maanantai 2. maaliskuuta 2020

Kunniakas haponheittouhkaus

Näin kesää ja uuden kansainvaelluksen Suomeen ulottumista odotellessa oli mielenkiintoista saada muistutus siitä minkälaista kulttuuria tulemme saamaan Turkin ja Kreikan rajalta, mikäli sikäläiset viranomaiset ja EU eivät saa tulossa olevaa kansainvaellusta pysäytetyksi vaan se jatkuu vuoden 2015 turvapaikanhakijatulvan tavoin aina tänne Pohjantähden alle.  Helsingin käräjäoikeus nimittäin tuomitsi muslimimiehen sakkoihin laittomasta uhkauksesta tämän uhattua heittää happoa entisen vaimonsa kasvoille.

Haponheittouhkaus johtui siitä, että islamilaisen sharia-lain mukaa eroprosessi on pidempi kuin suomalaisensiviili oikeuden ja nainen oli mennyt uusiin naimisiin ennen kuin ero oli astunut voimaan islamilaisen lain mukaan. Niinpä mies oli lähettänyt naiselle uhkailuviestejä koska arveli joutuneensa tapahtuneen seurauksena huonoon valoon.

Tuon huonon valon olivat aiheuttaneet miehen ystävät huomauttelemalla tälle siitä. Toisin sanoen kyse ei ollut pelkästään nyt 480 euron sakot saaneen miehen omista käsityksistä vaan häneen kohdistuneesta kulttuurisesta painostuksesta ja miehen maailmankatsomusta hallitsevasta sairaasta kunniakäsityksestä, jota hänen lähipiirinsä pitää yllä.

Kun nyt maamme punavihreä hallitus tekee päätöksiä Turkin puolelta tulevista maahanmuuttajista, tulisi sen pohtia myös yhteiskuntamme kulttuurievoluutiota.  Eli sitä, mikä vaikutus jatkuvalla kunniakulttuuriperäisellä maahanmuutolla on suomalaiseen yhteiskuntaan ja täällä elämisen edellytysksiin tulevaisuudessa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Porvoon tapahtumat kielivät luottamusyhteiskunnan katoamisesta
Etnis-kulttuurinen segregoituminen etenee Suomessakin
Monikulttuurinen aviomurha

8 kommenttia:

 1. Ongelmanahan ei ole Ruotsissakaan maahan tunkevien siirtoloisten kunniakulttuuri ja sharialaki, vaan kansallismielisten vihapuhe. Monikulttuurisuus jengisotineen ja happosateineen on rikkaus, jota matalamieliset hyvedenialistit eivät vain näe. Halataan kaikki tänne hinkuvat ennakkoluulottomasti terveiksi hiilineutraaleksi viherkommunisteiksi niin maailma pelastuu.

  VastaaPoista
 2. On omalle kansalaiskeskustelullemme vähemmän kunniaksi ettei meillä osata puhua sivilisaatioiden yhteentörmäyksestä ja "kulttuureista" kovina kognitiivisina tosiasioina. Vanhemmissa eurooppalaisissa sivistysvaltioissa, jossaiseksi noin niinkuin ajatushistoriallisessa mielessä myös Yhdysvallat on laskettava, keskustelu on paljon syvällisempää.

  Kukaan ei kääntänyt esimerkiksi Douglas Murrayn menestyskirjaa suomeksi. Se olisi ehkä hieman selventänyt sitä keskustelua jota vuoden 2015 kansainvaellusaallon jälkeen käytiin. Eräiltä keskustelupalstoilta täällä jopa savustettiin ulos tuosta kirjasta reportoivia kirjoittajia.

  Moraali on todellakin yhteiskuntien pohjimmainen liima-aine, ja moraalijärjestelmien laadullisista eroista -- jotka nimenomaan ovat tuon pohjimmaisen yhteensoveltumattomuuden takana -- pitäisi keskustella paljon enemmän. Kuvakieltokulttuureille ominainen yhteisöllisen vallan "kaikkiallisuus" on sementoinut vuosituhansien mitassa niissä vallitsevan, sosiaalisesti sitovan mekaanisen normimoraalin, joka kulttuurisen "ihmisyyden" olemuksellisena rakenneosana -- eli "kovana kognitiivisena tosiasiana" -- tekee näistä kulttuureista omaan eurooppalaisen uuden ajan ajatteluun sopeutumattomia.

