maanantai 1. kesäkuuta 2020

Mitä tehdä terroristivaimoille ja heidän lapsilleen

Saimme eilen uuden joukon naisia ja lapsia Syyrian Al-Holin leiriltä, jossa on lähinnä islamistisen terroristijärjestö ISIS:in jäseniä. Kaikkiaan maahamme saapui 12 Suomen kansalaista tai heihin rinnastettavaa, joista ulkoministeriön alivaltiosihteeri Pekka Puustisen mukaan kolme oli äitejä ja yhdeksän heidän alle 10-vuotiaita lapsiaan.  

Turkin mukaan saapuneet olisivat terroristijärjestön vierastaistelijoita, mutta ulkoministeriö kieltää tämän. Puustisen mukaan tulijat maksavat oman matkansa kulut - sanamuoto viittaa siihen, etteivät he olisi vielä tehneet näin, vaan kustannukset olisivat toistaiseksi suomalaisten veronmaksajien piikissä. 

Mikäli tämä tulkinta on oikea, voidaan kysyä, että millä varoilla paluumatkasta syntynyt velka kuitataan pois? Antti Kurvinen (kepu) vihjaili ulosotosta - mutta jätti avoimeksi, että mistä se ottaminen tapahtuisi näiden ihmisten kohdalla, joilla tuskin on maassamme omaisuutta. Ja jotka tuskin työllistyvät koskaan.

Puustinen tai kukaan muukaan ei kertonut eilen, mitä Suomeen tulleille naisille ja lapsille nyt tapahtuu, mutta mainitsi heidän olevan viranomaistoimien piirissä. Suojelupoliisi kuitenkin pitää naisia turvallisuusuhkana.

Tästä syystä pitäisi olla selvää, että naisten toiminta Syyriassa selvitetään erittäin tarkasti. Ja koska he ovat joka tapauksessa olleet mukana ISIS-järjestön toiminnassa tai ainakin läheisessä suhteessa siihen kuuluvien taistelijoiden kanssa, olisi lapset pelastettava heidän vaikutuspiiristään ottamalla heidät välittömästi huostaan. Tämä on aivan ehdottomasti lasten etu ja ihmisoikeuskysymys.

Pelkään kuitenkin pahoin, ettei näin tehdä, vaan naiset saavat kasvattaa heidän omaan sairaaseen maailmankuvaansa. Näin siitä huolimatta, että HS:n jutun mukaan "Suomeen saapuvia lapsia ja naisia voidaan laittaa deradikalisaatio-ohjelmiin, joiden on tarkoitus on irrottaa ihmisiä ääri-ideologiasta" (kielioppivirhe HS:n). 

Tässä on oleellista huomata, ettei tarkoitus vielä takaa onnistumista. Itse asiassa - kuten jo aiemmin kirjoitin - pidän todennäköisenä jopa lasten (saati äitien) kohdalla sitä, että "heistä yksi tai useampi tulee menestymään heikosti koulussa ja sen myötä syrjäytymään yhteiskuntamme normaalista elämänmenosta. Ja syyttämään siitä - hyvää tarkoittavien kukkahattutätien opastuksella - suomalaista yhteiskuntaa sekä uskomaan kaiken johtuvan etnis-uskonnollisesta syrjinnästä".

Oppositio on ollut varsin hampaaton tapahtuman yhteydessä. Puheenjohtajat Jussi Halla-aho (ps) ja Petteri Orpo (kok) lähinnä päivittelivät naisten ja lasten tuloon liittyvää salailua ja viittasivat heidän deradikalisointitarpeeseensa. Olisin kuitenkin kaivannut terävämpiä kannanottoja etenkin sen suhteen, millä keinoin jatkossa varmistetaan, etteivät tässä puheena olevat naiset ja lapset vaaranna muiden ihmisten turvallisuutta Suomessa tai muualla.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:

27 kommenttia:

 1. Jonkun toimittajan pitäisi ottaa asiakseen selvittää, että millaisia muslimeita nämä ISIS-tapaukset oikein ovat. Siis selvittää, miten ISISin toiminta eroaa islamin profeetta Muhammadin teoista ja opetuksista. Islamin alkuperäislähteiden perusteella Muhammad oli profeetaksi julistautunut mielisairas sotarikollinen, mutta tämän asian esillenostaminen on asia, johon länsimaiset toimittajat tai valtavirtapoliitikot eivät halua koskea.

