keskiviikko 24. helmikuuta 2021

Teini-ikäisten tyttöjen vanhemmille

Olen ollut huomaavinani, ettei lehdistössämme ole viime aikoina juurikaan mainittu maahanmuuttajista seksuaalirikosten yhteydessä. Lienevätkö kuitenkaan kokonaan loppuneet, koska tänä aamuna lukemassani Iltalehden jutussa useista seksuaalirikoksista epäilty mies totesi, että "epäilin kun hän kysyi miksi olen Suomessa". 

Niinpä päätin katsoa yhdestä maahanmuuttajien rikosuutisia kokoavasta lähteestä, eli Hommafoorumilta juttuja pikkurikoksista Suomessa. Siellä oli linkitetty pari päivää sitten Ilta-Sanomissa julkaistu artikkeli, jonka mukaan "Lapin käräjäoikeus oli tuominnut lokakuussa 2020 Nematollah Nazarin 2 vuoden 10 kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta ja lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä."

Samasta lähteestä löytyi myös linkki vajaan parin viikon takaiseen Iltalehden juttuun, jossa kerrottiin bussipysäkillä 15-vuotiaan raiskanneesta nuoresta miehestä. Samaan yhteyteen oli linkitetty myös Kansalaisen uutinen, joka tiesi, että "Naghi Mohammadi pakotti toukokuussa 2016 väkivaltaa käyttämällä 15-vuotiaan asianomistajan sukupuoliyhteyteen bussipysäkin kopin takana". 

Noin viikkoa aiemmin oli Kansalainen kertonut myös, että "kolmikymppinen afgaani tapasi 16-vuotiaan tytön Tampereella aamuyöllä. Afgaani pyysi tytön asunnolleen tamperelaiseen lähiöön polttelemaan kannabista. Asunnolla afgaani aloitti lähentelyn, johon tyttö suhtautui kielteisesti. Tyttö sanoi, ettei ´halua tämmöistä´ ja työnsi afgaanin kättä pois. Tästä mies vain yltyi, veti tytön housut alas ja raiskasi." 

Tämä riittänee tähän, sillä jo ylle keräämieni tapausten valossa on selvää, ettei merkittävä osa humanitaarisista maahanmuuttajistamme ole lopettanut seksuaalirikoksiaan. Sen sijaan yksikään valtamediamme ei näyttäisi uutisoivan näistä kovinkaan systemaattisesti, vaan kertoo tapauksista harvakseltaan. Ja silloinkin usein rikollisen etnisen taustan salaten. 

En tiedä onko se tarkoituksellista vai ei mutta on selvää, että se synnyttää suurelle osalle suomalaisista käsityksen, jonka mukaan maahanmuuttajien raiskausrikollisuus olisi laantunut oleellisesti. Näkemyksen virheellisyyden vahvistaa myös tilastotieto, jonka mukaan vuonna 2019 tehdyistä raiskauksissa 37,6 prosentissa oli epäiltynä ulkomaalainen.

Mielestäni ainakin teini-ikäisten lasten vanhempien olisi syytä tiedostaa edelle kirjoittamani asiat jo pelkästään siksi, että he voivat vaikuttaa asiaan vajaan kahden kuukauden kuluttua järjestettävissä kunnallisvaaleissa. Näin siksi, että suomalaisten puolueiden välillä on oleellisia eroja suhteessa humanitaariseen maahanmuuttoon ja sen vääjäämättömiin seurauksiin.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
"Ei tarvitse olla vihainen maahanmuuttajille, vaikka he välillä raiskaavat yhden tai kaksi pikkutyttöä"
Löytyykö vastuunkantajaa?
Maahanmuuttajien yliedustus raiskauksissa on tilastotietojakin suurempi

34 kommenttia:

 1. Vittuuntunut NettoVeronmaksaja24. helmikuuta 2021 klo 8.17

  Kyllä myös nuorempien kuin teini-ikäisten lasten vanhempien kannattaisi tiedostaa.

  Sillä Suuri Esikuvakin näytti esimerkkiä 9-vuotiaan kanssa.

  VastaaPoista
 2. Turun Tarinoissa oli vasta raiskausuutinen, joka oli harvinaisen näkyvällä paikalla. En yllättynyt, tai oikeataan arvasin, että kyseessä lienee kantasuomalainen eläin, mikä uutisessa mainittiinkin. Yleensä tässä kissan vessan kuivikkeessa raiskausuutiset on pienellä josssain sisäsivun liepeessä, eikä tekijää mainita. Siitä voikin päätellä, että silloin kyseessä lienee pumminitaarisesta syystä maahan päästetty kaarnalaivan miehistön jäsen.

