keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

Helmiä ja sammakoita #IV

Tässä tulee osa IV blogini kommenteista kokoamiani helmiä ja sammakoita ottamatta kantaa siihen kumpaan kategoriaan mikäkin kommentti liittyy. Eli olkaapa hyvä - arvoisat lukijani - tässä annos omia ajatuksianne.

Seppo Oikkonen koronan valaisemasta valuuttaunionista: "numeerinen raha säilyttää arvonsa vain niin kauan kuin rahaan kuuluvaan, pohjimmiltaan uskonnollislaatuiseen kaikkivoipaisuuskuvitelmaan uskotaan". 

Pauli Vahtera iraninafgaanin palkitsemisesta: "miten joku kirkkoherra voi selvittää muslimin taustat paremmin kun Migri?"

Seppo Oikkonen töpselistä tulevasta sähköstä: "totuuksilla on yleensä se kohtalo, että mikäli ne osoittautuvat valheiksi, niihin vain uskotaan kahta kauheammalla tunnustuksellisella tarpeella".

Nimetön kommentoija laadusta eikä määrästä: "toimiva valtio voi olla monietninen muttei koskaan monikulttuurinen, sillä silloin yhteiskunnan koossapitämiseen tarvitaan ulkoista voimaa, mikä on jo vastoin luonnon minimienergiaperiaatetta".

Nimetön kommentoija lähes 38 % raiskauksista: "Suomen pioneerijärjestö juhli v. 1975 'voittoa fasismista' neuvostosloganilla 'Saljut popeda' (suomeksi kai terve voitto)".

Öyhöttäjä mansikanpoiminnasta: "montako kertaa ne marjat on ryöpättävä, kun kulttuuri kieltää käsien pesun prsiinroplaamisen jälkeen?"

Nimetön kommentoija Marinin kieltäytymisestä: "valtiomiehillä on realiteetit selvinä mielessä, jotka asettavat rajat politiikan tekemiselle,,,ei 'unelmat' niinkuin nykyisillä maailmanparantajilla".

J. Jörgensen Marinin kieltäytymisestä: "kyseessä ovat vain hillotolppapoliitikkojen keskinäiset lehmänkaupat".

Nimetön kommentoija Maan ystävien puolustusdoktriinista: "ymmärtääkseni pieni Suomi yrittää tehdä maahansa tunkeutumisen niin kalliiksi, ettei siihen kukaan ryhtyisi. Eri asia on islamistien tunkeutuminen, jonka maamme rahoittaa."

Nimetön Kalergi-suunnitelma EU:n elpymisrahastosta: "onhan siinäkin jo kohtalokasta seurausta tarpeeksi, kun ylikansallisia intressejä palvelevat ja Brysselin lihapatojen äärelle pyrkivät selkärangattomat tai vähintäänkin kelvottomat poliitikot laittavat pikkuruisen Suomen osavastuuseen meitä suurempien ja rikkaampien maiden banksterien keinotteluvoittojen pelastamisesta!"

Nils-Aslak kimalaisista: "STM ei vielä suositellut tervaa tai sukupuoliyhteyttä neitsyen kanssa koronavirusta vastaan, vaikka ne ovat keskeisiä hoitomuotoja suomalaisessa ja afrikkalaisessa lääketieteessä".

Nimetön kommentoija terroristivaimoista ja heidän lapsistaan: "jonkun toimittajan pitäisi ottaa asiakseen selvittää, että millaisia muslimeita nämä ISIS-tapaukset oikein ovat. Siis selvittää, miten ISISin toiminta eroaa islamin profeetta Muhammadin teoista ja opetuksista."

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Helmiä ja sammakoita #II
Helmiä ja sammakoita #I

2 kommenttia:

 1. Tällaisen kevytpäivän kysymys:

  Ostiko Katri Kulmuni konsulttiapua verorahoilla hallituskriisissä, jonka keskusta junaili?

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b1a68107-1cfe-4c23-b4d1-c1188aabc9c7

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi minkä teki:

   "Keskusta sai aiemmin vaalirahaa viestintäfirmalta, jolta Kulmuni osti 50 000 eurolla valmennusta valtion piikkiin"

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/531b38ec-2567-425d-ac5f-bdf75465ff77

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!