keskiviikko 29. maaliskuuta 2023

SDP:n on erotettava Hussein Al-Taee

Hussein Al-Taee (sd) on jo aiemmin osoittanut islamistisia ja diktatorisia sympatioita. Häntä on muun muassa epäilty Irakin tiedustelupalvelun mieheksi, jonka tehtävänä on sekaantua Suomen politiikkaan ja edesauttaa shia-militian jäseniä Suomeen turvapaikkajärjestelmän kautta. Hän on myös kirjoitellut juutalaisvastaisia tekstejä, vaikka onkin kiinni jäätyään perunut sanojaan.

Edelle kirjoittamastani huolimatta Al-Taee on ensi viikonlopun vaaleissakin SDP:n ehdokkaana. Ja julkaisi viikonloppuna arabiankielisen videon, jossa hän antaa ymmärtää, että maahanmuuttajilta viedään lapsia mielivaltaisesti. 

Toisin sanoen levitti sellaista disinformaatiota, jolla on Ruotsissa pyritty ehkäisemään maahanmuuttajien integroitumista sikäläiseen yhteiskuntaan. Ja samalla ilmaisi, että omaa edelleen islamistisen maailmankatsomuksen.

Siksi meidän suomalaisten on pakko kysyä, että olisiko SDP:n johdon aika irtisanoutua Hussein Al-Taeesta. Ja ilmoittaa selkein sanoin, ettei toivo kenenkään äänestävän tätä ensi sunnuntaina. Sekä pyytää, että mainittu islamisti erotettaisiin puolueesta mieluiten jo ennen vaaleja, mutta - mikäli SDP:n säännöt eivät sitä mahdollista - viimeistään niiden jälkeen riippumatta vaalituloksesta.

On myös kysyttävä - mikäli Al-Taee saa jatkaa SDP:n jäsenenä - onko SDP:n johto ja koko puolue este suomalaisen maahanmuuttopolitiikan onnistumiselle ja sitä myötä riski Suomen sisäiselle turvallisuudelle. Ja sellaisena kelvoton ansaitsemaan suomalaisten luottamuksen.  

16 kommenttia:

 1. Yksi mahdollisuus on, että SDP ottaa riveihinsä enemmän näitä maahanmuuttajataustaisia islamistifasisteja ja sille käy kuten Hollannin SDP:lle, se kuihtuu olemattomiin.

  VastaaPoista
 2. Sekä SDP että oikeuslaitos käsitteli k.o. herraa silkkihansikkain edellisen kohun aikana. Nyt saa vapaasti valehdella somessa, eikä kukaan puutu. Monelle muulle oltaisiin jo syytettä värkkäämässä. Tässä muuten taas oiva esimerkki siitä, kuinka kaikki mikä tapahtuu Ruotsissa, tapahtuu pienellä viiveellä myös meillä. Mitähän seuraavaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Suomessa mitään kaksoisstandaria ole, eihän?

   Poista
  2. Niin, on niin räikeä kaksoisstandardi että voisko pahempaa ollakaan. Kuinka ne kehtaa, nuo demarit! Mutta kyllä ne kehtaa. Koska kaiken voi kuitenkin aina ja joka asiassa panna persujen syyksi. Kätevää!

   Poista
 3. Valtamedian uutiset eli SDP:n tietotoimiston tiedotteet kertovat joka vaalien alla, kuinka persujen ehdokaslistoilta löytyy "rikollisia". Niin sanotut rikokset ovat usein ehdokkaiden haittamaahanmuutosta kertomia totuuksia, joista demlajuristit ovat lätkäisseet poliittisin perustein tuomioita kansanryhmää vastaan kiihottamisesta, ts. ajatusrikostuomioita. Kuinka alhaista toimintaa poliittisesti tyhmä toppatakkikansamme sietäkään vasemmistolta! Toivottavasti tarpeeksi moni peruskansalainen herää psykopääministerin fanitushysteriasta ja antaa äänensä suomalaisia puolustavalle ehdokkaalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kansanryhmää vastaan kiihottaminen on sitten metka juttu. Taitaapi olla niin, että joistakin epäkorrekteista ilmaisuista vetävät herneen nenäänsä ne suomalaiset, jotka a) saavat leipänsä maahanmuuttoteollisuudesta, b) naiset, jotka ovat ihastuneita etniseen värinään,
   c) kantavat hyvän ihmisen sädekehää päänsä päällä ja d) edellisiin kallellaan oleva syyttäjä. Tuskinpa maahanmuuttajilla monellaksan on edellytyksiä suomenkielistä mediaa seurata. "Onneksi" on näitä puolestaloukkaantujia, mutta ainoa seuraus taitaa olla virkamiesten ajan ja resurssien tuhlaaminen jonninjoutavaan. Rikoslaki hoitaa kunninanloukkaukset ja sen pitäisi riittää.

