torstai 12. maaliskuuta 2020

Tosielämän naisen logiikkaa

Minun ikäiseni ihmisen muistavat hyvin Pertti "Spede" Pasasen - nykykäsityksen valossa poliittisesti epäkorrektit ja siten virallisesti mukahauskat - naisen logiikka -sketsit (esimerkki jos toinenkin ja lisää löytyy Youtubesta vaikka ei naurattaisikaan). Nämä tulivat mieleeni, kun aamulla - pandemiasta jo kirjoitettuani - katselin työmatkalla uusimpia uutisia kännykästäni. 

Huomasin nimittäin Erkkomedian lippulaivan kertoneen, että "miehistä 72 prosenttia ja naisista 46 prosenttia hyväksyy Kreikan toiminnan. Vastaava jako kävi ilmi, kun vastaajat arvioivat, miten Suomen pitäisi toimia vastaavassa tilanteessa... Tässä tilanteesta miehistä 72 prosenttia haluaisi Suomen estävän turvapaikanhakijoiden maahantulon, naisista 56 prosenttia."

Eihän tämä nyt ollut sellainen tosielämän naisen logiikka, joka oikeuttaisi Speden nykyaikaan täysin sopimattomat sketsit? Siis, että miehet pelaisivat yhdellä standardilla, mutta naisilla olisi lukemin 46-56 eri säännöt Suomelle ja Kreikalle?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Naisen ja miehen logiikka
Feministipuolue ja inhimillinen turvallisuus
Miksi naiset rakastuvat renttuihin?

4 kommenttia:

 1. 59% ei edes ole niukka enemmistö, vaan ihan selkeä. Naisena todellakin kannatan Kreikan toimia. Turkki käy sotaansa eurooppaa vastaan näin, kun ei oikein muutenkaan voi. Iskeköön kirveensä kiveen!

  Kreikan pitäisi myös siirtolaisleireiltään lähettää ihmiset takaisin sinne, mistä tulivat. Ei ole euroopan vika, että eivät osaa elää ihmisiksi omissa maissaan ja kehittää sitä. Suomalaisetkin nousivat suurinpiirtein suosta ja loivat oman maansa ja itsenäisyytensä tyhjästä vaikeissa ja kurjissa olosuhteissa. Emme kaipaa muiden maiden kansalaisia rapauttamaan tätä kehitystä, tuhoamaan talouttamme tai lisäämään rikollisuutta. Kaipaamme itsenäisyytemme takaisin, oman rahamme takaisin, jotta maamme voisi jatkossakin menestyä. T. Nainen

  VastaaPoista
 2. "Kreikan pitäisi myös siirtolaisleireiltään lähettää ihmiset takaisin sinne, mistä tulivat".

  Näin pitäisi ja keinot voisi olla rankkojakin, ellei oppi mene muuten perille.

  VastaaPoista
 3. Ilmeisesti speden naisten logiikalla tehtiin myös hallitus viime eduskuntavaalien tulosten jälkeen. Ei-vasemmistolaisia äänesti 54,5%, vasemmistolaisia 37,4. Ruotsalaisia äänesti 4,5 %; puoluehan on kameleontti, joka on tarvittaessa punainen tai valkoinen,kunhan pääsee hallitukseen.
  Hallituksessa touhuaa 12 vasemmistolaista, 5 kepulaista ja 2 ruotsalaista. Ja koko toiminta on kuten Speden huonoimmissa sketseissä.

  VastaaPoista
 4. Muutama hannele ei ymmärtänyt kysymystä.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!