  VastaaPoista
 3. Kaikille

  Professorin blogi vei ajatukseni musiikkiin:
  https://www.youtube.com/watch?v=arKxCiTZoyQ

  Kuunneltuani jälleen kappaleen oivalsin miksi ajatus tuonne vilahti; musiikki ja etenkin sanoitus sen kertoi.

  Jokohan ohisalon ritarit ovat perustaneet toimikunnan päivittämään sanoituksen jotenkin niin, että myös kaukaisilta rintamilta karkuun päässeet saavat kovat kokemuksensa muistuttamaan meitä siitä, että eivät suomalaiset sotaveteraanit ainoita kärsijöitä Suomessa ole, vaikka olivatkin olleet ihan oikeassa sodassa taistelemassa oman maansa puolesta.

  VastaaPoista
 4. Jospa raiskaukset jaettaisiin kahteen kastiin tilastoissa. Avioliiton sisäisiin ja "muihin".
  Huomattaisiin heti rikastuttajien kato ensinmainitusta kategoriasta ja voitaisiin hyvesignaloida maahanmuuttoa muslimimaista uudella innolla.
  Samalla ns puskaraiskausprosentti tulisi rikastuttajien osalta ikäänkuin vahingossa näkyvämmäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen kyllä, etteivät perheen sisäisetkään raiskaukset ole harvinaisia niille, joilla on korkea riski puskasellaisille. Tosin heidän naisensa eivät kovin usein taida ymmärtää tehdä niistä rikosilmoituksia.

   Poista
  2. Useinhan maahanmuuttajien tekemiä (seksuaali)rikoksia väheksyvät nimenomaan vetoavat siihen, että suomalaisten tekemiä seksirikoksia jäisi enemmän piilorikollisuudeksi. Tätä perustellaan ensinnäkin sillä, että helpommin toiseutettavaa (tätä ihanaa sukupuolentutkimusjargonia) tekijää olisi helpompaa syyttää. Jos tekijänä olisi suomalainen, tekoon oletettavasti liittyisi enemmän häpeää ja ilmoituskynnys olisi korkeampi. (En tiedä, pitäisikö tästä päätellä, että tämän argumentin käyttäjät epäsuorasti syyttäisivät raiskauksen ja muiden vastaavien rikosten uhreja jostain rasistista asenteista...) Toiseksi vedotaan siihen, että seksirikoksista iso osa tapahtuisi tuttavien kesken ja intiimisuhteissa, joista ilmoituskynnys olisi huomattavasti suurempi kuin ns. puskaraiskauksissa. No se voi pitää paikkansa, mutta tämän argumentin käyttäjät jotenkin taianomaisesti unohtavat, että kulttuurissa, jossa naisella on lähinnä välinearvo, tapahtuu 100 % varmuudella enemmän myös lähisuhdeväkivaltaa kuin suomalaisessa suhteellisen tasa-arvoisessa kulttuurissa.

   Kuuntelin tuossa hiljan erästä podcastia, jossa Ayaan Hirsi-Ali oli vieraana. Hän puhui siitä, kuinka maahanmuutto paskamaista (allekirjoittaneen, ei Hirsi-Alin muotoilu) selvästi vähentää naisten turvallisuutta julkisissa tiloissa. Jo nyt Euroopassa on alueita, joihin naisilla ei yksinkertaisesti ole menemistä. Ja näin ei siis missään nimessä ole ollut ennen kehitysmaalaisia kansainvaelluksia. Tuossa podcastissa Hirsi-Ali kuvaili kokemuksiaan kun hän saapui ensimmäistä kertaa länteen. hän oli turvakodissa, josta hänen miehensä (hänet oli pakkonaitettu) tuli häntä hakemaan. Työntekijä sanoi Hirsi-Alille, että hänen ei ole pakko lähteä miehen matkaan vaan he voivat soittaa poliisit. Poliisit he soittivat, ja Hirsi-Ali oli suoranaisessa shokissa, että poliisit AUTTOIVAT häntä ja vieläpä pyytettömästi. Toimivat aviomiehen tahdon yli! Se oli vapautta ja turvaa, jota hänellä ei ollut ollut villeimmissä unelmissaankaan - vapautta, jota hän naisia alistavasta ultramisogynisistestä paskakulttuurista (jälleen allekirjoittaneen muotoiluja) tulevana naisena ei ollut voinut edes kuvitella. Hirsi-Ali vaikuttaa hyvin poikkeukselliselta yksilöltä, sillä hän on kyennyt aikuisella iällä uhmaamaan perhettään, yhteisönsä normeja ja jopa omaa kulttuuriaan ja sitä kautta mahdollisesti omaa maailmankuvaansa. Kuka hullu luulee, että näin alisteisesta asemasta tuleva nainen, joka uskoo olevansa miehensä omaisuutta ja uskoo poliisin olevan lähinnä miehen tahdon toteuttaja ja vihollinen, alkaisi raportoida jotain aviossa tapahtuvia raiskauksia?