  ISISin kannattajat edustavat aitoa islamia eikä mitään deradikalisaatio-ohjelmaa ole olemassakaan; ainoa keino irtautua radiaalista islamista on lakata olemasta muslimi.

  P.S. Suosittelen katsomaan esim. seuraavat videot, joissa käsitellään Muhammadin mielenterveysongelmia sekä todennäköistä ohimolohkoepilepsiaa eli ns. "profeettatautia":
  www.youtube.com/watch?v=S-1G266qaZ4
  www.youtube.com/watch?v=5dTJDndGXDY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoin. Vahvisti jo vuosia sitten mieleeni tulleet ajatukset VT:n psykopaateista. Oletan, että sama tauti.

   Poista
 2. Otanpa tähän esimerkin. Turun terrori-iskuntekijä sai liikkua ja olla aivan vapaasti kunnes veri lensi. Lyön vetoa, että korkeintaan jotain lässytystä pullakahvien kera koskien tukihakemusten sekä vaatimukset täyttävän asunnon jne suhteen on tiedossa. Ja varmaa on, että lapset kouluun sinne muiden joukkoon jne. Itse ihmettelen, miten tutkinnan alla oleva ministeri saa jäätyä Isis terroristeihin liittyviä yhteiskuntaamme tuosta vain. Ja valtamedia suitsuttaa.

  VastaaPoista
 3. Ulkomaan matkalla sattui kommelluksia, mutta matkalaiset onnistuivat löytämään tiensä Suomen konsulaattiin ulkomailla. Rahat ja passit olivat matkalaisilta hävinneet, mutta konsulaatti auttoi matka-asiakirjojen ja lippujen hankinnassa. Kustannukset peritään takaisin epäonnisilta matkalaisilta myöhemmin.

  Aika tavallinenkin tarina vaikkapa Thaimaan turistien keskuudessa. Kommelluksia sattuu ja telkienkin taakse saattaa ulkomailla joutua. Vankileiriltä pakeneminen tosin on aika harvinaista, mutta ei täysin mahdotonta.

  VastaaPoista
 4. Vain äärioikeistoon kuuluminen vie suvaitsevaiston mielestä ihmisyyden, vaikka esimerkiksi nykynatsit syyllistyvät huomattavasti vähemmän väkivaltaisuuksiin, kuin median suojelemat anarkokommarit ja rauhanuskonnon edustajat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä unohda Antifan järjestelmällistä tuhovimmaa, josta nyt USA saa nauttia :(

   Poista
 5. Turha kuvitella, että nykyhallitus ja niiden puolueet mitenkään ajattelisivat suomalaisten turvallisuutta.
  Ohisalo ja Haavisto tekevät elämäntyönsä näiden eteen ja prioriteettinä on tuputtaa kaikki mahdollinen tuki Isis porukoille.
  Se on sitä ihmisoikeutta se!
  Ja jos Supossa nyt sattuu olemaan joku omilla aivoillaan ajatteleva henkilö, hänet vaiennetaan nopeasti tavalla tai toisella.
  Suomen linja on nyt - lisää Isiä tänne.

  Sitten vielä kun on EU:n rahoitusasiat pöydällä, ei ainakaan hallituksessa ole resursseja tähän puuttua.
  Vieläkö muuten pääministeri on sairaslomalla (kun on kauniit kesäkelit)?

  Ainoastaan perussuomalaisten nousu eduskunnassa merkittävään asemaan seuraavien eduskuntavaalien jälkeen voi muuttaa Suomen kurssia.
  Se taas vaatia äänestäjien aktiivisuutta ja ymmärrystä ettei vanhoissa puolueissa ole halua kansallista etua ajaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sori, näppihäiriö

   - lisää Isisiä tänne.

   Poista
  2. Minä en pysty millään ymmärtämään miksi juuri vihreät ovat kaikista suomalaisista fanaattisimpia islamismin edistäjiä.

