maanantai 11. kesäkuuta 2018

Yle raiskaajien ja vaimonhakkaajien asialla

Yleisradiokin taipui lopulta analysoimaan Saksassa tapahtunutta kielteisen päätöksen saaneen turvapaikanhakijan tekemää 14-vuotiaan tytön raiskausmurhaa. Jutussa toistetaan useamman kerran, että kyse on yksittäisestä teosta, kuten ns. suvaitsevaistolla on ollut tapana niiden pyrkiessä vähättelemään turvapaikanhakijoiden hirmutekoja.

Tosiasia kuitenkin on, että kyseinen irakilainen ei tainnut olla ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. Häntä oli nimittäin jo aiemmin epäilty 11-vuotiaan raiskauksesta ja kaveri oli tullut myös pahoinpidelleeksi ja ryöstäneeksi vastaansa osuneita ihmisiä - ja vieläpä hyökänneeksi naispoliisin kimppuun. Tästä kaikesta huolimatta hän sai kuljeskella vapaasti tavallisten ihmisten parissa.

Kysymys kuuluukin, että miksi verorahoitteinen mediamme ei tällä(kään) kertaa kertonut koko totuutta? Eihän siitä ole kuin pari päivää kun Ylen toimittaja jätti kertomatta olennaisia tietoja nyyhkyjutussaan Suomessa vaimoaan piesseestä elintasopakolaisesta - eikä silloin osannut edes jälkikäteen hävetä "uutistaan" (lainausmerkit eivät tällä kertaa osoita sitä, että sana olisi suora lainaus).

Edelle kirjoitetun seurauksena on kysyttävä, että eikö Yleisradiolla ole minkäänlaista kunnianhimoa juttujensa tason suhteen tai edes vastuuta heitä rahoittavien veronmaksajien suuntaan. Ei edes sellaista, että uutisissa kerrottaisiin tasapuolisesti ja asioiden kaikki puolet valottaen tosiasiat?

Miten olisi vaikkapa kokeilumielessä rehellinen maahanmuuttajiin liittyvä uutinen. Edes siksi, että syntyisi ihan oikea yksittäistapaus Ylen uutisoinnissa?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Orjille auttava puhelin
Ylen vastuullinen journalismi Britannian pedofiiliringin ja Ruotsin pikkuprinsessan valossa
Jos meilläkin järjestettäisiin kansanäänestys Yle-verosta...

16 kommenttia:

 1. Jopa tuon YLEn linkatun suvakkitarinan ylittää toisen laatujulkaisun, Uuden Suomen ja sen Puheenvuoron kannanotto, kannattaa lukea myös kommentit. Suos. ottamaan oksennusta estävä tabu ennen lukemista.
  http://esa-jussisalminen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/256601-malliesimerkki-mv-politiikasta

  VastaaPoista
 2. YLE:n uutisointi täyttää kirkkaasti ns. valkoisen propagandan tunnusmerkit. Eli suodatettua tiedonvälitystä jossa vedetään "kotiinpäin".

  Tämä lienee jonkinlaista sivistyneiden ihmisten valehtelua. Pimittäminen ja osatotuuksien välittäminen.

  Toivottavasti saadaan joskus sellainen hallintoneuvosto joka korjaa asian lopullisesti. Vaikka sitten laajoilla irtisanomisilla ellei muu auta!

  Ceterum censeo YLE esse delendam!


  t: W-tuuntunut Stadilainen

  VastaaPoista
 3. Todellisuuden ja totuudenmukaista tiedonvälitystä uhkaa taas eräs toinenkin taho:

  EU-diktatuuri on suojelevinaan tekijänoikeuksia, mutta ketunhäntä kainalossa - kuristaa sananvapautta:

  "EU:n uusi tekijänoikeusdirektiivi poistaisi internetistä meemitkin",
  https://www.nykysuomi.com/2018/06/11/eun-uusi-tekijanoikeusdirektiivi-poistaisi-internetista-jopa-meemit/
  (Kannattaa vilkaista myös kommentteja!)

  Vrt. kuinka EU:lla on esim. homoliittojen puolustamisessa samoin ketunhäntä kainalossa - koettaa lisätä (tietenkin ennenkaikkea afrikkalaisten) elintasopakolaisten maahantunkeutuja-invaasiota: http://jukkahankamaki.blogspot.com/2018/06/eu-propagoi-maahanmuuttoa-homojen.html

  Ks. myös britti-patriootti David Noakes:
  "Expose the EU dictatorship and its police state", https://eutruth.org.uk/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 4. "Miten olisi vaikkapa kokeilumielessä rehellinen maahanmuuttajiin liittyvä uutinen. Edes siksi, että syntyisi ihan oikea yksittäistapaus Ylen uutisoinnissa?"

