sunnuntai 11. helmikuuta 2024

Kukkahattutäti tunnusti tosiasiat

Yksi suurimmista nykyaikaisen kansainvaelluksen eli kehitysmaalaisten harjoittaman turvapaikkajärjestelmän hyväksikäytön seurauksista on ollut nuorisorikollisuuden kasvu. Ja sen kautta katuturvallisuuden heikkeneminen siellä, missä esiintyy lähinnä maahanmuuttajista koostuvia nuorisojengejä.

Tällä seikalla on ollut ikäviä seurauksia alkaen kantaväestön muuttoliikkeestä pahimmilta maahanmuuttaja-alueilta rauhallisemmille seuduille. Mutta siitä huolimatta Yle onnistui julkaisemaan uutisen, joka pääsi yllättämään itsenikin. 

Kyse on lapsiasiavaltuutettu Elina Pekkarisen herääminen todellisuuteen. Hän nimittäin pyysi päättäjiä pohtimaan, että tarvitaanko Suomessa suljettua hoitoa antavia lastensuojelulaitoksia.

Pekkarisen mukaan "tämä on vaatinut aika paljon ajatusteni muuttamista. En olisi tutkijana ehkä koskaan uskonut, että puhun alaikäisten suljettujen laitosten puolesta. Tilanne kaduilla on kuitenkin sen verran vakava, että olisi lasten itsensä kannalta parempi, jos pysäyttävämpää hoitoa olisi tarjolla."

Toisin sanoen luultavasti 1800-luvun rangaistuskäytännöistä juontava suomalainen sanonta siitä, että "kyllä Siperia opettaa" näyttäisi toimivan jopa kukkahattutätien kohdalla. Sellainenhan Pekkarinenkin on aiempien kommenttiensa mukaan ollut. Pehmeisiin keinoihin uskova. 

Tämä käy ilmi esimerkiksi hänen vuonna 2021 antamastaan haastattelusta, jossa hän linjaa, että "lapsi, jota on kohdeltu kunnioittaen, jonka kanssa on keskusteltu ja joka on saanut vaikuttaa itseään koskeviin asioihin, kasvaa yleensä empatiakykyiseksi aikuiseksi... aikuisten pitäisi olla kiinnostuneita lasten ajatustenjuoksusta... ihan yksinkertaiset, arkiset juttelut lapsen kanssa voisivat olla muutosta eteenpäin sysääviä voimia."

Tässä käsittelemäni yhden ihmisen ajattelun muutos on erinomainen uutinen, sillä vain tosiasioiden tunnustaminen voi johtaa parempaan tulevaisuuteen. Vaikka Pekkarisen ajattelun muutos - ainakaan edellä siteeraamieni uutisten valossa - ei ulotukaan turvapaikanhaun väärinkäytöksiin, on se kuitenkin pieni askel kohti Suomen ja suomalaisten parempaa tulevaisuutta. 

* * *

Lopuksi on todettava, että juuri tänään me kaikki aikuiset suomalaiset voimme ratkaista myös sen, onko meillä valtionpäämiehenä rikollisin keinoin muslimiterroristeja maahamme toimittanut maailmanparantaja, vai henkilö, jolle suomalaisten asiat ovat aina tärkeimpiä

Käykääpä siis - arvoisat lukijani - antamassa äänenne Suomen tulevaisuuden puolesta, ellette ole sitä jo tehneet.

38 kommenttia:

 1. Anteeksi vain. Mutta stuppi kan ei suomalisen kansan asioita hoida, sillä hän on aina sylkenyt suomalaisen kansan niskaan. Kyllä kansa muistaa. Ei ole kun millin "parempi" kun toin ehdokas. Stuppi on sanonut jo vaalikestuluissa että ei ajattele ensimmäisenä suomen kansaa vaan hänelle aina ensimmäisenä tulee euroopan loisten hoitaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kohta perustuu Stubbin vaalikoneessa antamaan vastaukseen, johon Haavisto vastasi toisin. Sikäli olet kuitenkin oikeassa, että valinta on valitettavasti tehtävä huonon ja vielä huonomman presidenttikandidaatin välillä. Eikä ainakaan minulle ole epäselvää kumpi on kumpi.

   Poista
  2. Luuletko, että Haavisto hoitaa? Ehkä olisi korkea aika Pekkarisen tapaan poistaa suomut silmiltä. Vihervasemmistolle se tuntuu olevan ylivoimaista.

