perjantai 6. maaliskuuta 2020

Fanatismia eduskunnassa

Kreikan ja Turkin rajalla olevat afgaanit ja muut EU:n alueelle pyrkivät kehitysmaalaiset aiheuttivat uskomattoman spektaakkelin eduskuntaan. Asia oli esillä eilisellä kyselytunnilla, missä Kokoomuksen Mari-Leena Talvitie halusi tietää onko Suomi muiden EU-maiden mukana tukemassa vaikeassa tilanteessa olevan Kreikan toimia.

Ministeri Ohisalo ei vastannut Talvitien kysymykseen vaan ryhtyi venkoilemaan lukemalla sisälukuna rajavartiolaitoksen kuvausta toiminnastaan ja kysymällä vastakysymyksen Kokoomuksen halusta rikkoa kansainvälisiä sopimuksia. Perussuomalaisten Mari Rantasen kysymykseen siitä, aikooko Ohisalo lähettää suomalaisia virkamiehiä sabotoimaan Kreikan toimia tämä vastasi edelleen jatkamalla lukuharjoituksia, vaikka pääministerin sijainen Katri Kulmuni (kepu) oli jo todennut maamme tukevan Kreikkaa.

Ohisalon ennennäkemätön venkoilu jatkui myös Petteri Orpon (kok), Päivi Käsäsen (kd), Kai Mykkäsen (kok), Jussi Halla-ahon (ps) ja Ben Zyskowiczin kysymyksiin. Lopulta sisäministeri pääsi pinteestä puhemies Antti Rinteen (sd) avulla tämän vedotessa valiokuntien sisäisiin keskusteluihin.

* * *

Ohisalo osoitti edellä kuvatussa tilanteessa sellaista fanatismia ja piittaamattomuutta kansanvaltaa kohtaan, jota en muista aikoihin nähneeni. Tässä häntä tuki keskustelun aikana myös hallituskumppani Anders Adlercreutzilta (ruots), jonka mielestä "ministeri Ohisalo on ollut lausunnoissaan harvinaisen selkeä" ja Antti Rinne pelastaessaan tämän tukalasta tilanteesta.

Mielenkiintoista yllä, en havainnut yhdessäkään valtamedian lehdessä siteeratun sitä Ohisalon kommenttia, jonka mukaan Suomi tukee Kreikkaa noudattamaan kansainvälisen oikeuden mukaisia velvoitteitaan. Eli, että hän selkeän tuenilmaisun sijaan koki tarpeelliseksi lähettää suomalaisia virkamiehiä viisastelemaan kreikkalaisille.

Minusta ministeri Maria Ohisalo on nyt näyttänyt todelliset karvansa niin moneen kertaan, että toivon tämän äänestäjienkin ymmärtävän minkälaisesta tyypistä on kyse. Siis henkilöstä, jolla ei ole solidaarisuutta sen enempää suomalaisia kuin EU:n yhteisiä päätöksiäkään kohtaan, vaan käsittämättömän fanaattinen halu toimia oman yhden asian intressinsä puolesta kaikkien eurooppalaisten etua vastaan.

Tässä häntä ei eilen estänyt edes se, että maamme maahanmuuttofanaattisten puolueiden (Vihreät + Vasemmistoliitto + RKP) yhteinen kannatus oli tuoreessa puolueiden kannatuskyselyssä laskenut yhteensä peräti kaksi prosenttiyksikköä. Se tarkoittaa heidän menettäneen yhden kuukauden aikana noin 7,7 prosenttia kannattajistaan.  Toivottavasti Ohisalon eilinen fanatismi jyrkensi tätä alamäkeä.

* * *

Lopuksi haluan osoittaa arvoisalle lukijalleni, että ministeri fanatismissaan syyllistyi jo aiemmin myös vaalikarjan törkeään huijaamiseen. Tarkoitan tällä niitä 175 onnellista, jotka Ohisalo on luvannut junailla Suomeen.

Ennen hallituksen päätöstä Ohisalo ja kumppanit puhuivat harhaanjohtavasti pelkistä lapsista, mutta päätös tehtiin sittemmin lapsista ja yksinhuoltajista. Lopulta paljastui, että myös tämä oli ministerin ilmeisestä fanatismista johtuva huijaus, sillä Ohisalo tuli alkuviikosta kertoneeksi, että maahamme otetaan "erityisesti alaikäisiä, yksinhuoltajia ja vaikeassa asemassa olevia ihmisiä".

