perjantai 12. toukokuuta 2023

Tähtääkö Eva Biaudet hallitusneuvotteluiden kaatamiseen?

Eilen nähtiin hallitusneuvotteluissa omituinen näytelmä. Maahanmuuttotyöryhmässä RKP:n edustajana oleva Eva Biaudet marssi nimittäin Ilta-Sanomien mukaan ulos aamupäivän aikana. Lehti myös arveli, että puolue vaihtaa hänen tilalleen toisen ihmisen. 

MTV3 kuitenkin kertoi kuitenkin myöhemmin samana päivänä, että Petteri Orpo (kok) olisi kiistänyt Biaudet´n marssineen ulos. Anna-Maja Henriksson (RKP) oli puolestaan kertonut, että "Eva toki kävi ulkona työryhmästä päivällä, mutta hän meni sinne takaisin" ja mainitsi Biauden ulospistäytymisen syyksi sen, ettei tämä kokenut saavansa ääntään kuuluviin ja poistui tämän takia hetkeksi.

Henriksson mainitsi myös, että Biaudet jatkaa maahanmuuttotyöryhmässä RKP:n edustajana. Tämä on sikäli harmi, ettei tällä liene kykyä hallitusneuvotteluiden vaatimiin kompromisseihin maahanmuuttoasioissa. Tähän viittasi myös IS:n illansuussa välittämä Biaudet´n lausunto, jonka mukaan "meillä on hyvin erilainen näkemys kriminaalipolitiikassa ja ulkomaalaispolitiikassa, sekä perus- ja ihmisoikeuksista". 

Pahimmassa tapauksessa voi jopa käydä niin, että Biaudet onnistuu kaatamaan koko hallitusneuvottelut maahanmuuttokysymykseen, sillä Riikka Purra (ps) on tehnyt jo etukäteen selväksi, että "ainoa kynnyskysymys on, että perussuomalaiset ei voi osallistua hallitukseen, joka ei selvästi rajoita Suomeen saapuvaa haitallista maahanmuuttoa".

Jos sitten käy niin, että Biaudet ja RKP kieltäytyvät maahanmuuttopolitiikan kiristämisestä ja hallitusneuvottelut päättyvät siihen, ollaan uudessa tilanteessa. Silloin jää jäljelle ainakin seuraavat kolme vaihtoehtoa: 1. sinipuna, 2. kolmen suuren hallitus ja 3. Keskusta kääntää sittenkin takkinsa ja korvaa RKP:n Kokoomuksen, Perussuomalaisten ja Kristillisdemokraattien neuvotteluissa. 

Sanomattakin lienee selvää, että itse toivoisin tuossa tilanteessa vaihtoehdon 3 toteutumista. Tämä siitä huolimatta, että uskon sen olevan ratkaisu, joka kääntäisi Keskustan kannatuksen nousuun. 

Lopuksi - jotta totuus ei unohtuisi - hallitusneuvottelijoiden on syytä huomata Helsingin sanomien tämän aamun kirjoitus, jonka mukaan tämän vuoden helmikuussa 27 EU-maan sekä Norjan ja Sveitsin yhteensä saamien turvapaikkahakemusten määrä oli noin 80 000, eli kolmannes enemmän kuin viime vuoden helmikuussa. Siten humanitaarisen maahanmuuttopolitiikan kiristyksillä alkaa olla jo kiire - kuten asiaan jo tarttuneen Saksan esimerkki osoittaa.

22 kommenttia:

  1. Lienee selvää, että ylioppilas Biaudet pyrkii kaatamaan tämän koalitiovaihtoehdon. Se voi onnistuakin, koska pöydällä on PS:n kynnyskysymys. Toivottavasti RKP kuitenkin osoittaa nyt sitä kuuluisaa kompromissikykyään.

    VastaaPoista
  2. Tuosta maahanmuuttajien kiihtyneestä virrasta Eurooppaan on valtamedia ihan hiljaa. Se on kiinnostunut vain uutisoimaan, kuinka vaikeat hallitusneuvottelut ovat, tuleekohan edes valmista ennen juhannusta ja minkä huippuviran Marin ottaa maailmalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ruotsinkielisellä rannikolla yritetty ainoinaan estää suomenkielisten lasten kouluun pääsy ja myöhemmin siellä syrjittiin Karjalan evakoita?