   Poista
 2. Tämä suljettujen laitosten ehdotushan on lähtenyt poliisilta ja kertoo yhden tosiasian.
  Niin sanottujen suvaitsevaisten suvakki-ideologia on tullut tiensä päähän - viimeinkin!

  Ei ole tullut näistä ulkomailta tuotetuista "turvapaikanhakijoista" eli elintasopakolaisista Suomea pelastavia raketti-insinöörejä, ei lääkäreitä, ei mitään mikä Suomea pelastaisi - he ovat pelkkä kuluerä.
  Jostain syystä minulla on se käsitys, että varsinkin muslimit edustavat raiskaustilastojen kärjessä, samoin huumekaupassa, koululaisiin kohdistuvissa alistus- ja ryöstörikollisuudessa jne. jne.
  Ruotsin tilannetta unohtamatta!

  Tänään on viimeisen taiston päivä. Presidentiksi valitaan joko Alexander Stubb tai suvakki-ideologian korkein ilmentymä. Toivottavasti äänestäjät äänestävät Suomen puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yle tänään

   Ruotsalaistytöt kanniskelivat käsikranaatteja tunnetun liikkeen turkoosissa kassissa

   https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-209479

   Ruotsin poliisi tutkii tapausta, jossa kaksi teinityttöä liikkui Tukholman keskustassa mukanaan kassillinen käsikranaatteja, Aftonbadet uutisoi.
   Metroasemien valvontakameroille on tallentunut kuvia 14- ja 15-vuotiaasta, joilla on mukanaan Normal-ketjuliikkeen isokokoinen turkoosi kassi.

   Valvontakameroiden kuvista selviää, että teinitytöt liikkuivat Tukholmassa metrolla, vilkkaalla ostoskadulla, kauppakeskuksessa ja kahvilassa.

   Poliisin mukaan tyttöjen kassissa oli kuusi käsikranaattia. Syyttäjä Jonas Nygren kertoo Aftonbladet Krim -podcastissa, että tytöt toimivat todennäköisesti rikollisryhmän leivissä.
   Nuoremman tytön äiti teki poliisille ilmoituksen löydettyään tytön yöpöydän laatikosta kassin, jossa oli käsikranaatteja.

   Poista
  2. "Toivottavasti äänestäjät äänestävät Suomen puolesta." Äänestin ensimmäisellä kierroksella. Toisella se on mahdotonta. Poliittisesti tyhmä kansa on jo valintansa tehnyt. Ainoa lohtu on se, ettei pressalla ole enää suurta valtaa. Valitettavasti häntä tullaan kuuntelemaan tarkalla korvalla, ainakin media tekee niin.

   Poista
 3. Kaivelin paikallislehteen kummankin ehdokkaan poliittisia tyrimisiä Venäjä-suhteista alkaen. Äänestin Stubbia ennakkoon. Hänellä on edustava puoliso ja lapsia. Politiikasta ei oikein meriittejä löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stubb politiikassa:

   2015-2016 Valtiovarainministeri

   2014-2015 Pääministeri

   2011-2014 Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri

   2011-2017 Kansanedustaja

   2008-2011 Ulkoministeri

   2004-2008 Euroopan parlamentin jäsen

   Poista
  2. Statuksia riittää mutta ne isot järkevät teot puuttuvat. Venäläisen Rosatomin mukaantuloa Hanhikiven ydinvoimalahankkeeseen arvostelijoita pääministeri Stubb syytti ”russofobiasta” eli Venäjä-kauhusta.

   Poista
  3. Vanhoja jos oletaan kaivella, niin Haavisto oli lopettamassa koko armeijan, vastusti Natoa ja ydinvoimaa, oli päättämässä Caruna-sotkussa, joka nosti sähkönsiirron pilviin ja vähän tuoreempina mokina Isiksen leireillä ja Afganistanissa olevien "suomalaisten" hakeminen valtion kyydillä ja rahoilla Suomeen.

   Poista
  4. Isis-väen tuominen tänne on suoranainen uhka kansalliselle turvallisuudelle.