Toivottavasti myös tämä viesti leviää laajalle ja saa erityisesti Ohisalon äänestäjät miettimään minkälaisen henkilön he ovat eduskuntaan ja hallitukseen auttaneet. Suomi ei nimittäin tarvitse asioistaan päättämään yhtään valehtelevaa fanaatikkoa vaan suomalaisten asioita rehellisesti ja harkiten hoitavia ministereitä ja kansanedustajia.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Maria Ohisalon halut herättivät kysymyksiä
EIT:n päätös ajoi Maria Ohisalon paniikkiin
IL:n haastattelu paljasti, ettei Maria Ohisalo ole tehtäviensä tasalla

33 kommenttia:

 1. Prof.
  Tällä kertaa silkkaa asiaa!
  Toivottavasti Ohisalo väntyy kiemuroissaan itse niin kaarelle, että häneltä kastuvat sekä nokka että pyrstö.

  VastaaPoista
 2. Kuten Professori toteaa, on Ohisalon toiminta poikkeuksellista poliittisessa historiassamme. Oletteko muuten huomanneet, että kun havaitaan jokin uusi poliittinen tai toiminnallinen rimanalitus, niin sen taustalta yleensä löytyy tekijänä nainen?

  Alho, Halonen, Hautala, Jäätteenmäki, Pitkäniemi, Urpilainen, Helle, Piekkala, Jaakonsaari, Biaudet, Toiviainen, Marin, Kari, Ohisalo…

  Johtopäätelmä on, ettei naisista kerta kaikkiaan ole yhteiskunnallisten asioiden hoitajiksi. Naisilta puuttuu kyky nähdä kokonaisuuksia, ymmärtää realiteetteja - mikä on mahdollista ja mikä ei. Usein heitä riivaa jokin fanaattinen ja haitallinen idealismi kuten sosialismi, viheraate, feminismi, ilmastonmuutosuskonto tai monikulttuurisuus. Näin silkat harhat ohjaavat heidän toimintaansa. Puhumattakaan kuuluisasta "tunneälystä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan Mari Ohisalo Maria Antoinetten inkarnaatio? Samanlainen järjenjuoksu raha-asioissa ja virkanimityksissä, muttei ehkä yhtä näyttävä loppu.

   Poista
  2. Hups, muuten kattavasta listasta puuttui Nerg. Kiitos vinkistä Rouva Historixille!

   Poista
  3. Tuota Nergiä ihmettelen; hän aina pomppaa kuin korkki laineelta (lue=virasta) toiselle. Mikä on se juttu, joka tekee hänestä pätevän virkaan kuin virkaan?

   Poista
 3. Täydellisen oikeaanosunut analyysi taas professorilta. Ohisalo on todellinen fanaatikko, joka on jäänyt teini-ikäisen ehdottomuuteen. Ei pysty näkemään tosiasioita, mikään järkiperustelu ei mene perille. Näin hän on Erdoganin hyödyllinen idiootti. Jokainen ajatteleva näkee, että kysymyksessä eivät ole todellisen turvan tarpeessa olevat ihmiset, mutta Ohisalo haluaa hirttää Euroopan kansainvälisiin sopimuksiin, jotka ovat täysin sopimattomat nykyisten kansainvaellusten hoitamiseen. Onneksi sentään muualla Euroopassa tilanteeseen osataan suhtautua pragmaattisemmin, ja tuetaan Kreikkaa mahdottomassa tilanteessa. Ohisalon mielestä siis suomalaisten rajavartijoiden pitäisi sabotoida Kreikan rajavalvontaa!
  Ohisalon jokaisessa esiintymisessä toistuu sama niljakas lierous, jonka hän on kehittänyt taiteeksi: mihinkään kysymykseen ei saada suoraa vastausta. Toivottavasti vihreiden äänestäjien ajatteluun pystyvä osa tekee tästä oikeat johtopäätökset.

  VastaaPoista
 4. Enpä panisi paljoakaan toivoa Ohisalon tai hänen puoleensa äänestäjiin. Konfliktien eskaloituessa -- ja jo mielipide-erojen jyrkentyessä -- sääntönä on että kaivaudutaan entistä syvemmälle omiin taistelukuoppiin, sementoidaan asemat ja ajattelu, ja ummistetaan entistä tiukemmin silmät tosiasioilta.