      Ei ole olemassa sellaista lakia eikä kansainvälistä sopimusta, joka oikeuttaa kenet tahansa asettumaan vieraan valtion veronmaksajien elätettäväksi.

      Poista
  3. Umpirasistinen RKP aikoinaan torppasi mustaihoisen ihmisen mahdollisuuden korkeaan virkaan, koska se katsoi, että poikkeusmenettelyllä virkaan saadaan ujutettua valkoihoinen ylioppilas Biaudet.

    Kolmen suuren hallitus saattaisi toimia, jos Marin pysyy poissa kuvioista. Se on myös porukka, joka voisi karsia ruotsinkielisten etuoikeuksia. Laittaa vaikka ensiksi säätiöt ja järjestöt verolle.

    VastaaPoista
  4. RKP:lla on kollektiivinen sokea piste maahanmuutossa. RKP:n ajatuspajan edustajan puheet pari iltaa sitten televisiossa olivat todella älyttömiä. Kaikilla pitää olla ihmisoikeus tulla Suomeen hakemaan turvapaikkaa, ja elintasopakolaisuudessakaan ei ole mitään vikaa. Mitään rajoituksia ei näköjään saa olla. Totaalisen sinisilmäistä ja vastuutonta suhtautumista, ja valitettavasti samoilla linjoilla tuntui olevan myös Kokoomuksen ajatuspajan edustaja. Aika toivottomalta tuntuu asioiden järkeistäminen noiden puheiden perusteella.

    VastaaPoista
  5. Tuosta ”Ievasta” tulee mieleen kuinka persujen Peltokangas kirjoitti muutaman prosentin marginaalipuolueen RKPn ”maailmanhalaajista”. Jetsulleen Mauri vaikka en muuten pidä sinunkaan tyylistäsi.

    VastaaPoista
  6. On aivan selvää, että velaksi elävän yhteiskunnan täytyy keskittyä omien kansalaisten asioiden hoitamiseen eikä se voi olla koko maailman sosiaalitoimisto tai elättäjä.
    Emme siis tarvitse tänne yhtään ylimääräistä "turvapaikanhakijaa", jotka tosiasiallisesti käyttävät väärin turvapaikkaoikeutta. Riittää kun tuemme ukrainalaisia.

    Emme myöskään tarvitse lisää rikollista ainesta, jota nämä tulijat tunnetusti on Milan Jaff etunenässä tai esim. Turun torin puukottaja, joka nyt lokoilee vankilassa yhteiskunnan piikkiin.

    MTV uutiset 10.5.2023

    Selvitys: Suomessa toimii noin sata rikollisjärjestöä – suuri osa jää piiloon

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/selvitys-suomessa-toimii-noin-sata-rikollisjarjestoa-suuri-osa-jaa-piiloon/8693204

    Artikkelista poimittua



    Suomessa toimii tällä hetkellä noin sata poliisin tunnistamaa rikollisjärjestöä, joihin kuuluu arviolta tuhat jäsentä, kerrotaan Poliisiammattikorkeakoulun selvityksessä.
    Suuri osa järjestäytyneestä rikollisuudesta jää paljastumatta.

    Rikollisryhmien määrä on kasvanut voimakkaasti 20 viime vuoden aikana.
    ...
    ...
    – Järjestäytyneen rikollisuuden markkinat Suomessa koostuvat suurelta osin huumausaineiden kaupasta, ihmiskaupasta ja erilaisista petoksista.
    Tämän lisäksi Suomessa on paljastunut yhä enemmän elintarvikeketjun rikollisuutta ja erilaisia ympäristörikoksia,
    sanovat selvityksen tehneet tutkijat Pirjo Jukarainen, Marko Juutinen ja Kari Laitinen tiedotteessa.

    Tutkijoiden mukaan Suomessa on toistaiseksi havaittu vain viitteitä mafia- ja klaanityyppisistä ryhmistä ja verkostoista, joissa jäsenyys perustuu yleensä sukulaisuussuhteisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä rikollisuus oli odotettavissa kun Schengen -sopimus tehtiin. Olisi ollut parempi antaa vain tavaran liikkua, niin olisimme säästyneet paljolta, vaikka omat ongelmansa olisi ollut varmaan siinäkin. Suvakkien pilkkaama Impivaara tuntuisi ihan mukavalta ja turvalliselta, mutta sinisilmäisesti leväytettiin ovet auki taivasta myöten ja kaikki halukkaat sisään vaikka ilman passeja ja papereita! Laulun sanoin; sitä saa mitä tilaa.

