tiistai 27. helmikuuta 2024

Kansainvälistyminen tuottaa monenlaista kulunkia

Oulussa sytytettiin viime yönä useita tulipaloja. Toistaiseksi pyromaanista - tai pyromaaneista - ei ole tietoa, joten tässä vaiheessa ei myöskään tässä blogissa ole syytä tehdä johtopäätöksiä syyllisistä, vaikka Ruotsissa roskakatosten ja autojen tuhopoltot ovatkin kehitysmaataustaisten asuttamien alueiden riesa. Yhtä hyvin kuin uussuomalainen, voi tekijäksi paljastua myös mieleltään häiriintynyt kantasuomalainen, joka on saanut innoituksensa ruotsalaisista - PT-median suosimaa sanaa käyttääkseni - autogrilleistä. 

Saimme tänään lukea myös tapauksesta, jossa liikkuvasta autosta ammuttiin viime elokuussa kahta tai kolmea ihmistä. Uutisten mukaan poliisi pyytää ampumisen kohteeksi joutuneita ihmisiä ilmoittautumaan sekä kyselee vihjeitä henkilöiltä, jotka tietävät tapahtumista jotakin.

Tapauksen tekee oudoksi se, että ampumisesta on aikaa noin puoli vuotta, enkä löytänyt Google-haulla siitä minkäänlaista tietoa. Näin siitä huolimatta, että kaduilla tapahtuneet ampumistapaukset lienevät Helsingissä vielä varsin harvinaisia. 

Nähtäväksi jää, millaista tietoa poliisi onnistuu keräämään näin pitkän ajan jälkeen. Varmaa on vain se, että tapauksen nähneiden ihmisten mielikuvat tapahtuneesta ovat näin pitkän ajan jälkeen ehtineet haalistua ja sekoittua mielikuvituksen tuottamiin kuvitelmiin. Siten oikeudella - mikäli tapaus etenee sinne asti - tulee olemaan tuskainen työ etsiessään todisteita, jotka riittävät syyllisten osoittamiseen ilman varteenotettavaa epäilyä syyttömyydestä.

Tämä ongelma nousi esille myös tämän päivän uutisissa, joiden mukaan Turun hovioikeus vapautti kotimaassaan tehdystä joukkomurhasta epäillyn liberialaisen Gibril Massaquoin kaikista syytteistä. Oikeudenkäynnin hinnaksi suomalaisille veronmaksajille on jutun mukaan mukaan tulossa yli 4 000 000 euron lasku. 

Näyttää siis siltä, että kansainvälistyvä maailma tuottaa myös meille suomalaisille monenlaista kulunkia, kuten edellä esille nostamani esimerkit osoittavat. Tässä kirjoituksessani sellaisia ovat Ruotsin mallin mukaiset tuhopoltot, kehitysmaista ja lähinnä mafiafilmeissä tutuiksi tulleiden kaltaiset ampuma-aserikokset sekä jopa tuhansien kilometrien päässä tapahtuneiden rikosten oikeudelliset puimiset.

Näistä viimeksi mainittuja puolustetaan sillä, että ilman kotimaansa rikoksista epäiltyjen saattamista oikeuteen saattaisi Suomesta tulla sotarikollisten turvasatama. Tämä on tietenkin aiheellinen huoli, eikä kukaan halua sellaista. 

Tästä huolimatta on kuitenkin kysyttävä, että onko suomalaisten veronmaksajien asia kustantaa kaukaisten rikosten oikeudelliset selvittelyt? Etenkin kun jo aiemmat tapaukset ovat osoittaneet, että syyllisyyden osoittaminen on lähes mahdotonta, koska pelkällä henkilötodistelulla on vaikea saada pitäviä todisteita, joiden varassa voitaisiin antaa langettavia tuomioita. 