   Poista
 4. Lapset eivät ole rikosoikeudellisessa vastuussa teoistaan, koska he ovat lapsia, joiden aivot eivät ole vielä kehittyneet tarpeeksi. Sen vuoksi aikuisten on otettava vastuu heistä, ja tarvittaessa käytettävä keinoja, jotka estävät näitä ongelmalapsia vahingoittamasta muita ja myös itseään. Nyt pitäisi vain yhteiskunnan aikuisten kasvaa riittävän aikuisiksi ymmärtääkseen tämän. Toivottavasti lapsiasiavaltuutetun herääminen näkemään tosiasiat johtaa muidenkin päättäjien havahtumiseen.

  VastaaPoista
 5. Nuo taakse jääneet TV-tentit eivät tuoneet julkisuuteen mitään merkittävää uutta Haavistosta. Hän on sisimmässään aivan samanlainen punavihreä FANAATIKKO mitä hän on aina ollut. En voisi kuvitellakaan että missään vaaleissa ja missään olosuhteissa äänestäisin Haavistoa.

  Tällä toisella kierroksella VAKAVASTI AJATTELEVILLE äänestäjille vain Alexander Stubb on vaihtoehto. Mutta valitettavasti äänestäjien joukossa on sekopäitä joiden mielestä presidentin pitää olla homoseksuaali, ja näihin idiootteihin ei tietenkään mikään järkipuhe tehoa.

  Toivottavasti järki voittaa näissä vaaleissa!

  VastaaPoista
 6. Nykyään ei ole enää kukkahattutätejä, vaan viherfeministejä ja näitä komppaavia hyödyllisiä idiootteja eli kukkahatusetiä, kuten esim. Haavisto ja Stubb.

  VastaaPoista
 7. Ongelmana on se, että on aikalailla mahdotonta saada syntymään eroa noiden kahden kansansuosikin välillä. Näinä päivinä aikalaistunnelmat ovat kuin suoraan Fellinin "Satyricon"ista, eli Rooman valtakunnan hajoamisen ja rappion tunnistaa nyt uutisista.

  VastaaPoista
 8. Lähi-itäläisiä tursuaa itärajalla ja määrät ovat Suomen kantokyvyn ulottumattomissa.
  Viherpekan mielestä kyseessä on yhä rikkaus ja ihmisoikeus, vaikka jokainen - ajattelukykyinen - tietää sen tarkoittavan lähi-itäläistymistä ja afrikkalaistumista.
  Romanit ovat olleet Suomessa noin 500 vuotta. Ovatko he mukautuneet suomalaisuuteen?
  Untabo ja Hassan kyllä käyttävät Suomen tarjoamia tulonsiirtoja, mutta pitäytyvät kulttuureissaan: toki tietysti, afrikkalaistumisen seurauksena tulot katoavat, siten myös tulonsiirrot. Mamut eivät sitä tokikaan ymmärrä, eivätkä tule sitä ensinkään hyväksymään.
  Homopekan yhteiskuntaidea on hänen korvienvälinen illuusio, jolla ei ole todellista vastinetta; ei hän sitä kuitenkaan ymmärrä. Ideoligis/uskonnollinen ihminen on usein uskonsa marttyyri.
  Valitsin lyhyen matematiikan helppoheikin: sekin aiheutti kylmiä väristyksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haavistolla ei ole jälkikasvua, eikä sen takia myöskään kiinnostusta siihen, mikä on Suomen tai suomalaisten tulevaisuus. Jos suomalaiset ovat vähemmistönä jo muutaman sukupolven päästä kun syntyvyys on heikkoa, muslimit hoitavat sen homman ja yhä useampi koulutettu vaihtaa maisemaa, niin ei todellakaan käy kateeksi niitä, jotka täällä vielä sinnittelevät. Siksi olisi syytä vaihtaa Suomi-laivan suunta ja vähän äkkiä, ellei sitten tilanteen ole jo annettu kehittyä niin pitkälle, että on jo myöhäistä. PS ei siihen tällä hetkellä yksin pysty.

   Poista
  2. Näistä uusista fazereista, finlaysoneista sekä vanhusten hoitajista ja suoraan Akavaan otettavista maahanmuuttajista aikoinaan vouhkanneet voisi nyt laittaa kovan eteen ja vaatia vastausta siihen miten meni niin kuin omasta mielestä? Samalla voisi myös nostaa kunnolla päivänvaloon kaikki ne Halla-ahon varoitukset lieveilmiöistä ja seurauksista, jotka yksi toisensa jälkeen ovat toteutuneet.