  Täytyy ottaa huomioon, että Yle on kunakin ajankohtana valtaa pitävien hallinnassa ja näköjään tosiasiallisesti näiden propagandakone. Näinollen tuo professorin ja monien muiden toivoma asia tuskin toteutuu niin kauan kuin suomalaisten enemmistö hyödyllisinä idiootteina äänestää tämänmukaiset vallanpitäjät edelleen päättämään maamme asioista:

  "Suomi – äänetön yhtiömies

  Kulisseissa valmistaudutaan tällä hetkellä kovaa vauhtia Suomen kesällä 2019 alkavaan EU-puheenjohtajuuteen. Moni katsoo tätä tyytyväisyydellä, sillä Itävallan jälkeen puheenjohtajaksi tulee säyseä, kiltti ja hienosti EU-komissiota totteleva Suomi. Suuria yllätyksiä ei siis ole luvassa, rallienglantia sitäkin enemmän.

  Suomi tunnetaan maana, joka myy vaikka viimeiset siemenperunansa kuvitellun “eurooppalaisen edun” vuoksi, esimerkkejä riittää: rikkidirektiivi, huonot jäsenmaksuehdot, riskipitoisen Euroopan valuuttarahaston kannattaminen ja yleinen säyseä suhtautuminen EU:n liittovaltiokehitykseen. Suomi ei halua keikuttaa venettä ja pidä Itävallan tavoin esillä EU:n kulujen karsimista tai tehokkuuden lisäämistä. Toisaalta ei sellaista ikuiselta jees-mieheltä odotakaan. Muistamme millaisen “neuvottelutuloksen” Matti Vanhanen aikoinaan sai

  Arvopohjalta kun toimitaan, niin kaikki on mahdollista. Kokoomus on samassa EPP-ryhmässä Unkarin Fideszin kanssa, Puolalle heristellään sormea jatkuvasti, mutta Kataloniassa poliittiset vangit eivät ole ongelma. Ihmisoikeudet ovat Suomen EU-eliitin huulilla, tosin suomenkielisten ihmisoikeuksista Ahvenanmaalla ei puhuta. Arvopohja siis venyy ja paukkuu Brysselin ja Suomen EU-eliitin kulloisenkin tarpeen mukaan.

  Arvopohja ei riitä kuitenkaan arvostelemaan Italian, Kreikan, Espanjan ja monien muiden löysää taloudenpitoa tai EU-rahojen mittavia väärinkäytöksiä. Sekään ei ole kokoomuksen euroglobalisteille ongelma, että EU:n omat tilintarkastajat eivät ole vuosiin antaneet puhtaita papereita EU:lle.

  Mielenkiintoiseksi yleistilanteen tekee Euroopassa käynnissä oleva poliittinen muutos. Jopa Saksan äärivasemmiston sisällä on esitetty vaatimuksia maahanmuuttopolitiikan kiristämisestä. Tanska, Ruotsi, Itävalta ja viimeisimpänä Italia ovat jyrkentäneet linjaansa. Tämän seurauksena Suomi on jäämässä tilanteeseen, jossa kaikki muut kiristävät linjaansa Suomen katsellessa vierestä.

  Suomen euroeliitti kuvitteli saavansa EU:n kautta “liikkumatilaa” ja mielistelyllään “luottamuspääomaa”. Kun havaitsee, että Suomi on vastuussa muiden veloista, maksaa muiden kuluja, ei aja kansallista etuaan tai suojele omia kansalaisiaan haittamaahanmuutolta, voi havaita, että tosiasiassa liikkumatilaa ja luottamuspääomaa ovat saaneet eniten sellaiset tahot, joille Suomen etu tulee viimeisenä tai sitä ei ole.

  Olli Kotro
  Poliittinen neuvonantaja (ps.)
  Euroopan parlamentti"

  https://www.kansalainen.fi/suomi-aaneton-yhtiomies/

  (Tarkoitukseni ei ole tehdä persu-propagandaa, koska en tiedä, mitä esim. Halla-ahon pokerinaaman alle kätkeytyy.)