Eli kannattaisiko näissä tapauksissa syytekynnystä pitää niin korkeana, että kerättyjen todisteiden valossa voidaan langettavaa tuomiota pitää jo etukäteen käytännössä varmana oikeudenkäynnin lopputuloksena?

14 kommenttia:

 1. Juristien yhteiskunnallista valtaa on vähennettävä. He työllistävät toinen toisiaan kallispalkkaisilla tehtävillä. Kyse on paljon muustakin kuin massamurhaajien oikeudenkäynneistä. Esimerkiksi omakotitalokauppojen oikeudenkäynneissä molempien osapuolten juristit vedättävät kilvan osapuolia riidan jatkamiseen, vaikka juristien palkkiot ylittävät riidan euromäärän.

  Pahinta tässä on se, että nämä joukkomurhaajat huomaavat Suomen leväperäisten oikeudenkäyntien tuoman rahastusmahdollisuuden. Tuokin ihmissyöjä tulee saamaan satojen tuhansien eurojen verottomat koppikorvaukset pidätysajalta. Se on enemmän kuin useimpien liberialaisten koko elämänaikainen tulo.

  Näitä ei pidä haalia tänne lainkaan, tuonkin Suomi nimenomaan halusi elätettäväksi Suomeen. Vaikka on itsestään selvää, että ihmissyönti- ja muut karmeudet ovat totta, ei heitä Suomessa tulla tuomitsemaan. Sen sijaan tänne otetaan elätettäväksi valtavia turvallisuusriskejä. Jos joukkomurhaaja on tappanut tuhansia afrikkalaisia, ei hän Suomeen tultuaan muutu kiltiksi sosiaalidemokraatiksi.

  Ja juristit nauravat kuinka helppoa on saada valtavia tuloja maahanmuutosta ja helposti. Esimerkiksi valitukset turvapaikka-asioista tehdään kopioi-liitä-menettelyllä, mutta lasku on suolainen jokaisesta valituksesta, jossa vaihdetaan vain nimet.

  VastaaPoista
 2. Tässä IL-jutussa lisää tarpeetonta kiristys-, ryöstö- ja vieraskulttuuria: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9cd58c8e-a8ee-4f9f-842c-738d17d7665e

  VastaaPoista
 3. Suomessakin tuomiot saisivat olla Amerikan luokkaa. Katsoin free-kanavalta muutaman murha- ja raiskaustarinan. Yhdessä tapauksessa taisi olla 13 raiskauksesta tuomio 421 vuotta. Onneksi ei tullut elinkautista ja tämä tuomio on suoritettava peräkkäisinä, joten 421 vuoden päästä koittaa vapaus. Yhdessä jutussa taisi olla murhia sen verran, että tuomio oli 41 elinkautista. Ne on jo vähän vaikeampi suorittaa. Suomen tuomiot ovat lasten leikkiä näihin oikeisiin rangaistuksiin nähden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Amerikan rangaistuskäytäntöjen ihailu on hiukkasen mietityttävää. Etenkin ns. seksirikosten osalta. Ajatellaanpa vaikkapa tilannetta, että 17 v. poika ja 15 v. tyttö seurustelevat. Poika täyttää 18 puolta vuotta aiemmin kuin tyttö 16. He ovat seurustelleet jo puoli vuotta ja päätyvät sitten peiton alle, kun poika on 18 ja tyttö vielä hetken 15. Asia paljastuu tytön feministiäidille (tai puritaani-isälle) ja tämä tekee rikosilmoituksen. Syyttäjä on ns. "tough on sex crime" ja aloittaa jyräämisen täydellä voimalla. Lopputulos: Poika saa 10 vuotta vankeutta "alaikäisen raiskaamisesta" (vaikka kaikki tapahtui yhteisestä tahdosta ja tyttö on raivoissaan koko syytteestä) ja lisäksi joutuu eliniäkseen seksirikollisrekisteriin (johon voi joutua jopa maksamalla ilotytölle) eli työelämä tuhoutuu. Jenkkisysteemissä on jopa täysin mahdollista, että nainen keksii kokonaan raiskaustarinan ja saa vihansa kohteen linnaan ja sen jälkeen paljastaa keksineensä koko jutun ja häntä ei käytännössä syytetä valehtelusta (koska naisen syyttäminen valehtelusta raiskausjutussa on vaaleilla valitulle syyttäjälle poliittinen itsemurha miituuhengessä).

