tiistai 6. helmikuuta 2024

Pekka Haavistolla on käsittämättömän korkea kannatus

Minua ihmetyttää suuresti se, että Pekka Haavisto (vihr) on mukana presidentinvaalin toisella kierroksella. Onhan hän poliittisella urallaan osoittautunut moneen kertaan epärehelliseksi ja kyvyttömäksi hoitamaan vaativia tehtäviä, jollainen suomalaisen ulkopolitiikan johtaminenkin on. 

Jos katsotaan vaikkapa vain Wikipediasta löydämme hämmästyttäviä tietoja hänen kyvyttömyydestään toimia päättäjänä. Ensimmäisenä mainitaan, kuinka Haavisto ajoi vastuuministerinä läpi luonnollisen monopolin asemassa olevien sähköverkkojen myymisen Carunalle. Tämä toimi johti välittömästi siirtomaksujen räjähdysmäiseen nousuun ja Suomeen jäävien verotulojen laskuun. 

Haavisto myös rikkoi - ISIS-naisia Suomeen järjestäessään - lakia niin vakavasti, että vain korkea kynnys ministerisyytteen nostamiseksi valtakunnanoikeudessa esti häntä joutumasta tuomiolle. Tuoreen uutisen mukaan hän ei edelleenkään ymmärrä aiheuttaneensa tuolloisella toiminnallaan suomalaisille pysyvän turvallisuusriskin.

Toki Haavisto oli jo aiemmin halunnut aiheuttaa turvallisuusriskin maallemme. Tarkoitan sitä, kun hän - edelleen Wikipedian mukaan - ajoi Suomen puolustuskyvyn alasajoa 1990-luvulta 2010-luvulle asti esittämällä suoria leikkauksia armeijan määrärahoihin sekä vaatimalla armeijan miesvahvuuden vähentämistä.

* * *

Pelkästään edelle kirjoittamani kiistattoman tosiasiat osoittavat Pekka Haaviston täysin kykenemättömäksi hoitamaan Suomen presidentin virkaa. Lisäksi hänen munauksensa ovat olleet julkisuudessa sekä tapahtuma-aikana että myös nyt käytävän vaalikeskustelun yhteydessä - kuten esimerkiksi edelle linkittämäni tuore uutinen osoittaa.

Siksi on täysin käsittämätöntä, että tuoreen kannatuskyselyn mukaan Haaviston valintaa presidentiksi kannattaa peräti 46 prosenttia suomalaisista. Siis lähes puolet kansastamme haluaa tilanteessa, jossa maailmanrauha on Venäjän aggressiivisuuden seurauksena hatarampi kuin puoleen vuosisataan, Suomen ulkopolitiikan johtoon miehen, joka on epäonnistunut vastuutehtäviensä hoitamisessa kerta toisensa jälkeen. 

Tätä haluavat etenkin naiset, joista suurin osa haluaisi seuraavaksi presidentikseen juuri sarjatuotantona tyhmiä päätöksiä urallaan tehneen Haaviston. Tämä on itselleni täysin käsittämätöntä, enkä voi ymmärtää, mistä tämä kauniimman sukupuolen halukkuus johtuu. 

Tyhmyydestä? Haluttomuudesta selvittää tosiasioita? Vastuuttomuudesta? Ajattelemattomuudesta? Vai mistä?

50 kommenttia:

 1. "Vai mistä?" Vääristyneestä hoivaamisvietistä.

  VastaaPoista
 2. Naiset ovat muodin perään ja perversiot ovat nyt muotia.

  VastaaPoista
 3. Joku vääräleuka voisi sanoa, että oli virhe antaa naisille äänioikeutta. Tai vaalikelpoisuutta. Siitä malliesimerkki oli se tuho, mitä naisten miehittämä Sanna Marinin hallitus sai aikaan.

  Jos Haavisto olisi seksuaalisesti normaali, hän olisi pudonnut vallasta jo vuosikymmeniä sitten. Homona häneen ei tartu mikään. Ei edes kuoropojan palkkaaminen ministerin avustajaksi isolla palkalla. Miesministeri olisi joutunut eroamaan saman tien, jos hän olisi palkannut kokemattoman ja osaamattoman kuorotytön avustajakseen.

  Naiset äänestävät Haavistoa, koska yksikään nainen ei joudu kilpailemaan hänen seuralaisekseen pääsemisestä eikä voi unelmoida presidentin aviopuolisoksi pääsystä. Se on yhdenvertaisuutta, jos mikä.

  Kuoropojan tuhkimotarina ei tullut vaalikeskusteluissa lainkaan esille.
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d246a568-1287-4b80-86c2-eb274eedaa3f

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pauli Vahtera, nykyhallituksessa on ihan yhtä paljon naisia kuin edellisessäkin. Katsos kun on naisia ja on naisia. Tai oikeastaan, on naisia ja sitten on vihervassarinaisia.

   Minä naisena äänestin ensimmäisellä kierroksella Jussia ja toisella Stubbia. Jälkimmäistä sillä ajatuksella, että nyt valitaan puolustusvoimien ylipäällikköä. Teki päätöksen ruton ja koleran välillä helpommaksi.

   Toki tunnustan että melkein jätin toisen kierroksen väliin, mutta viisas mieheni huomautti että emme tahdo päästää Haavistoa pv:n ylipäälliköksi.

   Poista
  2. Äänestin samoin, eli Halla-ahoa ensin ja nyt Stubbia.
   Ei tule sellaista päivää, että äänestäisin Haavistoa mihinkään asemaan. Hän on sutki valehtelija, joka on aiheuttanut jo aiemmilla, professorin kuvailemilla, mokauksillaan todella suuret vahingot suomalaisille sekä taloudellisesti että turvallisuuden vaarantumisena. Ihmisenä alamittainen ja moraaliton ja sanotaanko irstas, jonka tämä kuoropoika-tapaus osoittaa varsin selkeästi.