   Poista
  3. Yhteistä on nykyisen maailmanjärjestyksen hajottamispyrkimys. Muissa asioissa ideologiat törmäävät, mutta pääasiana taistelu ja hävitys. Jonkinlainen totalitarismi näkyy kummassakin aatteessa. Riehuvat muslimijärjestöt ovat tavallisesti vasemmistolaisia, kuten Iranin muhajedit ja libanonilainen hizbollah. Taisteleva vasemmistolaisuus yhdistää, viha olevia oloja kohtaan, vallankumous. Ennen marginaalien ryhmien tuleminen näkyviksi. Pitää kysyä, millaisia muita identiteettejä on vihreisiin kuuluvilla. Uskon, että moni ei halua kertoa olevansa kommunistipuolueen jäsen, mutta vihreyshän on söpöä ja salonkikelpoista.

   Poista
  4. Kuinkahan islamjengin äänestys käyttäytyminen ruotsissa menee? Äänestävät ilmeisesti vasemmistoa. Ja heillä näitä uusia äänestäjänalkuja siunaantuu tuhkatiheään. Eli voisiko meidän vihervasemmistolla olla märkä uni valtavista määristä uusia äänestäjiä tulevaisuudessa. Ählämit tuskin tulevat äänestämään persuja. Kokoomuksesta ja kepusta en ole ihan varma.

   Poista
 6. Pari huomiota koskien hallituksen ja median toimintaa ja motiiveja.

  Miksi emme näe nyt hallituksen ministerien yhteisiä tv-esiintymistä jossa perusteltaisiin Al-Holin naisten ja lapsien tuontia Suomeen ? Pääministerimmekin on sopivasti "sairaslomalla".

  On huolestuttavaa ollut huomata kuinka helppoa suomalisia on ollut ohjailla valehtelemalla esimerkkinä korona-rajoitukset. Jotka eivät olleetkaan rajoituksia vaan suosituksia. Media peesaa hallitusta ja toimii hallituksen yhteistyökumppanina. Sama toistuu tässä Al-Holi sotkussa.
  Silti valtaosa suomalaisista edelleen uskoo mediaan ja hallituksen tiedonantoihin.

  Toinen vaikeampi asia on ymmärtää motiiveja miksi esim. vihreille ja osalle sosiaalidemokraateista, vasemmistoliitosta ja RKP:stä on niin tärkeää saada Al-Holin naiset ja lapset Suomeen ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, En toki ymmärrä noita muitakaan. Silti vihreiden äärimmäinen fanaattisuus on itselleni suurin arvoitus.

   Poista
  2. Vihreiden motiivina ja taustalla tuskin on mikään vasemmistolainen ideologia ja anarkia. Timo Soinin määritelmä "vihreät ovat kokoomuksen puisto-osasto" kuvaa parhaiten vihreiden asemaa vasemmisto/oikeisto akselilla.

   Nyt olen ehkä heikoilla jäillä mutta väittäisin että vihreiden toiminnan selittää sukupuoli, tiedostamaton pettymys ja tyytymättömyys. Siihen mitä vaadittiin ja kun se sitten saatiin elämä muuttuikin huonompaan suuntaan. Paluuta entiseen ei kuitenkaan ole.

   Poista
 7. Paljon on epäselviä kysymyksiä näiden ihmisten suhteen. Kun yleisluonteisemmatkaan ajattelun raamitukset eivät näy selvinä, vaan suojelukohteet voivat määrittyä mitä poliittisempien mieltymysten mukaan, kuinka sitten voitaisiin toteuttaa jotain johdonmukaista menettelyä näiden kipeiden kuriositeettitapausten kohdalla?

  Yhteiskuntamme ei ole muuttumassa avoimempaan ja selvempään suuntaan, vaan päinvastoin -- yhä suljetummaksi ja sensuroidummaksi. Ulkoministeriössä salaaminen kuuluu virka-asenteisiin. Ei tavankansalaisella voi eikä saakaan olla mitään käsitystä siitä mitä ja millä perusteilla siellä touhutaan.

  Yhteiskuntamme hyvin yleiset kehityspiirteet pitäisi kuitenkin käsitteellistää niin että ne edes yhteiskuntatieteisiin enemmän perehtyneille selkiytyisivät. Niin sanotun (durkheimilaisen) "negatiivisen kultin" vahvistuminen on mielestäni ilmiselvästi nähtävissä. Yhä useampi saa "minuudelleen" vahvistusta ismi-identiteettileimoista, ja ajattelun epämääräisyyden lisääntyessä on yhä houkuttelevampaa määritellä itseään "kielteisestä käsin" -- eli äänestää pikemminkin jotain tiettyä määrittyvää ismiä vastaan kuin jonkin laajemman ja väljemmäksi jäävän ajattelun puolesta.

