lauantai 18. maaliskuuta 2023

Kuinka peniksellinen mies ja peniksellinen nainen voivat saada biologisia lapsia?

Näinä wokelluksen värittäminä aikoina sukupuolesta on tullut ilmoitusasia. Siitä huolimatta peniksellisestä miehestä ja peniksellisestä naisesta ei voi tulla lapsen biologisia vanhempia, ei edes sen jälkeen kun jommaltakummalta on poistettu penis ja tilalle on muotoiltu kirurgisesti vulva.  

Nyt on kuitenkin tehty tutkimusta tämänkin epäkohdan poistamiseksi. Tosin ei ihmisillä vaan hiirillä. 

Japanilaiset tutkijat nimittäin uudelleenohjelmoivat aikuisen uroshiiren soluja kantasolujen kaltaisiksi ja kasvattivat niitä viljelmässä niin pitkään, että jotkut soluista menettivät Y-kromosominsa eli miehisyyttä määrittävän geneettisen tekijän. Näin niille jäi vain X-kromosomi. 

Sen jälkeen viljelmän soluille annettiin reversiini-nimistä yhdistettä, joka voi edistää virheitä kromosomien jakautumisessa solunjakautumisen aikana, ja etsivät niiden joukosta sellaisia, jotka olivat kromosomiensa puolesta naaraita, eli niillä oli kaksi X-kromosomia.

Tämän jälkeen tutkijat kasvattivat näitä soluja sellaisella tavalla, jonka tiedettiin aiempien tutkimusten perusteella johtavan epäkypsien munasolujen muodostumiseen. Niiden muodostuttua nämä solut hedelmöitettiin hiirten siittiöillä ja näin tuotetut alkiot siirrettiin naarashiiren kohtuun, minkä jälkeen tälle sijaisemolle syntyi aikanaan pieniä hiirilapsia, joilla oli kaksi biologista isää. 

Jos menetelmä saadaan joskus toimimaan myös ihmisille, siirrytään uuteen aikaan, jossa myös peniksellisen miehen ja naisen - tai vaikkapa kahden peniksellisen homoseksuaalin pariskunnan - on mahdollista saada biologisia lapsia, kunhan he löytävät jostain sijaissynnyttäjän. Tämä varmasti miellyttää monia sellaisia tahoja, joiden mielestä lasten saaminen vain heterosuhteissa on rakenteellista väkivaltaa tai muuten vain ikävää.

Ja itse asiassa: kuvatulla menetelmällä myös yksinäinen incel-mies voisi periaatteessa saada lapsia itsensä kanssa, vaikka ei naista saisikaan - paitsi sijaissynnyttäjäksi. Ja toki tämä koskee myös kaikkia muita miehiä. En tosin tiedä miten nämä mahdollisuudet sopivat wokeltajien maailmankuvaan.

Edellä kuvatulla tutkimuksella on toki muitakin sovelluskohteita kuin mahdollistaa biologisten lasten saaminen yksinäisille miehille tai peniksellisille pareille. Ehkä tärkein niistä on se, että nyt kehitetyn menetelmän avulla - mikäli se saadaan toimimaan ihmisillä - voitaisiin auttaa geneettisistä syistä hedelmättömiä ihmisiä saamaan lapsia. 

Sellaisia ovat esimerkiksi Turnerin oireyhtymästä kärsivät naiset, eli menetelmää voi soveltaa - nykypoliittisesti epäkorrektia sanontaa käyttääkseni - homoparien lisäksi myös tavallisten heteroparien lisääntymiseen.

30 kommenttia:

 1. Briteissä on kohistu syrjinnästä, jota lesbot peniksettömät naiset osoittavat lesboja peniksellisiä naisia kohtaan. Jahka tästä syrjinnästä päästään eroon, niin kahden naisen pari, toinen peniksellinen toinen peniksetön, kenties saavat lapsia. Tällöin ongelma on, että peniksellinen äiti ei nykytiedon valossa kykene toteuttamaan äitiyttään imettämällä. Mielestäni kaikki paukut pitää nyt laittaa siihen, että kehitetään menetelmiä, joilla penikselliset äidit voivat imettää.

  VastaaPoista
 2. Ei ole sairaampaa eläintä kun ihminen. No, sairas häviää sukupuuttoon ja ihminen on tuohon tuomittu miljoona kertaisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän tosiaan voi kommentoida vain yhdellä sanalla: sairasta.