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kylläkin otaksua, että noiden hyödyllisten idioottien määrä olisi huomattavasti pienempi, jos kansa saisi totuudenmukaista tietoa siitä, mitä yhteiskunnassa meillä ja maailmalla tapahtuu.
   Sen sijaan Yle ja muu valtamedia sensuroi/salaa, vääristelee ja suoraan valehteleekin varsinkin maahanmuuttoon liittyvistä asioista, sekä meillä että useimmissa muissa läntisissä maissa. Jos ihmisillä näin pidetään harhainen kuva maailmasta, niin ei ole ihmettelemistä, että he kerrasta toiseen harhaisesti äänestävät valtaan paljolti samat korruptoidut niljakkeet jatkamaan mm. Suomen kansallisomaisuuden ryöstämistä ja kantasuomalaisten valkoista kansanmurhaa EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaisesti.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Tällaisen tai vielä pahemman puolesta seuraavissakin vaaleissa suomalaisten aivopesty ja/tai tietämätön enemmistö todennäköisesti äänestää:

   "Mitä maksaa vastaanottotoiminta? – Katso ja järkyty!
   Hei, me tienataan tällä - vai miten se nyt menikään?!

   Maahanmuuttoviraston eli Migrin sivut kertovat karun todellisuuden vastaanottotoiminnan kustannuksista. Oheinen lista kertoo vuoden 2017 tilanteesta. Nämä eivät ole ihan pikkusummia:

   EU:n osuus sisäisen turvallisuuden ja maahanmuuton hallintaan (siirtomääräraha 3 v.) 390 871 euroa
   Joutsenon vastaanottokeskuksen toimintamenot 4 337 385 euroa
   Oulun vastaanottokeskuksen toimintamenot 3 464 221 euroa
   Vastaanottopalvelut 205 125 636 euroa
   Muut maahantuloon liittyvät menot 3 432 784 euroa
   Pakolaisten maahantuloon liittyvät kustannukset 1 414 036 euroa
   Ihmiskaupan uhrien auttamispalvelut 323 977 euroa
   Vapaaehtoinen paluu (siirtomääräraha 2 v.) 3 464 823 euroa
   Vastaanottotoiminnan asiakkaille maksettavat tuet 58 669 475 euroa
   Siirtynyt vuodelta 2016 (Joutseno) 548 115 euroa
   Siirtynyt vuodelta 2016 (Oulu) 1 101 959 euroa
   Siirtynyt vuodelta 2016 (Ihmiskaupan uhrien auttamispalvelut) 93 126 euroa

   Vastaanottotoiminnan kokonaiskustannukset vuonna 2017 olivat siis yhteensä 282 366 398 euroa

   Lähde: Migri"

   https://mvlehti.net/2018/06/11/mita-maksaa-vastaanottotoiminta-katso-ja-jarkyty/
   Ks. myös www.velkakello.fi

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  3. Orpo ja kokoomuksen arvopohja:

   "Kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon mukaan hallitusyhteistyö Jussi Halla-ahon johtaman perussuomalaisten kanssa on "erittäin epätodennäköistä", ellei puolue muutu radikaalisti.

   - Teimme vuosi sitten hyvin selkeän ja arvopohjaisen päätöksen, ja totesimme keskeisissä puolueen päättävissä elimissä, että olemme kerta kaikkiaan niin kaukana siitä perussuomalaisten puolueesta, joka muodostui Jyväskylässä, että emme voi jatkaa hallitustyöskentelyä heidän kanssaan.
   Se päätös on edelleen voimassa, Orpo sanoo.

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/201806102201004308_pi.shtml
   -----------------

   Äänestäjänä pidän törkeänä sitä, että isänmaallinen mies kuten Halla-aho saa kurat niskaansa siksi, että puolustaa Suomea ja suomalaisia sekä meidän kulttuuriamme.

   Ja kuten muistamme, viime vuoden "hallituskeskusteluissa" Halla-aho pyysi vain sitä, että noudatetaan hallitusohjelmaa!

   Poista
  4. Ks. myös Jukka Hankamäen artikkeli "Kuinka maahanmuutto pelastaa Suomen työllisyyden?",
   http://jukkahankamaki.blogspot.com/2017/12/kuinka-maahanmuutto-pelastaa-suomen.html

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 5. Mikähän onkaan turvapaikkapolitiikan kipuraja? Jos yksi suomalainen kuolee oikeasti, kun 10 000 turvapaikan hakijaa saa mahdollisen turvan kuolemalta. Täysvakuutustahan ei kuitenkaan myönnetä. Uskoakseni tämän sietävät kaikki toimijat, siis 1:10 000. Olisko kipuraja jossain 1:100 kohdilla, eli että viime vuosien turvapaikanhakijat olisivat tappaneet n. 300 suomalaista? Raiskauksissa ja seksuaalisissa ahdisteluissa ainakin tämä suhde näytettäisiin vielä siedettävän.
  Ongelmahan on myös siinä, että vihakulttuureista tuleviakin turvapaikanhakijoita käsitellään yksiköinä. Jos 99 saman kulttuurin edellistä hakijaa olisikin tappanut jo jonkun, ei sadatta epäillä vielä mistään.