   Poista
  3. On todella erikoista, kuinka Haavistolla on ollut vientiä kansainvälisiin tehtäviin ilman minkäänlaista koulutusta. Taustalla lienee joku hyvävelisysteemi tai sitten niin kovin arvostettu utopistinen vihreys, jonka piti ratkaista kaikki ongelmat. Todellisuudessa se ei ole ratkaissut yhtään mitään ja gloria alkaa olla sulamaan päin kuten kaikki muutkin poliittisesti vasemmalla olevat liikkkeet ympäri Eurooppaa. Pikku hiljaa järjen valo alkaa pilkistää, mutta kauan sitä on saatukin odottaa.

   Ja lopuksi, olen sitä toista biologista sukupuolta eli nainen ja äänestänyt jo useissa vaaleissa perussuomalaisia, viimeksi Halla-ahoa ja nyt sitten viimeksi Stubbia paremman puutteessa. Pyydän, että ette täällä niputa kaikkia naisia samaan kanalaumaan.

   Poista
 4. Arvon Professorin mielipiteeseen on helppo yhtyä täydestä sydämestä, hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa!
  Vahteralla: se vääräleuka olisi täysin oikeassa!

  VastaaPoista
 5. Totean tämän ties monennenko kerran: Suomen kansa ei ole vielä henkisesti valmis demokratiaan.

  Nykyinen tilanne muistuttaa vuoden 2000 presidentinvaaleja. Silloin oli iso ajattelemattomien ihmisten joukko, joille merkitsi VAIN JA AINOASTAAN että presidentin pitää olla nainen, eikä mitään muuta.

  Seuraukset on nähty, eikä nämä fanaatikot ole oppineet mitään. Näille samoille fanaatikoille merkitsee näissä vaaleissa vain se, että presidentin pitää olla homoseksuaali, eikä mitään muuta.

  Ensimmäinen askel maassamme kohti tervettä demokratiaa on se että naisilta poistetaan yleinen äänioikeus. Mutta se äänioikeus voidaan myöntää soveltuvuustestien perusteella riittävän älykkäille naisille perusteellisen harkinnan jälkeen!

  VastaaPoista
 6. Naisten arvostelukyky asettuu tässä kyllä todella outoon valoon. Haavistosta tulisi olemaan ongelmia myös mahdollisena presidenttinä, mikä on käynyt ilmi myös nyt vaalikampanjan aikana. Hesarin vaalikoneessa hän vastasi Li Anderssonin kanssa: "Jokseenkin eri mieltä" kysymykseen: "Poliitikkojen on asetettava Suomen ja suomalaisten etu kaiken edelle". Voi ihmetellä, kuka haluaa äänestää presidentiksi henkilöä, joka asettaa Suomen edun toissijaiseksi ties millä perusteella, todennäköisesti vihreän maailmanhalauksen vuoksi. Haaviston valinta olisi todella historiallinen virhe, se on täysin selvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon vastauksen perusteella Haavisto ei voisi antaa eduskunnalle perustuslain 56 §:n edellyttämää juhlallisia vakuutusta, jossa presidentti lupaa”kaikin voimin” edistää Suomen kansan menestystä.

   Poista
  2. Sale Niinistö ei myöskään olisi voinut antaa vakuutusta, jos olisi noudattu hyvää tapaa. Niinistön ja kumppaneiden Suomen euroon ajaminen liian korkealla markan arvolla ja yleensä euro on pitkälti tuhonnus Suomen talouden kun omaa finanssivaltaa ei enää ole. Että turhaan se Niinistö vinkuu ja ulisee talouskasvun olemattomuudesta ollessaan kokoomuksen kassarana päättämässä taloudesta.

   Poista
 7. IL tänään

  Harvardin professori: Vuosi aikaa pysäyttää seuraava suursota
  Tietokirjailija ja professori Niall Ferguson arvostelee päättäjien historian tuntemusta.

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/bd530885-51e9-487b-b575-f9d039fa8d42

  Artikkelista poimittua

  Harvardin yliopiston Historian professori Niall Ferguson varoittaa länsimailla olevan vain 12 kuukautta aikaa torjua seuraava suursota. Tuoreessa Daily Mail-lehden kolumnissaan Ferguson listaa historian opetuksia, jotka olisi syytä ymmärtää ja siten ottaa suursodan riski vakavasti.

  – Meillä on ehkä 12 kuukautta aikaa ymmärtää historian suuri oppitunti: jos et valmistaudu sotaan, sinulla ei ole rauhaa, Ferguson kirjoittaa kolumnissaan.

  Taloushistoriaan, kansainväliseen- ja imperiumien historiaan erikoistunut Ferguson kehottaa kolumnissaan etenkin päättäjiä perehtymään historian varoituksiin, ja ottamaan seuraavan suursodan uhan vakavasti.

  -----------------------

  Kun miettii kriisitilanteen hoitoa ja kansallista turvallisuutta, Stubb on sentään Kaartin jääkärirykmentin korpraali eli ymmärtää jotain maanpuolustuksesta.
  Tuntuisi turvallisemmalta antaa maan johtaminen hänelle kuin henkilölle, joka on kiihkossaan hankkinut Isis-väkeä maahamme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yle tänään

   Brittiomisteinen rahtialus vaurioitui lennokki-iskussa Punaisellamerellä

   https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-207141

   Brittiomistuksessa oleva rahtialus vaurioitui lennokki-iskussa Jemenin edustalla Hodeidan rannikkokaupungin länsipuolella Punaisellamerellä, kertoo meriturvallisuusyhtiö Ambrey.

   Poista
 8. Länsimaailma on yrittänyt jopa asevoimin viedä "demokratiaa" kehitysmaihin siinä onnistumatta. Miksi? Koska se ihan erityisten, "edustuksellisuuden" kognitiivisten ominaisuksien varaan syntynyt demokratia joka syntyi eurooppalaisella uudella ajalla kielellis-kulttuurisissa kansallisvaltioissa, ei ole mikään muodollinen hallintomalli, joka voisi toistua koska vain ja missä tahansa.

  Ja nämä tajunnansisällölliset seikat ovat juuri niitä joita eurooppalaiset itse eivät omassa peilikuvassaan ole oikein koskaan nähneet, eivätkä ainakaan enää edes pysty näkemään. Individualismi on tehnyt meistä niin sokeita, että pystymme vain tuijottamaan lähteen peiliin Narkissoksen tavoin ja kuuntelemaan oman äänemme kaikuja.