  Oman oppisivistyksemme, sosiologian "grand old man"it Allardt ja Littunen voisivat meitä durkheimilaiselta pohjalta näissä kysymyksissä valistaa. Mutta sosiologinen ymmärrys on akateemisestakin maailmastamme jo hajonnut. Postmodernismin mukana tullut ja sokeuden asteelle kasvanut individualismi pirstoi senkin tullessaan. Nyt myös oppisivistys on pelkkää "identiteettipolitiikkaa".

  Itse koin noista asioista kirjoittelemisen toistaiseksi tässä valtakunnassa turhaksi ja turhauttavaksi. Esimerkiksi naisille ominainen narsismi, joka ilmenee siinä että nimenomaan vieraskulttuuristen kanssa seurusteleminen koetaan viehättävänä ja palkitsevana, on niin vahva aikalaisajattelun ominaisuus, ettei sen läpi mikään sivistys voi enää missään tiedollisessa mielessä vaikuttaa.

  VastaaPoista
 3. Ellei meidän viherkommunistinen feministihallituksemme olisi niin sokeasti "hädänalaisten" elintasopakolaisten paapomisella narsistisesti moraaliposeeraava, niin se voisi ennen rajojen apposen auki avaamista ottaa - varsinkin sen julistaman työllisyystavoitteen huomioonottaen - seuraavastakin opiksi:

  "Maahanmuuttajien työttömyys uhkaa kasvaa rajusti Ruotsissa

  Ruotsin työvoimaviranomainen varoittaa, että maahanmuuttajien työllisyysaste on romahtanut alimmilleen sitten vuoden 1990.
  Ruotsin työvoimaviranomainen Arbetsförmedlingen kertoo raportissaan, että työttömyys lisääntyy Ruotsissa, rakenteellinen työttömyys lisääntyy ja että työttömyys kurittaa erityisesti maahanmuuttajia. Maahanmuuttajien työllisyysaste on romahtanut alimmilleen sitten vuoden 1990.
  Sydsvenskan kertoo työvoimaviranomaisen uskovan, että korkeintaan peruskoulutasolle opiskelleiden ulkomailla syntyneiden työttömyys kääntyy jyrkkään nousuun ja pitkäaikaistyöttömyys lisääntyy tulevina vuosina..."
  https://www.kansalainen.fi/maahanmuuttajien-tyottomyys-uhkaa-kasvaa-rajusti-ruotsissa/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 4. Kun verrataan KANSATTOMAN, ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen PettUri Orpon toimiin syksyllä 2015, niin ERI-tahti on askelten:

  "Suomalaisen Kokoomuksen sisarpuolueen johtavat poliitikot Itävallassa vakuuttavat maan suojaavan tarvittaessa itse rajansa uhkaavalta siirtolaisaallolta.

  Rynnäköivien siirtolaisten aiheuttama uhka Kreikan ja Turkin rajalla on testi Euroopan ulkorajavalvonnalle. Näin uskoo Itävallan sisäministeri Karl Nehammer (ÖVP) ja vakuuttaa Itävallan olevan valmis antamaan kaiken tarvittavan tuen rajojen vahvistamiseksi.
  – Meidän kaikkien tulee pyrkiä estämään siirtolaisaallon hyökyminen Euroopan läpi ja pysäyttää se ulkorajalle, sisäministeri kertoi perjantaina.

  Nehammer painotti, että tarpeen vaatiessa Itävalta on valmis suojaamaan itse omat rajansa.
  – Olemme valmistautuneet suojaamaan rajamme itsenäisesti hätätilanteessa.

  Myös Itävallan liittokansleri Sebastian Kurz (ÖVP) vaatii EU:n ulkorajojen suojauksen vahvistamista.
  – Vuoden 2015 kaltainen tilanne ei saa koskaan toistua. Tavoitteemme tulee olla EU:n ulkorajojen kunnollinen suojaaminen ja laittomien siirtolaisten aallon pysäyttäminen, Kurz kertoi lehdistötiedotteessa lauantaina.