   Poista
  2. Jep. Ja kun todetaan tosiasia, niin on uskomatonta, miten joku % vähemmistö voi kyykyttää enemmistöä näin. Itse olen sitä mieltä, että valtamedia, joka esim suomessa kouluttaa toimittajia punavihreässä yliopisto kaupungissa, saavat rahoitusta tähän aivopesuun. Esim yle 600 miljoonaa vuodessa. Pillupäiväkirjat yms.

   Poista
 3. Mikä sopi ja oli tavoiteltavaa kolmannelle valtakunnalle Dr. Mengelen johdolla, sopii varmasti myös äärest` edistykselliselle Woke-liikkeelle?

  VastaaPoista
 4. "Kuinka peniksellinen mies ja peniksellinen nainen voivat saada biologisia lapsia". Vastaus otsikon kysymykseen: helvetillisen suurella rahalla, jonka maksajilta ei kysytä, haluavatko he rahojaan tällaiseen upottaa vai olisivatko siihen edes millään lailla suostuvaisia.

  VastaaPoista
 5. Hullujenhuoneella kannattaa pitää pää kylmänä, ettei ala itselläkin viirata. Puhutaan me tervejärkiset totuudenmukaisesti vastedeskin naisista ja miehistä, vaikka se voisi johtaa syytteisiin. Ei ne voi tuomita 98:aa prosenttia väestöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nuolase ennen kun tipahtaa, kuuluu sanonta. Kyllä ne kiihottuvat virkailijat tuomitsee vaikka koko suomen kohta joka ei ole samaa mielt heidän kanssa.

   Poista
 6. Maapallo tuhoutuu ihmispaljouteen. Siksi kaikki julkinen rahoitus ihmisiän pidentämiseksi tieteellisillä tutkimuksilla tulee lopettaa. Samalla pitää lopettaa rahoitus tutkimuksiin, joilla sukupuolta manipuloidaan. Ihmettelen minkä etiikan mukaan lääkärit toimivat tehdessään tällaisia leikkauksia. Rahan?

  Länsimaissa ihmisten enemmistö elää pian yli satavuotiaiksi. Se tulee maksamaan järjettömästi rahaa ja samalla pilataan ihmisten elämästä viimeiset vuosikymmenet surkeaan elämään. Jos jotain muutetaan, voitaisiin aloittaa eutanasian hyväksymisestä.

  Jos yksityisellä rahalla näitä tutkimuksia tehdään, julkista rahaa ei pidä käyttää uusien menetelmien käyttöön terveydenhoidossa. Tämä estäisi koronarokotuksen tapaiset kymmenien miljardien ryöstöt, jotka lääketeollisuus perusteetta teki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun seuraa eräiden nuoren polven poliitikkojen ulostuloja, eutanasiaa ei tulla ainoastaan hyväksymään vaan se tehdään käytännössä pakolliseksi.

   Poista
  2. Itsekin povasin jo vuosia sitten, että se sukupolvi, joka toi yleisesti hyväksyttäväksi syntymättömien lasten vapaan abortoinnin, tulee kokemaan saman kohdistettua itseensä, kun ovat vanhoja. Samalla logiikalla eli tuon ihmisen elämä ei ole meistä kiva juttu. Lopetetaan hänet. Nimittäin mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää. Uskon, että se pätee myös sukupolviin.

   Poista
 7. Toivottavasti tämä woke ilmiö menee äkkiä ohi. Ainakin se kannattaa vaieta kuoliaaksi.

  VastaaPoista
 8. Nämä koiras poikii- tutkimukset saa lopettaa kyllä heti, mutta muuten lääketiede saa mielellään parantaa ihmisen - vanhankin - elämänlaatua, ja todella paljonhan se on parantunutkin vanhoista huonoista ajoista. Siihen nähden todella outoa tämä valitus mm lääketeollisuuden kataluudesta ja suuri voitoista. Nykyisin hoidetaan lääkkeillä sairauksia, joihin ennen kuoltiin perhekunnittain kuin kärpäset. Minä ainakin otan ilolla vastaan kaikki lääketieteen ja -teollisuuden uusimmat keksinnöt, lääkkeet ja rokotukset, seuraavaksi ehkä lonkka kuntoon. Ihan hyvillä mielin tässä vielä jonkin aikaa voisi rimpuilla, eutanasia saa vielä odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymin mieli voi muuttua kun maapallolla on nykyisen 8 miljardin ihmisen sijasta 11 miljardia ja heistä 1-2 miljardia on siirtynyt Afrikasta Eurooppaan. Eläkeläisiä olisi puolet Suomessa asuvista ja alle 15-vuotiaita ja opiskelijoita, työttömiä, loisijoita jne toinen puoli. Hallitus ei saisi mistään rahaa lonkkaleikkausten tekemiseen. Tärkeintä ei ole mahdollisimman pitkä elämä, vaan hyvä elämä.