  On ihan tajutonta, että vaikka oma kulttuurimme omasi kognitiivisia ominaisuuksia, jotka tiedolliseksi asiahallinnaksi morfoituneina saivat ihmisen elinehdoissa ja maailmassa aikaan muutamassa vuosisadassa muutoksen, joka on miljoonakertainen verrattuna koko ihmissuvun aiemman miljoonan vuoden kehityshistorian aikana tapahtuneeseen muutokseen, me emme vieläkään ole omaa kulttuuriamme oppineet tuntemaan saati arvostamaan.

  Eikä tämä ole tietenkään kiinni yhdestä haavistosta joka on vain kuin jäävuoren huipulle tikun nokkaan nostettu sirkuspelle. Se, että ihmiset niin suurin prosenttiosuuksin äänestävät mieluummin jotakin vastaan kuin jonkin puolesta, on kulttuurinen ja yhteisöllinen tragedia, jolla olisi nimikin -- durkheimilaisittain "negatiivinen kultti" -- jos kouluissamme olisi opetettu ihmistieteiden perusasioita. Nythän siellä omaan ihanaan aatteellisuuteensa hurahtaneet opettajat opettavat vain yliyleistävillä ylevöitetyillä yleiskäsitteillä muotoiltuja oksymoroneja, kuten "tasa-arvoideologioita".

  Eivät suomalaiset ole ainoita tyhmiä, jotka äänestävät kummallisia muotipellejä, koko Eurooppa on tekemässä "outoa itsemurhaa".

  VastaaPoista
 9. Haaviston pääseminen toiselle kierrokselle johtui melko lailla valtamedian silmittömästä vihasta Jussi Halla-ahoa kohtaan, ja siitä seuranneesta propagandasta taktisen äänestämisen ihanuudesta. Mistä muustakaan olisi johtunut demareiden gallupkannatuksen ja Urpilaisen ääniosuuden iso ero.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanna Wassia ei kannata ottaa vakavasti politiikan asiantuntijana, sen hän osoitti tuolla inhokki-lausunnollaan. Mutta bileasujen asiantuntijana varmaan hyvä, joskaan ei mikään tyylitajun mestari, kun pukeutuu sellaisiin A-studion keskustelutilaisuuksiin.

   Poista
 10. Naisissa on poikkeuksia, mutta liian vähän. Suurin osa on valitettavasti niitä jotka on kananmuna asteella ajattelun osalta ja ne äänestää aina omaa maataan vastaan.

  VastaaPoista
 11. Sivari tai korpraali. Miten Suomi on vajonnut tällaiseen tilanteeseen? Enemmistö meistä on todella höynähtäneitä.

  VastaaPoista
 12. Olen itse mettinyt samaa. Lieneekö syy siinä, että vastustaja on yleissivistymätön lyhyen A:n matemaatikko?
  Kuten aiemmin olen maininnut, lyhyen matematiikan A on akrobatiaa: tuppisen pitäisi mennä sirkukseen töihin.
  Tämä suomen armeijan alasajoajatus synnyttää kyllä - lähes - vihantunteita.
  Itse olin RannJp:n viimeisellä Rauk kurssilla, treenasimme rannikkojääkärikoulun tulevaa ohjelmaa.
  Tuolloin vahvistui ajatus armeijan merkityksestä: olin ajoittain jopa sitä mieltä että uusi rähinä neukkujen kanssa on tulossa, varmasti. Onneksi ei näin käynyt.
  Perusteen tuolle ajatukselle sain radioharjoituksissa: näitä harrastettiin meren jäällä ja Upinniemen ulkoluodoilla.
  Neuvostoliiton radiohäirintä oli jatkuvaa. Ja mikä pahinta, suorat uhkaukset: Nokian radiolaitteen kautta sain usein kuulla slaavilaiskorosteisella suomenkielellä kommentteja mm. "tuho on lähelä, tulete kuolemaan, ensi kerala hoidame asia loppuun asti" jne.
  Oliko tuo vain neukkulaisen läppäeinarin privaattipuhetta, vai muuta. Neuvostoliittolaisen tarkkailu -ja kurinpitomentaliteetin tietäen, en usko.
  Ps. Eilen kävin, tosin tuskan tuntein, valitsemasta kahdesta taudista lievemmän. Lievää pettymystä tuntien tein valintani.
  Halla-aho olisi sentään ollut älykäs, sekä myös sivistynyt mies: No. Kaikkea ei voi saada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä Stubbin pitäisikin käyttää kirjaimia A... B... C... samalla kun hän tyypilliseen tapaansa laskee puhuessaan pointteja sormillaan: Ensimmäiseksi... Toiseksi... Ja komanneksi...

   Minulle tulee tuosta eleestä aina, ettei kukaan toimittaja kai ole esitystä seuratessaan tohtinut kysyä, kuinka moneen ehdokas Stubb osaa laskea sormillaan ...?

   Poista
  2. Kyllä tuo hämmentävää on. Kun muistan lyhyen matikan derivaatat ja integraalit, ihmettelen, kuka voi niissä epäonnistua: laskutaidoton sai useimmiten C:n.
   Noiden syvempi osaaminen - pitkässä matematiikassa - on selvästi vaativampaa, pitkässä oli jo radiaanit yms. yms.

   Poista
 13. Terhomatti Hämeenkorpi6. helmikuuta 2024 klo 9.13

  Selaan melko säännöllisesti VMP:n "uutisointia", jossa Homo-Haavistoa tyrkytetään johdonmukaisesti framille. Näköjään muka puolueettomasti, mutta selvän tarkoitushakuisesti. Schaatana !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veroilla kustannettu Yle kuuluu tuohon sakkiin. Toivovat, että vaalirahvas on tyhmä.

   Poista
 14. En usko, että Haavistoa kannattaisi 46% äänestäjistä. Itsekin ennakkoäänestin Haavistoa, mutta en minä häntä varsinaisesti kannata. Vastustan Stubbia. Se on eri asia kuin Haaviston kannattaminen.