      Poista
  7. Entä 4. vaihtoehto? Vähemmistöhallitus, KOK, PS ja KD sekä Keskusta sovitusti tukipuolueena samaan tapaan kuin SD Ruotsissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatetaan! Kansa äänesti vaaleissa muutosta.

      Poista
    2. Mahdoton vaihtoehto, sillä Kekkulit eivät ole kansallismielinen puolue kuten Sverigedemokraterna vaan viherkommunistien huorapuolue.
      Kuten on myös KaKo.

      Poista
  8. Vaihtoehto 3 antaisi hallitukselle aika vapaat kädet muuttaa ruotsin kielen asemaa valtakunnassa. Voitaisiin esimerkiksi poistaa ruotsin pakollisuus peruskoulussa, mikä todennäköisesti romahduttaisi ruotsia opiskelevien määrän. Muitakin mahdollisuuksia olisi; esimerkiksi virkamiesten kielitaitovaatimusten muuttaminen. Näin siis, jos hallitukseen jäävät puolueet niin haluaisivat. Eri asia on, haluaisivatko, mutta jonkinlaisen kostomentaliteetin vuoksi se ei olisi mahdotonta. Luulen, että ruotsin aseman säilyttäminen on RKP:n ensisijainen pyrkimys, ja siksi RKP ei hevin jää pois hallituksesta.

    Ruotsin opetuksen tehottomuus peruskoulussa on yleisesti tiedossa. Tosin olisi hyvä, jos asia kunnolla tutkittaisiin. Mikäli tämä osoitettaisiin, olisi sekin peruste ruotsin pakollisuuden poistamiseen.

    Tietyissä tehtävissä (esimerkiksi professorin) ruotsin hallinta on pakollista. Tämän osoittamiseen ei ylioppilastodistus riitä, vaan täytyy käydä erillisessä kokeessa, jonka ottaa vastaan tähän tehtävään oikeutettu henkilö. Tämä koe on joskus saattanut olla vähintäänkin muodollinen. Kerrotaan juttua, että kauan sitten muuan kokeen vastaanottaja oli aika lailla viinaan menevä. Kaksi miestä oli sopinut hänen kanssaan tentistä. Kun he tulivat tenttiin, miehen ovi oli auki. He menivät sisään, mutta ketään ei näkynyt. Vähän ajan päästä toisesta huoneesta kuului huuto: "Todistukset ovat pöydällä, sen kun otatte ne ja jätätte pullon tilalle". No, tämä on tietysti vain juttu.

    Toinen professori

    VastaaPoista
  9. Biudee on hullu ämmä, hänelle on itsetarkoitus ottaa mahdollisimman paljon pikipäitä Suomeen, ei kuitenkaan omille ruotsinkielisille aluielle

    toisin sanoen tuhota Suomen kansa ja rotu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietenkin freudenthalilaisessa hengessä ja vääristyneen maailmanparannuspakon ajamana. Biudee on esimerkki niistä monista henkisesti epäkypsistä ja epäpätevistä naisista, joilla ei pitäisi olla edes äänioikeutta - saati pääsyä päättäviin asemiin.

      Poista
  10. Ievan ja koko RKP:n toiminta on ristiriitaista. Ensinnäkin nämä katsovat, että on ihan ok ajaa pienen piirin eli suomenruotsalaisten etuja ennemmistöä vastaan. Toiseksi ei ole ok, jos maailman mittakaavassa pikkuriikkinen Suomen kansa, vähemmistö, ajaa omia etujaan esimerkiksi vastustamalla haittamaahanmuuttoa.

    VastaaPoista
  11. Sitä kuuluisaa genitaalihiekkaa suoraan siellä?

    En tunne puheenjohtaja- enkä bideerouvaa henk.koht., mutta on kyllä niin känkkä-ränkän ja vaikeanoloinen ihmisiä aina haastatteluissaan. Rkp:tä ei edes tarvittaisi hallitukseen, tuon biaudeen poukkoiluineen, tuittuiluineen ja oikutteluineen.