   Poista
  2. Vahteran kannattaisi tehdä ne kolme kysymystä joilla etsitään asioiden perussyitä. Ongelma ei ole eliniän piteneminen, vaan väestönkasvu. Se on takana kaikissa suurissa ongelmissamme mitä nykyään on. Hyvien vuosien määrä kasvaa lääketieteen edistyessä aivan samaa tahtia kuin mitä elinikä pitenee. Ei niiden huonojen viimeisten vuosien määrä ole kasvanut, kyllä niiden määrä on ollut aikalailla vakio vaikka porukka kuolikin "vanhuuteen" viisi-kuusikymppisinä. Viidestä kymmeneen viimeistä vuotta eivät ole koskaan olleet herkkua. Ainakaan aiemmin, jolloin kivut kärsittiin yksi yhteen ilman lääkityksiä.

   Poista
  3. Ei voida ajatella, että maailman tekemiset olisi järjestettävä Afrikan mittapuun mukaan. Tärkeää olisi irrottautua ajattelusta, että Suomi on koko maailman sosiaalitoimisto, ja että olisimme esim Afrikalle jotain velkaa. Pitää lähteä siitä, että Suomi hoitaa omat asiansa, terveydenhoitonsa ja kansalaisensa, ja afrikkalaisten on opittava hoitamaan omansa. Afrikassa asiaan liittyy olennaisena osana syntyvyyden säännöstely. Nykyisen löperön vihervasemmistolaisen maailmanhalauksen aikana näiden asioiden ymmärtäminen poliitikkojen tasolla ei tietenkään onnistu, mutta elämme toivossa, että asiat Suomessa muuttuvat näiden juuri edessä olevien vaalien jälkeen.

   Poista
  4. Ei tule muuttumaan, sillä tulevissa hallituksissa tullaan tanssimaan ihan saman hulluuden mukaan mitä nyt.

   Poista
  5. Afrikassa väestöräjähdys perustuu sekä suureen syntyvyyteen että eliniän pidentymiseen. Lisäksi lapsikuolleisuuden merkittävä väheneminen lisää väestönkasvua.

   Eliniän pidentyminen ei tarkoita, että kaikki olisivat täysin työkykyisiä 65-80-vuotiaina. Eläkeiän suunniteltu nostaminen 70 ikävuoteen johtaisi siihen, että paperinpyörittäminen kunnanvirastossa onnistuu pitempään, mutta yksityissektorilla juuri mikään työ ei. Pitäisi alentaa iäkkäiden palkkoja ja vähentää työaikaa merkittävästi. Mitä ihmiset tekisivät? Ensin 30 vuotta ollaan lapsia ja koululaisia. Sitten työikäisenä samat 30 vuotta ja lopuksi 40 vuotta eläkeläisenä. Yhä enemmän on väkeä, jotka eivät tee töitä päivääkään. Elon laskuopin osaaminen riittää ymmärtämään, ettei tule onnistumaan.

   Poista
  6. Se on sitten lääkäreiden Hippokrateen valaan saatava jokin eutanasia-varaus, joka huomioi kulloisenkin väestöpolitiikan.

   Poista
  7. Jos emme tuhlaa koko ihmiskunnan resursseja pelkkään määrään, emme tarvitse fyysistä, etenkään raskasta työtä samassa mittakaavassa kuin aiemmin. Ei mene enää kovinkaan kauaa kun erilaiset erikoistuneet ja yleiskäyttöiset robotit korvaavat yhä enemmän ja enemmän fyysistä ihmistyötä kaikkialla yhteiskunnassa. Emme tarvitse enää niiden vähän koulutettuje ja kognitiivisesti heikkotasoisten nuorten ihmisten työpanosta oikein mihinkään. Tämä tulee muuttamaan kaikkia yhteiskuntia todella rajusti seuraava 50 vuoden aikana. Miten yhteiskunnat joissa on yhä enemmän ja enemmän sellaisia ihmisiä joita ei tarvita, sopeutuvat siihen, jää nähtäväksi. Itse veikkaan että edessä on raakoja aikoja.... kaikille.