  Mielummin tietenkin olisin äänestänyt ehdokasta, joka on ollut koko ajan oikeassa kaikesta.

  Mutta vähän sama ongelmahan on Yhdysvalloissakin. Luulisi sen kokoisesta maasta löytyvän parempiakin ehdokkaita presidentiksi kuin viimekertaiset ja nykyiset. Mutta ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halla-aho on ollut kaikesta oikeassa. Miksi et äänestänyt häntä ensimmäisellä kierroksella?

   Poista
  2. Puoli Suomea on psykoosissa, joka johtuu vasemmiston harjoittamasta mielipideterrorismista. Enää ei puutu kuin se, että vasemmistolaisia lähtee Neuvostoliittoon rakentamaan utopiaa. Uskomatonta mutta totta; vain vasemmistolaiset eivät hyväksy toimivaa demokratiaa, vaan haluavat muuttaa sen utopiaksi.

   Poista
 15. Pekka Haaviston gallup-kannatus kertoo siitä, kuinka syvälle viides kolonna on kaivautunut suomalaiseen yhteiskuntaan ja erityisesti mediaan. Mutta eikös Göbbelsikin uhonnut saatuaan Saksan radion hallintaansa, että "nyt on helppoa"

  VastaaPoista
 16. Tätä se vihervasemmiston ideologia tuo tullessaan:

  Yle tänään

  Viisi ruotsalaisjengeihin liitettyä miestä pidätetty Norjassa

  https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-207146

  Viisi ruotsalaiseen Shottaz-rikollisverkostoon yhdistettyä miestä on otettu kiinni Norjan pääkaupungissa Oslossa, Norjan yleisradioyhtiö NRK kertoo.
  Kiinniotetuista miehistä neljällä on Ruotsin kansalaisuus. Heistä yhtä epäillään Ruotsissa murhan yrityksestä.

  Norjan poliisin mukaan miesten tavoitteena oli laajentaa rikollisverkostonsa toimintaa Ruotsin ulkopuolelle. Kiinniottojen yhteydessä poliisi takavarikoi suuren määrän huumeita.
  – Poliisi on huolissaan siitä, että uudet rikollisverkostot yrittävät saada jalansijaa Oslossa. Siksi iskemme rajusti niitä vastaan, Oslon poliisin avustava yksikönpäällikkö Joakim Dyrdahl sanoo NRK:lle.

  --------------------------

  Ruotsissa rikollisjengeihin liittyvät levottomuudet ovat jälleen kasvussa

  https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-207143

  Ruotsissa loppuvuotta kohti vähentyneet rikollisjengeihin liittyvät levottomuudet ovat jälleen kiihtymässä. Pelkästään tänä vuonna Ruotsissa on tapahtunut 17 räjähdystä, joista viisi on tapahtunut helmikuun alussa.
  Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n mukaan ainakin neljällä viimeisen viikon aikana tapahtuneista tapauksista on yhteys viime syksynä käsistä riistäytyneeseen kiistaan Foxtrot-rikollisverkoston sisällä.

  Yhteinen tekijä viime päivinä sattuneissa tapauksissa on, että räjähdysten kohteeksi joutuneissa osoitteissa asuvat jengirikolliset ovat tällä hetkellä vangittuina aiemmista rikoksista. Täten iskujen kohteiksi ovat tietoisesti valikoituneet jengirikollisten perheet.
  Viimeisin räjähdys tapahtui aamuneljältä tiistaina Strängnäsin kunnassa Tukholman länsipuolella. Tapauksen tutkinta on vasta alussa, mutta poliisi ei sulje pois yhteyttä jengirikollisuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka en aina ole samaa mieltä Ylen MOT-ohjelman toimittajien kanssa, eilinen juttu jengirikollisuudesta kyllä antoi kuvan siitä mitä se on. Abbasit, Jusufit ja Mohammad/Mohamud/Muhammad ovat rikastaneet myös katukulttuuria.

   Poista
  2. Mutta eipä löytänyt MOT taas muita syitä jengiytymiseen ja rikollisuuteen kuin yhteiskunnan syrjimisen. Eikö syrjäytyneissä ole muka ollenkaan suomalaisia nuoria miehiä? Takuulla on monesti yhtä näköalatonta ja ikävää, mutta kulttuuri on erilaista; ei kantasuomalainen nuori lähde hakemaan apua ahdistukseensa helpotusta ryöstämällä toiselta vaatteet päältä tai uhkaamalla puukon kanssa viedä rahat tai puhelimet. Eräältä alaikäiseltä vietiin jopa kengät jalasta bussissa. Kyllä tällainen käytös on tuontitavaraa; sitä ei vaan edelleenkään saa sanoa ääneen. Ja niin kauan kuin hyssytellään, tilanne pahenee. Ruotsin tiellä ollaan.

   Poista
 17. Kuinka kalliiksi tämä käy meille ja onko tähän todella tarvetta?
  Miten toimivat todella suuret saastuttajat?

  Yle tänään

  EU-komissio julkaisee pian uuden ilmastotavoitteen – vuoto: jopa 90 prosenttia päästöistä pois vuoteen 2040 mennessä

  Julki vuodetussa luonnoksessa komissio ehdottaa 90 prosentin päästövähennystavoitetta vuodelle 2040. Komission virallinen esitys julkaistaan tänään tiistaina.

  https://yle.fi/a/74-20072540

  Artikkelista poimittua

  EU-maiden pitäisi vähentää jopa 90 prosenttia ilmastopäästöistään vuoden 1990-tasosta vuoteen 2040 mennessä, käy ilmi medialle vuodetusta komission esityksestä.
  Vuotanut esitys on luonnos. Komission julkaisee virallisen esityksensä tänään tiistaina iltapäivällä.

  Uusi, vuoden 2040 ilmastotavoite tulee jo voimassa olevien, vuosien 2030 ja 2050 tavoitteiden rinnalle.

