torstai 26. maaliskuuta 2020

Ilouutinen ja sen varjot

Tänä koronaviruksen synkentämänä keväänä saimme eilen yhden ilouutisen. Se on suomalaisten syntyvyyden kääntyminen hiukan positiivisemmaksi: tilastokeskuksen mukaan tämän vuoden tammi-helmikuussa syntyi 355 lasta enemmän kuin vuosi sitten.

Siitä huolimatta maassamme syntyy edelleen 508 ihmistä vähemmän kuin kuolee. Eli suomalaisten määrä on vähentymässä.

Sen sijaan Suomessa asuvien ihmisten määrä on edelleen kasvussa. Helmikuun ennakkotilaston mukaan Suomeen nimittäin muutti ulkomailta tammi-helmikuussa 4 917 henkeä kun taas maasta lähti 2 084 henkeä.

Se tarkoittaa sitä, että maahanmuuttoja oli 146 ja maastamuuttoja 221 vähemmän kuin edellisvuoden tammi-helmikuussa. Jonkinlaisen varjon tälle uutiselle luo kuitenkin se, että Suomen kansalaisia maahanmuuttajista oli vain 1 160 ja maastamuuttajista 1 383 henkeä.

Toisen varjon suomalaisuuden ylle luo syntyneiden etninen tausta. Vaikka tämän blogimerkinnän aineistona käyttämäni tilastot eivät sisältäneet tietoja syntyneiden lasten etnisestä taustasta, on Yle kuitenkin kertonut, että tätä nykyä joka seitsemäs lapsi syntyy maahanmuuttajille. Uudellamaalla ja Ahvenanmaalla luku on vielä suurempi, sillä niissä ulkomaalaistaustaisten äitien osuus on jo neljännes.

Kaikista Suomessa vuonna 2018 synnyttäneistä ulkomaalaistaustaisista äideistä yli 40 prosenttia oli tullut Suomeen Euroopasta, lähinnä Venäjältä ja Virosta. Taustaltaan aasialaisia oli noin kolmannes ja afrikkalaisia noin viidennes. Heissä parhaiten edustettuja ovat irakilaiset ja somalit.

Kaiken kaikkiaan nämä tilastot osoittavat, että Suomessa asuvien ihmisten joukossa etnisesti suomalaisten osuus pienenee edelleen vuosi vuodelta. Tulevien vuosien ja vuosikymmenten aikana näemme mihin se johtaa esimerkiksi taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti.

Toiveena luonnollisesti on, ettemme ainakaan seuraisi Ruotsin esimerkkiä, vaan onnistuisimme tekemään maahanmuuttajista ja heidän lapsistaan sellaisia suomalaisia, jotka pystyisivät ja haluaisivat rakentaa maamme tulevaisuutta siinä missä kantaväestökin.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Lapsettomuuden aiheuttama taakka
Ruotsalainen esimerkki velvoittaa
Pelastaisiko 1,4 miljoonaa maahanmuuttajaa suomalaisten eläkkeet?

9 kommenttia:

 1. Humanistit olivat aikoinaan huolissaan maailmassa elävien pienten kansojen kohtaloista. Häviäisivätkö esimerkiksi erilaiset intiaanikansat kokonaan? Kun on kyse pienten valkoihoisten kansojen huolesta omasta puolestaan, leimaavat mediat sen vaaralliseksi natsismiksi.

  Hollywood ja tiedotusvälineet edistävät rotujen sekoittumista luomalla valheellisen kuvan saumattomasti yhteen toimivista eri rotujen edustajista. Verorahoitteinen Ylemme aina suomalaisista uutisoidessaan katuhaastattelee vähintään yhtä n-henkilöä. Mainokset pursuavat mokanvärisiä malleja esittelemässä suomalaisille myytäviä tuotteita. Meitä aivopestään koko ajan häpeämään muinoin niin ylistettyä sitkeää rotuamme ja jaloa kansanluonnettamme.

  Yhden kansan itsesuojelua ja etujen ajamista elokuvat ja suuret mediat eivät tuomitse. Satummoisin tuo kansa on tuotantoyhtiöiden ja mediatalojen suuromistajia.

  Shalom vain kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattumoisin tuo kansa ei ollenkaan ota vastaan turvapaikanhakijoita!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Ette kai te vaan puhu kyömynokkaisista koronkiskureista?

   Poista
  3. "The Hidden History of the Incredibly Evil [Rotschild] Khazarian Mafia
   Editor’s Note: The history of the Khazarians, specifically the Khazarian Mafia (KM), the World’s largest Organized Crime Syndicate that the Khazarian oligarchy morphed into by their deployment of Babylonian MONEY-MAGICK, has been nearly completely excised from the history books...",
   https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  4. Tuosta kansasta voisivat suomalaiset ottaa monessa asiassa oppia mukaan lukien pidättäytyminen turvapaikkasirkuksesta. Lisäksi olisi ymmärrettävä, että jos joku osa kansasta tekee asioita, joista itse ei pidä, ei tuolla kansalla ole siitä kollektiivista vastuuta saati syyllisyyttä.

   Poista
  5. Kun koko kansa on kasvatettu kusettamaan kristittyjä valkoisia, niin turhaa sitä siivilöi vähäisiä jyviä akanakasasta.