   Poista
  3. Toivepuheet fazereista, finlaysoneista etc. ovat symboliikkaa: ylevöittämistä.
   Inhimillinen piirre, joka mahdollistaa myös taiteen, runouden ja musiikin: so. epäfaktuaaliset mutta elämää ohjaavat ilmiöt.
   Ongelma on siinä, että vihreät ja kommunistit uskovat niihin.
   Kommunistista paratiisia työstävät kansalaiset huutavat: vapaus, veljeys ja tasa-arvo, mutta saavat vankeuden, epäluuloisuuden ja diktatuurin.

   Poista
 9. Terhomatti Hämeenkorpi11. helmikuuta 2024 klo 11.35

  Koittakaa rauhoittua, kommentaattorit ja vetäkää tuplanollat äänestyslippuun !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin!

   Poista
  2. Uudemmissa kyselyissä ja vaalikeskusteluista Stubb on sanonut ajavansa yksinomaan suomalaisten etua. Haavisto kierteli ja kaarteli asiassa.

   Äänestäkää Stubbia ja jos hän ei pidä lupauksiaan niin voimme perustellusti muistuttaa häntä lupauksestaan.

   Jamppa vaan

   Poista
 10. Haavisto on puhunut muunneltua totuutta monessakin asiassa kuten, että on professori, varakuvernööri, tehnyt rauha Sudaniin. Armeijasta hän kieltäytyi muka Tsernobylin onnettomuuden takia. Tämä oli valhe, koska hän kävi siviilipalveluksen vuotta aikaisemmin. Varmaan todellinen syy oli homous. Pitkin hampain piti äänestää yhtä ehdokasta, en nyt sano ketä, koska Suomessa on vaalisalaisuus. Sen voi tietysti sanoa, ketä en äänestänyt ja se oli Haavisto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalisalaisuus ei kiellä sanomasta, ketä äänestit. Oliko se Tex Willer, Mustanaamio, Aku Ankka, Alexanteri IV Stubb vai joku muu uskottava hahmo?

   Poista
  2. Tosin vain yksi noista on virallinen ehdokas, muut Paavo Väyrysen kanssa ikiehdokkaita.

   Poista
  3. Vaalisalaisuus tarkoittaa ettei kukaan voi oikeasti tietää ketä sinä äänestit, vaikka itse sanoisit mitä. Se on yksi demokratian kulmakiviä, eli asia jota kaikki eivät ole sisäistäneet. Toinen demokraattisen vaalin merkki on mahdollisuus äänten uudelleen laskuun, jos joku epäilee vippiä. Ja nuo ovat ne syyt miksi meillä ei ole tietokonein suoritettavaa äänestystä. Tietokoneen kanssa saat joko vaalisalaisuuden tai uudelleenlaskettavuuden, et molempia. Ja kaikki toimintaketjut joissa on mukana tietokoneita, ovat erittäin haavoittuvia sisäiselle manipuloinnille. Itse urani noiden laitteiden parissa tehneenä lopetan äänestämisen siihen jos tämä ns. sähköinen äänestäminen tuodaan käyttöön. Sen jälkeen ei ole mitään taetta että kuka tai mikä taho on määrittänyt kuinka monta ääntä kukin on saanut. Tai jos voidaan, siellä täytyy olla tieto että NN on äänestänyt YY:tä, joka taas on äärimmäisen vaarallinen tieto tilanteessa jossa hallinto ei olekaan NN:n puolella. Ja näinhän on aina. VMP puoluelaiset olisivat viimeisten vuosikymmenien aikana kernaasti ottaneet tiedon ketkä äänestää persuja ja laittaneet heidät kilometritehtaalle. Vankilaan tai siperiaan eivät vielä olisi voineet, tulevaisuudessa ehkä sitäkin. Ja Saksassa haluttaisiin kyllä varmasti tänäänkin tietää ketkä äänestävät väärin...

