lauantai 20. toukokuuta 2023

Petteri Orpo opasti Anna Maja Henrikssonia

Kuten arvoisa lukijani tietää, on porvarihallituksen syntyminen kiinni siitä, saadaanko perussuomalaisten ja RKP:läisten maahanmuuttopoliittiset linjaukset sovitettua yhteen. Perussuomalaisten osalta kysymys on etukäteen ilmoitetusta kynnyskysymyksestä, joten ilman siihen tulevia merkittäviä muutoksia nyt neuvottelussa olevalta pohjalta ei hallitusta synny. 

Myös pääministerikokelas Petteri Orpo (kok) tietää tämän. Ja ilmeisesti siitä syystä hän lähetti eilen RKP:n hallitusneuvottelijoille viestin. Sen mukaan vaalituloksen on näyttävä maahanmuuttoa koskevassa linjassa jollain tavalla - ja "se varmasti tuo oman lähtökohdan neuvottelulle".

Samalla Orpo nähdäkseni vihjaisi Anna-Maja Henrikssonille (rkp), ettei reilun neljän prosentin kannatuksella voi kiristää määräänsä enempää etuja hallitusohjelmaan, vaikka olisikin vaa´ankieliasemassa, kuten RKP näyttäisi olevan. Toivoa sopii, että viesti meni perille. 

13 kommenttia:

  1. Edellinen hallitushan päätti, että laittomasti maassaolevia seurataan jalkapantojen avulla. Perussuomalaisten pitäsi painostaa päätöksiin, joilla maasta poistetaan tänne kuulumattomat ja kaikki vastikkeeton rahaliikenne lopetetaan maihin, jotka eivät ota kansalaisiaan takaisin.

    VastaaPoista
  2. Toisaalta punaviher puolueiden mukaanlukien RKP kansanedustajien määrä on jotain about 80 täh?

    eli sellasen synnyttäminen se vasta vaikeeta onkin

    kok, PS, KD ja liike nyt, onks se tasan 100 paikkaa? puhemieheksi joku RKP juustopää, niin meil on enemmistö oikeistohallitus

    ja KePu on luvannut äänestää aina asiakysymysten mukaan, eikä kategorisesti hallitusta vastaan, vaikka on nyh monet kerrat kiven kovaa vannonut menevänsä opposiittiöön

    toisinsanoen; RKP lle voi antaa kenkää hallitusneuvotteluista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hallis kulttuuriministeriksi!

      Poista
    2. Jos Keskusta jää oppositioon, on sen jotenkin erottauduttava hallituksesta ja erityisesti Perussuomalaisista. Ja siksi äänestettävä joissain kysymyksissä hallitusta vastaan. Mutta onko maahanmuuttopolitiikka sellainen asia?

      Poista
    3. Nii n, eikö vähemmistöhallitus kok+ps+kd voisi toimiakin, jos keskustan kanssa saadaan sovittua äänestysstrategiasta? Keskustan ydinjoukko lienee kuitenkin pitkälti samoilla linjoilla em. trion kanssa. Keskusta toimisi oppositiosta tällöin hallituksen käsikassarana kuten sd Ruotsissa.

      Poista
  3. muutenkin perseestä, että rkp;llä on tuplaten kansanedustajia mitä KD;llä, vaikkei kannatuksessa ole kuin hitusen pieni ero, saatana

    VastaaPoista
  4. RKPn pj Anna-Pesää pitää opettaa, että viisi kertaa enemmän ääniä saanutta puoluetta pitää kunnioittaa.

    VastaaPoista
  5. Globalistien kiero keino maahan tunkeutumisen normalisoimiseksi on tehdä näistä rotumuukalaisista lehtijuttuja, joissa heitä kutsutaan suomalaisiksi. Woketoimittelijat kuitenkin itse joutuvat tekemään kieltämänsä biologisen eron valitsemalla juttujensa kuvituksiin juuri niitä ei-suomalaisen näköisiä maassa olevia.

    Tänäkin aamuna sain lukea TS:sta otsikon: "Suomalaislapset länsimaiden toiseksi parhaita lukijoita". Kaikista turkulaisista koululaisista kattavan neljän lapsen kuvassa kaksi oli ulkomaalaista, kahden muun päät oli rajattu kuvasta. Kaikkihan uskovat, että tänne tulleet korkeasti koulutettujen hiekkamaiden jälkeläiset ovat yleisesti luokkiensa priimuksia?