   Poista
 4. Sdp:n ulkomaalaisvahvistuksissa on ollut aika paljon näitä kyseenalaisia tyyppejä, ja jopa rikoksista tuomittuja. Husu Hussein, tuo legendaarinen valehtelija, joka aikaisemmat rikoksensa peittääkseen oli muuttanut nimensä, ja toimii nyt maahanmuuttajajärjestön rahanjakaja/toimitusjohtajana. Leikkikalusalakuljettaja, joka olikin kovan luokan islamisti.
  Oulun afrikkalainen insesti-isä, joka oli kielitaidottomana jopa oikeudessa lautamiehenä tuomioita suomalaisille jakamassa.
  Al -Taee edustaa jo sellaista röyhkeyttä ja suomalaisten halveksuntaa noilla valheillaan, että kenkää välittömästi. Käärme povellamme.

  VastaaPoista
 5. SDP: n mainekupla on teflonpintainen. Ei siihen mikään tartu. Valitettavasti.

  VastaaPoista
 6. Hussein Al-Taee lateli ennen edellisiä eduskuntavaaleja sellaista vihapuhetta juutalaisia ja homoja ym. vastaan, että jos sen olisi tehnyt vaikka perussuomalainen, niin häkki olisi ihan fyysisesti heilahtanut. Valtakunnansyyttäjä Toiviainen antoi kuitenkin nämä rikokset "anteeksi", koska Hussein Al-Taee poisti kunnian ja omantunnon kautta lausumansa asiat netistä. Perussuomalaisten Juha Mäenpäätä syytettiin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, mutta Toiviainen ei saanut eduskuntaa äänestämään rangaistusta Mäenpäälle ja sekös häntä keljutti. Julisti, että kyllä se Mäenpää syyllinen on.

  VastaaPoista
 7. Huusi al-Taqiyya tekee juuri sitä mitä sossufemokraatit haluavat, eli edistää Suomen islamisointia.
  Siksi Huusi al-Taqiyya on sossufemokraateille painonsa arvoinen kullassa ja hänenlaisiaan halutaan paljon, paljon lisää.

  VastaaPoista
 8. Tarkoititko painonsa arvoinen kulliissaan?

  VastaaPoista
 9. IL tänään

  SDP:n al-Taee vastaa lastensuojelukohuun: ”Viestini oli huonosti muotoiltu”
  Al-Taee julkaisi viikonloppuna arabiankielisen videon, jossa hän antaa ymmärtää, että maahanmuuttajilta viedään lapsia mielivaltaisesti.

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7196fe12-9eac-40f8-afab-e2e421e22a69
  --------------------------

  Tyyppi valahtelee päin naamaa.
  Ei tämäntasoinen henkilö "muotoile" asiaansa huonosti vaan luottaa siihen ettei lässyt suomalaiset viranomaiset puutu kansankiihottamiseen.
  Takaa-ajatushan hänellä on, että Suomen lakia ei tarvitse noudattaa vaan toimitaan heidän sharia-lain mukaan.
  Samalla hän pyrkii samaan mitä Ruotsissa on jo pitempään ollut, että muslimit nousevat ensin lastensuojeluviranomaisia vastaan ja sitten muita vastaan.

  Oli Jumalan lahja, että viime syksynä Ruotsidemokraatit menestyivät Ruotsin vaaleissa ja hekin saivat aikaiseksi muutoksen poliittiseen johtoon.

  VastaaPoista
 10. Hussein al-Taee ei välttämättä tarvitse SDP:tä. Hän voi perustaa oman islamilaisen puolueen. Läpimeno pk-seudulla varma. Kannatus tulee kasvavalta muslimiväestöltä ja sen suomalaisilta myötäilijöiltä.

  VastaaPoista
 11. Hussein al-Tae läksi eduskunnasta kuin kuppa Töölöstä. Eiköhän tuo keksi jotain demarien tilalle.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!