   Poista
 11. Alexander Stubb kävi aikoinaan Maailman talousfoorumin (WEF) perustajan Klaus Schwabin kuusivuotisen Young Global Leaders (nuoret globaalit johtajat) -kurssin.
  Seuraavassa on tietoa Stubbiin oppi-isästä:

  ”Maailman talousfoorumin (WEF) perustajan Klaus Schwabin päivät voivat olla luettuja .
  Pascal Najadi , toisen WEF:n perustajan Hussain Najadin poika, puhuu ilmiantajana globalistisäätiön nykyistä huippukoiraa[top dog] vastaan ​​ja syyttää häntä ja muita johtajia "rikoksista ihmisyyttä vastaan".
  Najadi sanoo, että Schwabin ja hänen ystäviensä rikokset ovat niin suuria, että sekä Schwab että muut WEF:n johtajat, kuten Bill Gates , sekä Maailman terveysjärjestön (WHO), Big Pharman ja Big Techin johtajat on pidätettävä välittömästi.
  Yhteistyössä Schwabin kanssa Najadin isä perusti WEF:n vuonna 1971. Hän erosi vuosikymmen myöhemmin vedoten vastenmielisyyteen Schwabin dystopista visiota kohtaan ei-eliittisen ihmiskunnan tulevaisuudesta.
  Pascal Najadi on myös järkyttynyt siitä, että hänet ja hänen äitinsä huijattiin ottamaan "rokotus" Wuhanin koronavirusta (COVID-19) vastaan, väärennettyä "pandemiaa", jota WEF ja muut aggressiivisesti painostivat.
  Najadin mukaan hän ja hänen äitinsä kuolevat nyt injektioihin, jotka hänen mukaansa ovat "myrkkyä", jonka Schwabin kaltaiset työstivät maailmaan.
  "Paholainen asuu Genevessä", Najadi sanoo
  Yhdessä syyttäjien kanssa Najadi pyrkii saamaan Schwabin lopulta vastuuseen helvetin vapauttamisesta maailmalle. Hänen tapauksensa kiinnittää huomiota myös muihin globalistisiin elimiin, kuten Yhdistyneisiin Kansakuntiin (YK), jotka tekivät yhteistyötä pahassa [evil] suunnitelmassa.
  Tällä hetkellä WEF:n, YK:n ja WHO:n johtajat säilyttävät diplomaattisen koskemattomuuden, mikä tarkoittaa, että heitä ei voida syyttää ja tuomita – mutta Najadi haluaa, että diplomaattinen koskemattomuus peruutetaan ja sen jälkeen annetaan pidätysmääräys.
  Najadi on muuten sama kaveri, joka nosti kanteen Sveitsin pitkäaikaista pääministeriä Alain Bersetiä vastaan, koska se valehteli yleisölle COVID-injektioista. Tämä johti lopulta siihen, että Berset erosi tehtävästään viime kesäkuussa.
  Nyt tämän menestyksen myötä Najadi siirtyy YK:n isompiin kaloihin, Gaviin [Rokotusliittouma], WEF:iin ja WHO:hon.”
  https://www.globalresearch.ca/whistleblower-calls-wef-founder-klaus-schwab-arrested-over-crimes-against-humanity/5842050

  Kuulen jo mielessäni, kuinka kohta jyrähtää: ”Salaliittoteoriaa, salaliittoteoriaa:

  ”Tämä professori Jmes Tracyn uraauurtava analyysi, jonka Global Research julkaisi ensimmäisen kerran vuonna 2013, osoittaa, miten termiä "salaliittoteoria" käytetään kriittisen analyysin ja eriävien näkemysten leimaamiseen.

  "Salaliittoteoria" on termi, joka herättää samanaikaisesti pelkoa ja ahdistusta lähes kaikkien julkisuuden henkilöiden, erityisesti toimittajien ja tutkijoiden sydämissä. Nimikkeestä on tullut 1960-luvulta lähtien kurinpidollinen väline, joka on ollut ylivoimaisen tehokas määriteltäessä tietyt tapahtumat tutkimuksen tai keskustelun ulkopuolelle. Etenkin Yhdysvalloissa oikeutettujen kysymysten esittäminen kyseenalaisista virallisista kertomuksista, joiden tarkoituksena on tiedottaa julkista mielipidettä (ja sitä kautta julkista politiikkaa), on merkittävä ajatusrikos, joka on kaikin keinoin poistettava julkisesta psyykestä…”
  Koko artikkeli: https://www.globalresearch.ca/conspiracy-theory-foundations-of-a-weaponized-term/5319708

  Itse en äänestä ruttoa enkä koleraa, jota jotkut tulevat ylistämään ”koko kansan” presidenttinä.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää ”salaliittoteoriaa” ”virallisen totuuden” puolustajille, jotka seisovat vakaina kuin kallio:

   ”Videolla, joka varmasti antaa kenelle tahansa toivoa, 11-vuotias tyttö huutaa Klaus Schwabin ja Maailman talousfoorumin (WEF) suunnitelmat julki
   älykkäinä puheenvuoroina, jotka voisivat saada häpeään jopa jotkut historian suurimmat puhujat.
   Lähes kahdeksanminuuttisessa puheessaan tyttö paljastaa suunnitelmat.
   jotka globalistinen eliitti haluaa toteuttaa kuten lääketieteellinen tyrannia...
   ja ihmisten täydellinen konttrolli digitaalisen rahan avulla.

   On kirjaimellisesti tuhansia "valkoisia papereita", joita on tehty -
   globalistijärjestöt, kuten WEF ja YK, ovat julkaisseet...
   (YK), joissa kerrotaan selvästi, mitä heillä on ihmiskunnan varalle - ja se on
   ei ole mitään hyvää.

   YK on hiljattain sanonut, etteivät he ole minkään "globaalin" tahon valvonnassa.
   Elitistien, jotka johtavat maailmaa, mutta jo se, että he edes tunnustivat, että se osoittaa, että he todennäköisesti ovat - muuten he haluaisivat painostaa ihmisiä "raportoimaan" "salaliittoteoreetikoista", jotka levittävät näitä "salaliittoteorioita",
   ”valeita”.

   Tosiasia on, että on olemassa globaali eliitti, joka pyörittää ihmiskunnan rattaita...
   sinne minne he haluavat sen menevän, he kirjaimellisesti omistavat kaiken – koko MEDIAN [kuten Suomessa esim. Helsingin-Brysselin Pravdan],
   elintarvikehuollon, öljyn, kaasun ja energian tarjonnan ja meidän maailmamme, rahoitusjärjestelmämme. Puhumattakaan poliitikoista, joita he lobbaavat ajamaan lainsäädäntöä, joka olisi vahvasti heidän edukseen.

   Tämän nuoren tytön rohkeutta ja sitkeyttä pitäisi arvostaa...
   ja sen pitäisi ainakin herättää tarpeeksi toivoa vastustaa näitä tyranneja, jotka -
   jotka haluavat tuhota maailman kokonaan - hänellä on rohkeutta, joten sitä pitäisi olla meilläkin.”

   https://www.globalresearch.ca/11-year-old-girl-calls-out-klaus-schwab-his-globalist-goons/5789294?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles

   Jokainen voi arvailla mielessään, että kehottiko Alexander Stubbin oppi isä Klaus Schwab Stubbia asettamaan Suomen edun kaiken edelle, kuten Stubb väitti tekevänsä.
   Tässä tulee mieleeni seuraava anekdootti tai miksi muuksi sitä sanoisi:

   Mistä tietää, että poliitikko valehtelee? Siitä kun hänen huulensa liikkuvat!

   Tarkoitukseni EI ole vihjata, että pitäisin Homo-Pekkkaa parempana vaihtoehtona.

   Poista
  2. Haavistosta tulee mieleen valehtelu, Caruna- kaupat ja Isis- naiset, ja kuinka ollakaan ne todentavat oikeaksi Haaviston vastauksen Hesarin vaalikoneeseen, joka oli "Jokseenkin eri mieltä" kysymykseen: "Poliitikkojen on ajettava aina ensin Suomen etua".
   (Stubb vastasi "Täysin samaa mieltä".) Joten hulluhan olisin, jos haluaisin Suomen presidentiksi miehen, joka jo etukäteen ilmoittaa, että ei aja Suomen etua. Kenenkähän edun ajajaksi Haavisto ajattelee ryhtyä ?
   No, äänestin tietysti Stubbia.

   Poista
  3. Voisiko muka olla eliittiä, joka ohjailee maailman kulkua? Jos psykopaatteja on prosentti ihmisistä, 8 miljardiin niitä mahtuu 80 miljoonaa. Tuohon porukkaan sopisivat hyvin kaikki maailman miljardöörit, jotka ovat omaisuutensa hankkineet rahanluonnilla, sisäpiirin avulla keinottelemalla, myymällä lääkkeitä kuin tupakkatehtailijat omia tuotteitaan välittämättä tavallisten ihmisten terveydestä jne.