    Voi hyvänen aika tätä nykyajan teeskentelykulttuuria!

    VastaaPoista
  6. Miksi yleesäkkään on mitää ruosiin viittaavaa päättävissä asemissa ja miksi on pakkoruotsi, sillä ruotsi ei ole suomelle mikään muu ollut historissa kun orjuuttaja joka myös on myönyt suomalaisia lapsia ja naisia orjiksi afrikkaan. Noita pitää siis vieläkin katsella ja pomppia heidän mukaan, ei helvetti!

    VastaaPoista
  7. Vaikka RKP:n perinteinen adlercreuz-röyhkeys ja vaankieliaseman hyväksikäyttö vaatii tietysti mafiamaista kiristysasennetta, olisi hyvä sielläkin muistella, mitä demokratia tarkoittaa. Toivottavasti Orpon kunnioitettava muistutus siitä menee jakeluun.

    VastaaPoista
  8. Pienellä riskillä vähemmistöhallitusuhka, jonka ensimmäinen tehtävä olisi pakkoruotsin poistaminen. Pelkkä uhkakin voisi toimia, onhan siellä keskustassa ainakin Hoskonen.

    VastaaPoista
  9. Li Andersson syytti taas persuja pelaamisesta Putinin pussiin. Ilmeisesti on niin, että kun vituttaa kuin pientä eläintä (oravaa), ei pysty edes keksimään muuta kuin Putin-kortin. Vitunvirkkaaja Roosa Meriläinen ei meinannut eilisessä pöllöraadissa pysyä nahkoissaan, kun ihaili minkälaisen puheen Sanna Marin oli siellä Amerikoissa pitänyt. Timo Soini taas moitti Marinia jälkiviisaissa, koska Marin neuvoi maailmaa abortti- ja sateenkaariasioissa. Tämä Soinin kommentti oli jätetty YLE:n uusinassa "jostain" syystä pois. Olisikohan Marin itsekin menossa sateenkaariperheen suuntaan?

    VastaaPoista
  10. Miksi niitä maahanmuuttopoliittisia linjauksia ei saada sovitettua yhteen?
    Hyvä selvitys löytyy tästä artikkelista:

    OM 17.5.2023

    RKP - maahanmuutto jäsenhankinnan välineenä

    https://oikeamedia.com/o1-202120

    Artikkelista poimittua

    RKP haluaa kasvattaa ”työperäistä maahanmuuttoa”, pakolaiskiintiötä ja kehitysapua, vaikka ne kaikki ovat Suomen talouden kannalta negatiivisia asioita.

    Miksi näin, vaikka Suomen taloustilanne on heikentynyt radikaalisti? Taustalla on RKP:n tavoite, jonka mukaisesti puolue pyrkii hyödyntämään maahanmuuttoa jäsenhankinnan välineenä.

    Työperäinen maahanmuutto on lainausmerkeissä siksi, koska se on hyvin usein kolmansista maista saapuvaa halpatyövoiman maahanmuuttoa,
    joka puolestaan tarkoittaa monen työntekijän kohdalla sitä, että hän ei tule palkallaan toimeen, vaan joutuu turvautumaan yhteiskunnan taloudelliseen apuun.

    Ei tarvitse olla talouden ammattilainen ymmärtääkseen, että tällainen maahanmuutto ei vahvista valtion taloutta, vaan heikentää sitä.
    ...
    ...
    RKP puolestaan asetti kymmenen kohdan Kasnäsin manifestissaan (10.10.2009) saman tavoitteen [kuin Tony Blair] – puolueen jäsenhankinnan - maahanmuuttopolitiikan edistämisen yhdeksi perusteeksi.
    Kasnäs-manifestin kahdeksannessa kohdassa todetaan:

    ”RKP on uussuomalaisten puolue ja se houkuttelee ja integroi maahanmuuttajat puoluetoimintaan, myös johtotehtäviin, ja vaikuttaa niin,
    että joka neljäs maahanmuuttaja valitsee ruotsin ensimmäiseksi vieraaksi kielekseen.”

    Kasnäs-manifesti päättyy sanoihin:

    ”Jos rkp pystyy toteuttamaan nämä kymmenen teesiä, meistä tulee kymmenen prosentin puolue.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!