   Poista
 4. Eipä ole kauaakaan siitä, kun irakilaiskaksoset, jotka oli kuvattu irtileikattuja päitä riiputtamassa, suomalainen oikeuslaitos vapautti ja päälle maksettiin mojovat korvaukset. Erään ruandalaisen pastorin oikeudenkäynti tuli maksamaan suomalaisille veronmaksajille viisi miljoonaa euroa; siihen sisältyi ainakin yksi asianajajien matka äijän kotimaahan, mutta olihan se varmaankin sen arvoista, kun luotettavat silminnäkijät antoivat todistuksiaan monen vuoden takaa. Menee täysin yli ymmärryksen, miksi näitä asioita puidaan Suomessa. Onko asialla EU tai muu kansainvälinen oikeus, joka tuuppaa näitä juttuja tänne ja lammasmaiset viranomaiset suostuvat kaikkeen mitä ehdotetaan. Tässäkin asiassa olisi syytä lyödä nyrkki pöytään ja sanoa, että ei käy! Meillä ei riitä rahat eikä reseurssit ja sitäpaitsi näillä rikoksilla ei ole mitään tekemistä meidän maamme asioiden kanssa! Piste.

  VastaaPoista
 5. Hmm, käy mielessä, että mikäli minua kohden koetettaisiin ampua liikkuvasta autosta, niin en odottaisi puolta vuotta asian ilmoittamisen suhteen. Toisin sanoen, kyseessä lienee (taasen) joku katujengien - joita meillä ei pitänyt olla - välinen kärhämä/rähäkkä/kahina/nujakka.

  Irakilaisten kaksosten oikeudenkäynti liittyen ISIS-murhiin oli jo surullinen osoitus siitä, mihin täällä vähäiset resurssit haaskataan.

  VastaaPoista
 6. Frontexin entinen päällikkö kertoo sisäpiirin tietoa EU:n komission pyrkimyksistä massamaahanmuuttoon ja avoimiin rajoihin:
  https://www.kansalainen.fi/frontexin-entinen-paallikko-kertoo-sisapiirin-tietoa-eun-komission-pyrkimyksista-massamaahanmuuttoon-ja-avoimiin-rajoihin/

  Niinollen EU-diktatuuri toteuttaa kreivi Coudenhove-Kalergin suunnitelmaa Euroopan valkoihoisten kansojen tuhoamisesta värillisten massamaahanmuuton avulla:
  http://kalergisuunnitelma.blogspot.com/2009/11/kreivi-kalergin-suunnitelma.html

  Ks. myös kuinka tietty maanpetturi-klikki rikollisella menettelyllä ujutti Suomen sekä EU:n jäseneksi että euroon:
  https://www.jormajaakkola.fi/
  (En ole samaa mieltä Jaakkolan kanssa Pariisin rauhansopimuksen voimassaolosta.)

  Tulee taas kerran mieleeni, mitä roomalainen poliitikko ja filosofi Marcus Tullius Cicero sanoi runsaat 2000 vuotta sitten:


  "Kansakunta voi selviytyä typeryksistään ja jopa kunnianhimoisista. Mutta se ei selviä maanpetoksesta sisältäpäin. Vihollinen porteilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan avoimesti. Mutta maanpetturi liikkuu porttien sisäpuolella vapaasti, ja hänen ovelat kuiskauksensa soljuvat kaikilla kujilla, ja ne kuullaan myös hallituksen saleissa. Sillä maanpetturi ei näytä petturilta; hän puhuu uhreilleen tutulla äänensävyllä, ja hän käyttää heidän kasvojaan ja argumenttejaan, hän vetoaa siihen alhaisuuteen, joka piilee syvällä kaikkien ihmisten sydämissä. Hän mädättää kansakunnan sielun, hän työskentelee salaa ja tuntemattomana yöllä horjuttaakseen kaupungin pilareita, hän tartuttaa poliittisen ruumiin niin, ettei se enää pysty vastustamaan. Murhaajaakin tarvitsee vähemmän pelätä."