  VastaaPoista
 6. Siis ihan oikeasti, eikö tähän karmaisevaan hulluuteen voi saada mitään tolkkua? Onko kuin alkoholismissa, kaikki on on alkanut kuin vaivihkaan, huomaamatta ja asian korjaaminen onnistuu vain totaalikatkolla ja sen jälkeen loppuelämän kestävällä uudella ajattelulla...huoh, kuinka kovan ja massiivisen opetuksen tämä(kin) matu-show antaa, jos vain koskaan selvitään...
  T. Saletisti natsaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Siis ihan oikeasti, eikö tähän karmaisevaan hulluuteen voi saada mitään tolkkua?"

   Tämä karmaiseva hulluus näyttää jatkuvan kuten räikeä kontrasti Suomi versus Italia näyttää osoittavan:

   "Rajavartiolaitoksen tuleva johtaja: Ihmiset tulevat rajan yli jos ovat tullakseen!" - https://mvlehti.net/2018/06/11/rajavartiolaitoksen-tuleva-johtaja-ihmiset-tulevat-rajan-yli-jos-ovat-tullakseen/

   "Italia sulkee satamansa – Kieltäytyy vastaanottamasta laittomia maahanmuuttajia kuljettavia veneitä
   Italian uusi hallitus sulkee nyt satamansa pelastusalus Aquariukselta, joka otti kyytiin reilut 600 laitonta maahanmuuttajaa Välimerellä." - https://mvlehti.net/2018/06/11/italia-sulkee-satamansa-kieltaytyy-vastaanottamasta-laittomia-maahanmuuttajia-kuljettavia-veneita/

   Ks. myös "Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti”, http://www.magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

   Poista
  2. Varsin lukemisen arvoinen on edellä lähteenä mainittu Heikki Porkan artikkeli kokonaisuudessaankin:

   "Rajavartijoita vai pillerihattuisia pikkolopoikia?",
   http://oikeamedia.com/o1-70700

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 7. Joku voisi piruuttaan tehdä mm. suomi vs. mamut tilaston, jossa kerrottaisiin paljonko mamuja suomalaiset ovat tappaneet ja toisinpäin. Voi olla aika karua kertomaa sellainen.

  VastaaPoista
 8. Uskomattoman törkeää käytöstä Saksan parlamentissa. Kun siellä kunnioitettiin raiskauksen ja murhan uhriksi joutunutta 14-vuotiasta tyttöä hetken hiljaisuudella, parlamentin vasemmistolaiset häiriköivät tilaisuutta metelöimällä ja taputtamalla. (!!)

  Mikä heitä oikein riivaa? Kai se jonkin sortin riivaaja onkin, joka on heihin asettunut. Ei uskoisi, että ovat aikuisia ihmisiä.

  Muistuu mieleen se Otaniemen murha. Kun turvapaikanhakijat murhasivat kantasuomalaisen miehen, ei herunut päättäjiltämme osanottoja miehen omaisille, eikä myöskään mitään hiljaista hetkeä eduskunnassa suostuttu viettämään.

  Mutta mikä maata kaatava mökä tulikaan, kun se nuori jannu kuoli potkaisun mahdollisena seurauksena. Ja mitkä moninaiset ja liikuttavat osanoton ilmaukset hänen omaisilleen. Olihan hän mukamas poliittisen väkivallan uhri!

  VastaaPoista
 9. Jo Risto Ryti aikoinaan varoitti maan sisäisistä vihollisita. Vaikuttaa siltä, että valtaVALEmediasta takapiruieen ja viherpunikki-toimittajineen on tullut sellainen. Esimerkki:

  "Trendipelle Tuomas Enbuske vihaa suomalaisuutta
  "Jalat ristiin, naiset – tarvitsemme vähemmän suomalaisia!"

  Tuomas Enbuske haistattaa pitkät suomalaisuudelle ja Suomelle Iltalehden blogissaan 13.4. Enbuske hyökkää tekstissään rajusti myös nationalismia kohtaan, vaikka juuri globalismi on se syy miksi maailma on ajautunut täydelliseen hengettömyyteen, jossa merkitystä on vain uralla, rahalla, kuluttamisella ja trendipelleilyllä..."

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2018/04/15/trendipelle-tuomas-enbuske-vihaa-suomalaisuutta/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!