   Ihmettelen välillä, millaisessa kognitiivisessa dissonanssissa tai puhtaassa älyllisessä epärehellisyydessä nämä unelmahötön kannattajat elävät. Naisena ja tytön(kin) äitinä v*tuttaa, että nämä tällaiset oikeasti tuhoavat meiltä turvallisuuden ja vapauden liikkua julkisesti ja itsenäisesti. Jos he kaipaavat mukavaa maskuliinista alistusta kaikessa emansipoituneisuudessaan, muuttakoot itse tuonne paskaläpiin jonnekin savimajoihin raiskattaviksi. Toivottavasti ihmiset heräisivät unelmistaan ja alkaisivat äänestää PS ennen kuin on myöhäistä...

   Poista

 5. Uusi tutkimus: Maahanmuuttajat syyllistyneet 60% raiskauksista Ruotsissa!!!

  Luin MV:sta. Saatanan murjaanit !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun ruottalaiset ovat vähentäneet omia raiskauksiaan.

   Poista
  2. Ruotsissa ulkomaalaistaustaisten raiskaajien osuus kaikista on 95%, ulkomaalaisten 58%(Iltalehti).
   https://www.friatider.se/ny-unders-kning-om-sexbrott-956-procent-av-verfallsv-ldt-kter-beg-s-av-invandrare

   Poista
 6. Murjaanitpa hyvinniin, niin.

  Arvon professori ihmetteli kovin uutisoinnin vähyyttä. Vaan kun se on sillai, että raiskaava ählämi/neekeri ei ole uutinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole uutinen, ei. Alkaa olla maan tapa Ruotsissa ja Suomessa.

   Poista
 7. Kulttuurista rikollisuutta ei virallisesti ole olemassakaan, vaikka se esimerkiksi juuri raiskaustilastoista suorastaan hyppää silmille. Kyseessä on "poliittisen korrekituiden" nimissä piiloonpainettu fakta, jonka esiin nostamattomuudesta journalistisen "faktantarkistajat" kai tuntevat ylpeyttä.

  Meinasin kirjoittaa "ylepeyttä", mikä ehkä olisikin ollut oikea sanamuoto. Sillä olisi sanoma mennyt paremmin perille.

  Toiskulttuurinen tyrkytys on kai tämän omankin valtakuntamme uusi normaali. Kohta ei ole ainoatakaan kaupallista mainosta, jossa jotain rodullistusta edustava mannekiini ei esiintyisi. On kai turha odottaa että vielä vähään aikaan tästä kamottavasta rasismin muodosta päästäisiin irti. Seksin voimat kumpuavat alitajunnasta, ja siellä eivät unelmissa suomalaiset jöröjukat juhli.

  Virallisen Suomi-neidon alitajunnasta kertoo jotain se, että olemme jopa säätäneet itsellemme lait, joissa nimenomaan väkivaltaisia prososoitumistaipumuksia omaavat kansanryhmät nauttivat erityissuojelua. niihin pitää suhtautua kuin ne olisivat uhreja -- ja raiskausten uhrit totisesti jäävät niiden faktoista huutelijoiden silmän sokeaan pisteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ei voi kuin ihmetellä tuon logiikkaa. Tai pikemminkin sen puutetta.

   Poista
 8. Niin kuin tuossa parissa edellisessäkin kommentissa todetaan. Uutisten tarkoitus on kertoa erikoisista, harvinaisista ja tavallisuudesta poikkeavista ilmiöistä ja tapahtumista, ei suinkaan tavallisista joka päiväisistä yleisesti tiedossa olevista tapahtumista ja tilanteista. Toki vaalien läheisyyskin saattaa vaikuttaa uutisointiin.