  Ja tällaisissa mielenmaisemissa sitten elää tuo nykyajan paradoksaalinen ajattelu, jossa yhtäältä omataan aivan "absoluuttiset" arvovalinnat, mutta ne määrittyvät vain vastustamalla jotakin polttomerkillä ja leimalla varustettua demonisoitua "pahuutta".

  Meillä on nyt aivan absoluuttinen ISIS-hallitus jossa truskin kukaan osaa ajatella kunnolla. Kaikkein vähiten tietysti nämä vihreät puuhastelijat, joille päämäksi satavarmasti riittää se että he keksivät tekemistä jolla voivat ottaa etäisyyttä vihaamiinsa perussuomalaisiin.

  Leo Tolstoi taisi sanoa, että nainen voi täyttää olemassaolon tarkoituksen pelkästään koska on kaunis. Vähän samaan henkeen voisi todeta, että ISIS-vaimot ja lapset täyttävät olemassaolonsa tarkoituksen kun saavat toimia punavihervasemmistolaisen negatiivisen kultin kulttikohteina.

  VastaaPoista
 8. Ulkoministeri Haaviston mukaan viranomaiset ovat auttaneet tätä Isis porukkaa rajan yli.
  Onko se valtion velvollisuus kun ko. ihmiset ovat vapaaehtoisesti menneet kalifaatin taisteluihin mukaan?
  Mitä kaikkea valtio on tehnyt näitä auttaakseen? Puolueeton selvitys on paikallaan.
  Eikä unohdeta myöskään sitä Haavistosta käynnissä olevaa selvitystä.

  https://yle.fi/uutiset/3-11378589

  VastaaPoista
 9. Olen samaa mieltä että esim. vihreiden ym. yhtenä motiivina on "vastustaa jotakin polttomerkillä ja leimalla varustettua demonisoitua "pahuutta"" ja ISIS-vaimot/lapset ja myös laajemmin muslimimaahanmuuttajat toimivat punavihervasemmistolaisen negatiivisen kultin kulttikohteina.

  Miksi sitten kohteeksi on valikoitunut islaminuskoinen Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan asukas (useimmiten miespuolinen) joka on asenteiltaan ja arvoiltaan kauimpana vihreästä ja feministisestä arvomaailmasta ? Rasistisin ja naisvihamielisin uusnatsi on arvoiltaan keskikastia. En usko että kyseessä on sattuma, tähän aikaan liittyvä.

  Uskon että syvällä taustalla on sukupuoleen ja sukupuolten suhteisiin(länsimainen mies ja länsimainen nainen) liittyvä tiedostamaton motiivi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tiedostamaton motiivi vaan täysin tietoisesti harjoitettua maanpetoksellista kommunistista terroria.
   Niin kauan kuin uskomme, kuvittelemme tai annamme keskuudessamme toimivien huijareiden uskotella, että kyse olisi vain utopistien(harmittomia hyväuskoisia höppänöitä) tai huonoa omaatuntoa potevien idealistien(sinisilmäisiä vaarattomia höppänöitä) harjoittamasta sosioekonoomisesta maailmanhalaamisesta, kaikenlainen vastustelu on täysin turhaa. Nuivaplogien kirjoittelu, kansallismielinen kommentointi tai muunlainen vastustelu on täysin turhaa ellei niissä aina lähdetä siitä, että kyse on kommunistisesta, tietoisesta, tarkoitushakuisesta, päämäärätietoisesta lukemattomien, vaarallisten ja hyvin "rasvattujen hammasrattaiden", punaisten solujen harjoittamasta yhteiskunnallisesta terrorista, maanpetoksellisesta toiminnasta ja myyräntyöstä.
   Siksipä vasemmisto haaliikin länteen mahdollisimman hyödytöntä, vahingollista ja suurimpaan mahdolliseen vastakkainasetteluun länsimaalaisen yhteiskunnan kanssa ajautuvaa porukkaa.
   Vahinkojen maksimoimiseksi samainen vasemmisto on myös tehnyt kaikkensa kuohitakseen länsimaat mahdollisimman puolustuskyvyttömiksi.

   Poista
  2. Taidatkos sen paremmin sanoa.