  Vuodelle 2030 on voimassa vähintään 55 prosentin nettopäästövähennystavoite. Vuoteen 2050 mennessä EU:n pitäisi olla hiilineutraali, eli päästöjen ja niitä imevien nielujen pitäisi olla yhtä suuret. Tavoitteita viedään jo täytäntöön osana EU:n ilmastolakia.

  VastaaPoista
 18. Mitä enempi naiset on saneet jalansijaa politiikassa ja yleensäkin yhteikunnassa, sitä hullummaksi kaikki menee. Naiset ei jotenkin osaa ajatella kokonaisuuksia, vaan kiinniitävät huomion milloin mihinkin sen hetkiseen yksityiskohtaan. Lisäksi naiset käyttäytyy laumassa, kukaan ei tahdo olla eri mieltä kuin toiset.

  VastaaPoista
 19. Valitettavasti monet äänestävät muka viisaasti sen mukaan, mitä kommarimedia pitää viisaana. Nykykoulutuskin tekee nuorista kritiikittömiä pullamössösossuja, joita median on helppo ohjeistaa muka tasa-arvoiseen äänestämiseen, mikä tarkoittaa pervomoraalin mukaan toimimista. Tyhmä kansa, kun päästää tällaiset Suomen sortajat loppukilpailuun!

  VastaaPoista
 20. Kun suomalaisista naisista on kyse, niin sanoisin että 4 ensimmäistä vaihtoehtoa osuvat.
  Ja luultavasti se viideskin.

  VastaaPoista
 21. Joukkopsykoosi. Sama ilmiö, jolla Herr H valittiin, ja jolla Tsar P pysyy vallassa.

  VastaaPoista
 22. Suomalainen koulu on epäonnistunut. Syy ja seuraussuhteita tai pidemmän ajan vaikutuksia ei kyetä näkemään. Tytöt "aivopestään" koulussa poikia tehokkaammin. Pojat kun eivät käy sitä koulua yhtä tosissaan ja omaa ajattelukykyä jää jäljelle. Tulos on lohduton, sillä koulussa opitaan myös oikeita asioita, kuten luonnontieteitä, vai joko woketus on tieteen muuttanut uskomuksiksi, mm n kpl sukupuolia, kun oikeasti niitä on 2.

  VastaaPoista
 23. Kalergi-suunnitelma6. helmikuuta 2024 klo 19.25

  Seuraavassa on poimintoja artikkelista ”WEF:n pakkomielle tekoälyyn ja aivosirujen hyödyntämiseen. "Me" voimme luoda tekoälyjärjestelmän, "jossa emme edes tarvitse demokraattisia vaaleja" Klaus Schwab”
  https://www.globalresearch.ca/wef-obsession-ai-brain-chipping/5847563

  ”Muistatteko Klaus Schwabin haastattelun vuodelta 2016 sveitsiläisranskalaisen TV-moderaattorin kanssa, jossa Schwab sanoi jotakin sen suuntaista: "Kuvitelkaa, että vuoteen 2025 mennessä meillä kaikilla voi olla siru istutettuna jonnekin kehossamme tai aivoissamme, ja voimme ehkä kommunikoida toisiimme ilman puhelinta, jopa ilman ääntämme..."? Klaus Schwab kutsuu sitä fyysisen, digitaalisen ja biologisen maailman yhdistymiseksi.

  Hän puhuu myös siitä, että meillä olisi henkilökohtaisia "hovimestareita" robottien muodossa, jotka eivät ole pelkkiä orjia vaan pikemminkin avustajia, koska ne toimivat tekoälyn (AI) avulla ja oppivat meiltä.....

  Schwabin pakkomielle neljänteen teolliseen vallankumoukseen - kaiken täydelliseen digitalisointiin - tuntuu olevan rajaton. Katso tämä koko vuoden 2016 haastattelu (video 28 min.), jossa sirutetut ihmiset alkavat ajassa 00:02:30.

  Tämä kaikki on menossa kohti globalisaatiota ja yhden maailman hallitusta, jonka vuoksi maailman väestömäärän on vähennyttävä rajusti. Tämä on edelleen WEF:n ykköstavoite The Great Reset ja YK:n Agenda 2030 -ohjelman mukaisesti. Klaus Schwabin unelma neljännestä teollisesta vallankumouksesta, tekoälystä ja kaiken digitalisoinnista ovat vain välineitä, joilla päästään nopeammin tavoitteeseen.

  Toinen väline oli covid ja bioaseet "rokotteet", ja ehkä WEF Davos24 levitti uutta virusta "X" - jota ei vielä ole olemassa, mutta joka vaeltaa jossain tuolla ulkona (Gates, Tedros WHO) ja, naurettavaa kyllä, "rokotteita" kehitetään jo - ja tämän globalistisen kansanmurhan tärkein väline on valtava ilmastohuijaus.

  Ilmastovale on ollut tekeillä ainakin Rooman klubin tuhoisasta "Kasvun rajat" -raportista lähtien, joka on edelleen suunnitelma suurelle osalle nykyisistä toimista, myös väestön vähentämiselle. Ilmastonmuutoksen myötä kaikki eugeniikan unelmat voivat toteutua. Jos me, ihmiset, annamme niiden toteutua.

  Rockefellerin keksintö Rooman klubi, jonka pääkonttori sijaitsee myös Sveitsissä (Winterthurissa), samoin kuin WEF, WHO, GAVI (rokotusten ja lääkkeiden liittouma) ja - Kansainvälinen järjestelypankki (BIS), jota kutsutaan myös kaikkien keskuspankkien keskuspankiksi. Kaikilla on täysi diplomaattinen koskemattomuus ja verovapaus. Onko se sattumaa?

  WEF:n pakkomielle tekoälyyn ja aivosirujen hyödyntämiseen. "Me" voimme luoda tekoälyjärjestelmän, "jossa emme edes tarvitse demokraattisia vaaleja" .

  Tämä kaikki on menossa kohti globalisaatiota ja yhden maailman hallitusta, jonka

  Ilmastovale on ollut tekeillä ainakin Rooman klubin tuhoisasta "Kasvun rajat" -raportista lähtien, joka on edelleen suunnitelma suurelle osalle nykyisistä toimista, myös väestön vähentämiselle. Ilmastonmuutoksen myötä kaikki eugeniikan unelmat voivat toteutua. Jos me, ihmiset, annamme niiden toteutua.