   Poista
  8. Sama koskee muuten näiden "yliopistokoulutettujen" virkakyöstien ja virkakaisojen hommia myös, ehkä jopa rajummin ja aikaisemmin. Heidän siistit toimistosisätyönsä hoitaa automaattiset järjestelmät nopeammin, luotettavammin ja eritoten halvemmalla. Ja tämä kehitys on jo menossa, se ei ole jotain kaukaista tulevaisuutta. Tällä hetkellä virastoille toimitetaan tietojärjestelmiä joihin on rakennettu sisään automaattisen teitojen yhdistelyn, analysoinnin ja erityisesti päätöksenteon moduuleja. Niiden seuraava sukupolvi viiden-kymmenen vuoden sisällä pistää melkoisen joukon puoliälykkäitä virkahenkilöitä kilometritehtaalle. Ei siis koske tämä mullistus vain fyysisen työn tekijöitä.

   Poista
  9. Tätä tulevaisuuden skenaariota vasten tuntuukin oudolta, että vihervasemmisto ja Kokoomus koko ajan inttävät, että matalan syntyvyyden takia Suomi ei tule pärjäämään ja siihen lääke on työperäinen maahanmuutto kehitysmaista. Miksi ylipäänsä väkiluvun tulisi nousta?

   Poista
  10. Ei oikein mistään oikeasta syystä sen pitäisi nousta. Kunhan ei täällä pohjan perillä ala merkittävästi laskea, muutenkin harvaan asuttua aluetta, niin se riittää. Tuli mieleen että jotkut arastelevat noita robotteja, että eivät ole inhimillisiä ja saattavat vahingossa satuttaa. No, olin sattuneesta syystä sairaalassa tässä jokin vuosi sitten ja näin miten ihmisiä, suurin osa hyvin vanhoja, kohdeltiin siellä. Kun neljä naista retuuttaa vanhaa liikuntakyvytöntä miestä toiselle sängylle viedäkseen hänet pesulle ja mies ähkii tuskasta ja lopulta parahtaa kun hänet pudotetaan siihen, niin eipä tuota enää ikävämmin mikään robotti pysty tekemään, hellemmin luulen sen pärjäävän. Pappa totesi vierailulle tulleelle veljelleen että "olipa rankka reissu".

   Poista
 9. Ei ne vielä ole keksineet, että miten sen naisen saisi syrjäytettyä siitä lapsentekosysteemistä. Eli selkosuomeksi ei mitenkään. On siinä tasapäävaltuutetuilla ja muilla hörhöillä vielä kyinen sarka kynnettävänä. Suoranaista naisten alistamista moinen, että nainen alistetaan synnyttämään homomiesten lapsia.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juurikin näin, sanoi Pågen.
   Että aletaan puhua siitä koirasten keskinäisestä poikimisesta vasta sitten kun peniksellinen panee toista peniksellistä peräreikään ja tämä synnyttää sieltä ihmisen.

   Poista
  2. Sieltäköhän ne paskanruskeet tulee??

   Poista
  3. Eläimestä ne kyllä tulee, mutta en olisi varma ettäkö ihmisestä..

   Poista
 10. Onnistuttiinhan jo vuosikymmeniä sitten sydänkin siirtämään ihmiseltä toiselle. Joten miksi ei kohtuakin, ja vaginaa ja munasarjoja. Ehkäpä luovuttajiakin löytyisi: onhan niitä ns. transmiehiä eli miehiksi haluavia naisia siinä missä ns. transnaisia eli naisiksi haluavia miehiäkin.
  Ja ehkä siirrettyjen elinten vastaanottaja pystyisi synnyttämään lapsiakin.
  Jos vain ei tämä seikka hänen mielestään haittaa:
  Jos tällaiselle sukupuolen "korjanneelle" siirretään toisen naisen munasarjat, niissä kehittyviin munasoluihin tulevat luovuttajan, eivät saajan geenit. Niinpä vaikka tällainen henkilö onnistuisikin synnyttämään lapsen, tämä ei perisi synnyttäjänsä vaan elimien luovuttajan geenit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan onkin mielenkiintoinen ajatus.
   Tuollaiselle kirurgialle saattaisi löytyä tekijäkin:

   https://en.wikipedia.org/wiki/Sergio_Canavero

   Tuolta kaverilta ei ainakaan kokeilunhalua puuttuisi.

   Poista
 11. Go Woke, Go Broke... on muuten sellainen mekanismi joka lopettaa tömmöiset hulluudet...
  - Lukija

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!