   Poista
 10. Kysymys on pikemminkin, mitä tehdä läpeensä epärehelliselle ulkoministerille, sisäministerille ja sisäministeriön kansliapäällikölle. Kuten uutiset jo ovat kertoneen, tuotavaksi valikoitui se kaikkein kovapintaisimmaksi fanaatikoksi todettu "Heli", eikä tässä maassa line niin naiivia ihmistä, että uskoisi sen olleen sattuman. Suurin huolenaihe ei suinkaan ole muutaman terroristin maahantuonti vaan sitä ideologiaa suosivien henkilöiden soluttaminen valtionhallintoon.

  VastaaPoista
 11. Mitä tehdä terroristivaimoille ja heidän lapsisilleen? Minä tiedän, mutta lienee laitonta.

  VastaaPoista
 12. Kansanedustaja Tavio:
  "Hallitus maksoi ISIS-naisten paluulennot​

  Aiemmin hallitus on linjannut, että Suomella ei ole velvoitetta alueelle vapaaehtoisesti menneiden aikuisten avustamiseen

  Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio moittii hallitusta siitä, että al-Holin leiriltä haettiin ISIS-naisia Suomeen veronmaksajien kustannuksella.

  Suomeen saapui sunnuntaina Turkista yhteensä 12 henkilöä. ​​Lentojen kustannuksia on mahdollista yrittää periä myöhemmin takaisin, mutta kansanedustaja Tavio arvioi, että kulut lentämisestä jäävät pysyvästi suomalaisille.​.."
  https://www.kansalainen.fi/kansanedustaja-tavio-hallitus-maksoi-isis-naisten-paluulennot%e2%80%8b/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 13. Olen toivonut, että Al-Hol -asia olisi ratkaistu lasten etu edellä. Myönnän toki, että sieltä palaavat ovat turvallisuusriski, mutta he ovat paljon pienempi riski kuin esimerkiksi SARS-CoV-2-virus ja mahdolliset tulevat pandemiat. Al-Holin leirillä olevat Suomen kansalaisia olevat lapset ovat todennäköisesti suurempi vaara suomalaisille, jos heidät jätetään leirille katkeroitumaan kuin jos heidät tuodaan nyt Suomeen. Valitettavasti on uudelleen aloitettu jankkaus aiheesta, mikä vie huomiota paljon suuremmilta vaaroilta. Huomiotalous on nollasummapeliä: https://yle.fi/uutiset/3-11187290

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähtijöillä oli motiivi lähtemiseen jo Suomessa. Pitääkö Suomen maksaa heidän loppuelämänsä täällä, jotta he eivät ”katkeroituisi” siihen mittaan asti, että ryhtyisivät isis-hommiin? Logiikkaa voisi soveltaa laajemmin tuomalla koko isis-leiri Suomeen, jotta he eivät katkeroituisi.
   Ovatkohan isisin kidutusuhrit katkeroituneita? Suurin osa ei varmaankaan, koska ovat kuolleita.

   Tässä väkivaltaporukan paapomisessa on jotain samaa kuin vihaisille ja arvaamattomille jumalille uhraamisessa, jossa toivotaan sitä, että kyseiset jumalat eivät tuottaisi onnettomuutta.

   Poista
 14. Isishän oli egyptiläinen jumalatar, joka tosin huolehti muiden hyvinvoinnista toisin kuin nämä nykyiset isisläiset.

  VastaaPoista
 15. Tunnuksettomien,uskonnollisesti motivoitujen vihollistaistelijoiden maahantuonti on jo itseisarvollisesti sotatoimi.Kysykääpä vaikka Ukrainalaisilta asiasta.Se että kyseessä ovat vielä selkeästi sotarikolliset äpärineen ei varsinaisesti ole lieventävä asianhaara.Maanpetokselliset vihreät stalinistihuorat ovat aloittaneet de facto sodan Suomalaisia vastaan toimillaan.Turha lässyttää että kyseessä ovat naiset ja lapset.Sodisssa kuolee vihreät stalinistihuorat.TE aloititte ja sitä saatte mitä tilasitte.Nollatoleranssi punaiselle fasismille.

  VastaaPoista
 16. Paljonkohan on mahtanut palaa rahaa siihen että nämä ihmiset on lopulta saatu Suomeen? Ja se on vasta alkua, onneksi meillä riittää rahaa ensiarvoisen tärkeisiin kohteusiin, vaikka muualta joudutaankin ehkä leikkaamaan sitten kun velkapiikki on täynnä.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!