  Kyllä Ohisalon ja muun narsistisesti vieraskulttuureihin ihastuneen vihervasemmiston -- ja valitettavasti myös ismi-identiteeteissään itseään peilaavan kulttuuriväen ja todellisuusefekteistä totuusefektejä muotoilevan journalismin -- kanssa käy ihan samoin. Ei sitä silmien avautumisen ja totuuden hetkeä tule. Tulee vain yhä vaihtoehdottomampi eyes wide shut -hetki, ja sananvapautta rajoittavat sensuurilait valjastetaan yhä määrätietoisemmin palvelemaan tätä yhä selvemmin pelkästään poliittista "arvovalintaa".

  Kun nyt kuulemme yhä toistuvammin yhä hurjemmaksi yltyvän huudon "kansainvälisten sopimusten noudattamisesta", sitä huutoa kannattaa kuunnella sillä korvalla että tajuaa sen olevan pohjimmiltaan suurta yhteistä uskoa tarvitsevan ja nollatoleransseja vaativan totalitarismin taisteluhuuto -- se on vetoamista johonkin ihmistä itseään suurempiin periaatteisiin. Kokeilkaapa. Kuunnelkaa Ohisalon nousevaa ääntä ja kuulkaa siinä sisältönä "ein Volk, ein Reich, ein Führer".

  Näin ne yhteiskunnalliset taantumat ja totalitarismi nollatoleransseineen syntyvät, ja niiden muodolliseksi kulissiksi todellakin kelpaa ihan mikä tahansa tarpeeksi tunnustuksellinen ideologia. Nyt totalitarismiin taannutaan "ihmisarvo- ja -oikeusideologioiden" nimissä.

  VastaaPoista
 5. "Vaikeassa asemassa oleva ihminen" = nuori muslimimies, jolla on seksuaalinen "hätätila"...

  VastaaPoista
 6. Onko Kokoomuksesta tullut rasistinen fasisti-puolue? Mites se arvopohja ;) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei. Samasta rapakaukalosta mykkäset ja orpot lossuttaa kuin ohisalotkin. Punaperäpolpon teatteri siellä eduskunnassa pyörii, punamafia jokaisessa puolueessa vapaasti hyörii. Kgb-opein maa nurin ja heikkouden tilaan josta ei nousta ellei koko kansa ymmärrä, eikä usko tätä.

   Poista
 7. Perussuomalaiset näyttää tehneen asiasta välikysymyksen. Toivottavasti asia hoidetaan niin, että koko oppositio on yhtenäisenä välikysymyksen takana. Ja vielä toivottavampaa on, että tultaisiin toteamaan, että ministeri Ohisalo ei nauti eduskunnan luottamusta. Sitä hän ei nimittäin ansaitse. En muista, että meillä olisi koskaan ollut ministeriä, joka ajaa noin piittaamattomasti pelkästään omia halujaan ja omaa ideologiaansa. On meillä ollut hyvinkin vahvat poliittiset näkemykset omaavia ministereitä, mutta ministerin pestin saatuaan, he ovat myös osanneet huomioida tehtävän velvoitteet ja osanneet suitsia omia mielihalujaan. Näin ei ole Ohisalon tapauksessa, mistä sisäministeriön kansliapäällikön nimityskin oli selvä osoitus.

  Silmiinpistävää on myös Ohisalon piittaamattomuus niistä ohjeista, jotka Ministerin käsikirja antaa eduskunnan tiedonsaantioikeudesta ja ministerin velvollisuudesta tietojen antamiseen.

  ” Eduskunnalla on perustuslain 47 §:n mukaan oikeus saada valtioneuvostolta asioiden käsittelyssä tarvitsemansa tiedot. Tämä sisältää yhtäältä valtioneuvoston velvollisuuden oma-aloitteisesti toimittaa eduskunnan tarvitsemat tiedot ja toisaalta velvollisuuden toimittaa eduskunnan pyytämät tiedot. …. Tiedonsaantioikeus koskee myös salassa pidettäviä tietoja. … Eduskunnan laajalla tietojensaantioikeudella on huomattava merkitys erityisesti eduskunnan valtioneuvostoon kohdistaman parlamentaarisen valvonnan kannalta. Toisaalta on huomattava, että säädettyä tietojensaantioikeutta täydentävät lukuisat muut menettelyt, jotka antavat eduskunnalle ja yksittäisille kansanedustajille varsin laajan mahdollisuuden tietojen hankintaan ja saantiin hallitukselta. Tältä osin voidaan viitata esimerkiksi kysymyksiä, tiedonantoa, selontekoa, pääministerin ilmoitusta ja eduskunnalle annettavia kertomuksia koskeviin säännöksiin”.

