

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Kanadalainen lääkäri Guyline Lanctot kirjoitti kirjan ”The Medical Mafia: How to Get Out of it Alive and Take Back Our Health and Wealth”. Lanctot oli siihen mennessä työskennellyt lääkärinä paitsi Kanadassa myös Ranskassa ja USA:ssa, joten hän tiesi mistä kirjoitti. Mafia kosti viemällä häneltä lääkärinoikeudet näytösoikeudenkäynnin avulla, ks. https://www.magneettimedia.com/tri-buchwaldin-todistajanlausunto-quebecin-laaketieteen-komitealle/ . Lanctotin kirjan mukaan Medical Mafia on kaikissa maissa järjestäytynyt täsmälleen samalla tavalla kuin esim. Italiassa toimiva mafia ja sen organisaatio ulottuu julkisen terveydenhuollon organisaation korkeimmille tasoille asti. – Mikäs muu kuin Medical Mafia (ja vielä ilmeisesti korruptoituneet poliitikot avustajina?) voi meillä Suomessakin olla takana, kun myös lapsia – vieläpä vanhempien tietämättä – laitetaan lääkeyrityksen koekaniineiksi ja myrkynvalmistaja sitten vielä vapautetaan kaikesta vastuusta ja lapsille aiheututetut vammat korvataan julkisista varoista?!
   Ks. esim. ”Isän epätoivoinen tarina: Kaksi lastani sairastui narkolepsiaan rokotteen jälkeen – ”Vuodet yhtä helvettiä””, https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/isan-epatoivoinen-tarina-kaksi-lastani-sairastui-narkolepsiaan-rokotteen-jalkeen-vuodet-yhta-helvettia/5807154#gs.3bQUpZAj

   ”Why Vaccination Continues” by Guylaine Lanctot, M.D.
   http://www.whale.to/vaccines/lanctot.html

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  3. Sairastin itse alakouluikäisenä tuhkarokon. Se parani pelkällä muutaman päivän sängyssäloikoilulla eikä jättänyt mitään jälkeenpäin havaittavia vaikutuksia - mutta tarjosi todennäköisesti elinikäisen immuniteetin tuhkarokkoon!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  4. Kuvaukseni oli vertauskuvallinen, siksi "kuin ruiskulla". Jollekulle on jäänyt neula kurkkuun ja kansa on kauhuissaan. Kansasta vain osa on kauhuissaan siitä, että meitä on yritetty saattaa Vuoteen 1984. Jotkut kutsuvat sitä aivopesuksi, jotkut esim. kaksisuuntaiseksi kotouttamiseksi jne, jotkut vain jahtaavat pieniä vihreitä miehiä.

   Minä kannatan sairauksien ehkäisyyn tarkoitettuja rokotuksia.

   Poista
  5. Rokotteiden vastustajat voisivat selvittää, miltä kaikilta taudeilta olemme säästyneet sen jälkeen kun rokotteet keksittiin. Sekä millä tavalla se on vaikuttanut ihmisten elämän laatuun ja pituuteen. Avainsanoja vaikkapa polio ja isorokko. Esimerkiksi tuhkarokkoon kuoli viime vuonna pelkästään Euroopassa 37 ihmistä - ne olisi käytännössä kaikki vältetty, mikäli rokotuskattavuus olisi kaikkialla yli 95%.

   Poista
  6. Lisään vielä sen verran, että jokainen voi itsessään miettiä kuinka monta ihmistä olisi Euroopassa kuollut viime vuonna tuhkarokkoon, mikäli sitä vastaan ei rokotettaisi lainkaan. Näin siitä huolimatta, että suurin osa selviää hengissä.

   Poista
 2. Tämä elintarvikkeiden myrkyttämis-ja hengenvaaralliseksi tekeminen oli ihan odotettavissa. Jo joitain vuosia fb:ssä on kierrellyt päivityksiä, joissa ihmiset on löytäneet koiranulkoilutusreiteiltä makupaloja, joiden sisään on työnnelty lasinsirpaleita, neuloja, nauloja jne. Totta kai tuollaisen tekijät siirtyvät jossain vaiheessa eläimistä ihmisiin.

  VastaaPoista
 3. Aikalailla on odotettua touhua kun 2000 luvin alussa valtaosa hulluista nakattiin avohoitoon.
  Lääkitys on ihan sen varassa, että potilas sen muistaa ottaa eikä myy eteenpäin.
  Sairastahan tuommoinen touhu on.

  VastaaPoista
 4. Arvatkaa miksi ostan pääasiassa pakattuja vihanneksia ja valitsen kauppani aika tarkkaan kaukana tietynsortin ihmisistä? Neulojen lisäksi leviää noissa paikoissa kaikenlaiset pöpöt, joten on oltava tarkkana nykyään, ettei saa tuontitautia vihannesosastolta.