  Liittokansleri Kurz kertoi Itävallan viranomaisten olevan jatkuvasti yhteydessä eri tahoihin Euroopan unionissa ja Balkanin siirtolaisreitin varrella. Myös Kurz painotti, että tarpeen tullen Itävalta suojaa itse omia rajojaan.
  ÖVP (Itävallan kansanpuolue, Österreichische Volkspartei) on suomalaisen Kokoomus-puolueen sisarpuolue Itävallassa. Molemmat kuuluvat EPP-ryhmään EU-parlamentissa.

  Lähteet Kronen Zeitung (1, 2)."

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 5. Happohyökkäykset ovat osa kulttuuria, joka on länsimaiseen verrattuna kuin toiselta planeetalta. Kulttuuriamme rikastavat henkilöt tulevat sellaisista maista, joiden rikkaaseen kulttuuriin sisältyvät mm seuraavat ilmiöt. Joukkoraiskaukset, taharrus, grooming, naisten kivittäminen, käsien katkominen varkailta, lasten sukuelimien silpominen, pikkutyttöjen naittaminen vanhoille miehille, homojen hirttäminen, naisten pukeminen säkkeihin ja vangitseminen koteihin, moniavioisuus, kunniamurhakäytäntö, naimisiinmeno omien sukulaisten kanssa, järjestetyt avioliitot, sananvapauden tukahduttaminen, terrorismin tukeminen, päiden katkominen, vain yhden uskonnon salliminen, uskosta luopuneiden tappaminen, naisten kaikinpuolinen alistaminen, esim. kättelykielto, sianlihan ja alkoholin kieltäminen.
  Tämä olisi jokin aika sitten kuulostanut länsimaisesta ihmisestä mahdottomalta, mutta viime vuosina olemme saaneet oppia, että se on totisinta totta. Ja tällaisista kulttuureista meille halutaan lisää tulijoita. Se on suoraan sanottuna sulaa hulluutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Homppeleita heitellään myös katoilta, mikä on kiva kansanhuvi sekin. Joskus mietin, minkälainen on tämän rauhanuskonnon paholainen, kun jumala jo vaikuttaa olevan aika karski olento.

   Poista
 6. Oulun esimerkki osoittaa, että päättäjät voivat mennä todellisuuspakoiseen tilaan. Raiskausaallon tultua julkisuuteen mukamas pöyristyttiin (vetelästi), kun muuta ei enää voitu julkitulleen asian kanssa tehdä. Nyt Oulussa on monimiljoonaprojekti raiskausten ehkäisyyn menossa ja yksi tulos on video, jolle nauretaan koko maailmassa. Alaikäiset lapset piirtelevät koulussa sukuelimiä, ilmeisesti siksi, että heitä kotoutetaan näin raiskaajien anatomiaan. Opetussarjakuvassa musta opettaja puolustaa tyttöä, jota valkoinen poika ahdistelee. Pääministeri (de facto) Ohisalo pitää projektia esimerkillisenä. Pisteenä iin päälle valtuusto äänesti, että projektin tuloksellisuutta ei seurata tilastoista. Siinähän joutuisi ensinnäkin katsomaan julkisesti karmeita tilastoja ja toiseksi huomaamaan, että tilanne pahenee satsauksesta huolimatta!

  Nämä päättäjät ovat asettuneet mielentilaan, jossa kaikki raakuudet ovat hyväksyttäviä, kunhan eivät tule julki. Tämä osoittaa, kuinka ohut kuori sivistyksemme, demokratiamme ja hyvinvointimme on. Ne voi lyhyessä ajassa valtamedian järjestelmällisellä propagandalla vaihtaa itsesensuuriin, jossa korrektisti säälimme lastemme kiduttajia ja tappajia ja syyllistämme uhreja ja heidän vanhempiaan. Maahantulijoiden kulttuuria ei kyseenalaisteta. Korkeintaan selitellään ymmärtävästi - ja ilmeisen ihaillen, että heillä on laajempi käsitys seksuaalisuudesta.

  VastaaPoista
 7. Kuinka suositeltavaa tahansa, mutta Suomen moraaliposeeraavalle viherkommunistiselle feministihallitukselle jo ajatuksenakin mahdottomuus:

  "Kreikka tuomitsee luvattomat rajanylittäjät vankeuteen",
  https://www.extrauutiset.com/kreikka-tuomitsee-luvattomat-rajanylittajat-vankeuteen/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!