  VastaaPoista
 8. Opposition pitäisi kaikin mahdollisin keinoin, vaikka rimaa hipoen, yrittää haastaa tämä tyttöhallitus ja tavoitteena saada hallitus nurin ennen, kuin pahemmat rettelöt alkavat. Terv. Aikuinen nainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä me muutkin aikuiset naiset. Kommenttisi osui suoraan asiaan. Nyt toimiin vain ne kaatajat! Kyllä teitä kannatetaan.

   Poista
  2. Hallituksen kaatuminen olisi tosiaankin suotavaa. Jos vielä eduskuntakin hajoaisi samalla ja järjestettäisiin uudet vaalit, voisimme lopulta saada Suomen käännetyksi kohti uutta nousua.

   Poista
 9. Ps. Kysymys Onko Dublinin sopimus lainkaan voimassa enää vai miksi yhä joka vuosi 3-4000 turvapaikanhakijaa tulee Suomeen? Ei kai Putin salakuljeta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se voimassa, mutta siitä huolimatta kuollut kirjain.

   Poista
 10. Kokoomus miettii lähteäkö mukaan PS:n välikysymykseen. Jokainen voi miettiä kokoomuksen arvoja, mikäli jää pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juha Ahvion kuvauksesta näkyy NYKY-kokoomuksen "arvot":

   ””Näyttää siltä, että perinteisesti kokoomuksen aatemaailman yhteenvetona käytetyn koti, uskonto ja isänmaa -kolmikannan kaikki elementit ovat nykyisen punavihreän ja Open Borders -internationalistisen ja HLBTIQ- ja velkaelvytyskokoomuksen pahimpia inhokkeja ja kauhistelun esineitä. Pidetään mielessä sekin, että kansallisen kokoomuksen puheenjohtaja Orpo julisti viime vuonna Suomen kansallisvaltiollisen itsenäisyyden satavuotisuutta juhlistaneessa veteraanijuhlassa, että kansallismielisyydestä ei ole koskaan seurannut mitään hyvää.

   Jos vertailukohdaksi otetaan 1950–1970-lukujen kokoomuspuolue ja sen silloiset merkittävät ja aidosti konservatiiviset päivänpoliittiset vaikuttajat, näyttäytyy nykykokoomus johtavine vasemmistoliberaaleine kellokkaineen erittäin rappeutuneelta ja kulttuurimarxilaisen eetoksen läpitunkemalta. Nykykokoomuksen virallisten kannanottojen perusteella voidaan todeta, että niiden mukaan arvioituna takavuosikymmenien kansalliskonservatiivinen ja isänmaalliskristillinen kokoomuspuolue ja sen selkärankaiset edustajat kuten esimerkiksi Olavi Lähteenmäki, Margit Borg-Sundman, Tuure Junnila ja Pentti Mäki-Hakola näyttäytyvät lähinnä nykykokoomuslaisen sekulaarin humanistisen globalismin ja rajattoman raha ja yksilön mielihyvä ratkaisee -eetoksen arkkivihollisina, jollaisista nykykokoomusjohtajien mukaan koko maailma mitä ilmeisimminkin täytyy – mieluiten ”vapaakaupan” varjolla pystytetyn jonkinlaisen maailmanhallituksen voimakeinoin – vapauttaa pikimmiten. ” – http://oikeamedia.com/o1-69712

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 11. Alan vahvasti uskoa, että vihreäliike on kehitetty aikanaan DDR:ssä viidenneksi kolonnaksi länsimaihin.