  Mielenterveysongelmat kasvavat räjähdyksenomaisesti, moraali rappeutuu ja tänäänn ihmeteltiin kaverin kanssa, että sama aivottomuus vaivaa tv-ohjelmia, jossa pääosassa ovat tositelkut sun muut aivottomine bimboineen. Työmoraali on nolla "mä olen täällä vaan töissä ja vittu mun palkka juoksee vaikka kohtelen ihmisiä huonosti".

  Suomesta on tullut hirveä paikka elää.

  VastaaPoista
 5. Graph propaganda, http://whale.to/vaccine/graphs_lies.html

  "Nearly 90% of the total decline in the death rate in children between 1860 and 1965 due to whooping cough, scarlet fever, diphtheria and measles occurred before the introduction of antibiotics and widespread immunization against diphtheria" (Powles, 1973)."---Second Thought About Disease by Drs Kalokerinos & Dettman 1977.

  "The major contributing factor toward improved health over the past 200 years has been improved nutrition. Nearly 90% of the total decline in the death rate in children between 1860 and 1965 due to whooping cough, scarlet fever, diphtheria and measles occurred before the introduction of antibiotics and widespread immunization against diphtheria" (Powles, 1973).

  Even the WHO (World Health Organisation) has admitted, disease and mortality rates in Third World countries have no direct correlation with immunisation procedures or medical treatment, but they are closely related to the standard of hygiene and diet. A 1973 issue of Scientific American revealed the same finding : that "over 90% of all contagious disease was eliminated by vastly improved water systems, sanitation, living conditions and transportation of food." Mass vaccinations did not appear on the scene until a century after the decline in infectious diseases started (1850-1940), but inoculations were, and still are given full credit. --Susan DeSimon
  http://www.vaclib.org/intro/intro3.htm#plague

  "MMR/MR vaccine deaths",
  http://www.whale.to/vaccine/mmr2.html

  "Japan has banned MMR since 1993, and maintains that ban, citing the scientific and medical evidence as published in journals such as The Lancet and their own statistics that there was a 2,000 per cent increase in health problems in children after the introduction of MMR in 1989, and no reduction in measles, even when switching to a different brand of MMR [5]." - https://www.naturalscience.org/news/2016/07/mmr-vaccine-causes-dangerous-health-effects-from-autism-to-death/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saksalaissyntyinen tutkija-LÄÄKÄRI Matthias Rath:

   "The Laws of the Pharmaceutical Industry",
   https://www.dr-rath-foundation.org/2017/08/the-laws-of-the-pharmaceutical-industry/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Matti Tolonen:

   "Lääke- ja elintarviketeollisuuden uskomaton huijaus",
   http://www.vhh-terveysravinto.fi/keskustelu/viewtopic.php?t=3370

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  3. Lääkäri Mirjaleena Isoaho 26.8.2010:
   "Ovatko suomalaiset saaneet valehtelusta vielä tarpeekseen?",
   http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/40784-ovatko-suomalaiset-saaneet-valehtelusta-viela-tarpeekseen

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 6. "280 miljardin dollarin huijaus
  20 merkkiä siitä, kuinka lääketeollisuuden yhtiöt pyörittävät 280 miljardin dollarin arvoista rahantekohuijausta ",
  http://elamakasissamme.blogspot.com/2013/07/280-miljardin-dollarin-huijaus.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 7. Mahdollisimman monta ihmistä pitää tehdä ilmoitus poliiseille että "nämä tapaukset ovat aiheuttaneet pelkoa ja ahdistusta" se vaati tietysti sen että jokainen käy ensin lääkärillä pyytämässä todistuksen että asia todellakin on näin. Eli lääkärille pitää sanoa että nämä neula-ruoka tapaukset ovat aiheuttaneet tosi paljon ahdistusta ja pelkoa nyt todistus tänne ja vaikka vähän rauhoitettavia. Viikon kuuri tjsp. Jos 100-1000 (?) ihmistä tekisi näin niin näitä neula-terroristeja vois ehkä saada tuomio terrorismiroikoksesta. Kyllä minua ainakin ahdistaa ja pelottaa näitä tapauksia, eli ei tarttis valehdella edes. "Joukkovoima" ? Onko muita ehdotuksia ?

  "1 § (24.1.2003/17)Terroristisessa tarkoituksessa tehdyt rikokset

  Joka terroristisessa tarkoituksessa siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vakavaa vahinkoa jollekin maalle tai kansainväliselle järjestölle"

  "6) törkeän pahoinpitelyn, törkeän ihmiskaupan, panttivangin ottamisen, törkeän tuhotyön, törkeän terveyden vaarantamisen, ydinräjähderikoksen tai kaappauksen, on tuomittava vankeuteen vähintään kahdeksi ja enintään kahdeksitoista vuodeksi"


  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!