  Kahdeksan vuotta myöhemmin WEF:n 54. Davos24-konferenssi, joka päättyi juuri kuusi päivää sitten, oli otsikoitu "Luottamuksen uudelleenrakentaminen". Aluksi voisi luulla, että WEF ymmärtää, että se on joutumassa yhä syvempään epäsopuun ihmisten kanssa kaikkialla maailmassa, mukaan lukien suuryritykset ja aiemmin ylpeät WEF:n kannattajat, ja että sen on todellakin rakennettava luottamus uudelleen.

  Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. WEF:n täysistunnoissa käsitellyt aiheet "ilmastonmuutos", uuden, vielä tuntemattoman taudin "X" tulo, joka on "jo jossain tuolla jossain", ja yhä täydellisemmän tekoälyn kulttimainen ihailu eivät juurikaan edistäneet "luottamuksen palauttamista".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalergi-suunnitelma6. helmikuuta 2024 klo 19.37

   Jatkoa edelliseen kommenttiini:

   "Etenkin, kun tarkastellaan joitakin syrjäisiä istuntoja, joissa oli vain vähän yleisöä ja joissa Klaus Schwabin pakkomielle mikrosiru-implantteihin, tekoälyyn ja ajatustenlukuun nousi esiin.

   Nämä ovat varmasti WEF Davos24:n kauhistuttavimpia hetkiä. Esimerkiksi kun hän keskustelee Googlen yhteisperustajan ja Googlen emoyhtiön Alphabetin entisen toimitusjohtajan Sergey Brinin kanssa. Brin on 118 miljardin dollarin nettovarallisuudellaan (2024) maailman yhdeksänneksi rikkain ihminen (Forbes).

   Klaus Schwab väittää fantasioivansa:

   "Kuvittele, että istumme tässä kymmenen vuoden päästä ja meillä on implantti aivoissa, ja voin välittömästi tuntea, koska meillä kaikilla on implantit, voin mitata aivoaaltojasi ja voin välittömästi kertoa, miten ihmiset reagoivat vastauksiisi... Onko se kuviteltavissa?"."

   Sergey Brin näyttää melko hämmentyneeltä kysymyksestä, hän on silminnähden vaivautunut, ei tiedä mitä sanoa, pyörittelee sitten silmiään, heittää sitten nolona kätensä ilmaan ja sanoo epäröiden ... "Mielestäni se on mahdollista...". Se on esitys sirkusta varten.

   Ja se muistuttaa Klaus Schwabin vuoden 2016 haastattelua Sveitsin ranskalaiselle televisiolle.

   *

   WEF:n perustaja ja puheenjohtaja vie sitten pakkomielteensä askeleen pidemmälle ja ehdottaa,

   "Voimme luoda järjestelmän, jossa emme edes tarvitse demokraattisia vaaleja, koska voimme ennustaa, miten ajattelette ja tunnette....."

   Unohda, että demokraattiset vaalit ovat kaukana menneisyydessä. Viimeisen parinkymmenen vuoden aikana tuskin on ollut yhtään vaalia ympäri maailmaa, jota maailmankaikkeuden mestarit eivät olisi jotenkin manipuloineet... jopa mestareiden ja itseoikeutettujen keisarien kotimaassa.

   Mielenkiintoista on, että Schwab viittaa aina Meihin, niin kuin ME hallitsemme teitä, ajatuksianne, tunteitanne, laitamme teidät "ennakoivaan" tilaan.

   Se, mitä Schwab ei koskaan sano, vaikka se on vahvasti implisiittistä, on se, että "Me", jotka hallitsevat elektronisesti ohjattuja aivoaaltoja, vaikuttavat ajatteluusi niin kuin Me haluamme sen olevan.

   Katso alta 5 minuutin videoklippi, josta näet hullun "ennakoivan suunnittelun" täydet kauhistuttavat hetket. Koska se on kultti rituaali, Klaus Schwab - ja muut hänen pimeän ajan kaltaisensa, ennustaminen, kertominen ja varoittaminen ihmisille siitä, mitä he suunnittelevat tekevänsä meille, Meille, kansalle, on PAKKO, jotta he voivat olla menestyksellisiä.

   Nimiä ei mainittu, mutta oli selvää, että kommentoija viittasi Donald Trumpiin, globalisaationvastaiseen, joka veisi Yhdysvallat murskavoitolla, jos FAIR-vaalit pidettäisiin tänään.

   Elämme tällä hetkellä läntisessä maailmassa kulttidiktatuurin alaisuudessa, eivätkä useimmat meistä ole vielä edes huomanneet sitä. Tuhansia vuosia vanhan kultti-ajattelun kyllästäminä pimeät toimet onnistuvat vain, jos niistä kerrotaan tavalla tai toisella niille ihmisille, joihin ne vaikuttavat.

   Usein se tehdään naamioituneena, tai fantasioimalla, tai elokuvien avulla (Hollywood on osa kultti-kulttuuria), jotta ihmiset ottavat sen rauhallisesti eivätkä kapinoi. Kun se iskee heihin, on liian myöhäistä.

   Pakkomielle istutetuista siruista ja tekoälystä, jotka hallitsevat jokapäiväistä elämäämme ja robotit korvaavat ihmiset Siksi nykyään on niin vaikeaa nähdä huijausta, esimerkiksi ilmastofarssia, ja jopa tunnustaa, että on tullut huijatuksi. Sen myöntäminen itselleen ja muille, että on langennut valheeseen tai mielen manipulointiin, on vaikein este, joka on voitettava - ja herättävä. Sosiaaliset insinöörit tietävät sen."

   Poista
  2. Kalergi-suunnitelma6. helmikuuta 2024 klo 20.19

   Jatkoa edelliseen kommenttiini:

   "Elämme kognitiivisessa dissonanssissa dystooppisessa ympäristössä, jossa kaikki menee ja muuttuu "normaaliksi". Olemme kaukana George Orwellin 1984:stä - jossa sota on rauhaa ja viha on rakkautta.
   WEF:n Davosin24 kokouksessa joku sanoi: "Meidän on pommitettava itsemme rauhaan". Valitettavasti viittaus ei ole enää saatavilla. Se on joutunut "väärän tiedon" poistavien "faktantarkistajien" uhriksi.