  -Luca

  VastaaPoista
 9. Ei värillisiä kasvoja sentään aivan kaikkiin mainoksiin tungeta. Joku muistaa ehkä Suomen lähetysseuran tiedotteen, joka vastusti alaikäisten tyttöjen naittamista. Siinä on morsiushuntuun puettu pikkutyttö, joka ei suinkaan ole värillinen. Aivan vaaleatukkainen valkoinen tyttö siihen on laitettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös viisaan vaimon holhoaman hölmön äijän rooli on varattu kantikselle.

   Poista
 10. Näin keski-ikäisenä naisena olen hieman huolissani siitä, mitä intersektionaalinen feminismi tekee "raiskauskulttuurille". On victim shamingia opettaa tytöille, miten järkevällä käytöksellä voi seksuaalisen väkivallan uhkaa merkittävästi vähentää. Käsittääkseni tytöille ei nykyään enää sitten opeteta, että älä mene ventovieraiden miesten matkaan missään olosuhteissa, jos vedät kännit, katso että olet turvallisessa seurassa ja älä anna ymmärtää ellet aio antaa. Näillä säännöillä pystyi luovimaan 90-luvun lopun opiskelijaelämässä aivan turvallisesti. Nykytytöiltä tämä terveen järjen turvan on riistetty, koska Minulla On Oikeus ja Nainen On Uhri.

  Sitten vielä sekoitetaan pakkaa sillä, että pidetään seksuaalisena väkivaltana tilanteita, jotka ovat lähinnä häiriöitä kommunikaatiossa. Koska naisilla ei ilmeisesti ole mitään velvollisuutta olla johdonmukaisia viestinnässään ja käytöksessään.

  En nyt osaa mitenkään vetää pakettiin tätä vuodatustani, tuntuu vaan hyvin oudolta että samaan aikaan hyssytellään mamujen alaikäisiin kohdistuvaa seksuaalista väkivaltaa ja toisaalta ulistaan jos suomimies tekee sängyssä yhdenkään peliliikeen ilman että on saanut siihen kirjallisen luvan etukäteen. Ja kolmannekseen täysi-ikäisillä naisilla ei ole mitään vastuuta itsestään, turvallisuudestaan tai kommunikaatioistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu. Osaltaan suvaitseva sektori voi olla jopa osasyyllinen. (ihan vähän vain. :D)

   Tulee mieleeni Oulun kohun ajat. Silloinhan ählämeitä oikein raijattiin kouluihin ja päiväkoteihin. Ählämeille oikein pidettiin ikäänkuin tuote-esittely. Siinäpä sitä "lihanpalaa kissoille" kerrakseen.
   Tottakai ählämsähläm ymmärtää moisen tyrkytyksen... noh, tyrkytyksenä.

   Jollain tavalla ählyjen ja neekereiden syyttäminen raiskauksista on kuin syyttäisi sutta saalistamisesta.

   Poista
  2. Olipa hyvin - nuiva tantta! Tämä perkeleen hölömölä suomi raijaa näitä tuhannen murjaaneita tänne suomalaisia naisia raiskaamaan ja muuten sossutuilla leveilemään. Saatana!

   Poista
 11. On syytä alkaa pikkuhiljaa hyväksymään että kyseessä ei ole mikään sattuma vaan systemaattinen Suomalaisvastainen VIHAPROPAGANDA.Samaan aikaan kun marxilaismedia suojelee lastemme raiskaajia se syyllistää heidän teoistaan valkoisia,vääräsuskoisia Suomalaismiehiä.Käytännössä raiskajttujen lastemme vanhempiakin siis.Erityisesti vihreät stalinistit käyttävät jatkuvasti retoriikassaan äänestäjikseen tuomiensa ISIS-loisien rikoksia Suomessa todisteena siitä että naiset ovat niin kovasti paljon sorrettuja Suomessa.Ottakaapa muuten huviksenne vaikkapa punafasistisen YLE:n mikä tahansa "artikkeli" tai ohjelma jossa puhutaan Suomalaisista miehistä ja verratkaa sitä adolfin aikaisen der stürmerin juttuihin juutalaisista.Yrittäkää löytää eroa.Ette löydä.Natsit sitä natsit tätä kommarit ovat niin kovasti huolissaan natseista että Göbbelsin oppeja käytetään päivästä toiseen.