   Poista
 2. Kun toiseen vaakakuppiin pannaan blogistin de facto "etnonationalistinen" tilanneanalyysi, ja toiseen vaakakuppiin se tekopyhyys, jolla Perussuomalaisten puheenjohtaja suhtautuu pian entisen nuorisojärjestönsä "etnonatiolalismiin", voi saada käsityksen siitä, miten vääristävällä ja todellisuutta kaukaa kiertävällä käsitteenmuodostuksella asiahallintaa yritetään tavoitella.

  Mitä sisältöä voi olla esimerkiksi "luonnollisella" toiveella, että "onnistuisimme tekemään maahanmuuttajista ja heidän lapsistaan sellaisia suomalaisia, jotka pystyisivät ja haluaisivat rakentaa maamme tulevaisuutta siinä missä kantaväestökin"? -- Pelkkää ymmärryksen noitumista yleiskäsitteillä. Pelkkää käsiterealismia.

  Tiedämme kaikki, ettei tällaisesta ole tiettyjen kulttuurien kohdalla mitään näyttöä missään vanhassa eurooppalaisessa valtiossa. Syntyy vain yhteiskuntia yhteiskuntien sisään. Yhteiskuntia joihin siirtyy heidän keskinäinen sotansa ja jotka ovat sotajalalla heistä huolehtivaa vanhaa kansallisvaltiota kohtaan.

  "Poliittinen korrektius" on kavalimmillaan kun se pukeutuu asiallisuuden valekaapuun. Silloin loihditaan käsitetodellisuuksia, jotka antavat asiahallinnan illuusion. Kognitiiviset dissonanssit paljastuisivat, jos näkisimme eron joka tosiasiassa on sopeuttamistavoitteiden ja "kulttuurisen omimisen" välillä -- että yhtäältä haluaisimme vieraskulttuuristen omaksuvan arvomme ja ajattelumme, mutta toisaalta tuomitsemme itsemme mitä ankarimmin jos emme anna heidän omistaa toteemejaan ja kihlahelyjään.

  VastaaPoista
 3. ”Kreikan tilanne on dramaattinen, eikä ole liioiteltua puhua hyökkäyksestä EU:n ulkorajoilla, kirjoittaa Itävallan edellinen sisäministeri Herbert Kickl kolumnissaan Junge Freiheit-lehdessä.”

  Kickl vaatii erittäin hyvin perusteluin koko turvapaikkajärjestelmän perinpohjaista uudistamista. Hän sanoo artikkelinsa lopussa mm.:

  ”Koko järjestelmä on saatava vuoden 2020 reaalitodellisuuden tasalle panostaen samalla selkeään ”maanosan sisäisen paon” strategiaan.

  – Nykymaailmaan eivät sovellu enää viime vuosisadan puolivälistä peräisin olevat menettelyt, jotka laadittiin alun perin silloisten itäblokin diktatuurien toisinajattelijoita varten. Niitä ei oltu tarkoitettu kansainvaelluksen tavoin liikkeelle lähteviä ihmismassoja varten. Siksi tarvitaan ”mantereen sisäisen paon” vaihtoehtoa. Se tarkoittaa sitä, että turvapaikan voi saada enää vain samalta mantereelta, josta maahanmuuttaja on lähtöisin.

  Tämä tarkoittaa käytännössä, että saadakseen turvapaikan Euroopasta pitää henkilön olla joutunut vainon kohteeksi Euroopan välittömässä naapurimaassa tai sitten hänellä ei ole ollut mitään realistista mahdollisuutta hakea suojaa maasta, joka olisi lähempänä lähtömaata kuin EU. Tämä menettely on täysin Geneven pakolaissopimuksen normien mukaista, Herbert Kickl muistuttaa.”

  Koko artikkeli: https://www.kansalainen.fi/herbert-kickl-vapaan-matkustelun-sijaan-no-way/

  Siinä olisi opittavaa Ohisalolle ja muille suvakki-idiooteille, joilta näyttää järjen valo sammuneen, taloudellisten reaaliteetien tajusta puhumattakaan.

  ”Tohtori Tuho manaa historiallisen voimakasta lamaa”,
  https://www.arvopaperi.fi/uutiset/tohtori-tuho-manaa-historiallisen-voimakasta-lamaa/53f66946-133e-43a7-9103-c3f5c69f0703

  ””Greatest Depression Has Already Started”, Celente Warns
  Gerald Celente, a top trends researcher and Publisher of The Trends Journal, says the world is already in an economic depression..."
  Koko artikkeli: https://www.zerohedge.com/geopolitical/greatest-depression-has-already-started-celente-warns

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 4. Mustia väestöennusteita on ollut luettavana jo ihan jonkin aikaa. Nykyvauhdilla syntyvillä kantasuomalaisilla tulee olemaan kova työtahti ja päät täynnä innovaatioita sitten aikanaan elättäessään Suomessa asuvan väestön. Uskoisin heidän kylläkin siirtyvän etätöihin, hyvin kauaksi niihin maihin, joihin se manna jo tänäkin päivänä siirtyy tuotannollisiin tehtäviin säästyen kerskaverotukselta.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!