   Artikkelin kirjoittaja on Peter Koenig on geopoliittinen analyytikko ja entinen johtava ekonomisti Maailmanpankissa ja Maailman terveysjärjestössä (WHO), jossa hän työskenteli yli 30 vuotta eri puolilla maailmaa."

   ALEXANDER STUBB on eräs Klaus Schwabin kuusivuotisen Young Global Leaders /Nuoret globaalit johtajat -kurssin suorittaneista. Ylläolevasta artikkelista saa viitteitä kurssin sisällöstä.

   On odotettavissa, että professori suuressa viisaudessaan ja kaikkitietävyydessään sivaltaa: Se on ”salaliittoteoriaa”:

   "Salaliittoteoria": Aseistetun termin perusteet
   Hienovarainen ja harhaanjohtava taktiikka totuuden häpäisemiseen mediassa ja tutkimuksessa.

   Tämä professori James Tracyn uraauurtava analyysi, jonka Global Research julkaisi ensimmäisen kerran vuonna 2013, osoittaa, miten termiä "salaliittoteoria" käytetään kriittisen analyysin ja eriävien näkemysten leimaamiseen.

   "Salaliittoteoria" on termi, joka herättää samanaikaisesti pelkoa ja ahdistusta lähes kaikkien julkisuuden henkilöiden, erityisesti toimittajien ja tutkijoiden sydämissä. Nimikkeestä on tullut 1960-luvulta lähtien kurinpidollinen väline, joka on ollut ylivoimaisen tehokas määriteltäessä tietyt tapahtumat tutkimuksen tai keskustelun ulkopuolelle. Etenkin Yhdysvalloissa oikeutettujen kysymysten esittäminen kyseenalaisista virallisista kertomuksista, joiden tarkoituksena on tiedottaa julkista mielipidettä (ja sitä kautta julkista politiikkaa), on merkittävä ajatusrikos, joka on kaikin keinoin poistettava julkisesta psyykestä.

   Salaliittoteorian akuutisti kielteiset merkitykset voidaan jäljittää liberaalihistorioitsija Richard Hofstadterin tunnettuihin "uuden oikeiston" vastaisiin räiskintöihin. Kuitenkin juuri Central Intelligence Agency oli todennäköisesti suurimmassa roolissa termin tehokkaassa "aseistamisessa". Kun yleisö suhtautui epäilevästi Warrenin komission tuloksiin presidentti John F. Kennedyn murhasta, CIA lähetti yksityiskohtaisen ohjeen kaikille toimistoilleen.
   Lähetys, jonka otsikkona oli "Countering Criticism of the Warren Commission Report" (Vastatoimet Warrenin komission raportin kritiikille), vaikutti ratkaisevasti siihen, että "salaliittoteoria"-termistä tuli ase, jota voitiin käyttää lähes kaikkia yksilöitä tai ryhmiä vastaan, jotka kyseenalaistivat hallituksen yhä salaisemmiksi käyviä ohjelmia ja toimintoja…”
   https://www.globalresearch.ca/conspiracy-theory-foundations-of-a-weaponized-term/5319708

   Poista
  3. Kalergi-suunnitelma6. helmikuuta 2024 klo 20.32

   En äänestä ruttoa enkä koleraa, jota jotkut tulevat väittämääm "koko kansan"
   presidentiksi!

   Poista
 24. Professori: "tosiasiat osoittavat Pekka Haaviston täysin kykenemättömäksi hoitamaan Suomen presidentin virkaa." No, eihän tässä enää olekaan kysymys presidentin valitsemisesta. Jos Jussi Halla-aho olisi valittu Suomen tasavallan presidentiksi, ja Kremlistä soitettaisiin, Halla-aho olisi vastannut puheluun. Jos Stubb valitaan Suomen valtion presidentinkansliaan EU-puhetorveksi WEF-mafian asiaa ajamaan, ja Kremlistä soitetaan, Stubb ei vaalitentissä kertomansa mukaan vastaa — koska ei uskalla. Jos Haavisto valitaan EU-torveksi, ja Kremlistä soitetaan, Haavisto vastaa — otaksuttavasti, koska haluaa tietää, miten Putin aikoo käyttää hyväkseen Haaviston Pietarissa vierailun yhteydessä jälkeensä jättämiä luurankoja.

  Stubb luultavasti on enemmän WEF-mafian mieleen, koska hänellä on jo valmis koulutus, mutta ei Haavistokaan sille mikään katastrofi liene, vaikka onkin mahdollista, että Haavisto päätyy Putinin ohjattavaksi.

  Voi kysyä, kumpi on/oli pahempi, nykyinen Putinin Venäjä vai mennyt Stalinin Venäjä, jota Neuvostoliitoksi kutsuttiin. Omasta mielestäni Stalinin Venäjä oli pahempi, ja juuri se nyky-Kiinan lisäksi on mallina sille, mihin suuntaan EU:ta ja Suomea sen mukana WEF-mallin mukaisesti ollaan "kehittämässä". Tältä kannalta voi jotenkin ymmärtää Suomessa ja muualla Euroopassa niitä, jotka WOKE-EU:ta kammoten kallistuvat myötäilemään Venäjää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalergi-suunnitelma7. helmikuuta 2024 klo 9.35

   Juuri noin ja erityisesti:

   "Jos Stubb valitaan Suomen valtion presidentinkansliaan EU-puhetorveksi WEF-mafian asiaa ajamaan..."

   "Stubb luultavasti on enemmän WEF-mafian mieleen..." - Siihen viittaa hänen suuri vaalibudjettinsa, josta suurin osa voi olla peräisin bulvaanien kautta WEF-mafialta.

   "nyky-Kiinan lisäksi on mallina sille, mihin suuntaan EU:ta ja Suomea sen mukana WEF-mallin mukaisesti ollaan "kehittämässä"... Kuten kansalaisten sosiaalinen pisteytysjärjestelmä.