    Vaalimatikalla kok+ps+kd on 99 kansanedustajaa. Kun puhemiehen paikka annetaan yleensä oppositiolle, ovat äänet tasan 100-100. Hjallis äänestää aivan varmasti/usein hallituksen puolesta. Samoin riittävän moni keskustan edustaja lipeää linjastaan koska kepu pettää aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kepu pettää ja nykyjohto pitää huolta ryhmäkurilla, ettei porvarihallituksen puolesta äänestetä.
      Mikä on rkpn kukkoillessa.

      Poista
    2. Tuo puhemiehen paikka menee hallituksessa olevalle toiseksi suurimmalle puolueelle.
      Toki nyt sen voisi antaa kepulle jos varmistellaan heidän tukeaan vähemmistöhallitukselle. RKP:lle ei pidä antaa periksi.

      Poista
  12. Se että vähemmistöpuolue bättre folk on aina mukana jallituksessa ja omaa jopa ns vaa'ankieli aseman, niin siellä täytyy olla kyse isoista rahoista. Ja vallasta erilaisissa instituutioissa jne. Ei tuota muuten käsitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on kumma, että harvinaisen k-päiset, tyhmät ja tietämättömät valitsee vuosikymmen toisensa jälkeen itselleen hallituskumppanit.. Onkohan sillä jotain tekemistä tuon ylipuoluerajojen toimivan korruptio porukan kanssa.. ..

      Poista
  13. MTV uutiset tänään

    Lapsenraiskauksesta tuomittu antoi erikoisen selityksen oikeudessa: Tunnusti tekoja vain, koska pelkäsi Suomen poliisin kiduttavan

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/lapsenraiskauksesta-tuomittu-antoi-erikoisen-selityksen-oikeudessa-tunnusti-tekoja-vain-koska-pelkasi-suomen-poliisin-kiduttavan/8695220

    Artikkelista poimittua

    Helsingin hovioikeus on tuominnut vuonna 1992 syntyneen miehen viiden ja puolen vuoden vankeuteen törkeästä lapsenraiskauksesta ja muista lapsiin kohdistuneista rikoksista.

    Rikokset tapahtuivat tammikuussa 2022. Mies ja kaksi teini-ikäistä tyttöä olivat tavanneet Helsingin Rautatieasemalla noin viikkoa aiemmin ja vaihtaneet Snapchat-yhteystietoja.

    Tapahtumapäivänä mies ja tytöt käyttivät päihteitä toisen miehen asunnolla Itäkeskuksessa.

    Mies oli ensin sukupuoliyhteydessä 14-vuotiaan kanssa. Tekoon ei liittynyt pakottamista.

    Myöhemmin mies kävi käsiksi 15-vuotiaaseen tyttöön. Tyttö vastusteli, mutta mies pakotti tämän sukupuoliyhteyteen.
    ...
    ...
    Asunnolla oli tapahtumien aikaan myös asunnon haltija, joka oli niin ikään sukupuoliyhteydessä 14-vuotiaan kanssa.
    Tekoon ei liittynyt pakottamista, joten mies tuomittiin perusmuotoisesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä myös kahdesta alkoholirikoksesta.

    Hänen rangaistuksenaan on 1 vuosi ja 1 kuukautta ehdollista vankeutta.
    ...
    ...
    Hovioikeus piti selityksiä epäuskottavina. Käräjäoikeuden tuomioon ei tehty muutoksia.

    Vuonna 1992 syntynyt Amir Jawda Kadhem Al-Sarkhi määrättiin pidettäväksi edelleen vangittuna.
    ----------------

    Toivottavasti Perussuomalaiset pitävät pintansa ja Suomessa lopetetaan haitallinen maahanmuutto ja niin sanottujen turvapaikanhakijoiden vastaanottaminen minimiin tai lopetetaan kokonaan.
    Yksi vaihtoehto tietysti olisi ottaa vain naispuolisia turvapaikanhakijoita.

    Ja huom! Makaat 14v kanssa ja siitä vain ehdollista????

    "Hänen rangaistuksenaan on 1 vuosi ja 1 kuukautta ehdollista vankeutta."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomalaisesta pedofiilistä media tekisi kuvien kanssa lynkkausjutun (ihan aiheesta) ja syyttäisi lisäksi hiekkamaiden kulttuuriperinteen omimisesta. Näitä karvarannteiden tekosia pidetään vain valitettavina väärinkäsityksinä. Reppanat kun eivät tiedä, mihin pirrin saa ja ei saa laittaa.

      Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!