sunnuntai 21. toukokuuta 2023

Siis miksi Oulussa murhataan, Riika Nykänen?

Helsingin sanomat teki jutun henkirikosten poikkeuksellisen suurista määristä Oulussa. Koska otsikko oli mielenkiintoinen - ja minulla oli ns. Ruotsin tien ja taannoisen raiskausringin takia omia ajatuksiani tekijöiden taustoista - luin jutun. 

Siinä käytiin ensin läpi jo oikeudessa ratkaistuja tapauksia mainitsematta mitään tekijöiden taustoista. Sen jälkeen siirryttiin kuvaamaan, minkälainen on "niin sanottu perinteinen suomalainen henkirikos..., jossa kaksi miestä ryyppää keskenään, heille tulee sanaharkkaa, ja toinen puukottaa toisen".

Mutta sitten todetaankin, että Oulussa tai sen lähialueella on reilun puolen vuoden sisällä tapahtunut useampia henkirikoksia, jotka eivät ole pääpiirteiltään niin sanotusti tyypillisimpiä suomalaisia henkirikoksia. Eikä sitten enää kerrotakaan mitään, vaan ryhdytään voivottelemaan kaupungin mielenterveyspalveluiden heikkoa tilaa. Ja lopulta päädytään huumeisiin mielenterveysongelmien aiheuttajana.

Anteeksi nyt vain, jutun kirjoittanut toimittaja Riika Nykänen, mutta juttusi perusteella joudun olettamaan, että alussa mainitsemani omat ajatukseni osuivat oikeaan. Ja samalla toteamaan ties kuinka monennen kerran suomalaisen journalismin kyvyttömyyden ymmärtää, että maahanmuuttopolitiikan merkityksen - tai sen puuttumisen - mainitseminen tällaisissa asioissa olisi välttämätöntä, jotta vältettäisiin maahanmuuttajiin liittyvien väärien ennakkoluulojen vahvistuminen.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Eva Biaudet ja oululaiset lapsenraiskaajat
Mystinen nuorisoaines tekee väkivaltarikoksia
Raha ratkaisee

18 kommenttia:

 1. Suomen pitää nyt sitten varmaankin järjestää muslimimaihin kehitysapuna mielenterveyspalvelu, jonka avulla heikäläisten himo raiskata, ryöstää ja tappaa vääräuskoisia saadaan loppumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siihen auta mielenterveyspalvelut.
   Kyseinen "uskonto" on se ongelma ja heidän "pyhä" kirjansa Koraani.
   Ne opettavat, että vääräuskoiset pitää alistaa tai jos se ei onnistu, heidät voidaan tappaa.
   Eivät muslimit halua kotoutua mihinkään vaan tavoite on vallata ja alistaa. Yhteiselo ei tule koskaan onnistumaan heidän kanssaan em. syystä.
   Nämä väkivallanteot ovat ensimmäinen osoitus heidän todellisesta luonteestaan.

   Tietääkö joku mitä imaamit paasaavat moskeijan "rukoushetkissä" näille "rukoilijoille"? Se olisi mielenkiintoista tietää ja valtion kannalta olisi hyvä seurata sitä toimintaa.

   Poista
 2. Oulun ongelmat poistuvat, kun oululaismiehiä tuotetaan muslimimaista paljon lisää ja kotoutuminen näin helpottuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mihin evakuoidaan kantaväestö?

   Poista
  2. Spedellä oli aikanaan seuraava sketsi. Kantasuomalaiset kokoontuvat Tornionjoen rannalle ja sitten huudamme törkeyksiä ruotsalaisille. sisällön saa itse keksiä. Sitten julistamme sodan Ruotsille. Erittäin nopeasti sen jälkeen antaudumme. Kansainvälisten sopimusten mukaisesti voittajan on elätettävä sotavangit.Uusoululaiset jäävät Ouluun pitämään infrastruktuuria yllä.

   Poista
 3. SU 19.5.2023

  EU-parlamentin pääneuvottelija: Jäsenmaiden on pian pakko ottaa vastaan pakolaisia ja siirtolaisia

  https://www.suomenuutiset.fi/eu-parlamentin-paaneuvottelija-jasenmaiden-on-pian-pakko-ottaa-vastaan-pakolaisia-ja-siirtolaisia/

  Artikkelista poimittua

  EU on menossa kohti yhteistä maahanmuuttopolitiikkaa.
  Jos yksittäiseen jäsenmaahan kohdistuu yhtäkkinen ja voimakas laittoman siirtolaisuuden sekä pakolaisuuden paine, jäsenmaat hoitavat taakanjaon yhdessä. – Ehdottomasti, näin se on, sanoo pääneuvottelija.