  VastaaPoista
 12. Ohisalo on yksi Suomen VAARALLISIMMISTA ihmisistä!
  Häntä äänestäneet ovat samanlaisia tyhjämyssyjä kuin hän itse.
  Eivät ymmärrä tuhoavansa maatamme.
  Kansainvälisiin sopimuksiin vetoaminen on naurettavaa pelleilyä.
  Nämä kansainvälinen harrastajat Kreikan rajalla eivät mitään turvapaikkaa tarvitse.
  Tulevat turvallisesta Turkista.
  Useilla on ollut siellä työpaikat ja kaikki.
  Kumma juttu että Syyrian sisällissota pakottaa irakilaiset, afgaanit, pakistanilainen ja lukuisten Afrikan maiden kansalaiset Eurooppaan!
  Tämä nykyinen turvapaikanhaun oikeus tulisi pikimmiten lopettaa.
  YK ei saa mitään aikaiseksi, siellähän on suuri osa kehitysmaita joissa ei ole demokratiasta tietoakaan.
  Pääsyvaatimuksena YK:n jäseneksi pitäisi olla demokraattinen ihmisoikeuksia kunnioittava valtio!

  VastaaPoista
 13. Kirjoitin kyllä KANSAINVAELLUKSEN HARRASTAJAT. Miksi älypuhelin muuttaa tekstiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys. Olen usein ihmetellyt samaa.

   Poista
  2. Koko nykyinen systeemi perustuu alusta loppuun valheelle, ja todellisia turvapaikan tarvitsijoita on hyvin vähän. Oikeastaan Suomeen asti ei pitäisi tulla yhtään turvapaikanhakijaa, koska he ovat oikein hyvässä turvassa missä tahansa niistä Euroopan maasta, joiden läpi he tänne matkustavat. Suomen hyväuskoisen hölmöt poliitikot ovat vain luoneet paapomisjärjestelmän, jolla tulijoille annetaan jopa paremmat edut kuin omalle väestölle. Jotta pummien tulo saataisiin loppumaan, olisi systeemiä muutettava radikaalisti niin, että vain aivan minimitaso tarjottaisiin. Tätä lienee kuitenkin turha odottaa ainakaan niin kauan kuin vallassa ovat Ohisalon tapaiset älykääpiöt.

   Poista
 14. Ohisalo sukuna lienee venäläistä juurta melko läheisestä menneisyydestä. Miten semmoiset asiat mahtavat vaikuttaa esim. asenteisiin suomalaisuutta kohtaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunteettomien hallintopäätösten teko helpottuu, kun ei tunne yhteenkuuluvuutta ryhmän kanssa, joita päätökset koskevat.

   Venäjällä bolsevikkien johto ei ollut venäläistä. Ranskassa Napoleon ei ollut ranskalainen, Adolf ei ollut saksalainen, Stalin ei ollut venäläinen. Oli siis helpompaa tehdä päätöksiä, jotka johtivat inhimillisiin kärsimyksiin.

   Ohisalon juurista sen verran, että supisuomalaisia on asunut Venäjänkin alueilla ja heillä on voinut olla venäläiset nimet. Viranomaiset ovat ehkä sellaiset antaneet heille tai ovat itse huomanneet, että elämä on mahdollista vain venäläisellä nimellä.

   Muuten olen sitä mieltä, että siellä missä nämä naisministerit ovat, kukat lakastuvat, pikkulinnut lakkaavat laulamasta, aurinko lopettaa lämmittämisen ja ruoho ei koskaan enää kasva paikoissa, jonne nämä leidit ovat jalallaan astuneet.

   Acc

   Poista
 15. Vaikka sisäministeriö on paitsi sisäisen turvallisuuden myös maahanmuuton ministeriö, ei maahanmuuttoministeriönkään tarkoitus voi olla, että keskitytään yksinkertaisesti vain haalimaan mahdollisimman paljon maahanmuuttajia. Kas kun sisäministeriön "tavoitteena on, että ihmiset, omaisuus ja ympäristö ovat turvassa, ja että kaikki ihmiset voisivat kokea arjen turvalliseksi ilman rikollisuutta, onnettomuuksia tai muita häiriöitä. Sitä varten viranomaisten on kyettävä ennalta ehkäisemään mahdollisimman monta rikosta ja onnettomuutta." Tässä on ehdot myös kulloisenkin sisäministerin työlle. Kannattais ihan ministerinkin lukea ja miettiä, jos on aikaa ja edellytyksiä. Väikkäri tuli tehtyä Itä-Suomen yliopistolle, tuota noin.
  JA "Ministeriön toimintaa ohjaa kolme arvoa. Ne ovat avoin ja konstailematon, reilu ja luotettava, yhdessä vahva."