  Valta- eli propagandamedia valehtelee vaikenemalla noista asioista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin.
   Tässä jaksossa tuota videosarjaa tuo asia selitetään heti alkupuolella.
   Kannattaa katsoa kaikki 10 jaksoa.

   https://odysee.com/@suurinollaus:f/eurooppa-viimeinen-taistelu-osa-5:c

   Poista
 7. Durkheimin telkemä ero dynaamisesti erisuuntaisten moraalilaatujen välillä puksahti tyhjäksi viimeistään Rawlsin oikeudenmukaisuuteoriassa, joka toimii vain moraalirelativismin legitimoimisessa.

  Juristeriamme on taloususkonnon rinnalla toinen eurooppalaisella uudella ajalla kehittynyt skeuden asteelle kasvaneen individualismin muoto, joka on vallannut ajattelusta niin valtavan osan ettei sitä tervettä kaistaletta enää ole, jolta käsin sokean oikeuden maagisia postulaatteja voitaisiin oikaista.

  Vaikka nimenomaan kielellis-kulttuuriset kansallisvaltiot syntyivät yksilönvapauksien ja -oikeuksien yhteisöprojektioina, juuri kansallisissa raameissa esiintyvän aidon oikeudentunnon ja yhteisömoraalin juristeria pyrkii ei vain kiistämään vaan kieltämään. Uusi inkvisitio muodostuu "kansainvälisen oikeuden asiantuntijoista", jotka siis toimivat de facto ihmistä ja elämää suuremmilla jumalallisilla valtuutuksilla.

  Kansallinen etu tai edes olemassaolo eivät enää saa olla oikeudentunnoissa ja oikeusajattelussa noteerattavia asioita. Pohjimmiltaan maagisilla yliyleistävillä ylevöitetyillä yleiskäsitteillä muotoillut "ihmisarvo- ja -oikeudideologiat" ovat uusi juristerian uskontunnustus.

  VastaaPoista
 8. Kyllä täällä Tampereen seudulla tuomittiin ihan suomalainen insinööriopiskelija 20 ison nuotion (Taloja) sytyttämisestä vankilaan.
  Nuotioita oli enemmänkin, mutta todisteita ei löytynyt. Kun poliisi pidätti niin repussa oli tyhjä bensakannu, se on luontoa säästävää että käyttää uudelleen samaa kannua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kehitysmaamaahanmuuttajille tyypilliset rikokset eivät ole maahanmuuttajien tekemiä. Mutta niissä kehitysmaalaisilla on yliedustus suhteessa heidän osuuteensa väestöstä.

   Poista
 9. Jokos tämä joukkomurhiin, ihmissyöntiin, kidutukseen ym syyllistymätön liberialainen on palannut kotimaahansa?
  Tokko siellä syyttömiä vainotaan.
  Oikeuden päätös syyttömyydestä kirjallisena kainaloon ja kotia kohti.

  VastaaPoista
 10. Palautetaan kotimaahan ja katsotaan mitä tapahtuu. Kyllä paikalliset tietävät mitä on tehnyt.

  VastaaPoista
 11. Suomi on hyvä maa rikollisille. Lepsu ja tyhmä poliisi, tuomiot lepokotivankiloihin, joissa voi kerätä voimia ja tehdä huumekauppaa. Piilokorruptio rehottaa. Suomalaiset ovat flegmaattisia vailla rohkeutta puolustaa omiaan.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!