  VastaaPoista
 12. Medialla on valtava merkitys. Jos rikosten uhrien tapauksista tehtäisiin ilta illan jälkeen human interest-juttuja televisioon sydäntä särkevän musiikin soidessa taustalla, tapahtuisi vaaleissa kummia (jos ne olisivat rehelliset). Nyt televisiossa pyörii tauotta muiden kuin kommunistien ja muslimien hirmutekoja kuvaavia dokumentteja.

  Venäjän osalta valtamedia surkuttelee Navalnyin kohtaloa ja Putinin pahuutta. Kuitenkin, jos maahanmuuttovastainen Navalnyi sattuisi olemaan suomalainen poliitikko, hän saisi niskaansa likasangon toisensa jälkeen. Tässä villakoiran ydin on se, että Putin on globalisteille paha kanto kaskessa ja siksi hän on kyseisen asetelman pahis. Muuten: samaan aikaan median palvoma USA:n presidentti Biden sanoo CNN:n haastattelussa, että on kiinalaisten oma asia, kuinka he kohtelevat Taiwania, uiguureja ja Hong Kongia. Bidenin mukaan Kiinalaiset saavat kaikin mokomin toimia oman kulttuurinsa mukaan.

  Huippujournalisti (lue: politrukki) Maria Pettersson sanoi vaalien alla 2019: ”Me päätämme, mistä vaaleissa puhutaan.” Tietenkin vihervasemmistolaiset toimittelija-aktivistit tekevät omalle aatteelleen edullista vaalipropagandaa: oma pahuus projisoidaan poliittisiin kilpailijoihin ja omista ihmisuhreja vaatineista virheistä vaietaan. Asian tiedostaville median touhu on läpinäkyvää, mutta hypnoosiin vaipuneelle lammaslaumalle se menee täydestä kuin väärä raha. Tuskin Saksan tai Neuvostoliitonkaan journalistit surivat sitä, että kansanmurhista piti vaieta. Ne olivat liian suuria totuuksia tullakseen julki. Ei tilanne tänään ole yhtään sen parempi, sillä ihmiset on nytkin varustettu samoilla laumasäännöillä kuin tuhansia vuosia tähänkin asti.

  VastaaPoista
 13. Ja miten ihmeessä se Kaivohuoneen juttu vaiettiin ja jätettiin täysin tutkimatta. Neljä videolla selvästi muslimi- ja pakolaistaustaista miestä hakkaa kuoliaaksi kantasuomalaisen miehen. Poliisi ensin vitkutteli 3 viikkoa kuvien julkaisua, vaikka samaan aikaan poliisi julkaisi kuvia pienemmistä rikoksista epäillyistä.

  Meillä mennään Ruotsin malliin ja muutaman vuoden kuluttua poliisit ruikuttavat, kun muslimit pieksävät heitä. Yksi poliisi itki jo lehdessä kun "tullaan aivan iholle, APUVA!".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, Varsinaisten Maahamuuttajien™ tapauksessa kun poliisi ei ole heille poliisi vaan "taposten" johtama poli-isi.
   Poli-isin tehtävä ei ole niinkään valvoa lakeja vaan enneminkin huolehtia, ettei etenkään kikkelinsä kanssa ähläävälle sählämille tule vain henkinen pipi tai paha mieli.

   Veikkaanpa, että poli-isin tapoloitten joukossa vielä olevia poliiseja nykyinen touhun jonniin verran korpeaa.

   Poista
  2. No kyllähän minullakin on 100% luottamus ja arvostus Suomen kenttäpoliisia kohtaan. Onhan se kuitenkin aivan järjettöntä, että ihmisiä aletaan tappaa julkisilla paikoilla, eikä poliisi tee mitään, eikä asiasta
   kerrota mitään. Sisäministeri ja poliisin johto päättävät keitä Suomessa saa tappaa ja keitä ei.

   Tuostakin Koskelan sinänsä erittäin ikävästä tapauksesta revitellään nyt vain sen takia, että tekijät ovat kantasuomalaisia. Kyseessä ovat kuitenkin alaikäiset ja jutuista
   selviää heti tapauksen olevan vain koko ajan paisuvan koulukiusauksen jatkumo. Jolle ei tehdä vaan mitään ja josta pitää vaieta.

   Poista
  3. Tuo Kaivohuoneen tapaus on tosiaan jäänyt julkisuudessa varsin vähälle huomiolle.