   Poista
  2. Kalergi-suunnitelma7. helmikuuta 2024 klo 9.39

   On syytä muistaa myös tämä:

   "Euroopan parlamentin puolalainen jäsen Jacek Saryusz-Wolski varoittaa: ”Supervaltiota ollaan luomassa ilman kansalaisten suostumusta”",
   https://www.kansalainen.fi/euroopan-parlamentin-puolalainen-jasen-jacek-saryusz-wolski-varoittaa-supervaltiota-ollaan-luomassa-ilman-kansalaisten-suostumusta/

   Poista
 25. Kun Luoja antaa viran, antaa hän myös järjen. Tai yhteiskunta antaa säännöt ja velvoitteet, joilla virkaansa pitäisi kyetä hoitamaan.
  Haavistoa äänestettiin paljolti myös Stubbin taustaryhmiä vastustaen, niissä kun on monenmoista totista ja yksinkertaista trumpetinsoittajaa paremmista ja jopa huonommistakin tuloluokista.
  Stubb itse voi olla aivan kohtalainen presidentti kunhan pysyy aisoissa ja sama koskee Haavistoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalergi-suunnitelma7. helmikuuta 2024 klo 21.58

   Kun nyt Luojasta puhut, niin ihmettelen kun hyväksyt kansalle ja varsinkin nuorille erittäin näkyväksi ja TV:n kautta paljon esillä olevaksi esimerkiksi Sodoman-Gomorran-presidentin. Jos joku harjoittaa homoutta tai lesboutta ulkopuolisilta näkymättömissä asuntonsa seinien sisällä niin se on hänen asiansa, mutta jos hän tekee sitä julkisesti, niin sitä en
   hyväksy, varsinkaan presidentiltä.

   Ja näköjään arvelet Stubbista tulevan "kohtalainen presidentti kunhan pysyy
   aisoissa" - siitä huolimatta, että hän on kuuden vuoden aikana kouluttautunut ylimpiin ja pahimpiin kuuluvan globalistirikollisen pitämällä kurssilla.

   Poista
  2. Luojan luomia ne ovat homo-lesbotkin, jos nyt siinä kontekstissa puhutaan. Luojan toki voisi tuossa korvata yhteiskunnalla tai kansalla.
   Homoilu ei ole yhteiskuntaa kaatavaa tai vaarantavaa toimintaa ja on sitä vaarattomampaa, mitä reilummin sen harjoittajiin suhtaudutaan. Eroonhan siitä ei pääse sen kummemmin kuin heteroudestaankaan.
   Sovunrakentamista vaativissa ammateissa on runsaahkosti homoseksuaalisia miehiä. Luulen presidenttinä pärjää ihan hyvin, eihän tässä marsalkkaa tai amiraalia olla äänestämässä...
   Onko kyse jostain Sorosin kurssista? Soroshan on ainakin väittänyt olevansa aito globalisti ja luopuneensa omasta etnisyydestään ja suosittelevansa sitä kaikille muillekin.

   Poista
  3. Kalergi-suunnitelma9. helmikuuta 2024 klo 13.24

   Lääkäri Päivi Räsäsen mukaan homous (ja tietysti lesbous myös) on kehityshäiriö.
   Kysymys on tietysti PSYYKEN häiriöstä ja yleisesti yhteiskunnan toimestakin pyritään psyyken häriöitä parantamaan - miksi ei myös homoutta/lesboutta?

   Selvästikin on tahoja, jotka omiin pimeisiin tarkoituksiinsa pyrkivät tekemään homoudesta/lesboudesta "uuden normaalin" mm. "liberaalin ajattelun" varjolla ja Homo-Pekka Haavisto on heille oikein superkäsikassara, todellinen onnenkantama siihen tarkoitukseen.

   Ns. tosikristityt, jotka ovat lukeneet Raamattunsa hyvin, tuskin voivat hyväksyä Sodoman-Gomorran presidenttiä. Luojan luomia ja rakastamiahan olivat Sodoman-Gomorran irstailijatkin, jotka Luoja sitten tuhosi tulella.
   Niille, jotka pitävät homoutensa/lesboutensa, perversionsa, asuntonsa sisällä ulkopuolisilta näkymättömissä, minulla ei ole huomauttamista, se on silloin heidän yksityisasiansa.
   Räikeästi homouttaan, perversiotaan julkisuudessa esittelevää, varsinkaan presidenttiä en hyväksy.

   Mitä tulee Alexander Stubbin oppi-isään Klaus Schwabiin viittaan kommenttiini "Kalergi-suunnitelma6. helmikuuta 2024 klo 19.25" ja "Kalergi-suunnitelma6. helmikuuta 2024 klo 19.37" professorin artikkelissa
   tiistai 6. helmikuuta 2024
   "Pekka Haavistolla on käsittämättömän korkea kannatus".

   Poista
  4. Kalergi-suunnitelma9. helmikuuta 2024 klo 13.27

   Rutto vai kolera, "koko kansan presidentiksi"?
   Ei kumpaakaan!

   Poista
  5. Raamattu on jo 1600 vuotta vanha kirja ja niin pahasti ajastaan jäljessä, että siihen pitäisi kirjoittaa useampikin kirja lisää ja ehkä siirtää osa nykyisistä taas sinne apokryfi-puolelle. Aikaisemmin Raamattuun kelpaavia kirjoitelmia tuli useampi kappale vuosisadassa, nyt ei ole saatu sovituksi yli puoleentoista tuhanteen vuoteen mistään - mitä nyt omilla tahoillaan jotain aivan täyttä huijarien horinaa, kuten Mormonin Kirja... Paljon on maailmassa Raamatun kirjoittamisen jälkeen viisastuttu, etenkin viimeisten 50-60 vuoden aikana.
   Päivi Räsänen on poliitikko, lahkolainen ja lääkäri. Hän voi olla tuota mieltä, mutta nykyään ei ole tapana hukata resursseja, jos niistä on selvästi enemmän yleistä kuin haittaa.

   Poista
  6. ... enemmän yleistä hyötyä kuin haittaa, siis.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!