  EU-parlamentin pääneuvottelija, ruotsalainen moderaatti Tomas Tobé on keskeinen henkilö, kun unionissa käydään keskusteluja vastuusta pakolais- ja
  siirtolaistaakan jakamiseksi tasaisemmin jäsenmaiden kesken.

  Nyt käytävät keskustelut perustuvat europarlamentin 20. huhtikuuta hyväksymään ehdotukseen yhteisestä vastuusta tilanteessa, jäsenmaahan yhtäkkiä vyöryy luvattomia siirtolaisia tavaton määrä.
  Vastaavan kaltainen tilanne on parhaillaan käynnissä Italiassa ja Kreikassakin.

  Yhteisvastuusta pakollista

  Ensihätään siirtolaisten ja pakolaisten vastaanottaminen on vapaaehtoista.
  Mutta jos halukkaita vastaanottomaita ei löydy kriisin keskellä riittävästi, komissio on saamassa vallan päättää ihmisten sijoittamisesta jäsenmaihin pakolla.
  Näin siis parlamentin ehdotuksen mukaan.
  ----------------------------

  Nyt kansan tulee tukea Perussuomalaisten tavoitteita hallitusneuvotteluissa ja torpata RKP:n toiminta.

  Hallituksen muodostajan, kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon mukaan vaalituloksen pitää näkyä uuden hallituksen maahanmuuttopolitiikassa. Hyvä näin.
  Ja myös eurooppapolitiikassa. Tuppuraisten aika on ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tollainen tarkoittaisi ajan myötä miljoonia tai kymmeniä miljoonia pikipäitä Suomeen, toisin sanoen Suomen ja Suomen kansan tuhoutumista

   Poista
  2. "Tobe" äännetään varmaan samalla tavalla kuin "Toope". Onpas hauska yhteensattuma.

   Poista
 4. Jos OULULAISMIES on tappanut vaikkapa naisen, niin mitä merkitystä sillä on, minkä rotuinen mies teki verityön?

  so says suvakki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei varmaan uhrin kannalta olekkaan ei ei ole ei, mutta....

   Poista
  2. Kyllä sitten on merkitystä, jos tekijä on valkoihoinen, oikea suomalainen. Sitten löytyy kuvat lehteen jo epäilyvaiheessa, kun tutkinta on vielä kesken.

   Poista
  3. Naisen kannalta ei olekaan, mutta on suomalaisen yhteiskunnan syytä, että pääsi hengestään. Monikulttuurin ihanuutta korostetaan ja vaietaan siitä tosiasiasta, että eräässä brutaaliin muinaisuuteen jääneessä kulttuurissa nainen on vain välttämätön hyödyke, jolla ei ole edes ihmisarvoa.

   Poista
  4. Tuhon raiskaukseen taisi tulla oikein valtion vallalta video-ohje, jossa kilisteltiin avaimia, jolloin raiskausyrittäjä pelästyy niin paljon, että tuskin housuja kerkiää vetää kinttuihinsa, kun pakenee sinne johonkin Bagdadin taakse. Nämä ohjeet ajoittuivat juuri 2015 jälkeiseen Oulun seudulle.

   Poista
  5. Siten on merkitystä, että todennäköisesti tappo olisi jäänyt (Suomessa) tapahtumatta jos olisi ollut syntyperältään useammassa polvessa OULULAISMIES.

   Poista
  6. Niinpä niin, mitäs väliä sillä rodulla tai sukupuolella on, paitsi että samojen ihmisten mielestä kuulemma valta-asemissa on liikaa miehiä ja valkoisia, niin silloin rodulla ja sukupuolella onkin yhtäkkiä merkitystä.

   Poista
  7. nih, jos pikipäätä ei olisi päästetty suomeen by suvakit, ei myöskään suvakki ämmä olisi päässty hengesttään, simple shit

   Poista
 5. Useimmat muslimit taitaa kunnioittaa vain omiaan(viiteryhmäänsä jne.)

  VastaaPoista
 6. Sääntönä näissä uutisissa on, että jos tekijä on kantasuomalainen, se kyllä kiirehditään kertomaan niin että tyhmempikin tajuaa.
  Nämä tapaukset, joissa tekijän kerrotaan olevan oululaismies, espoolaismies tai nuorisojoukko, ovat sitten rikkaamman etnisyyden edustajia.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!