   Poista
 14. Näitä ulkomaalaisten tekemiä järkyttäviä systemaattisia raiskauksia lainkaan vähättelemättä.
  Meillä suomessa lapsia nykyään raiskataan jo lakisääteisesti meidän kouluissamme opettamalla täysin luonnollisen seksuaalisen käyttäytymisen, biologisen sukupuolisuuden ja kaikki perhearvot, lasten oikeuksien omiin vanhempiinsa ja myös vanhempiensa oikeus omiin lapsiinsa yms. romuttavaa kumouksellista seksuaalioppia!!
  Näillä opeilla ei ole mitään tieteellis- tutkimuksellista perustaa , on vain äärifundamentalistinen ideologia utopia, jossa kuvitellaan siten saavutettavan jotain hyvää.
  Kuitenkin aikuisen oikean tutkimuksellisen tieteellisen sekä myös historian ja yleiseen maalaisjärjenkin mukaan tämä vallalle päässyt mielivalta tulee viemään tulevat sukupolvet ja koko yhteiskunnan tuhoon!

  Lukekaapa ylä-asteen oppikirjoja aiheesta.
  Ja miettikääpä hiukan pitemmälle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä propagandamsiden aivopesu lähtee ihan alakoulussa lähtien. Muutamia esimerkkejä joihin olen törmännyt: Jaakolla on kaksi äitiä ja se on ihan ok, Eetulla on kaksi isää ja yksi äiti ja se on ok jne merkillisiä perheitä kuvataan (sinänsä perhemuodot on mulle ihan sama). Ilmastonmuutos johtuu aina ihmisestä ja hiilidioksidista. Muita syitä ei ole. Fossiiliset polttoaineet ovat kaikin tavoin paha juttu. Kirjan kuvissa lähes aina tummaihoisia ihmisiä, vaikka niiden suhteellinen osuus ei moista vaatisikaan. Tän tyyppistä kamaa löytyy vaikka kuinka paljon alakoulujen kirjoista ja harjoituksista

   Poista
  2. Oli se aikaa kun vielä 80-luvun alussa koulun bilsankirjassa kuvattiin miten yhdyntä tapahtuu ja miten elimistö siinä käyttäytyy. Paisuvainen paisuu ja bulbouretraalirauhaset erittävät limaa.

   Oli se huimaa aikaa kun asiat hoidettiin pragmaattisesti.

   Poista
 15. Harva tulee ajatelleeksi, millaisen uhan nuorille tytöille muodostavat yhteiskuntaan otetut miehet, joiden esikuvallinen profeetta on nainut 6-vuotiaan ja aloittanut yhdynnät tämän tultua 9-vuotiaaksi. Näille ihmisille ei siis todellisuudessa ole ikärajaa sille, mitä lasten kanssa voi tehdä. Todennäköisesti he pitävät länsimaisia suojaikärajoja täysin turhina, varsinkin kun rajojen asettajat ovat vääräuskoisia, joille voi tarvittaeassa profeetan luvalla valehdellakin. Tällaiset uhat ovat monikulttuurin ajajille käsittämättömiä, koska monikulttuurisuus on heille uskonto, johon eivät reaalimaailman ongelmat sisälly. Tämä tulisi kuitenkin kaikkien lasten vanhempien ottaa huomioon lastensa ohjeistuksessa.

  VastaaPoista
 16. Voiko tässä kysyä, että miksi sisäministeri ei varoita tyttöjä vaarasta? Vai meneekö tämä jotenkin liian helppojen kysymysten itsestäänselvyysosastoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nokun pipertäjäagendan sannadoktriinin mukaisesti ählämistä tulee vaahtokarkki sosiaalifemokraatti sillä sekunnilla kun sandaalikoskettaa maamme kamaraa. :D

   Tietenkään näin ei käy. Ähläm Sählämille tämä maa on helppojen pimujen ja munattomien miesten maa. Sählämin paratiisi. Muslimin unelma jossa "ihmisoikeudet" takaavat mahdollisuuden neitseeseen pimperoon. Ja asialla voi vieläpä ählämöidä somessa.

   Poista
 17. Tuokin 38% on harhaanjohtava torsotilasto, siinä kun ei lie mukaanlaskettuina ulkomaalaistaustaisia lainkaan - noin vaihteeksi.
  Itse ainakin veikkaan, että se prosentti on jotain ihan muuta.
  https://www.seiska.fi/Uutiset/Helsingissa-ei-ole-tana-vuonna-vaadittu-vangittavaksi-yhtaan-seksuaalirikoksesta-epailtya

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!