  VastaaPoista
 16. Mistä löytyisi sellainen puolue Suomeen, joka ajattelisi köyhiä (ei haluaisi tappaa tulonsiirtojen varassa eläviä hengiltä), ei öyhötä potaskaa, että "kaikki maahanmuuttajat ja ruskeat suomalaiset ovat kaiken pahan alku ja juuri" ja samalla tajuaisi lopettaa turvapaikkaturismin, joka nyt Kreikan rajalla on ja nopeuttaisi oleskeluluvan saantia esimerkiksi suomen kansalaisen ulkomaalaiselle aviopuolisolle avioliiton perusteella. Sellainen puolue, joka ei ratsasta fasismilla, ei rasismilla ja joka tajuaa, että koko arabimaailma ei Eurooppaan/Suomeen mahdu. Puolue, joka ehdottaa rohkeasti, että turvapaikkaa tulee hakea EU:n ulkopuolella sijaitsevista leireistä. Mutta samalla puolustaisi monimuotoista Suomea ja niiden Suomessa asuvien integroitumista, jotka opiskelevat Suomen kielen ja jotka käyvät töissä. Valitettavasti Suomessa ei toistaiseksi tällaista järkipuoluetta ole.

  Järkipuoluetta odotellessa täytyy seurata hölmöläisten hölmöilyjä niin vihreissä kuin persuissa ja muissa siinä sivussa. Hoh hoijaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei,Suomessa on kyllä työvoimareserviä ihan omastatakaa.
   Ja ne jotka tänne tulevat,ovat ovat käytännössä työmarkkina kelvotonta väkeä.
   Tämän väitteen voi tietenkin kiistää jos pystyy...

   Poista
  2. Onhan Suomessa tyovoimareserviä, mutta ei käyttökelpoista. Suomalaiset (kantasuomalaiset) ovat joko a) kaukana maaseudulla, eivätkä suostu luopumaan omakotitalostaan maaseudulla (ja /tai perheestään/sukulaisistaan) ja siellä ei taas ole töitä tai b) ovat niin sanotusti "hankalastityöllistyviä" , että eivät yksinkertaisesti pysty enää työelämään alkoholiongelman, vajavaisen työkyvyn, osaamisen, laiskuuden tms syyn vuoksi. Eli heistä ei ole paljon iloa tyomarkkinoilla.
   Vastaavasti Suomen pitäisi luoda nopeat keinot saada oleskelulupa työsuhteen vuoksi, huomattavian taloudellisten investointien ja yrittäjyyden vuoksi ja yhteisen perhe-elämän vuoksi. Tyollisyystilastoista on selkeästi nähtävissä, että maahanmuuttajataustaiset ovat monipuolisesti työelämässä pl. Somalian, Afganistanin ja Irakin kansalaisuudet. Näiden kolmen maan kansalaisten työttömyysaste on korkein. Voidaan todeta, että kyllä tänne työtä tekeviä mahtuu ja kyllä heille tyopaikkoja on ja varakkaat siirtolaisyrittäjät ovat enemmän kuin tervetulleita Suomeen luomaan tyopaikkoja ja työllisyyttä.

   Poista
  3. Tyhjää puhetta, kun kuitenkin tänne tosiasiassa rahdataan kouluttautumattomia, omissa maissaankin ongelmamiehiä melkein pelkästään juuri Somaliasta, Iranista (afgaanit)ja arabimaista. Kannattaa ottaa asioista selvää ja tulla ulos sieltä kuplasta.

   Poista
  4. Kieli-, luku- ja kirjoitustaidottomia kamelikuskeja, lammaspaimenia...ja muita vastaavanlaisen ammattitaidon omaavia!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  5. Sellainen puolue oli joskus. Perustuslaillinen oikeistopuolue.

   Poista
 17. Muuttuvatko vanhat miehetkin kympin tytöiksi? Vai nauravat ja muuttuvat? Niin paljon synkkiä merkkejä että Professorin blogi ja kirpeät kommentit ainakin ovat tervetulleita. Yhden totuuden maaksi haukutulle Suomelle "monikulttuurisuus" oli ehkä se viimeinen totuus... -jussi n

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!