   Itse en epäile yhtään, etteivätkö kansanmurhiin, pommituksiin, kidutuksiin, pedofiliaan ja kaikkeen muuhun saastaan kykenevät ihmiset olisi voineet keskenään sopia, mitä seuraavaksi tehtäisiin. Kun heidän käsissään on media, koulutus ja populaarikulttuuri, ihmiset on saatu aivopestyä uskomaan siihenkin hokemaan, että maailma muuttuu ja siihen on sopeuduttava. Ei se kuitenkaan itsestään muutu, vaan jotkut sitä muuttavat, eikä se ole demokratiaan luottava vaalikarja.

   Tulee myös muistaa, että saliittoteoriat voivat joskus osoittautua tosiksi, mutta niihin uskominen tuntuu häiritsevän ihmisten mieltä niin, että ne mieluummin ohitetaan hymähdyksellä.

   Poista
  4. Oli viime kesänä aika huvittavaa, kun viherkommarit syyttivät perussuomalaisia kaikenlaisten salaliitoteorioiden kehittelystä. Itse he syyllistyvät moneen salaliittoteoriaan mm- pesukarhukravatti jne. Kaikkein parjatuin perussuomalaisten salaliittoteoria on se, että tehdään väestönvaihtoa. Olisikohan tuo oikeasti enää teoria, kun Suomessakin vierasmaalaisia on jo 10-15%? Ruotsissa 20-25% väestöstä. Onko tosiasioita vaikea tunnustaa kuten nyt ilmeisesti Elina Pekkarisen teki. Saattaapi kyllä huomenna jo katua, kun suvakit alkaa maalittamisen.

   Poista
  5. Siitä väestönvaihto-"salaliittoteoriasta":
   http://kalergisuunnitelma.blogspot.com/2009/11/kreivi-kalergin-suunnitelma.html

   Poista
  6. Ne johtavat maailmaa kulissien takaa jotka luovat tyhjästä rahaa, erityisesti suuret liikepakit sekä keskupankit.

   Poliitikot ovat heidän ohjailtavissaan ja jos ohjaus ei toimi, poliitikko ei saa enää tukea.

   Suhteellisen pieni ryhmä riittää isojen linjojen ohjaamiseen ja lampaat pysyvät nelijalkaisina somen ja "yleisen mielipiteen" avulla.

   Jos äänestämällä voisi vaikuttaa, se olisi mahdotonta.

   Karuna Pettila

   .

   Poista
  7. Nyt sanoit Karuna Pettila vinhan totuuden - tällä salaliittoteoria-foobikko sivustolla! Kuinka uskalsitkin?!
   Kun juuri eräs viimeisen päältä sliipattu, maailman mahtavien ja kotimaisten hyödyllisten idioottien ylitsevuotavasti kiittämä kiiltokuvapoika masinoitiin maamme korkeinta virkaa hoitamaan - suomalaisten etu tietysti ylimpänä johtotähtenään, mikä muu se mitenkään voisi olla!

   Poista
 12. Esimerkkiä mm. viherkommunisteille, RKP:n Baja-Majalle ja täyshullulle Biaudetille sekä muille asylum-taikasana-pakolOisina maahamme tunkeutuvia puolustaville:

  https://www.suomenuutiset.fi/puolan-paaministeri-emme-ota-ainuttakaan-eun-pakkosijoittamaa-turvapaikanhakijaa-maahamme/

  VastaaPoista
 13. Mikä olikaan tuon sanonnan "Siperia opettaa" alkuperä?
  Sehän on kyllä totta, että Siperiaan karkottamista käytettiin 1800-luvulla rangaistuksena. Mutta eikö tuo fraasi nykyisessä muodossaan tullut käyttöön vasta paljon myöhemmin, 1990-luvulla? Eikö se liittynyt jollakin tavalla Lipposen I hallituksen politiikkaan, vaikka en tarkemmin muistakaan, millä tavalla? Vai oliko kyseessä vanha sanonta, joka silloin vain tuli jonkin poliittisen puheen vaikutuksesta uudestaan muotiin, oltuaan välillä kauan lähes unohduksissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuriruhtinaskunnasta lähtöisin:

   https://blog.myheritage.fi/historia/siperia-opettaa-sanonta-on-peraisin-1800-luvulta/

   Viittaa juurikin Siperiaan karkotusalueena.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!